cumulonimbus 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 meni je resnično vseeno, moj namen je bil, pregledat temo da vidim kake izkušnje imajo ljudje Sploh pa mi je super komunicerat z drugače mislečimi od mene Glede tega kdo ima kaj pojma in kdo ne, bi zelo rad videl če imaš kako mednarodno priznanje iz znanja določenega področja, ker jaz ga imam! Verjetno imaš ti samo OŠ končano, zafrustriran lajf u nulo, delaš za bogih 800€ in se vsakodnevno smiliš samemu sebi Veš ni težko razumeti poante HL, težko je verjeti ljudem ki so pametnejši od tebe, ker si verjetno navajena da si bila zmeraj najpametnejša =) Meni je super v življenju, služim dober denar, v prihodnosti bo upam da še večji, vem da prodajam izdelke z dolgoletno tradicijo, ljudje so v večini navdušeni samo probat je potrebno ;-) Želim vam, da se vam ne bo čez čas potrebno ugriznizi v jezik, in poizkusiti prehrano HL, ker po izkušnjah ti povem, da so ljudje s takim obnašanjem kot ga imate nekateri tu gori, kmalu konzumenti, pa prehvalijo vsepovprek produkte HL... Ah ja, uživajte, namesto da visim na forumu, grem raje mal na rekreacijo ;-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 HOČEŠ NOČEŠ, HL. JE SVETOVNO ZNANO PODJETJE IN ENIH PAR "PAMETNIH" POSAMEZNIKOV NE BO ZAUSTAVILO VELIKEKGA POVPRAŠEVANJA PO HL. IZDELKIH.tipičen odgovor Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Verjetno imaš ti samo OŠ končano, zafrustriran lajf u nulo, delaš za bogih 800€ in se vsakodnevno smiliš samemu sebi če je tole letelo name, ne, nimam samo osnovne šole, sem magistra znanosti! s svojim življenjem sem pa zelo zadovoljna v tem trenutku! Meni je super v življenju, služim dober denar, v prihodnosti bo upam da še večji, vem da prodajam izdelke z dolgoletno tradicijo, ljudje so v večini navdušeni samo probat je potrebno ;-)me veseli zate. Želim vam, da se vam ne bo čez čas potrebno ugriznizi v jezik, in poizkusiti prehrano HL, ker po izkušnjah ti povem, da so ljudje s takim obnašanjem kot ga imate nekateri tu gori, kmalu konzumenti, pa prehvalijo vsepovprek produkte HL...in zakaj potem ne odgovoriš na zgoraj že večkrat postavljena vprašanja? Ah ja, uživajte, namesto da visim na forumu, grem raje mal na rekreacijo ;-)uživaj ko se pa vrneš z rekreacije in boš boljše volje, pa le odgovori na vprašanja ali pa preprosto priznaj, da pojma nimaš Glede tega kdo ima kaj pojma in kdo ne, bi zelo rad videl če imaš kako mednarodno priznanje iz znanja določenega področja, ker jaz ga imam!aja, super. pol pa to še dokaži! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blaz123 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 druidka.....brez veze se je žret, ker nima pojma in to so vsi HL distributerji, bil sem na treh predstavitvah in ko kaj vprašam me vedno mal zadržujejo, ker imam taka vprašanja in odgovore da več noben ne verjav v HL.....kaj meni govorijo da jih nevem kdo jemlje pa to, naj meni povejo kaj je sestava!!!! spet omenjaš ta denar enkrat 600€ drugič 800€ pa kaj ti je? mislim res si ti zafrustriran.... pusti tega bedaka, ker na moja vprašanja tudi ne zan odgovorit, prišel je na forum da bi nekaj prodal, vendar mene ne more prodat, pa tudi tebi ne, kako lahko reče da so ljudje popili kvaliteten obrok in bili zadovoljni......mislim halooooo človek pa kje ti živiš?????saj pa sem bil na predstavitvi, nihče ni omenil kar je not, vsi so pili in potem en gospod okrog 60let reče ja je pa res dobor. pazi s tem je pa res dobro je gospod mislil na okus in ne kvaliteto, ker ni imel pojma kar je not!!! isto tako je dobra čokolada, pa še zato ni tako zdrava:) CUMUNOLIMBUS!!!!!!! nevem ali ne znaš odgovoriti na moja vprašanja ali kaj? grem raje na proteinski napitek.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 ma ja, blaz123, imaš prav, škoda energije za takšne osebke. mene pa čaka skleda mešane zelenjave , domače, na srečo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 blaž123 me zanima kolk si kaj vprašal na HOMU, verjetno si bil tiho kot miška in poslušal.poglej produkti so v 70 državah po svetu, potrjeni in dovoljeni dodatki k prehrani, če se pogovarjamo o dodatkih pri vseh ministerstvih za zdravje. Mene prepriča to, da 30 ljudi joka pred 600 folka, in da dejansko vidiš na platnu veliko sliko človeka, v preteklosti in sedaj ko ga gledaš v živo. Jaz nebi jokal kar tako, nenazadnje so to povprečni ljudje, ki niso nič drugačni od mene, tebe blaž in vseh ostalih tu gori. Plačani za svoje pričevanje niso nič, saj je njihovo plačilo to, da svoje pozitivne izkušnje delijo z množico ljudi in to je za njih plačilo ;-) Če bi bilo vsi ljudje enaki po mišljenju, bi bilo to eno veliko sr****, tako je pa fajn poslušati ljudi, ki pač nimajo istega mnenja kot ti in jaz spoštujem te ljudi, v tem primeru vaju dva. Lepo je, da se najdejo ljudje, ki si vzamejo čas za kvaliteten obrok brez pomoči dodatkov in močno upam, da bo tega čim več, ampak resnici na ljubo kaže na prej nasprotno... Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blaz123 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Plačani za svoje pričevanje niso nič, saj je njihovo plačilo to, da svoje pozitivne izkušnje delijo z množico ljudi in to je za njih plačilo ;-) glej si prebral kaj si napisal????? od česa pa pol živijo, a jim daje hrano nasmeh ki ga dobi od množice, pa kdo plača položnice......daj daj..... za cca 30.000€ računov, stroškov pa takih for imamo na mesec, pa kdo mi to plača nasmeh od lepe punce, ki je moja stranka???mislim da ti nisi zrel za posel! v fitnesu sestavim jedilnik in trening, več kot povedat, pokazat ne morem, lahko sem le nasmejan ali zatežen, vse ostalo je pa na stranki, mnogokrat me pokliče in vpraša za nasvet pa z veseljem pomagam, samo cena uvajalnega treninga je znana vnaprej, tako tudi sestava jedilnikov, treningov. če pa stranka nima kvalitetnih in pravilno razporejenih obrokov, ne trenira pa žal ne more pričakovati takih rezultatov. Kar sejež to žanješ! pa nimam čisto nič proti tebi in HL izdelkih le to me moti da HL distributerji nimate ne diplome iz zdravega načina prehranjevanja, ne izpita iz fitnesa in nič. torej kako naj sem jaz zraven pri porodu in odgovarjam za vse, vodim celi porod če pa nimam potrebne izobrazbe, sem pa že prebral vse knjige o tem, pa po TV sem tud gledal kako poteka:) TOREJ TEGA NE MOREM OPRAVLJATI IN KONEC. ma ja, blaz123, imaš prav, škoda energije za takšne osebke. mene pa čaka skleda mešane zelenjave , domače, na srečo uf si mi naredila lušte sedaj z zelenjavo....sicer sem jo pa imel kot prilogo za kosilo, pa piščančje meso na žaru, + njoki z lososom (vse doma pripravljeno) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Plačani za svoje pričevanje niso nič, saj je njihovo plačilo to, da svoje pozitivne izkušnje delijo z množico ljudi in to je za njih plačilo ;-) glej si prebral kaj si napisal????? od česa pa pol živijo, a jim daje hrano nasmeh ki ga dobi od množice, pa kdo plača položnice......daj daj... Zdaj nevem ali se delaš budalo ali budala si?? Oprosti izrazu, ne govorim o HL DISTRIBUTERJIH ampak o KONZUMENTIH in oni nimajo nič od pričevanja (NAVADNI KONZUMENTI KI HL SAMO KONZUMIRAJO, DA BOŠ VEDEL), nisem govoril o Distributerjih lepo prosim. Na tak princip kot ti sestavljaš profgra, ga sestavljam tudi jaz, če se konzument ne drži programa ne more pričakovat da bo dosegel zastavljen cilj, to ne gre tko, in valjda me tvoje besede ne bodo prepričale v nasprotno če so moji in konzumenti kolegov zadovoljni, mislim ne da se vam dopovedat tega!!! Ne rabim diplome za prodajo HL izdelkov, čeprav jo bom naredil nekega dne upam, ampak iz popolnoma drugačnega področja. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. julij 2009 Prijavi Deli 26. julij 2009 Kakor katerega ane. Ce tebi dolocene tudi nepreverjene informacije zadoscajo, se ne pomeni da tudi drugim. Vredu je tako, da se opres na strokovanjake, ce stranko zanima, da ji lahko das zeljene in potrebne informacije. Torej lahko pricakujem da se bos ponovno oprl na strokovanjake iz amerike in odgovoril na moja vprasanja? Glej, ne vem kaj je z mojo komunikacijo po tvoje napacnega? Kakor jaz vidim gre bolj zato, da bi ti odgovarjal zgolj tisto kar ti zelis, ne pa kar te morebitni kupci tukaj na forumu sprasujejo!No, zdej si pa povedal veliko! Premajhen krog ljudi Mislm, a en morebitni kupec ni dovolj pomemben da bi vprasal tvoje nadreje o doloceni informaciji? Ta je pa huda. S tem potrjujes, da v osnovi izgleda ne razumes MM sistema. Zal. Gledj, jaz sem v Unionu zel bil. Sicer ne na celem predavanju, malo pa. Sem bil pa zato celo pot od Slovenije do Pariza in nazaj v polnem avtobusu HL liderjev in konzumentov. Potem se cel vikend z njimi ter hkrati na evropskem srecanju HL. Tko da... Ker pa nisem iz Ljubljane se mi zdi neprimerno potovat v Ljubljano, zato da zastavim vprasanja, ki sem jih ze tukaj. Glede na to, da je v tej temi pisalo ze vsaj 10 ali vec HL distributerjev, bi bil ze cas, da mi vsaj eden izemd vas odgovori na zastavljena vprasanja, ki pa ne zanimajo samo mene. Ne vem, ampak ocitno ti to ni razumljivo Precej ozko razmisljas. Tule niso zgolj ljudje iz Ljubljane, temvec celotne Slovenije. Vsi nimajo svojega prevoznega sredstva. Nekateri so studentje, invalidi, s to ali kaksno drugo zdravstveno tezavo. In ce nekdo ne pride na hom, se ne pomeni da nima jajc, temvec ima lahko tudi tehtne razloge. Poglej vse bistveno kar človeka zanima o produktih HL sem povedal. Nobena strokovna beseda ne pove toliko kot pričevanja konzumentov, pa naj si bodo pozitivna ali negativna. Ljudje tudi v tej temi v večini nimajo slabih izkušenj s HL, vas je pa nekaj ki vedno znova zastavljate vprašanja. Seveda edino prav, ampak se obračate na napačno osebo, tudi jaz se kdaj oprem na HL strokovnjake iz Amerike, ker še zdaleč ne vem vsega. Ampak za tak majhen krog ljudi, ki nimajo niti komunikacije taprave ne mislim delati usluge. Če človeka resnično zanima HL, si bo vzel čas, prišel v hotel city v Ljubljano in tam na izobraževanju vprašal kar bo imel, ker pa nekateri nimate jajc priti in tam zastavljat vprašanj, take kot jih tukaj, pa vemo kje smo... lp Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. julij 2009 Prijavi Deli 26. julij 2009 Pravis, da pojma nimam. Ampak, a si ti tisti ki ne zna odgovort na vprasanja ali jaz? Se opravicujem ce sem bil zaljiv, ni bilo namerno. Fajn pa bi bilo da tudi tvoje poste pogledas kdaj si bil ti zaljiv in v reagiranju. Mene to ne zanima ce ti opazis razliko ali ne. Ne vem za kaj to poudarjas venomer. Namrec to ni vedno bistveno in najbolj pomembno! Morda v tvojem primeru je pomembno, recimo ce si zelel shujsati.Oseba ki si mocno zeli shujsat in uziva HL sejk, ter ji morda tudi uspe, je dosegla svoj cilj.Toda ali je dosegla tudi svoj namen, pa je naslednje vprasanje.Namrec dogaja se, da ljudje ko prenehajo uzivati dodatke prehrani ponovno pridobijo telesno tezo, ker v osnovi niso spremenili svojega zivljenjskega sloga, oziroma odstranili tistega vzroka, ki je pogojeval prekomerno telesno tezo. Zanimivo bi bilo prebrati krajse alineje, iztocnice prednosti in slabosti uzivanja produktov HL. Recimo sejka. Seveda pa do tega nikakor ne pridemo, saj se vse skupaj ustavi ze pri sami sestavi produkta (sejk), za katerega ne vemo iz kaksnih sestavin je oziroma njihovo poreklo in kvaliteta? Veliko ljudi opazi razliko ce uzivajo razlicne dodatke prehrani, itaq. Veliko jih tudi nic ne obcuti. Spet pa je to odvisno od doziranja, rednosti, posamezniak in njegovega nacina bivanja.Ce pojem veliko cokolade bom tudi obcutil razliko ane. Ce se postim, bom vsekakor obcutil razliko. Ce namesto obroka redno uzivam zelenjavne sokove rastlin iz eko-vrta, bom tudi obcutil razliko. Ze ce se prehranjujem vegatarijansko vec let bom vsekakor obcutil razliko.Seveda lahko dodatek prehrani cloveku koristi. Ni pa nujno da je temu tako. Obenem pa je vprasanje tudi to, koliko mu komu koristi, kaksne so ob pozitivnih tudi negativne posledice. Kaksne ucinke prinasa nek dodatek prehrani, ce ga uzivamo dolgorocno, itn. Zanima me torej tisto kar sem vprasal in ne to ce ti obcutis razliko.Na kar ocitno ne znas ali, ter noces odgovorit. Ponavljam: Ali se ti zdi eticno, primerno, da podjetje HL podpira proizvodnjo GSO? Obenem podjetje zagovarja zdrav nacin bivanja, hkrati pa ljudi zastruplja za GSO! A se ti to zdi vredu? A ja, kdaj so homi? Kateri dan in uro? ne sodi drugih po sebi free ;-) Če ti nimaš pojma o ničemer ti jaz ne morem pomagati in ne bodi žaljiv,izredno rad bi take osebke videl na homu za goste, pa da vidimo koliko boš tam spraševal. Jaz cenim tvoja in vprašanja ostalih, samo žaljiv pa ni potrebno biti, ker zaenkrat si ti nula proti znanosti meni pa je za tebe itq vseeno verjameš al ne, meni je glavno da jaz sam pri sebi opazim razliko Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blaz123 26. julij 2009 Prijavi Deli 26. julij 2009 Plačani za svoje pričevanje niso nič, saj je njihovo plačilo to, da svoje pozitivne izkušnje delijo z množico ljudi in to je za njih plačilo ;-) glej si prebral kaj si napisal????? od česa pa pol živijo, a jim daje hrano nasmeh ki ga dobi od množice, pa kdo plača položnice......daj daj... Zdaj nevem ali se delaš budalo ali budala si?? Oprosti izrazu, ne govorim o HL DISTRIBUTERJIH ampak o KONZUMENTIH in oni nimajo nič od pričevanja (NAVADNI KONZUMENTI KI HL SAMO KONZUMIRAJO, DA BOŠ VEDEL), nisem govoril o Distributerjih lepo prosim. Na tak princip kot ti sestavljaš profgra, ga sestavljam tudi jaz, če se konzument ne drži programa ne more pričakovat da bo dosegel zastavljen cilj, to ne gre tko, in valjda me tvoje besede ne bodo prepričale v nasprotno če so moji in konzumenti kolegov zadovoljni, mislim ne da se vam dopovedat tega!!! Ne rabim diplome za prodajo HL izdelkov, čeprav jo bom naredil nekega dne upam, ampak iz popolnoma drugačnega področja. lp ti za mene nimaš pojma, ker ne odgovarjaš na vprašanja, se pravi nimaš pojma ne o sestavinah, ne o prehrani in ne o treningu, če bi jaz v fitnesu tako delal s strankami pol bi že davno bil sam brez strank! nisi napisal kako sestavljaš treninge, prehrana??? kakšne podatke izbereš, kaj daš v jedilnik recimo za pridobivanje mišične mase, kolko obrokov, koliko kalorij, kdaj prvi obrok, kdaj zadnji kaj po, med in po treningu, kaj tisti iz amerike nimajo časa???? sploh pa mi amerike ne omenjaj ker amerija je eno veliko sranje, imam sorodnike, v kanadi, toronoto, na švedskem,... pa mi vedno rečejo ko pridejo sem tukaj je amerika!! vse slabo iz amerike pride k nam, tako prehrana kot orožje.....in v ameriki sta dva tipa ljudi, tisti ki so na ulicah in propadajo pa tisti ki imajo vse, pa tusdi standardi v ameriki so zelo slabi, tako da če so tam razvili neko hudo dobro sestavino je verjentno za nađ trg ne smpreminjajo. zakaj izdelka ne morem kupiti v trgovini? tam vsaj lahko vzamem v roke pogledam preberem in se vrnem čez 3ure pa ga kupim, pri tebi to gre? in zakaj so tako dragi izdelki če pol imate 50% popusta???? pol ni taka kvaliteta kot se govori! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 26. julij 2009 Prijavi Deli 26. julij 2009 Free uredu, povsem razumljivo mi je, bi te pa prosil, da mi vprašanja ki te zanimajo napišeš še enkrat in ti bom priskrbel odgovore!Veš ne gre se meni za število, gre se mi za odnos in če sem ti nekatere stvari že razjasnil, pa nekatera vprašanja še obračaš, vsebina pa ostaja vedno ista, kljub že odgovorjenim vprašanjem, ne za vsa, nekaj pa je takih! Jaz razumem, da so nekatere morebitne stranke bolj zahtevne ( v tem primeru ti) in prav nobenega problema ni, da ti priskrbim tiste informacije ki te zanimajo, če jih ne vem jaz, samo ne marami ciničnega odnosa, do sogovornika, pa čeprav ga včasih tudi sam uporabim ampak me v to prisili sogovornik! Torej, navedi mi nekaj vprašanj, ki te najbolj zanimajo, pa ti bom odgovoril brez problemov opirajoč na znanstvenike ali pa na svoje znanje, ni pomembno (vsaj meni ne). Ponosen sem na to, da se lahko obrnem na pomoč v Ameriko in da mi brez problema posredujejo odgovore na bolj ali manj pomembna vprašanja! Je uredu tako?? lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. julij 2009 Prijavi Deli 26. julij 2009 Mislm, halo.. Vprasanja sem ti ze napisal. Nekatera ze veckrat.Citiram svoje napisano od vceraj s tem da sem malo popravil in dopolnil vprasanja: 1: Kje in na kaksen nacin predelajo sojo za produkte HL? Kako za ameriski trg in kako za EU trg (glede nato, da pravis da je razlicna soja)? 2: Kako nam lahko ti kot zastopnik podjetja, nam potencialnim kupcem zagotovis da je temu res tako? Torej da EU ali SLO HL produkti kot recimo sejk, ne vsebujejo gensko spremenjenih sestavin? Ali so na steklenicki navedeni mednarodno veljavni certifikati, ki to potrjujejo? 3: Ce torej HL produkti Evropske Unije ne vsebujejo "nikakrsnih kemicnih sestavin", kot si navedel, ali torej to pomeni, da so vse sestavine produkta ali produktov HL pridelane ekolosko? Oziroma ali nam kot potencialnim kupcem lahko to potrdis z mednarodno veljavnim certifikatom ali logotipom, kot je to standard za drzave EU? 4: Kaj zate pomeni da so "vse sestavine so pridelane na naravni osnovi" kot si tudi navedel? 5: Koliko casa lahko oseba nadomesca obrok recimo kosilo z sejkom? Teden, dva, mesec, dva, tri, vec? Ali lahko to pocne vsakdo? 6.: Ali sejk uvrscamo v dietno prehrano? 7.: Na kratko, kaj menis in menite HL distributerji o tem, da podjetje HL podpira GSO? (navedel si, da ameriski sejk vsebuje GS sojo). 8.: Koliksen je odstotek (od vseh) kupcev produtkov HL, ki produkt kupijo zgolj enkrat in nikoli vec? 9.: Ali so med uporabniki produktov HL, predvsem sejka bili tudi taksni ki so bili na sestavine oz. produkt alergicni? Ce je znano, kaksen je ta odstotek? Tolk zaenkrat. Vredu, vprasnje o GSO si odgovoril, a sem ti dal na odgovor dodatna vprasanja. Recimo ker pravis da Evropski HL ne vsebuje GSO, sem zelel vedeti ali to pise na skatlici; recimo produkt ne vsebuje GSO ali GMO? Torej dokazila, certifikati. Danes se o kvaliteti pogovarjamo na taksne nacine, prek certifikatov, saj je to eden od nacinov kako se kupec sploh lahko pocuti malo varnega, da ve kaj kupuje. Vsa drugo pa zal ni zagotovilo da so sestavine produkta recimo ekolosko pridelane, brez GSO, brez umetnih sladil, brez skodljivih konzervansov, itn. Zato imamo certifikate! Saj ti kupcu omogocajo prepoznavanje, selekcijo, s tem lazjo izbiro. Tako "zahtevnih" ljudi je vedno vec. Hvalabogu. T niso zahtevni kupci, to so ljudje ki jim ni vseeno kaj uzivajo, za svoje zdravje in zdravje svojih otrok, bliznjih. S tem, da se sam realno nimam za "zelo" zahtevnega kupca. Temvec zgolj zahtevnega v smislu selekcioniranja glede na to kaj vse se prodaja. Kar ne pomeni zahtevnost, temvec enostavno to, da se imam dovolj rad, da ne kupim vsaka "jetra" ki se mi ponujajo. A sogovornik te prisili... za prepir sta vedno potrebna dva, ce se ne ves.Ce se odzoves na cinicnost v cinicnem tonu, pomeni da imas najverjetneje prav tako probleme kot sogovornik. Ena od stvari ki jih pocne vecina prodajalcev: Vecinoma se vse suce okoli njih. So ljudje ki veliko vzemajo in manjkrat dajejo. Ze narava prodajanja je taksna. Govoris o sebi. Ti ne maras cinicnosti, tebi gre na zivce, itn... Ves kaj vse gre komu na zivce glede na tvoje ali moje pisanje pisanje, pa se ljudje rajsi niti ne spuscajo v to.A razumes kaj sem ti napisal? Tako mnogi ki tule pridejo v veri da bodo ponovno "vzeli" naletijo na nasprotno. To da je potrebno dajati. Preizkusnja, ki mnogim ni vsec in se zato kaj kmalu spokajo iz foruma. Kot svetovalec HL produktov nisi napisal tistega kar je pri vsej stvari imenovani MM, najveckrat najverjetneje tudi najbolj vredno. Zakaj ima celotna stvar sploh smisel. 10.: In to po tvoje je? Malce vprasaj tako vsakega posameznika v tvoji skupini, pa kaksnega liderja; ampak tako malo na stran ga poklici. Bos videl kako zelo razlicne in verjetno zanimive odgovore bos dobil. Super, vredu. Koncno. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 26. julij 2009 Prijavi Deli 26. julij 2009 Tako "zahtevnih" ljudi je vedno vec. Hvalabogu. T niso zahtevni kupci, to so ljudje ki jim ni vseeno kaj uzivajo, za svoje zdravje in zdravje svojih otrok, bliznjih. Po tej trditvi sklepam da ne kupuješ ničesar v trgovini, temveč vse kar poješ ti in tvoja familija pridelate na vrtu, njivi, prav sklepam??? Veš, priznaj si da si se vrgel na HL, zaradi parih HL distributerjev, ki so, ko ste jih ujeli v zanko odšli brez da bi dobili kakršnekoli odgovore na zastavljena vprašanja, v tem je pa razlika med mano in onimi, ker bom odgovore poiskal neglede na to, koliko časa bom za to potreboval. Veš pojdi v trgovino in na vsakem jogurtu ki ga popiješ, vsaki piksni kokakole, vsaki pločevinki fižola, preberi sestavine in potem piši tu gori o sestavi in nevem čemu. Morda veš koliko časa zelenjava in sadje,ki ju prodajajo v trgovini dejansko raste od semena, do zrelega plodu??? Ko zveš mi odgovori, morda veš koliko staro sadje in zelenjavo iz trgovine uživaš, SVEŽO ja, haha a daj nehaj, tudi za to bi te prosil da mi navedeš podatke, ker jaz jih poznam, ampak me zanima, ker se spoznaš na prehrano, kot si v nekaj predhodnih postih omenil, bi to moralo iti. In potem ko boš vse to vedel, mi pa še priznaj, ali ješ BIO sadje in zelenjavo ali pač škropljeno z vsem mogočim kupljeno v trgovini. Veš bi razumel vsa ta vprašanja zastavljena z vaše strani, pa še kar jih razumem, ampak glede na to, da je v najbolj vsakdanjem živilu toliko sranja da verjet ne moreš, nas tu gori provocirate s tem, kaj HL produkti sploh vsebujejo, pa da se razume, te popolnoma podpiram, da si pač bolj natančen pri vsemu, pa še kdo, nič ni s tem narobe, ampak toliko sranja kot dnevno zaužiješ verjetno pa nič ne sprašuješ se potem mečeš na HL produkte! Ampak kot sem rekel, bom tebi in ostalim pojasnil vse in vam naredil strašansko uslugo, pa upam stavit, da vas ne bom več velikokrat slišal v tej temi, glede na zadnjih par dni, bi bilo pa to nekaj nemogočega, ker če tudi bi odgovoril na vsa vprašanja in dokazal s certifikati, bi se spet vrgli na drugo stvar! Taki ljudje nikoli ne boste priznali poraza, ker jaz ga bom, če se znanost moti oz. prikriva resnico, ker jaz želim ljudem pomagat na račun ZDRAVE PREHRANE in jim ob morebitnem zanimanju to tudi dokazat s primeri in certifikati, niti podrazno pa ne bom prodajal produktov, ki škodijo tako ali drugače ljudem! Postavili ste me pred dejstva, pa da vidimo... Lahko noč vsem skupaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. julij 2009 Prijavi Deli 26. julij 2009 Niti ne. Se pa vseeno (premalo) trudim v tej smeri. Spet ne. Nikakor ne. Svoja nekatera nestrinjanja sem nekaterim HL distributerjem tudi ze povedal. Ze dolgo tega nazaj.Na HL sem pravzraprav nisem vrgel; bolj ste se vi vrgli sem. Obenem, ker sem po pisanju v tej temi sodec, ter temu ker sem spoznal v zivo spoznal, da je veliko ljudi dejansko zasplepljenih v kompromisih, kjer odtehta denarna ali kaksna druga korist pred etiko. K temu pa lahko dodam se pomanjkanje odgovornosti.Nima veze ali je HL ali kateri drugi MM. Razlike med MM sistemi pa so najveckrat tam kjer so liderji dovolj eticni in humanisticni, da se zavedajo odgovornosti tega kar prinasajo in prenasajo na ljudi ki jih poslusajo in jim verjamejo. Zal pa, po tem kar se imel moznost videti in slisati na lastne oci, med nekaj tisoco mnozico, temu ne morem trditi za HL. Zal. Seveda zadeve ni najbolje gledati crno-belo, ker ne bi bilo fer. So dobre in slabe stvari HL-ja.Skoda da se o sledjih nikoli nic ne napise in da se o tem z nobenim distributerjem HL ne da kaj dosti menit, ker so vsi takoj prizadeti. To kaze na zaslepljenost. A o tem morda rajsi kdaj drugic. Torej zato.Pa tudi zato ker po tolikih letih spoznavanja zadeve lahko recem, da vsaj malo locim zrno od plevela in tem kar je v resnici pomembno pri celotni zadevi. Zal pa nakateri zastopniki tega ne vidijo. Koliko casa si pri HL, v tem poslu? Mislim tako intenzivno, da si res pri stvari? Dobro, pricakujemo tvoje odgovore oziroma konstruktivne odgovore liderjev HL. Da. Najveckrat so podatki na zivilih pomanjkljivi. S tem bi se verjetno strinjalo mnogo ljudi. Ali kot se je izrazila Sanja Loncar: "VSE je dovoljeno, kar ni izrecno prepovedano!" - zal. Ne ne vem. Uzivam ekolosko in neekolosko pridelano sadje in zelenjavo. Tocno to, cisto res, prav dobro si (si) povedal: ljudje vsak dan zauzijejo veliko nezdrave hrane.Toda, a ni to potem se toliko vecji razlog da nas zanimajo stvari o produktih, kam bomo dali denar in ali bomo kupili res dobro za nemajhen denar, in zato toliko vec sprasujemo? Za marsikaj se premalo sprasujemo kaj uzivamo. A v trgovini se se vedno lahko odlocam med produkti na katerih je JASNO napisano njihovo poreklo, pridelava, kakovost itn, in med produkti kjer to NI JASNO napisano.In kot potrosnik imam pravico vedeti, izbirati, se odlocati. Tako kot kadilec ali alkoholik ipd. Izbrati med eko in ne eko, med GSO in ne GSO, med "manj skodljivo" in "bolj skodljivo", ce se tako izrazim.Pravica do izbire pa mi je, nam je kratena v kolikor podatki o tem kaj uzivamo niso dovolj razumljivi, jasni! Razumljivo? Torej nima kaj dosti veze jkaj jaz uzivam, saj so tukaj na forumu osebe ki so presnojedci, frutarijanci, vegetarijanci, ekotorijanci, tudi taksni, ki si vecina hrane pridelujejo doma in imajo pravico vedet KAJ kupujejo za nemajhen denar, ce ze pridete in promovirate produkte.Ta KAJ pa je tisto kar se trudimo premakniti v smer ko bomo ljudje uzivali res najboljso hrano. "strasansko uslugo" pravis , kaj, a je tolk tesko pridet do odgovorov al kaj? vedno so bili ljudje ki so dvomili; verjetno bodo se dolgo na tem svetu. dvom ni vedno nekaj napacnega. odnos do dvoma pa je tisti, ki lahko dela preglavice Super. Torej se bos probal prepricat o tem ali je to kar prodajas ljudem res dobro. Pohvalno! V koncni fazi se bos postal bolj moder, bos vedel vec, vedel stvari ki jih sedaj ne ves. Pomeni da bos lahko odgovoril meni ali komerkoli drugemu ki bo prisel z istimi ali podobnimi vprasanji."Strasansko uslugo" no, morda bos tudi razumel da je vprasanje najveckrat pomembnejse od odgovora. Priznat poraza? V cem? Jaz vedno lahko grem kupit HL produkt ce to zelim. Se vedno pa se bom ob tem spraseval kaj uzivam, neglede na to ali mi produkt prija ali ne. Z razliko od tistega ki produkt prodaja in se sekira, ker ga nekdo vprasa o tem ali je produkt ki ga prodaja res primeren in zdrav. Vem iz izkusenj. Vloga prodajalca ki mu ni vseeno kaj prodaja ni lahka, se posebej ce produtka nismo pridelali sami in o njem ne vemo vsega ali vsaj ne dovolj.S to razliko, da ce bi ga sel kupit zdaj, bi ga sel k tebi. Super. Lahko noc Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lantana 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 Free na četro vprašanje ti lahko jaz odgovorim. Izdelek nima certifikata in ga nikol ne bo imel!Sem šla prevajat vse sestavine in notri je Acesulfam K in še neko gostilo, ki je narejeno iz lupinarjev!Škoda, da sem pildek pustila doma. Jutri ga prinesem pa še kaj napišem.LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 bom tebi in ostalim pojasnil vse in vam naredil strašansko uslugo, super. čakam odgovore. pa veš kaj je tvoj problem, zakaj preprosto ne razumeš, da nekatere zanimajo odgovori na določena vprašanja, ker se morda za produkt zanimajo, vendar se pa nočejo kar zaleteti v nakup? no ja, čeprav jaz sicer nisem med njimilep dan tudi tebi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blaz123 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 cumulonimbus nevem zakaj ne moreš razumet, se poneumljaš in ne daješ točen dogovor na točno določeno vprašanje. če me nekdo vpraša kako je zunaj vreme, mu ne morem govoriti da je včeraj pihal veter, jutri je napovedan dež, hmm aja danes.....ja to bi pa moral soseda mal povprašat kako on vidai kako je danes vreme.....IN ODGOVRA SEVEDA NI:)na tak princim ti pišeš. kaj meni ne znaš odgovoriti na vprašanje, ali nočeš? ja hrana pa je tako....od pridelovalca do kupca je od 3dni pa tja do 2-3mesece....odvisno za katero hrano gre, to je v grobem rečeno.... ne moreš vse hrane spet metat v isti koš, to vprašanje si postavil preveč splošno kot preveč splošno odgovarjaš na vprašanja..... pa še nekaj me zanima.....imaš končan fax fakultete za šport, imaš licenco fitnes zvese slovenije ali kaj iaš, da lahko sestaviš trening. ker meni tisti ki ni avtomehanik ne bo popravljal avta, pa tist ki ni odvetnik me nebo zastopal, niti me ne mora:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 Blaz123 vidim da si strašansko razgledana oseba,torej sadje in zelenjava ko pride v trgovino namenjena za prodajo je stara 1 mesec- 2 let ;-) na ostalo ne bom odgovarjal, ker je bz. Nevem zakaj imamo seminarje?? verjetno zato da se nekaj učimo. In med drugim se naučimo tudi sestave programa, ki vsebuje prehranben del in fizičen del. Sploh pa ne bom razglabljal o stvareh ki sem jih tekom debate že povedal, bom pa odgovoril na največkrat izpostavljena vprašanja, vendar s pomočjo strokovnjakov ... lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blaz123 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 Blaz123 vidim da si strašansko razgledana oseba,torej sadje in zelenjava ko pride v trgovino namenjena za prodajo je stara 1 mesec- 2 let ;-) na ostalo ne bom odgovarjal, ker je bz. Nevem zakaj imamo seminarje?? verjetno zato da se nekaj učimo. In med drugim se naučimo tudi sestave programa, ki vsebuje prehranben del in fizičen del. Sploh pa ne bom razglabljal o stvareh ki sem jih tekom debate že povedal, bom pa odgovoril na največkrat izpostavljena vprašanja, vendar s pomočjo strokovnjakov ... lp za konec ti le povem, da mi ne modruj, rekel sem da si preveč na spložno rekel.....normalno da jabolo včasih doseže kupca v parih dneh, včasih pa 2leti, saj pa imajo hlasilnice in podobno, banan ti neboš 2leti imel doma, tudi paradižnika ne....... ČE NE ODGOVARJAŠ, TO ZAME POMENI DA NEVEŠ.glede treninga pa prehrane pa razberem iz tvojega pisanja da ti primanjkuje zečo dosti znanja. midva sva končala, lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 Blaz123 pa kdo si ti, da ti bom jaz sestavljal jedilnike?? Glede na to da si vsesplošno razgledana oseba to tebi gre bolje od rok Jaz za svoje konzumente znam sestavit program, neglede na to kakšne probleme ima in meni je to glavno, da v svojem poslu znam pomagat ljudem da dosežejo rezultate ! Prav nič poslplošeno nisem rekel, sadje potem ko prispe v skladišče stoji še nadaljnih par mesecev in let, zatorej bi se dalo diskutirati o tem kako svežo zelenjavo in sadje uživamo, pa spet ljudje pojma nimajo kolk je to staro, pa se nič ne obešate na paradižnik, papriko solato... Solata zraste od semena do glave, od 14-35 dni, odvisno od vrste, me zanima če ima kdo brez škropljenja, brez dodajanja rastnih hormonovc tako solato doma, kot jo kupiš v mercatorju recimo... Haha pozabite, da ne govorim o reji piščancev, kjer piščanček od valitve do kilskega piščančka zraste v parih tednih (4-6) na BIO kmetijah je to tja do pol leta! Pojdite v trgovino, se tam skregajte in jim s prstom kažite na etiketo, ter tulite o certifikatih, potem pa se vrnite sem, pametovat o Hl produktih. ;-) lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 ~ ~ ~Kdor uživa Herbalive, je sam kriv.~ ~ ~ Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 Sujšala bi lahko tudi na drug način, pa še denar prišparala pa bolj zdrava bi bila.Mogoče pa je skuhjšala zaradi česa drugega. Morda je nehala uživati kakna zdravila ipd.... saj ni rečeno, da je shujšala zaradi tega umetnega produkta. Sicer pa, če bi se sexala namesto kosila, bi tudi shujšala. Pa še za imunski sistem bi lahko bil sex bolj zdrav kot pa Herbalive. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 Pojdite v trgovino, se tam skregajte in jim s prstom kažite na etiketo, ter tulite o certifikatih, potem pa se vrnite sem, pametovat o Hl produktih. ;-)Če greš npr. v Kalčka, je popolnoma jasno kateri izdelki imajo eko-certifikat in kateri ne. Če ti kej ni jasno, vprašaš prodajalko, in ti stvar razloži. Tuki pa v vsej tej gori pisanja in prerekanja še zdej ni blo jasnega odgovora na vsaj dva precej pomembna vprašanja za marsikoga tukej:1. ali vsebujejo HL proizvodi izključno ekološko pridelane sestavine? (če ja, potem bi prosil še za kak link firme HL, kjer je to javno deklarirano; vsaka firma namreč to nekje javno deklarira oz. nudi kopijo certifikata, da je vsem na vpogled)2. ali HL proizvodi vsebujejo GSO ali ne? (če ne vsebujejo, bi tudi v tem primeru prosil za link, kjer je objavljen certifikat oz. "statement"). To so zelo preprosta in osnovna vprašanja. Ne zanima me kolk milijonov uporabnkov uporablja HL, niti kako zelo jim je všeč okus, niti kolk so shujšal (ker nimam tega problema), niti katere vse slavne osebnosti konzumirajo HL itd. Zanima pa me zgoraj navedeno. In sploh pri tem nima nobene veze, kaj prodajajo v Mecratorju in drugje. Če me bo tam kej zanimal, bom že vprašal tam. Tuki se pogovarjamo o HL izdelkih. Sploh glede na njihovo ceno, je precej logično, da se od njih pričakuje, da bo temu ustrezna tud kvaliteta. In tud povsem logično, da se potencialni konzumenti o tem pozanimamo. In odgovori v smislu, kolk že tko al tko enga sranja požremo, in kolk milijonov je zadovoljnih uporabnikov HLa itd. so v bistvu žalitev, ker to je način za prodajo neumnim ovcam, ki padajo na take maloumne marketinške pristope. To pa nismo vsi. Zato pričakujem, da boš jasno odgovoril na postavljena vprašanja, ni treba pisat celih esejov - lahko v dveh stavkih. In bo stvar jasna in potem se bomo lahko odločali naprej glede konzumiranja HL. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 http://www.herbalife.com/global/science/sc...questid=1111969 Tukaj mate stran pa si poglejte, lahko tudi pišete na mail v ZDA, edina predizpozicija je znanje angleščine Če jim dokažete da ni vse tko kot bi moralo biti, potem ste med bogatejšimi na svetu, veliko sreče ;-) lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.