Mario 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 ~~~ ZBOLETI NAMESTO SHUJŠATI s Herbalive ~~~ http://www.focus.de/gesundheit/ernaehrung/news/herbalife_aid_234122.html ---hahahahahahaa da to tudi, katere slavne osebnosti to konzumirajo… jaz ga ne in sem zelo zelo slaven …. haleluja Cumulonimbus, ko se boš informiral o tvoji mešanici izoliranih vitaminov, ki so že sami po sebi škodljivi; ti naj napišejo tudi koliko je česa noter. Katere aditive uporabljajo proti vlagi, plesni, za barvo in za okus…pa da se prah ne lepi… itd.Tvojo angleščino si pa nekam vtakni http://www.herbalife.com/global/science/sc...questid=1111969Tukaj mate stran pa si poglejte, lahko tudi pišete na mail v ZDA, edina predizpozicija je znanje angleščine Če jim dokažete da ni vse tko kot bi moralo biti, potem ste med bogatejšimi na svetu, veliko sreče ;-)lpKo mi boš pa odgovoril kaj vse vsebuje in koliko, ti bom pa jaz dokazal, da ni vse tako kot bi moralo biti. http://www.herbalife.com/global/science/sc...questid=1111969Tukaj mate stran pa si poglejte, lahko tudi pišete na mail v ZDA, edina predizpozicija je znanje angleščine Če jim dokažete da ni vse tko kot bi moralo biti, potem ste med bogatejšimi na svetu, veliko sreče ;-)lp Vemo mi to, na eni splatni strani v Sloveniji piše, da tantra zdravi Aids. tule pa piše: http://www.focus.de/gesundheit/ernaehrung/...aid_234122.html „22 ljudi je dobilo življenskonevarne posledice z jetrami, ker so med 1998 in 2004 uživali Herbalive, dve osebi sta rabili transplantacijo, eden je umrl. S tem je dokazano, da ti produkti škodijo...„ Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 Hehe če bi ti bil tak mojster, bi dokazal javno da HL produkti le niso, to kar zatrjujejo zdravniki, znanstveniki, konzumentje (to je na prvem mestu) Veš verjetno bi bil resnično najbogatejši na svetu, ker pa pojma nimaš o ničemer, samo dokazoval bi in dokazoval, dokazal pa še ničesar, potem vemo kje smo... Mislim pa da se meni za par ljudi tu gori res ni treba matrat, zato da bom dokazal nekaj, kar je dokazano, pa če bi malo povezovali moje poste, bi našli prav vse odgovore, na vsa zastavljena vprašanja... Nevem resnično, zakaj je v 70 državah sveta, Hl iz strani ministerstev za zdravje potrjen in hvale vreden dodatek, glede na to, da v zdravstvu naj nebi bilo gensko spremenjenih produktov??? Nevem pomoje vi, ki najbolj tumbate čez HL uživate tako svinjarijo, da bog pomagaj lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 Hehe če bi ti bil tak mojster, bi dokazal javno da HL produkti le niso, to kar zatrjujejo zdravniki, znanstveniki, konzumentje (to je na prvem mestu) Veš verjetno bi bil resnično najbogatejši na svetu, ker pa pojma nimaš o ničemer, samo dokazoval bi in dokazoval, dokazal pa še ničesar, potem vemo kje smo... Mislim pa da se meni za par ljudi tu gori res ni treba matrat, zato da bom dokazal nekaj, kar je dokazano, pa če bi malo povezovali moje poste, bi našli prav vse odgovore, na vsa zastavljena vprašanja... Nevem resnično, zakaj je v 70 državah sveta, Hl iz strani ministerstev za zdravje potrjen in hvale vreden dodatek, glede na to, da v zdravstvu naj nebi bilo gensko spremenjenih produktov??? Nevem pomoje vi, ki najbolj tumbate čez HL uživate tako svinjarijo, da bog pomagaj lpNo, če si tam prebral, da jih je toliko zbolelo zaradi Herbalive in da so bile potrebne 2 transplantacije in da je ena oseba zato umrla… (sem ti prevedal) kaj bi še rad. Najdi si norce, ki se bodo šli s tabo: kdo sem jaz, kdo si ti…..Pokliči novinarja "Fokusa", njega sem citiral. On je napisal, da je dokazano. Če pa hočeš, da ti jaz dokažem, pa rabim najprej podatke, ki jih ne moreš dati: Odgovori tule koliko česa vsebuje Herbalive na 100 g. Nič drugega. Mi nismo neki psihopati, da bi se igrali neke igrice ... kdo je boljši, kdo je pametnejši, kdo bo koga pregovoru...Tudi ne nosimo več planičk Tako da, ali stojiš za tem, kar napišeš, ali pa priznaj, da morda to, kar ti tule hvališ, škodi človekovemu zdravju. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blaz123 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 No, če si tam prebral, da jih je toliko zbolelo zaradi Herbalive in da so bile potrebne 2 transplantacije in da je ena oseba zato umrla… (sem ti prevedal) kaj bi še rad. Najdi si norce, ki se bodo šli s tabo: kdo sem jaz, kdo si ti…..Pokliči novinarja "Fokusa", njega sem citiral. On je napisal, da je dokazano. Če pa hočeš, da ti jaz dokažem, pa rabim najprej podatke, ki jih ne moreš dati: Odgovori tule koliko česa vsebuje Herbalive na 100 g. Nič drugega. Mi nismo neki psihopati, da bi se igrali neke igrice ... kdo je boljši, kdo je pametnejši, kdo bo koga pregovoru...Tudi ne nosimo več planičk Tako da, ali stojiš za tem, kar napišeš, ali pa priznaj, da morda to, kar ti tule hvališ, škodi človekovemu zdravju. se popolnoam strinjam s tabo, obrača se na vse stvari le tisto kar ga vprašamo ne zna odgovorit. cumulonimbus,če te vprašam 1+1, reci da je 2 ali pa da ne znaš. ne pa da mi govoriš da sta to dve enki pa da bi ju mogli seštet, pa + je znak za seštevanje rezultata pa ne poveš. veš to je isto kot osebni trenerji so dobri in slabi, slabega vprašaš zakaj tolko serij in tolko ponovitev, pa ti reče da je on tako rekel in tako bo pa pika......dober ti pa lepo povej zakaj tako pa kaj je prednost tega pa tako:) in ne pravim da je HL sla ali dober povej kaj je tako dobrega? kolko česa vsebuje? IN KDO SEM JAZ? MOGOČE TVOJA STRANAK (VENDAR O TEM LAHKO LE SANJAŠ, KER S STRANKAMI NE ZNAŠ DELAT) in če bi vedel sestavit bi naštel vsaj 6osnovnih pravil na podlagi česa in kako se sestavi. tisti ki ve z akaj se gre bo točno vedel, kako in kaj, laik pa nebo imel pojma, sploh nebo vedel kaj bere.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 Kje so ta potrdila? Jaz jih nisem videl. Sicer pa Coca Colo prodajajo v vec drzavah ali morda vecina drzav sveta. To se ne pomeni da je vredu izdelek ane. Kako to mislis, da v zdravstvu naj ne bi bilo GSO? GSO korporacije so hotele paternitrat rastline po svetu in si jih preko patenta lastit. Pomeni, ker so desifrirali DNK so si lastili rastlino kot njihovo, neglede na to, da je recimo rstal na jugu Indije ali kje drugje. Kaj je to pomenilo za kmeta: da je moral palcevati takso korporaciji zaradi tega, ker je sejal to rastlino, k iej bial sedaj last neke druzbe. Recimo Monsanto. Cetudi je to isto rastlino sejal nejgov oce, ded, praded, in mnogo rodov nazaj.ce tega ne verjame si pogelj kaksen film na to temo: Recimo Zivljenje uhaja izpod nadzora >Clanek: Komu koristijo GS kmetijske rastline >Tko da govort da GMO v zdravstvu ni... ne bi rekel! Ne morem trdit, ker ne poznam podatkov, toda predvidevam da veliko tablet vsebuje sestavine iz GMO. ...Nevem resnično, zakaj je v 70 državah sveta, Hl iz strani ministerstev za zdravje potrjen in hvale vreden dodatek, glede na to, da v zdravstvu naj nebi bilo gensko spremenjenih produktov???.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 Mislim pa da se meni za par ljudi tu gori res ni treba matratZakaj si se pol sploh vključil v debato tuki? Kaj si mislil, da boš ti prdnil par bolanih prodajnih fint, s katerimi so ti možgane opral v vaši mrežno-marketinši sekti, pa bomo že vsi HL kupil?! Malo morgen, prjatu.Sicer pa ne razumem, zakaj je to takšno hudo matranje, podat odgovor, iz česa so tvoji proizvodi sestavljeni? To je pa ja osnova vsake trgovine z živili! zato da bom dokazal nekaj, kar je dokazanoKaj je dokazano? Do zdej še nisi podal nobenega linka, kjer bi proizvajalec jamčil, da HL ne vsebuje GSO in da vsebuje le biološko pridelane sestavine! (sicer resda da tud to še ni dokaz per se, bi blo pa vsaj mal bolj verodostojno). pa če bi malo povezovali moje poste, bi našli prav vse odgovore, na vsa zastavljena vprašanja...Ne vem, mogoče sem jst butast, in mi teh odgovorov ni uspelo izluščit... Zato ti še enkrat postavljam vprašanja in te prosim za jasen in nedvoumen odgovor (lahko v dveh stavkih):1. ali vsebujejo HL proizvodi izključno ekološko pridelane sestavine? (če ja, potem bi prosil še za kak link firme HL, kjer je to javno deklarirano; vsaka firma namreč to nekje javno deklarira oz. nudi kopijo certifikata, da je vsem na vpogled)2. ali HL proizvodi vsebujejo GSO ali ne? (če ne vsebujejo, bi tudi v tem primeru prosil za link, kjer je objavljen certifikat oz. "statement"). Nevem pomoje vi, ki najbolj tumbate čez HL uživate tako svinjarijo, da bog pomagaj Tudi če jo, ravno zato hočemo vedeti, kaj točno je v HL, da ne bomo še dodatno svinjarijo nalagal vase. Kapiš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 Tudi če jo, ravno zato hočemo vedeti, kaj točno je v HL, da ne bomo še dodatno svinjarijo nalagal vase. Kapiš?veš v čemu je štos. Jaz celega thraeda sploh nisem bral, razen prvega posta, da je ona tam shujšala in tisto, na kar sem odgovoril. Teoretično bi bilo možno, da bi mi cumulonimbus odgovoril, da je to - kaj in koliko vsebuje - že napisal Te zategnjene prekupčevalce voham že na daleč ...Saj je hudo, če jim ne uspe nič prodat, potem rabijo drugo službo, to pa se lahko izkaže bolj problematično.... Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
fsatotaleta 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 Vsa našteta hrana je super za pojest, kar se pa hranljivosti tiče je pa navaden poden, saj ti želodec že nasitiš, celice ki pa potrebujejo vse hranljive snovi, vsak dan, pa ob tem, ko s takim obrokom ne zaužiješ še zdaleč ne vseh vitaminov, mineralov, Oh ter beljakovin, pošljejo čez nekaj časa pulz v možgane, kar mi občutimo kot ponovno lakoto. Mi se spet nabašemo z nečim, ki je zelo hitro pripravljeno, tudi okusno, ampak najpomembneje nezdravo. Tiste hranilne snovi, ki so jih celice že prej dobile se nalagajo in kopičijo, kar se pozna pri prekomerni teži. Daj ti meni povej tole, praviš da je navadna hrana po hranljivosti navaden poden, kje so naši dedki in babice dobili vse te potrebne vitamine da so lahko dočakali visoko starost. Ko pa včasih ni bilo drugega za jest kot kruh, mleko, močnik, oblicah krompir, za praznike pa mogoče malo mesa. Kje piše, da človek res potrebuje vse te vitamine. Kot ti pravi zgodovina jih enostavno ne rabi. Ali pa jih dobi s precej cenene, revne če hočeš, hrane. Ti ljudje so ob tako siromašeni hrani doživeli visoko starost, s tem, da niso delali tako kot danes delajo ljudje za računalnikom, ampak so fizično garali od jutra do večera. Kaj boš pa zdaj rekel ? Na podoben princip deluje dieta, dieta ni nič drugega kot stradanje telesa od nekaterih, nujno potrebnih hranilnih snovi. Ko se odločiš, da ne boš več na dieti, si telo ob vsakem obroku ustvarja neko rezervo, češ "bogve kdaj me bo tale spet dal na stradanje" in spet se to pozna pri prekomerni teži.S telimi besedami pa mislim da si pljunil v lastno skledo. Sam sicer ne vem kako herbalife kura laufa, ampak se sem pa tja sliši, da je pogoj da shujšaš s herbalifom poleg uživanja herbalifovih dodatkov, tudi držati se predpisane dijete, se pravi da ješ tako in toliko kot ti tam piše, verjetno v kaki knjigici, nevem. Ampak to, da je to pogoj za shujšanje, se vedno sliši tako iz že ene tretjih ust, nikoli se tega ne omenja tako javno, nikoli tega verjetno ne slišiš od tistih bolj taglavnih v piramidi. To ti verjetno diler kateri ti to prvič proda, čisto na koncu še vrže na mizo, da bo treba tudi STRADATI.(no on verjetno reče lepše, da bo treba tudi malo drugače jesti) Ja stradati, biti na dieti. To je dieta, dieta pomeni, da ješ količinsko manj kot si prej pred dieto. In zdaj te vprašam, kaj potem ni isto, če dodatkov herbalifea sploh ne ješ, saj moraš itak zmanjšati obroke oziroma iti na dieto. Vprašam te še tole, zakaj bi shujšal prej, če bi k dieti užival še herbalife dodatke ? Ko pa je danes jasno kot beli dan, da samo kalorični deficit povzroča hujšanje. A razumeš to preprosto stvar, nič ti ne pomaga superduper herbalife če ti prehranjevalne in gibalne navade ostanejo iste kot prej, da se zvečer nabašaš kolikor te je volje, oziroma, da ješ kadar se ti zahoče in kolikor se ti zahoče. Ampak seveda, vam dilerjem se gre samo za profit, vi točno veste, katerim to morate prodat in kdo bo kupil. Ubogim ljudem, ki se že leta matrajo da bi shujšali pa jim ne rata, probali so že triljon diet, pa nič uspeha, ali pa je bil uspeh kratkoročen, dokler se niso začeli prenajedati spet nazaj. In potem pridete vi, s čudežnim napitkom herbalife, KATERI POVZROČA HUJŠANJE in katerega uživa 50mio ljudi na svetu in bla bla bla.. Jaz se čudim samo temu kako vam te reči rata prodati mladim, saj verjetno mladim ne prodaste skoraj nič, glede na to da ima vsak doma internet, je danes mlajše generacije mal težje farbat kot je bilo včasih, vsak se na internetu lahko o vsečem prepriča od ljudi, ki so že probali tisto stvar za katero se zanima. Torej izkušnje s prve roke. Včasih to ni bilo kar tako. Da preidem nazaj na herbalife. Herbalige je ustanovil Mark Hughes, leta 1980 po tem, ko je njegova mama zaradi ene izmed številnih diet in po želji do bolj vitkega telesa umrla. Odločil se je da bo dietam naredil konec, saj v končni fazi, telesa ni potrebno izstradati, da zgubimo na kilogramih. Potrebno je porazdeliti obroke (5-6 dnevno), popiti vsaj 1lvode na 25kg teže in kar je najpomembneje treba se je gibati, vsakodnevno, saj je telo ustvarjeno za gibanje in ne mirovanje.Kako lepo si napisal, kaj vse potrebno je narediti, nisi pa napisal, da moraš biti v dnevnem deficitu, to pa pomeni, da tekom dneva čutiš lakoto. Ko pa človek čuti lakoto, se pa počuti slabo in brez volje do česarkoli. Ja to je tisto, zato niso samo suhi na svetu, ker zdržat že blago lakoto, je za nekatere nemogoče. Sploh pa v današnjih časih ko so ljudje po cele dneve v službah, enostavno ne more v službi funkcijonirat, če ne poje nekaj konkretnega, ne da se delat lačen ! In potem praviš, da na mesto obroka spišej šejk in si vse naredil, človek, pa ti veš da si po takem šejku čez 5 min spet lačen ? Kakšen je to potem obrok ? Lahko govoriš še tako lepo in naučeno ampak mimo tega ne moreš, telo se zaenkrat še ne da prelisičit, ko si lačen, si lačen. Ko pa bodo enkrat pogruntali tablete, da ko boš lačen boš vzel tablet in boš sit, takrat pa bodo to čudežne tablete, seveda bo zaželjeno da ne dodo povzročale omembe vrednih stranskih učinkov. Glede distributerjev pa tako, nekaterim se gre za zaslužek, drugim za to, da resnično pomagajo ljudem, ki so je potrebni. Jaz osebno, veliko raje vidim zadovoljnega konzumenta, ki me bo priporočil še njegovim znancem, prijateljem (ker saj veste dober glas se širi v deveto vas, slab pa v deseto.) In bom tako dobil konzumente, kot pa da zgubljaš na kredibilnosti s takimi stvarmi. Jaz osebno stranko spremljam od začetko do konca programa, stranka skupaj z mano zastavi cilj, kaj hoče, in do dosega tega cilja, ji jaz ne dam miru, in naloga Herbalifovega distributerja more biti prav in samo to !Konca programa ? Torej ima herbalife kura tudi svoj konec, znimivo. Torej kaj se zgodi potem, če tvoja stranka res shujša 10kg(po zaslugi malo bolj urejene prehrane in deficita, kar si ji ti predpisal, oz imaš verjetno kake sheme obrazce, kaj predpisat toliko in toliko pretežkemu človeku), kaj ji potem rečeš adijo, se vidimo spet, ko boste pridelali nazaj 15kg. Upam da ji poveš, da mora prehranjevalne navade spremeniti do smrti. Ampak ljudje so načeloma šibki sami po sebi, ko se gre za hrano in potem se znajdejo spet sami, si probam predstavljat kaj je potem.... Pa prosim da ste fer do drugih, in predvsem do mene, ker sem to napisal, sem se potrudil, kogarkoli bo še kaj zanimalo naj praša, ampak brez ciničnega vedenja lepo prosim. Čez nikogar nisem pljuval, in to pričakujem tudi od vas, ki niste ravno pristaši HL lp RomanSaj je kul da si napisal, ampak mene malo moti, ker si dal tak vtis, da s herbalifeom je pa precej bolj enostavno kot drugače. Pa ti jaz povem(kar veš tudi sam), da ni nič bol enostavno, če bi bilo, bogataši na svetu nebi bili debeli ampak zdefinirani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blaz123 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 Daj ti meni povej tole, praviš da je navadna hrana po hranljivosti navaden poden, kje so naši dedki in babice dobili vse te potrebne vitamine da so lahko dočakali visoko starost. Ko pa včasih ni bilo drugega za jest kot kruh, mleko, močnik, oblicah krompir, za praznike pa mogoče malo mesa. Kje piše, da človek res potrebuje vse te vitamine. Kot ti pravi zgodovina jih enostavno ne rabi. Ali pa jih dobi s precej cenene, revne če hočeš, hrane. Ti ljudje so ob tako siromašeni hrani doživeli visoko starost, s tem, da niso delali tako kot danes delajo ljudje za računalnikom, ampak so fizično garali od jutra do večera. Kaj boš pa zdaj rekel ? S telimi besedami pa mislim da si pljunil v lastno skledo. Sam sicer ne vem kako herbalife kura laufa, ampak se sem pa tja sliši, da je pogoj da shujšaš s herbalifom poleg uživanja herbalifovih dodatkov, tudi držati se predpisane dijete, se pravi da ješ tako in toliko kot ti tam piše, verjetno v kaki knjigici, nevem. Ampak to, da je to pogoj za shujšanje, se vedno sliši tako iz že ene tretjih ust, nikoli se tega ne omenja tako javno, nikoli tega verjetno ne slišiš od tistih bolj taglavnih v piramidi. To ti verjetno diler kateri ti to prvič proda, čisto na koncu še vrže na mizo, da bo treba tudi STRADATI.(no on verjetno reče lepše, da bo treba tudi malo drugače jesti) Ja stradati, biti na dieti. To je dieta, dieta pomeni, da ješ količinsko manj kot si prej pred dieto. In zdaj te vprašam, kaj potem ni isto, če dodatkov herbalifea sploh ne ješ, saj moraš itak zmanjšati obroke oziroma iti na dieto. Vprašam te še tole, zakaj bi shujšal prej, če bi k dieti užival še herbalife dodatke ? Ko pa je danes jasno kot beli dan, da samo kalorični deficit povzroča hujšanje. A razumeš to preprosto stvar, nič ti ne pomaga superduper herbalife če ti prehranjevalne in gibalne navade ostanejo iste kot prej, da se zvečer nabašaš kolikor te je volje, oziroma, da ješ kadar se ti zahoče in kolikor se ti zahoče. Ampak seveda, vam dilerjem se gre samo za profit, vi točno veste, katerim to morate prodat in kdo bo kupil. Ubogim ljudem, ki se že leta matrajo da bi shujšali pa jim ne rata, probali so že triljon diet, pa nič uspeha, ali pa je bil uspeh kratkoročen, dokler se niso začeli prenajedati spet nazaj. In potem pridete vi, s čudežnim napitkom herbalife, KATERI POVZROČA HUJŠANJE in katerega uživa 50mio ljudi na svetu in bla bla bla.. Jaz se čudim samo temu kako vam te reči rata prodati mladim, saj verjetno mladim ne prodaste skoraj nič, glede na to da ima vsak doma internet, je danes mlajše generacije mal težje farbat kot je bilo včasih, vsak se na internetu lahko o vsečem prepriča od ljudi, ki so že probali tisto stvar za katero se zanima. Torej izkušnje s prve roke. Včasih to ni bilo kar tako. Kako lepo si napisal, kaj vse potrebno je narediti, nisi pa napisal, da moraš biti v dnevnem deficitu, to pa pomeni, da tekom dneva čutiš lakoto. Ko pa človek čuti lakoto, se pa počuti slabo in brez volje do česarkoli. Ja to je tisto, zato niso samo suhi na svetu, ker zdržat že blago lakoto, je za nekatere nemogoče. Sploh pa v današnjih časih ko so ljudje po cele dneve v službah, enostavno ne more v službi funkcijonirat, če ne poje nekaj konkretnega, ne da se delat lačen ! In potem praviš, da na mesto obroka spišej šejk in si vse naredil, človek, pa ti veš da si po takem šejku čez 5 min spet lačen ? Kakšen je to potem obrok ? Lahko govoriš še tako lepo in naučeno ampak mimo tega ne moreš, telo se zaenkrat še ne da prelisičit, ko si lačen, si lačen. Ko pa bodo enkrat pogruntali tablete, da ko boš lačen boš vzel tablet in boš sit, takrat pa bodo to čudežne tablete, seveda bo zaželjeno da ne dodo povzročale omembe vrednih stranskih učinkov. Konca programa ? Torej ima herbalife kura tudi svoj konec, znimivo. Torej kaj se zgodi potem, če tvoja stranka res shujša 10kg(po zaslugi malo bolj urejene prehrane in deficita, kar si ji ti predpisal, oz imaš verjetno kake sheme obrazce, kaj predpisat toliko in toliko pretežkemu človeku), kaj ji potem rečeš adijo, se vidimo spet, ko boste pridelali nazaj 15kg. Upam da ji poveš, da mora prehranjevalne navade spremeniti do smrti. Ampak ljudje so načeloma šibki sami po sebi, ko se gre za hrano in potem se znajdejo spet sami, si probam predstavljat kaj je potem.... Saj je kul da si napisal, ampak mene malo moti, ker si dal tak vtis, da s herbalifeom je pa precej bolj enostavno kot drugače. Pa ti jaz povem(kar veš tudi sam), da ni nič bol enostavno, če bi bilo, bogataši na svetu nebi bili debeli ampak zdefinirani. se kar podpišem pod to kar si napisal, bolje mislim da res nebi mogel, vendar tem HL ljudem pač to ne gre v glavo, oziroma oni to dobro vejo da nategujejo folk samo posel je posel:) kot sem že omenil ČUDEŽNA TABLETKA NE OBSTAJA, VENDAR LJUDJE ŠE VEDNO MISLIJO DA OBSTAJA PA ČE DAJO ZADNJI CENT TJA.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 Prijatelji moji, jaz se v debato nisem vključil za to, da bi vam pomagal, ker definitivno ne mislim, pa četudi je HL najboljša zadeva na svetu, vključil sem se zato, da vidim kako mnenje imate o HL produktih, nič drugega... Da bi iskal potencialne kupce tu gori, zakaj že?? Morda zato da bi bolje služil, pozabite. Meni gre več kot dobro, imam svojo službo, izgleda da vam grem v nos s tem, da dobro zaslužim, vi pač delate za nekaj 100€ Meni ne pomenijo vaše besede nič, da bi vas večina probala HL in ne imela željenih rezultatov, kapo dol družba Če stvar v svetu dokazano deluje že skoraj 30 let, če so HL produkti priznani v 70 ministerstvih za zdravje po svetu, če jih je olimpijski komite priznal kot antidopinško, in dovoljeno (substanco oz. substance) v telesu športnika, no ja potem je vse to potrdilo, da je stvar taka kot je! Spet se boste opirali na denar, s katerim HL podkupuje razne svetovne ustanove al karkol že, lepo vas prosim, mislite da je vsem naštetim do denarja? Al do tega, da se državljani pod okriljem zdravstvene organizacije oz. tekmovalci pod okriljem OK dobro počutijo in zdravo živijo?? Mislite da se nebi ljudje pritožili čez zdravstvo v takem primeru?? Jaz bi se, pa še kako bi se, ravno zato ker imam kot državljan pravico, da v primeru Zdr. težav ravnajo z menoj kot s človekom, pa naj si gre tukaj za operativne posege, ali pa zdravljenje s tabletami... Važno je da se velika večina konzumentov z mano na čelu dobro počuti, da imajo rezultate in to šteje! Meni je popolnoma vseeno, kaj si vi mislite, ki največ govorite čez HL. Da je doktor ki ima iz določenega področja iz zdravstva narejen magisterij oz. doktorat in da so zadovoljni konzumenti že po 6 let, od samega obstoja HL v SLoveniji, pa valda ne bom verjel vam laikom, ki imate proti doktorjem znanja glih za osnovno šolo, z mano vred ;-) Uživajte! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 Prijatelji moji, jaz se v debato nisem vključil za to, da bi vam pomagal, ker definitivno ne mislim, pa četudi je HL najboljša zadeva na svetu, vključil sem se zato, da vidim kako mnenje imate o HL produktih, nič drugega... Da bi iskal potencialne kupce tu gori, zakaj že?? Morda zato da bi bolje služil, pozabite. Meni gre več kot dobro, imam svojo službo, izgleda da vam grem v nos s tem, da dobro zaslužim, vi pač delate za nekaj 100€ Meni ne pomenijo vaše besede nič, da bi vas večina probala HL in ne imela željenih rezultatov, kapo dol družba Če stvar v svetu dokazano deluje že skoraj 30 let, če so HL produkti priznani v 70 ministerstvih za zdravje po svetu, če jih je olimpijski komite priznal kot antidopinško, in dovoljeno (substanco oz. substance) v telesu športnika, no ja potem je vse to potrdilo, da je stvar taka kot je! Spet se boste opirali na denar, s katerim HL podkupuje razne svetovne ustanove al karkol že, lepo vas prosim, mislite da je vsem naštetim do denarja? Al do tega, da se državljani pod okriljem zdravstvene organizacije oz. tekmovalci pod okriljem OK dobro počutijo in zdravo živijo?? Mislite da se nebi ljudje pritožili čez zdravstvo v takem primeru?? Jaz bi se, pa še kako bi se, ravno zato ker imam kot državljan pravico, da v primeru Zdr. težav ravnajo z menoj kot s človekom, pa naj si gre tukaj za operativne posege, ali pa zdravljenje s tabletami... Važno je da se velika večina konzumentov z mano na čelu dobro počuti, da imajo rezultate in to šteje! Meni je popolnoma vseeno, kaj si vi mislite, ki največ govorite čez HL. Da je doktor ki ima iz določenega področja iz zdravstva narejen magisterij oz. doktorat in da so zadovoljni konzumenti že po 6 let, od samega obstoja HL v SLoveniji, pa valda ne bom verjel vam laikom, ki imate proti doktorjem znanja glih za osnovno šolo, z mano vred ;-) Uživajte! Pozdravljen, pa si končno res strnil vse, kar si do sedaj povedal, v eden post. Če te je res zanimalo samo to, kaj si mislimo o HL produktih, bi tole tematiko preprosto samo - bral. Ne bi se ti bilo potrebno vključit zaradi tega na forum. Mene pa zanima, zakaj ne bi iskal potencialnih kupcev tukaj gori? Kaj bi bilo s tem tako narobe? In mislim, da lahko za vse tukaj gori rečem, da nam ne gre v nos tistih par 100 €, zato lahko nehaš s tem stavkom, prosim, ker se res sliši.. obupno. V bistvu večina postov, ki so bila tukaj zabeležena, ni bilo pisanih v negativni promociji HL, ampak so bila v njih postavljena vprašanja, kaj sploh HL je. In vprašanja so bila naslovljena nate, ki poznaš produkt, da dobimo realno sliko. Iz tvoje strani pa je bilo do sedaj brat samo neko izmikanje in obsojanje vseh ostalih, kako nimamo pojma itd, in ničesar, kar bi lahko potrdilo kvaliteto HL. (Vse skupaj me malenkost spominja na enega fantiča, ki me je hotel zvabiti v en piramidni sistem, ki je seveda oh in sploh dober za ljudi, z besedami, da se sedaj, ko je "not", počuti kot - Kralj na Betajnovi.. Sem mu rekla, da mi je jasno, da knjige ni prebral, pa me je vprašal, zakaj tako mislim ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 Pozdravljen, pa si končno res strnil vse, kar si do sedaj povedal, v eden post. Če te je res zanimalo samo to, kaj si mislimo o HL produktih, bi tole tematiko preprosto samo - bral. Ne bi se ti bilo potrebno vključit zaradi tega na forum. Mene pa zanima, zakaj ne bi iskal potencialnih kupcev tukaj gori? Kaj bi bilo s tem tako narobe? In mislim, da lahko za vse tukaj gori rečem, da nam ne gre v nos tistih par 100 €, zato lahko nehaš s tem stavkom, prosim, ker se res sliši.. obupno. V bistvu večina postov, ki so bila tukaj zabeležena, ni bilo pisanih v negativni promociji HL, ampak so bila v njih postavljena vprašanja, kaj sploh HL je. In vprašanja so bila naslovljena nate, ki poznaš produkt, da dobimo realno sliko. Iz tvoje strani pa je bilo do sedaj brat samo neko izmikanje in obsojanje vseh ostalih, kako nimamo pojma itd, in ničesar, kar bi lahko potrdilo kvaliteto HL. (Vse skupaj me malenkost spominja na enega fantiča, ki me je hotel zvabiti v en piramidni sistem, ki je seveda oh in sploh dober za ljudi, z besedami, da se sedaj, ko je "not", počuti kot - Kralj na Betajnovi.. Sem mu rekla, da mi je jasno, da knjige ni prebral, pa me je vprašal, zakaj tako mislim ) Pa zakaj bi iskal potencialne kupce tu gori?? Mi je to potrebno?? jaz pri seb vem da ne, samo moti me pljuvanje čez HL produkte, ko pa nekateri sploh probali niste, pa dobro spet bom slišal "jaz tega sranja že ne bom dal vase" ampak jaz imam svoj krog konzumentov, ki jih ja vseskozi, skozi celo debato omenjam ampak prepričajo me REZULTATI nič drugega in kar je glavno, prepričajo me rezultati na meni! Če jaz vem, da nekaj dobro deluje na mene, pa resnično vseeno mi je za vse, glede na to da vidim kolk strupov sem prej zaužil z živili, mi je tole lahko rečem, glede na vse kar sem do sedaj poizkusil odrešilna bilka ;-) Jest mam svoj lajf, nad katerim se ne morem pritoževati, hvala bogu, za druge pa kakor hočete, imamo celo vrsto pozitivnih mnenj in valjda me ne bo par ljudi vrglo s tira halo?? Še enkrat, bi povdaril to, da če so produkti potrjeni s strani večih inštitutov, to le ni tako napačen dodatek oz. hrana kakor nekateri pravite, za dokazila, se pa obrnite na HL strokovnjake! Če bi nekoga od vas, resnično zanimal HL, bi se o tem pozanimal preko zdravnikov in znanstvenikov v Ameriki, ki so vam na razpolago tako kot meni, ker pa tukaj gori samo provocirate z vprašanji, jajc pa nihče nima da bi se resnično pozanimal pri strokovnem kadru HL, smo še vedno na istem kot na začetku! Kakor hočete, jaz bom pomagal ljudem, ker vem da lahko in imam produkte za to, če je pa vas peščica proti HL, pa hvala bogu, tudi taki morajo biti in jaz ne bom ne ob konzumente ne ob delo. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blaz123 28. julij 2009 Prijavi Deli 28. julij 2009 Prijatelji moji, jaz se v debato nisem vključil za to, da bi vam pomagal, ker definitivno ne mislim, pa četudi je HL najboljša zadeva na svetu, vključil sem se zato, da vidim kako mnenje imate o HL produktih, nič drugega... Da bi iskal potencialne kupce tu gori, zakaj že?? Morda zato da bi bolje služil, pozabite. Meni gre več kot dobro, imam svojo službo, izgleda da vam grem v nos s tem, da dobro zaslužim, vi pač delate za nekaj 100€ Meni ne pomenijo vaše besede nič, da bi vas večina probala HL in ne imela željenih rezultatov, kapo dol družba Če stvar v svetu dokazano deluje že skoraj 30 let, če so HL produkti priznani v 70 ministerstvih za zdravje po svetu, če jih je olimpijski komite priznal kot antidopinško, in dovoljeno (substanco oz. substance) v telesu športnika, no ja potem je vse to potrdilo, da je stvar taka kot je! Spet se boste opirali na denar, s katerim HL podkupuje razne svetovne ustanove al karkol že, lepo vas prosim, mislite da je vsem naštetim do denarja? Al do tega, da se državljani pod okriljem zdravstvene organizacije oz. tekmovalci pod okriljem OK dobro počutijo in zdravo živijo?? Mislite da se nebi ljudje pritožili čez zdravstvo v takem primeru?? Jaz bi se, pa še kako bi se, ravno zato ker imam kot državljan pravico, da v primeru Zdr. težav ravnajo z menoj kot s človekom, pa naj si gre tukaj za operativne posege, ali pa zdravljenje s tabletami... Važno je da se velika večina konzumentov z mano na čelu dobro počuti, da imajo rezultate in to šteje! Meni je popolnoma vseeno, kaj si vi mislite, ki največ govorite čez HL. Da je doktor ki ima iz določenega področja iz zdravstva narejen magisterij oz. doktorat in da so zadovoljni konzumenti že po 6 let, od samega obstoja HL v SLoveniji, pa valda ne bom verjel vam laikom, ki imate proti doktorjem znanja glih za osnovno šolo, z mano vred ;-) Uživajte! Rad bi ti povedal to: tisti ki ima malo denarja vedno govori o njem, tisti ki ima denarja na pretek je tiho tako da ti denarja zagotovo nimaš toliko, ker samo denar dena-to omenjaš.... in če imaš tako super službo, zakaj še to delaš zraven? kaj pa otroci, pa tako naprej, a imaš tolko denarja da imaš varuško? in ker si ti prodajalec, in če bi bil ta pravi prodajalec bi sprejel vsakega kupca, na forumu, na cesti, kjerkoli---to o tebi pove da sam izbiraš kupce in po moji presoji tiste ki nič ne vejo in ti nasedejo, kajti nam malo bolj zahtevnim, ki vemo za kaj se gre ne veš odgovoriti in mi ziher ne bomo kupili.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 28. julij 2009 Prijavi Deli 28. julij 2009 Nimam še otrok, sploh ne mislim še v to smer, sem še premlad, imam 22 let in otroci bodo še malo počakali! Denar, omenil sem ga parkrat, nimam ga da bi se preseraval, mam pa 3kratnik povprečne slovenske plače, kar je za mene z 22 leti povsem dovolj! Sprejmem vsakega, ni važno kakšen je po zunanjost oz. notranjosti ne sprejmem in ne prenesem pa ljudi ki se norci delajo z nečesa ko pojma nimajo za kaj se gre! lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 28. julij 2009 Prijavi Deli 28. julij 2009 Vidiš chanceux, povsod kjer sem jaz je fajn, če prideš za menoj pozdravček!-- Cumulonimbus, Prijatelji moji, jaz se v debato nisem vključil za to, da bi vam pomagal….…Meni gre več kot dobro, imam svojo službo, izgleda da vam grem v nos s tem, da dobro zaslužim, vi pač delate za nekaj 100€ …Če stvar v svetu dokazano deluje že skoraj 30 let, če so HL produkti priznani v 70 ministerstvih za zdravje po svetu, če jih je olimpijski komite priznal kot antidopinško, in dovoljeno (substanco oz. substance) v telesu športnika, no ja potem je vse to potrdilo, da je stvar taka kot je!Jaz imam pa tole, ti pa nimaš… vam gre pa v nos, meni pa ne… jaz pa dobro zaslužim, vi pa ne…...Glejga, jaz tudi priznavam tvoj obstoj. Pa kaka gospodarska zbornica bi tudi priznala tvoj obstoj... Priznati moram tudi, da nisem tolk pameten kot ti, daj pomagaj mi: jaz sklepam takole: Mislim, da amalgam tudi nima dopniških lastnosti, pa zato vseeno ni antidopniški. Tako, da ima potem HL podobno delovanje kot amalgam a znam sklepat? Se pravi, da se je treba obrniti na Olimpijski komite, da bo potrdil, da je amalgam antidopniški. Važno je da se velika večina konzumentov z mano na čelu dobro počuti, da imajo rezultate in to šteje!No vidiš, un Emilian je bil tko pijan, da se je po vsih štirih plazil domov, pa je rekel, da se je fajn počutil, ker je mislu, da plazi po nečem drugem… Meni je popolnoma vseeno, kaj si vi mislite, ki največ govorite čez HL. Da je doktor ki ima iz določenega področja iz zdravstva narejen magisterij oz. doktorat in da so zadovoljni konzumenti že po 6 let, od samega obstoja HL v SLoveniji, pa valda ne bom verjel vam laikom, ki imate proti doktorjem znanja glih za osnovno šolo, z mano vred ;-)Saj ni res, da ti je vseeno. Zakaj pa se potem kar naprej izgovarjaš? Ja, zdaj pa se pojdmo kdo je kolk izobražen. Ti si kar podaj troko s tistim dr. strojničarstva, ki prodaja strojčke za zdravljenje raka in nastopa po nekih pristranskih forumih pod različnimi ženskimi imeni in se hvali, da ji je pomagal strojček od "dr. K." Praviš, da nimama oba skup za enga dr. znanja… vem da tvoje ne šteje glih, ampak jaz sem brez tebe dr. Daucus carotta da te niso tam pri HL nekaj nasrali... mlad si še ... …prepričajo me rezultati na meni!…, za dokazila, se pa obrnite na HL strokovnjake!…Če bi nekoga od vas, resnično zanimal HL, bi se o tem pozanimal preko zdravnikov in znanstvenikov v Ameriki, ki so vam na razpolago tako kot meni, ….jajc pa nihče nima da bi se resnično pozanimal pri strokovnem kadru HL, smo še vedno na istem kot na začetku!…Kakor hočete, jaz bom pomagal ljudem, ker vem da lahko in imam produkte za to, ….Rad bi ti povedal to: tisti ki ima malo denarja vedno govori o njem, tisti ki ima denarja na pretek je tiho tako da ti denarja zagotovo nimaš toliko, ker samo denar dena-to omenjaš....….mam pa 3kratnik povprečne slovenske plače, kar je za mene z 22 leti povsem dovolj!...Sprejmem vsakega, ni važno kakšen je po zunanjost oz. notranjosti ne sprejmem in ne prenesem pa ljudi ki se norci delajo z nečesa ko pojma nimajo za kaj se gre!Haleluja… Kaj vse ti veš, to pa ne veš, da sem jaz boljši strokovnjak kot cel tist tvoj v Ameriki - „strokovni kader HL“ - haleluja….Povej ti meni, ali si bil ti vedno tak, ali dela tale HL take posledice? In pohiti rajš delat otroke, ker te bo HL čist uničil, kdo pa bo potem užival tvoje bogastvo? Sicer pa razumem, - da nas imaš vse tako rad - jaz sem tudi imel vedno rad moje norčke, ki so me preživljali. Ne spadam pa ne pod tiste, ki se delajo norce, ker nimajo pojma za kaj se gre. Nekaj resnice pa je v tem, sam moraš pogruntat, zakaj se jaz norčujem. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blaz123 28. julij 2009 Prijavi Deli 28. julij 2009 Nimam še otrok, sploh ne mislim še v to smer, sem še premlad, imam 22 let in otroci bodo še malo počakali! Denar, omenil sem ga parkrat, nimam ga da bi se preseraval, mam pa 3kratnik povprečne slovenske plače, kar je za mene z 22 leti povsem dovolj! Sprejmem vsakega, ni važno kakšen je po zunanjost oz. notranjosti ne sprejmem in ne prenesem pa ljudi ki se norci delajo z nečesa ko pojma nimajo za kaj se gre! lp pa veš koliko je povpračna slovenska neto plača? 860€ mislim da malo več......ja kaj pa delaš da tako dobro zaslužiš? ne ga srat:) sem star 22let in sam na mesec ne zaslužim tolko in mi ni težko priznat, ker vem da sem študent in ne morem neke bujne vsote zaslužit......ti pa očitno misliš da pritegenš s to tvojo cifro nas not in bomo mi pod tabo in boš na nas služil....pozabi....piramidni sistem pri meni ima rdečo luč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 28. julij 2009 Prijavi Deli 28. julij 2009 Uživajte dragi moji, nobenih številk ne omenjam za to, da bi si pridobil kakega sodelavca ker če bi kdo od vas delal z mano, bi z mano vred skupina propadla, tako da ostajam pri svojem kadru, delal bom to, dokler bom vedel da so HL produkti dobri in me bodo znali s tem prepričati, ko bom enkrat ugotovil da ljudem prodajam slab izdelek sem obljubil tukaj, važno je pa kar sem sebi obljubil pustim HL, ker prvo mi je pomagati ljudem, to je na veliko srečo v moji naravi, kar se pa prihodka tiče sem pa že večkrat rekel, zadovoljni konzumenti (med glavnimi sem jaz sam) = DENAR! Mario pa hjoj, ti in tebi podobni se trudite da me potisnete na dno, ne more vam ratat, enostavno ne more, ker imam tolk ljudi za sabo, tak kader da me povprečen slovenc, ki je s svojim lajfom že tko nezadovoljen potem pa to nezadovoljstvo deli še z nekaterimi forumaši Na smeh mi gre, ko rastem z dneva v dan, ker si nisem mislil da je to tako enostavno, ampak mi ratuje lepo vas je bilo spoznati, v debato se ne bom vključeval ker bom nekaj časa zelo zaseden, bom pa priskrbel odgovore ki sem jih obljubil, upam da že v četrtek! lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. julij 2009 Prijavi Deli 28. julij 2009 Ce ameriski HL vsebuje GSO, lahko mirne vesti recem, da NI vredu. Pa ti? Se nisi odgovoril kaksno ej tvoej stalisce do tega, da podjetje HL podpira GSO, ter med tem ko govori o zdravju ljudi zastruplja z GSO?Kaj menis torej o tem? Namrec za ta odgovor ne potrebujes vprasat strokovanjak ane, temvec lahko odgovoris ti sam, pa se kljub temu nisi odgovoril, kljub temu, da sem te ze tretjic ali cetrtic vprasal. http://www.herbalife.com/global/science/sc...questid=1111969 Tukaj mate stran pa si poglejte, lahko tudi pišete na mail v ZDA, edina predizpozicija je znanje angleščine Če jim dokažete da ni vse tko kot bi moralo biti, potem ste med bogatejšimi na svetu, veliko sreče ;-) lp Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. julij 2009 Prijavi Deli 28. julij 2009 Kako je lahko HL najboljsa stvar na svetu, ce vsebuje GSO? Pa ceprav evropski pa ne kot pravis, pa ga vsebuej ameriski. kako je lahko torej najboljsi? A mi lahko to razlozis? Verjetno ne, ker se ocitno izogibas odgovarjanja. A tio lahko razumes da ce zdej z lojzetom pouzijeva nadvse dobri, bio, eko kvalitetni in zdravi jabolki; da lahko njemu super prija in ga zdravi; meni pa skoduje? A to lahko razumes?In ce pouzijem nek dodatek prehrani ki vsebuje 15 mineralov in vitaminov, mi lahko koristi; ker pa vsebuje tudi GSO, mi lahko hkrati tudi skoduje. A to razumes? Govorim o tem, da je lahko nek dodatek dober, ne pa nujno najboljsi in brez posledic uzivanja.Zato se pred nakupom o produkt pozanimam, da vem na cem sem, kaj dejansko bi sploh uzival, ce bi ga kupil. Neglede na to ali ga uziva na miljone ljudi (kot recimo coca colo), imam se vedno svoje kriterije, ki so zame pomembni. No, ja, kakor kaze res nisi tu, da bi pomagal drugim. Zakaj pa te torej nase mnenje zanima? ki ga obenem tudi tako zelo tesko sprejemas?Pravis da ti je vseeno kaj mi mislimo, obenem pravis da si prisel po nase mnenje Ce si prisel sem po nase mnenje o HL, ti torej logicno ni vseeno. Kdo bi te razumel: vseeno ti je, pa hkrati ti ni vseeno fajn Kako pa ves koliko drugi zasluzijo? A to je full pomembno al kako? Aja, zato cel svet pije coca colo, kljub temu da je fuuuuuull "zdrava" Zarad mene lahko HL priznajo tudi na luni; ampak ce vsebuje GSO (ameriski HL kot si povedal) ne bi rekel da lahko govorimo o zdravem produktu. Lahko je deloma zdrav, deloma pa vseeno torej skoduje - in TO sem te tudi ze vprasal in cakamo tvoj odgovor in odgovor strokovnjakov ki nam ga bos posredoval kot si obljubil ane!? A ni cudno, da se potem vecina sveta ne pritozi nad produkcijo coca cole in ostalih skodljivih pijac, nad proizvodnjo hamburgerjev, nad "proizvodnjo" krav, prasicev in drugih zivali, nad skodljivimi pesticidi, nad krmo za zivali iz GSO, kakor tudi hrano ki vsebuje GSO, pomanjkanjem hranjljivih snovi v prehrani, proizvodnjo umetne hrane, obsevane hrane, nad proizvodnjo usteklenicene vode, nad umetnimi sladili, nad fungicidi v kruhu in ostalimi pekovskimi dodatki, nad homogeniziranim mlekom, nad strupi v otroski hrani, nad ostanki pesticidov v vodi, nad hidrogeniziranimi mascobami in margarinami ki vsebujejo nafto, nad kontaminiranim mesom in mlekom, nad cepljenjem, nad mlekom, ki vsebuje plastiko, nad prehitro pobranim sadjem, nad premalo restavracijami z ekolosko pridelano hrano, nad ribami ki vsebujejo merkurij, nad preciscenim sladkorjem, soljo ter moko, ..da ne nastevam, ker bi lahko spisal celo stran...... cudn, "noben" se ne pritozi ane sanjanje je lepa stvar roznata ocala tudi. ampak slej ko prej se moramo zbuditi iz sna. zal. Super da se dobro pocutis in ce ti HL dobro dene, je verjetno dobro da ga uzivas. Nihce ti tega ne brani kajne. Lahko pa imamo vprasanja, svoje mnenje, svoja prepricanja o tem kaj je dobro za nas in kaj ne, kot jih imas ti o tem kaj je dobro zate. In ce se vecina kunzumentov dobro pocuti kot pravis, me to veseli, a me ob tem predvsem zanima koliksna je ta "vecina" in odgovor na vprasanje ki sem ti ga zastavil ze nekajkrat: Koliksen je procent kupcev produktov HL, ki produkt kupijo le enkrat in nikoli vec? HL te statistike sigurno ima. Ne vidim razloga zakaj ti teh podatkov ne bi dali kot zvestemu kupcu produktov in zastopniku podjetja ane Podatki o tem kaj, kako in koliko se proda, konzumira, pridela, zasluzi itn., ki si jih dobil od tvojih sponzorjev so zate zadovoljivi. Ce k temu dodamo se vse zdravnike, strokovna mnenja, znanstvenike itn o cemer so vam prav tako povedali, to se potrdi in ustolici tvoje mnenje, saj si produkt izprobal in ga konzumiras in si z njim tudi osebno zadovoljen zaradi tebi znanih razlogov, ki jih mi ne vemo. Zate je to zadovoljiva kolicina podatkov za nadaljno aktivnost v prid tebi in podjetju HL.Ce se ti ljubi, pa morda malo razmisli o tem, ce je mozno da nekaterim taisti podatki morda niso dovolj, niti ne zadovoljivo merilo, niti ne to da nekdo HL produkta ne kupi, temvec poisce tasknega, ki bo po njegovih merili tisto kar zeli in isce. A ti je to lahko razumljivo? In ce ti je, potem ti bo verjetno tudi razumljivo naprej, da zato ni nihce bolj neumen od tebe, niti ne pomeni da zagotovo pojma nima, niti to da zeli da ti produkta ne bi uzival, niti to da pljuva po HL in se in se kar si pisal da mi mislimo in pocnemo.Namrec po vsem tem kar smo ti napisali se vedo ne locis med imeti mnenje, in temu da nekdo govori "cez" nekaj. Zate je svet ocitno precej crno-bel: ali so ljudje proti ali niso proti HL al kako!? Ja, fajn, so zadovoljni konzumenti. In? Ves koliko je produktov na trgu katerih konzumenti so zadovoljni, tudi doktorji znanosti, pa ne samo 6 let, temvec dosti dlje. Pa tudi ne samo enih produktov.In jasno ker ti pac vidis svet crno-bel ne mores razumet, da vsi ne mislimo da so HL produkti v celoti zanic ipd. Kar sem ti ze nekajkrat poudaril, pa ocitno noces slisat je vprasanje o tem koliko tega kar HL produkti vsebujejo pa morda se vedno ni najboljse ane. Mislm Pa kako ti delas z ljudmi ce na svet gledas tolk enostransko? Cakamo torej tvoje odgovore o produktih HL Prijatelji moji, jaz se v debato nisem vključil za to, da bi vam pomagal, ker definitivno ne mislim, pa četudi je HL najboljša zadeva na svetu, vključil sem se zato, da vidim kako mnenje imate o HL produktih, nič drugega... Da bi iskal potencialne kupce tu gori, zakaj že?? Morda zato da bi bolje služil, pozabite. Meni gre več kot dobro, imam svojo službo, izgleda da vam grem v nos s tem, da dobro zaslužim, vi pač delate za nekaj 100€ Meni ne pomenijo vaše besede nič, da bi vas večina probala HL in ne imela željenih rezultatov, kapo dol družba Če stvar v svetu dokazano deluje že skoraj 30 let, če so HL produkti priznani v 70 ministerstvih za zdravje po svetu, če jih je olimpijski komite priznal kot antidopinško, in dovoljeno (substanco oz. substance) v telesu športnika, no ja potem je vse to potrdilo, da je stvar taka kot je! Spet se boste opirali na denar, s katerim HL podkupuje razne svetovne ustanove al karkol že, lepo vas prosim, mislite da je vsem naštetim do denarja? Al do tega, da se državljani pod okriljem zdravstvene organizacije oz. tekmovalci pod okriljem OK dobro počutijo in zdravo živijo?? Mislite da se nebi ljudje pritožili čez zdravstvo v takem primeru?? Jaz bi se, pa še kako bi se, ravno zato ker imam kot državljan pravico, da v primeru Zdr. težav ravnajo z menoj kot s človekom, pa naj si gre tukaj za operativne posege, ali pa zdravljenje s tabletami... Važno je da se velika večina konzumentov z mano na čelu dobro počuti, da imajo rezultate in to šteje! Meni je popolnoma vseeno, kaj si vi mislite, ki največ govorite čez HL. Da je doktor ki ima iz določenega področja iz zdravstva narejen magisterij oz. doktorat in da so zadovoljni konzumenti že po 6 let, od samega obstoja HL v SLoveniji, pa valda ne bom verjel vam laikom, ki imate proti doktorjem znanja glih za osnovno šolo, z mano vred ;-) Uživajte! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. julij 2009 Prijavi Deli 29. julij 2009 Hej, mene res zanima. Ker pa nisem clan HL, predvidevam, da imas veze in poznanstva. torej je zame logicno da vprasam tebe ane. A tep to ni logicno al kako? Ne vem, mislm, a ne mors sprejet da bi ljudje zelijo dolocene informacije o produktu, preden ga kupijo, ce ga ze ponujas? Se posebej glede na to, da so bile tudi negativne kritike na racun produkta ane. Namrec ti si se predstavil nam kot oseba, ki svetuje ljudem o prehrani, o produktih HL, a ni logicno da torej tebe sprasujemo o njih? Mi tudi ne moremo vedeti koliksno je tvoje znanje o produktih preden te ne vprasamo ane. Itaq, zakaj bi pisaril v ameriko, ce je morda tule oseba ki mi odgovori o produktu. A ni to logicno. In ce morda ti ne ves odgovora, ga ve morda tvoj sponzor. In ce ga on ne ve, ga morda njegov sponzor itn. Dobra prilika da se cela veriga nekaj nauci in sodeluje. No, zdej ko vem, da mi odgovorit ne mores, pa je logicno da vprasam rajsi koga drugega, ceprav si nam ti rekel, da bos odgovore dobil od strokovnjakov. Torej pravis, da so isto znastveniki na razpolago meni kot tebi No, vidis, jaz tega nisem vedel. Ze ta podatek je nov. Meni namrec pove to, da kot clan HL ne morem izvedeti nic vec o prehrani in produktih HL, kot ce nisem clan HL. Prakticno pomeni, da imam kot clan na voljo enako kolicino podatkov kot neclan. Namrec mislil sem da clani HL veste vec, saj obiskujete razne tecaje in vas ucijo, kot si navajal.Potemtakem lahko sklepam da clanstvo v HL ni kaj dosti smiselno iz stalisca znanja o prehrani in produktih, saj cetudi se ne vclanim imam dostop do enake kolicine podatkov kot clan. A se motim? Obenem mi pove tudi to, da ne ti, ne tvoji sponzorji, ki svetuje drugim ljudem, nimate toliko znanja da bi odgovorili na zastavljena vprasanja in se kljub temu po odgovore moram obrniti ce jih hocem dobiti v ameriko. Ok, jaz bi se pozanimal pri strokovnem kadru. Ali mi lahko posljes email teh kadrov oziroma poves kje bi email dobil? Se vedno mi tudi nisi odgovoril kdaj so vasa srecanja (ura, dan)? ....Če bi nekoga od vas, resnično zanimal HL, bi se o tem pozanimal preko zdravnikov in znanstvenikov v Ameriki, ki so vam na razpolago tako kot meni, ker pa tukaj gori samo provocirate z vprašanji, jajc pa nihče nima da bi se resnično pozanimal pri strokovnem kadru HL, smo še vedno na istem kot na začetku! Kakor hočete, jaz bom pomagal ljudem, ker vem da lahko in imam produkte za to, če je pa vas peščica proti HL, pa hvala bogu, tudi taki morajo biti in jaz ne bom ne ob konzumente ne ob delo. Lp Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 29. julij 2009 Prijavi Deli 29. julij 2009 Kako je lahko HL najboljsa stvar na svetu, ce vsebuje GSO? Pa ceprav evropski pa ne kot pravis, pa ga vsebuej ameriski. kako je lahko torej najboljsi? A mi lahko to razlozis? Verjetno ne, ker se ocitno izogibas odgovarjanja. A tio lahko razumes da ce zdej z lojzetom pouzijeva nadvse dobri, bio, eko kvalitetni in zdravi jabolki; da lahko njemu super prija in ga zdravi; meni pa skoduje? A to lahko razumes?In ce pouzijem nek dodatek prehrani ki vsebuje 15 mineralov in vitaminov, mi lahko koristi; ker pa vsebuje tudi GSO, mi lahko hkrati tudi skoduje. A to razumes? Govorim o tem, da je lahko nek dodatek dober, ne pa nujno najboljsi in brez posledic uzivanja.Zato se pred nakupom o produkt pozanimam, da vem na cem sem, kaj dejansko bi sploh uzival, ce bi ga kupil. Neglede na to ali ga uziva na miljone ljudi (kot recimo coca colo), imam se vedno svoje kriterije, ki so zame pomembni. No, ja, kakor kaze res nisi tu, da bi pomagal drugim. Zakaj pa te torej nase mnenje zanima? ki ga obenem tudi tako zelo tesko sprejemas? Kako pa ves koliko drugi zasluzijo? A to je full pomembno al kako? Aja, zato cel svet pije coca colo, kljub temu da je fuuuuuull "zdrava" Zarad mene lahko HL priznajo tudi na luni; ampak ce vsebuje GSO (ameriski HL kot si povedal) ne bi rekel da lahko govorimo o zdravem produktu. Lahko je deloma zdrav, deloma pa vseeno torej skoduje - in TO sem te tudi ze vprasal in cakamo tvoj odgovor in odgovor strokovnjakov ki nam ga bos posredoval kot si obljubil ane!? A ni cudno, da se potem vecina sveta ne pritozi nad produkcijo coca cole in ostalih skodljivih pijac, nad proizvodnjo hamburgerjev, nad "proizvodnjo" krav, prasicev in drugih zivali, nad skodljivimi pesticidi, nad krmo za zivali iz GSO, kakor tudi hrano ki vsebuje GSO, pomanjkanjem hranjljivih snovi v prehrani, proizvodnjo umetne hrane, obsevane hrane, nad proizvodnjo usteklenicene vode, nad umetnimi sladili, nad fungicidi v kruhu in ostalimi pekovskimi dodatki, nad homogeniziranim mlekom, nad strupi v otroski hrani, nad ostanki pesticidov v vodi, nad hidrogeniziranimi mascobami in margarinami ki vsebujejo nafto, nad kontaminiranim mesom in mlekom, nad cepljenjem, nad mlekom, ki vsebuje plastiko, nad prehitro pobranim sadjem, nad premalo restavracijami z ekolosko pridelano hrano, nad ribami ki vsebujejo merkurij, nad preciscenim sladkorjem, soljo ter moko, ..da ne nastevam, ker bi lahko spisal celo stran...... cudn, "noben" se ne pritozi ane sanjanje je lepa stvar roznata ocala tudi. ampak slej ko prej se moramo zbuditi iz sna. zal, vsi. Pravis da ti je vseeno kaj mi mislimo, obenem pravis da si prisel po nase mnenje Ce si prisel sem po nase mnenje o HL, ti torej logicno ni vseeno. Kdo bi te razumel: vseeno ti je, pa hkrati ti ni vseeno fajn Super da se dobro pocutis in ce ti HL dobro dene, je verjetno dobro da ga uzivas. Nihce ti tega ne brani kajne. Lahko pa imamo vprasanja, svoje mnenje, svoja prepricanja o tem kaj je dobro za nas in kaj ne, kot jih imas ti o tem kaj je dobro zate. In ce se vecina kunzumentov dobro pocuti kot pravis, me to veseli, a me ob tem predvsem zanima koliksna je ta "vecina" in odgovor na vprasanje ki sem ti ga zastavil ze nekajkrat: Koliksen je procent kupcev produktov HL, ki produkt kupijo le enkrat in nikoli vec? HL te statistike sigurno ima. Ne vidim razloga zakaj ti teh podatkov ne bi dali kot zvestemu kupcu produktov in zastopniku podjetja ane Podatki o tem kaj, kako in koliko se proda, konzumira, pridela, zasluzi itn., ki si jih dobil od tvojih sponzorjev so zate zadovoljivi. Ce k temu dodamo se vse zdravnike, strokovna mnenja, znanstvenike itn o cemer so vam prav tako povedali, to se potrdi in ustolici tvoje mnenje, saj si produkt izprobal in ga konzumiras in si z njim tudi osebno zadovoljen zaradi tebi znanih razlogov, ki jih mi ne vemo. Zate je to zadovoljiva kolicina podatkov za nadaljno aktivnost v prid tebi in podjetju HL.Ce se ti ljubi, pa morda malo razmisli o tem, ce je mozno da nekaterim taisti podatki morda niso dovolj, niti ne zadovoljivo merilo, niti ne to da nekdo HL produkta ne kupi, temvec poisce tasknega, ki bo po njegovih merili tisto kar zeli in isce. A ti je to lahko razumljivo? In ce ti je, potem ti bo verjetno tudi razumljivo naprej, da zato ni nihce bolj neumen od tebe, niti ne pomeni da zagotovo pojma nima, niti to da zeli da ti produkta ne bi uzival, niti to da pljuva po HL in se in se kar si pisal da mi mislimoin pocnemo.Namrec po vsem tem kar smo ti napisali se vedo ne locis med imeti mnenje, in temu da nekdo govori "cez" nekaj. Zate je svet ocitno precej crno-bel: ali so ljudje proti ali niso proti HL al kako!? Ja, fajn, so zadovoljni konzumenti. In? Ves koliko je produktov na trgu katerih konzumenti so zadovoljni, tudi doktorji znanosti, pa ne samo 6 let, temvec dosti dlje. Pa tudi ne samo enih produktov.In jasno ker ti pac vidis svet crno-bel ne mores razumet, da vsi ne mislimo da so HL produkti v celoti zanic ipd. Kar sem ti ze nekajkrat poudaril, pa ocitno noces slisat je vprasanje o tem koliko tega kar HL produkti vsebujejo pa morda se vedno ni najboljse ane. Mislm Pa kako ti delas z ljudmi ce na svet gledas tolk enostransko? Cakamo torej tvoje odgovore o produktih HL Poglej free prišel sem po mnenja sem gor seveda, zanimalo me je malo širše kaj si slovenska populacija misli o produktih HL, MOTI PA ME IN SAMO TO, DA GOVORITE NEKATERI KAKO JE TO ZANIČ, BREZ DA PROBATE! kar se tiče mojega pogleda na svet, vedno gledam iz dveh plati, dobre in slabe, ker na vsaki strani bom odnesel nekaj dobrega po drugi strani nekaj slabega, tako je v življenju, da nikjer ne boš dobil samo pozitivnih in nikjer samo negativnih stvari! Vsaka stvar na svetu ima vsaj eno dobro lastnost in eno slabo, kar je več v prid ene strani ali druge, pač vemo kako pa kaj! Veš free razumel bi vas, resnično, pa še zdaj vas, ampak velik AMPAK dnevno zaužijemo vsi skupaj toliko strupov, da verjeti ne moreš, letno se ta številka giblje do 4kg. strupov, pa naj si gre tukaj za kruh (bel) ali pa za nek super fajn paradižnik.In pazi kaj ti bom sedaj rekel, čez nekaj let bodo dodatki k prehrani (ne samo HL) nekaj takega, kot je trenutno paradižnik v trgovini in tega ne boš ustavil ne ti, ne tvoji kamarati tu gori s pljuvanjem, ti garantiram! Lahko rečeš sanjaj o tem in karkoli hočeš, ampak dejansko bo čas pokazal svoje in boš lahko še kar tulil tu gori kako je HL zanič, ampak svetovna populacija se veča, zemlja je izčrpana in ko bodo ljudje skontali kaj ubistvu vase dajemo, bomo začeli razmišljati drugače, ti verjetno ne ampak verjemi velika večina svetovne populacije pa, ker bo enostavno hrane zmanjkalo oz. jo že primanjkuje po svetu in verjemi o HL boš še ogromno slišal in se boš še kako spomnil naših besed ki za nekatere tu gori delujejo zelo nekredibilno! Aja glede konzumentov je tako, tisti ki proba HL ti garantiram da je statistično (80%) na strani HL, da se konzument, ki poizkusi prehrano vrne po program, slej ko prej, ali pa postane redni konzument! Veš v čem me prepriča organizacija HL, v tem, da imajo dobre izkušnje ljudje z različnih področij, pa naj si gre za policaje, zdravnike, vojake, poslovneže, karkoli... Mene pač 10 ljudi, ki niso nič plačani za svoja pričevanja veliko bolj prepriča v živo, kot pa pljuvanje nekaterih kako je to zanič in oh in sploh glede sestave, probali pa niste! lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. julij 2009 Prijavi Deli 29. julij 2009 Ja, no, to dovolj pove. Kaj se sploh menim pocakmo mal da perje odpade pa se pol menimo dalje. ...imam 22 let .. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. julij 2009 Prijavi Deli 29. julij 2009 No, fajn ,zdej se pogovarjava pac, ljudje smo taki, govorimo ne da bi probali. ali pa vprasamo ker ne vemo, in ko izvemo sprobamo, prej pa ne. razlicni smo. se strinjam. ja, veliko strupov zauzijemo, zakaj bi jih torej se vec ane. a da bodo. a niso ze zdej skor in kaj bo potem ce bodo?zakaj pa pravis da jaz pljuvam po HL? a ne razumes da me zanima iz cesa so produkti HL?A to ne mores razumet al kako? V glaven, ce ne kupim HL pljuvam po njem al kako? Mislm a po tvoje pljuvanje pomeni tudi to, da se ne strinjam s tem da podjetje HL ponuja dodatke ki vsebujejo GSO? Jaz to ze dolgo vem. Da bodo ljudje skontali. Nekateri smo ze zdavnaj.In tudi ko bodo ljudje skontali kaj dajejo vase, bo vprasanje ce sploh bodo lahko kaj dali vase.In upajmo da na trgu ne bodo edina tovrstna podjetja ki hrano sploh imajo tista ki v svojih produktih ponujajo tudi GSO. Ker ce bi se to zgodilo, bo verjetno pomenilo da je clovestvo ob vso svojo zdravo pamet, temne sile ekonomije pa so prevzele se ves nadzor na zemljo in pridelavo hrane na njej. Spet nelogicno pises: ce hrane ne bo, pomeni da je tudi HL ne bo mogel imeti ane. Razen ce jo bo ustvaril v laboratoriju, umetno, morda iz plastike al kako? Zame ni kredibilno da se podjetje ki se hvali z zdravo prehrano lahko privosci ljudem dajat produkte ki vsebujejo GSO! To je zame zlocin. Sorry ampak taksna podjetja v kolikor ne bodo spremenila svojih produktov v bolj zdrave, bodo propadla. Wau 80% ljudi ki proba HL produkt ga kupi znova in celo postane konzument in ga pricne redno uzivat!! A sem te prav razumel? 80% !!?? Aja, torej potem te tudi coca cola preprica al kako? Pijejo jo milo receno verjetno vsi mozni profili vseh poklicev na svetu. Torej pijes coca colo, ker jo pijejo vsi al kako? Pa kako ti ves kaj sem ja sprobal in kaj ne? A ti skos tolk ugibas? Kaj pa ce sem med tistimi ki je produkt sprobal in mu ni bil vsec?Mislm, halooooo, pa kaj mislis da smo delali v Parizu na evropskem HL dogodku a?Takrat tebe se niti slucajno ni blo v HL. Ma ja sej, mlad si se. No ,ce bos dobil tiste odgovore pa jih le sporoci.Pa tudi to, kdaj so homi. Poglej free prišel sem po mnenja sem gor seveda, zanimalo me je malo širše kaj si slovenska populacija misli o produktih HL, MOTI PA ME IN SAMO TO, DA GOVORITE NEKATERI KAKO JE TO ZANIČ, BREZ DA PROBATE! kar se tiče mojega pogleda na svet, vedno gledam iz dveh plati, dobre in slabe, ker na vsaki strani bom odnesel nekaj dobrega po drugi strani nekaj slabega, tako je v življenju, da nikjer ne boš dobil samo pozitivnih in nikjer samo negativnih stvari! Vsaka stvar na svetu ima vsaj eno dobro lastnost in eno slabo, kar je več v prid ene strani ali druge, pač vemo kako pa kaj! Veš free razumel bi vas, resnično, pa še zdaj vas, ampak velik AMPAK dnevno zaužijemo vsi skupaj toliko strupov, da verjeti ne moreš, letno se ta številka giblje do 4kg. strupov, pa naj si gre tukaj za kruh (bel) ali pa za nek super fajn paradižnik.In pazi kaj ti bom sedaj rekel, čez nekaj let bodo dodatki k prehrani (ne samo HL) nekaj takega, kot je trenutno paradižnik v trgovini in tega ne boš ustavil ne ti, ne tvoji kamarati tu gori s pljuvanjem, ti garantiram! Lahko rečeš sanjaj o tem in karkoli hočeš, ampak dejansko bo čas pokazal svoje in boš lahko še kar tulil tu gori kako je HL zanič, ampak svetovna populacija se veča, zemlja je izčrpana in ko bodo ljudje skontali kaj ubistvu vase dajemo, bomo začeli razmišljati drugače, ti verjetno ne ampak verjemi velika večina svetovne populacije pa, ker bo enostavno hrane zmanjkalo oz. jo že primanjkuje po svetu in verjemi o HL boš še ogromno slišal in se boš še kako spomnil naših besed ki za nekatere tu gori delujejo zelo nekredibilno! Aja glede konzumentov je tako, tisti ki proba HL ti garantiram da je statistično (80%) na strani HL, da se konzument, ki poizkusi prehrano vrne po program, slej ko prej, ali pa postane redni konzument! Veš v čem me prepriča organizacija HL, v tem, da imajo dobre izkušnje ljudje z različnih področij, pa naj si gre za policaje, zdravnike, vojake, poslovneže, karkoli... Mene pač 10 ljudi, ki niso nič plačani za svoja pričevanja veliko bolj prepriča v živo, kot pa pljuvanje nekaterih kako je to zanič in oh in sploh glede sestave, probali pa niste! lp Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 29. julij 2009 Prijavi Deli 29. julij 2009 Free, Kaj pa ste delali v Parisu? Trening, kako se pride do novih strank? Priznaj, da tudi potencialnim prekupčevalcem niso povedali, česa je koliko v 100 g HL. Dokler še paše en teglc na balkon, bom moj paradižnik še kar sam gojil ali pa bom podpiral tiste kmete, ki gojijo zdravo prehrano (brez predelave in konzerviranja). Jetra lahko uničim tudi drgač, zakaj bi jih naj s HL. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 29. julij 2009 Prijavi Deli 29. julij 2009 Polno enih besed in zgubljanje energije Homi so vsak torek in četrtek ob 19 uri, pridi jutri free prideta zakonca Gaser international presedent Team iz Argentine Pa poglejte, ne morate zdaj, če v parizu niste slišali tistega kar ste hoteli, če na kakem od homov niste slišali da je pa to zanič, da je pa ta produkt zanič, samo zato ker vam niso odgovorili. Lahko da kdo ni vedel, in ga je bilo sram to povedat, in se je izmikal, s tem ni nič narobe, upam vsaj da vam je obljubil da vam bo priskrbel odgovore. Torej če konzumentje ne poznajo kakega odgovora na zastavljeno vprašanje ne pomeni da je HL zanič, da je neverodostojna ustanova, pač potreben je čas, da se vsega naučimo in to traja Pa mislite da ste prvi tu gori ki komplicirate, verjetno je zakompliciralo že na tisoče ljudi o ntem, da HL ni to kar se govori in vse ostalo, ampak rast HL je gromozanska, torej če pravilno sklepamo, človek je prišel ven z idejo, da je HL zanič, verjetno je to povedal svojim prijateljem, ti so povedali dalje, ampak HL iz leta v leto raste! Da bi Sara Isaković jedla produkte HL, pa kaj mislite da ji lasten trener slabo hoče, ko jo pripravlja na tekmovanja, dajte že mal širše razmišljat, ogromno je športnikov, ki imajo rezultate, imajo dobro regeneracijo... Zakaj bi ona dajala vase nekaj česar sploh ne pozna, ji dolgoročno škoduje??? Ko si bil v parizu, osnovnih informacij je toliko, da si bil par dni tam, da bi govorili še do potankosti natančno o HL, bi pa porabili cel mesec s predavanji 24ur/dan, ker informacij o HL je ogromno ogromno ! In kot sem vam rekel, speljite eno kampanijo ker ste brihtni za popizdit, ma če dokažete nasprotno o HL, ste najbogatejši, verjemite, torej veselo na delo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.