dayo 3. avgust 2009 Prijavi Deli 3. avgust 2009 Pa še produktov in njih različnih lastnosti, je iskreno povedano preveč.No sej, v kakšnem Hervisu je nekak še razumljivo, da ne more poznat na pamet sestavine vseh tistih tavžent proizvodov, ki jih ma v svojem oddelku. Ampak v enem Herbalifu pa najbrž ni tolk gromozansko velik izdelkov, da jih dobr prodajalc ne bi mogu precej dobr poznat. Pa v končni fazi tud to ni problem, sej si lahko vzame par dni, pa se pozanima. Ampak teli fantje in dekleta tuki tud tega očitno niso sposobni, kar je pretty much žalostno.V lajfu sem naredu že neki biznisov, kot mulc mel tud neki izkušenj s parimi mrežnimi marketingi. Pr ene 15ih sem že fotru pomagu pr enem sistemu... In vedno in povsod je blo pravilo - če česa ne veš, to stranki odkrito povej (ne glumi znalca, če nisi, ker to se ponavad slabo obnese), ampak obljubi, da se boš pozanimal, in v parih dneh stranki podaj odgovor. In ponavad se je to dobr obnesel. Če druzga ne, ljudje dobijo zaupanje v tvojo verodostojnost.Iz izkušenj pa lahko tud rečem, da je velka večina vseh mrežnih marketingov dobr premišljena in organizirana natega, s strani lastnikov in njihovih top-managerjev/organizatorjev, tako strank kot (in še zlasti) ostalih malih trgovčičev v piramidi. Ker pa je sistem pranja možganov tko dobr izpiljen, mora pač to vsak sam dojet (kar ponavad sicer kr traja), vse besede drugih so po defaultu preslišane. Ampak sej je prav tako, najboljša šola je tista z lastnimi izkušnjami (čeprav zna bit včasih kr draga). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
fishica 3. avgust 2009 Prijavi Deli 3. avgust 2009 Torej se bolje pocutis odkar ga uzivas? Kako bolje se pocutis? Na kaksen nacin?Ali te zanima tudi kaj uzivas, ali zgolj (kratkorocni) rezultati? Zakaj konkretno ti je (predvidevam da sejk) super? Kolk casa uzivas HL sejk kot nadomestek obroka oziroma HL produkte? Ja, počutim se bolje,vendar ne samo zarade HL(ker ne dela čudežev),ima pa pri tem sigurno velik odstotek.Več imam energije,ql mi je zaradi regeneracije,nimam takšnega "musklfibra" po treningu;supr mi je ker se hitreje prebavi (ker je hitrejša absorbcija)in ti ni treba čakat npr. dve ure, pol pa greš npr. laufat....glavna stvar je pa moja prebava,vse sem probala,nič ni pomagalo...sedaj imam prvič "normalno" prebavo......Vem kaj uživam,in ne zanima me samo kratkoročno....ne jem ga zaradi hujšanja ampak zaradi počutja in prebave.šejk mi je res uredu in zaradi mene ga lahko usi kritizirajo,men je ql.HL uživam zdaj pou leta,poznam velik ljudi ki ga uživajo že leta in leta....vsi zadovoljni.najbolj zanimivo je to...jst sm študentka,in si predstavlaš kak me je folk gledu u študentu ko sm mešala šejke...itak so bli komentarji:kaj maš te praške,proteine ješ,ne jej tega sranja....nism komentirala,samo jedla sm naprej...nism delala nobenih reklam...ampak ko folk vidi rezultate...čez par mescov so me kolegi, ki so bli na začetku itak usi proti, prosl, če jim lahk zrihtam šejk...zdej ga je dost mojih kolegov in usem je ql.... lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 3. avgust 2009 Prijavi Deli 3. avgust 2009 ...Vem kaj uživam,in ne zanima me samo kratkoročno....ne jem ga zaradi hujšanja ampak zaradi počutja in prebave.šejk mi je res uredu in zaradi mene ga lahko usi kritizirajo,men je ql.HL uživam zdaj pou leta,poznam velik ljudi ki ga uživajo že leta in leta....vsi zadovoljni.lpA ti veš, kaj uživaš? Zakaj pa ne napišeš tle, koliko česa v 100 gramih?No, saj jetra ne bolijo, cool Da bi le še duševna prebava tko fajn štimala… Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blaz123 4. avgust 2009 Prijavi Deli 4. avgust 2009 Torej se bolje pocutis odkar ga uzivas? Kako bolje se pocutis? Na kaksen nacin?Ali te zanima tudi kaj uzivas, ali zgolj (kratkorocni) rezultati? Zakaj konkretno ti je (predvidevam da sejk) super? Kolk casa uzivas HL sejk kot nadomestek obroka oziroma HL produkte? Ja, počutim se bolje,vendar ne samo zarade HL(ker ne dela čudežev),ima pa pri tem sigurno velik odstotek.Več imam energije,ql mi je zaradi regeneracije,nimam takšnega "musklfibra" po treningu;supr mi je ker se hitreje prebavi (ker je hitrejša absorbcija)in ti ni treba čakat npr. dve ure, pol pa greš npr. laufat....glavna stvar je pa moja prebava,vse sem probala,nič ni pomagalo...sedaj imam prvič "normalno" prebavo......Vem kaj uživam,in ne zanima me samo kratkoročno....ne jem ga zaradi hujšanja ampak zaradi počutja in prebave.šejk mi je res uredu in zaradi mene ga lahko usi kritizirajo,men je ql.HL uživam zdaj pou leta,poznam velik ljudi ki ga uživajo že leta in leta....vsi zadovoljni.najbolj zanimivo je to...jst sm študentka,in si predstavlaš kak me je folk gledu u študentu ko sm mešala šejke...itak so bli komentarji:kaj maš te praške,proteine ješ,ne jej tega sranja....nism komentirala,samo jedla sm naprej...nism delala nobenih reklam...ampak ko folk vidi rezultate...čez par mescov so me kolegi, ki so bli na začetku itak usi proti, prosl, če jim lahk zrihtam šejk...zdej ga je dost mojih kolegov in usem je ql.... lp no lepo, ampak veš ful energije imaš zaradi česa? če sam zarad tega šejka pol se moraš vprašat kake sestavine vsebuje, ker ziher ne boš dobila energije na pretek s sadjem in takimi stvarmi. muskelfiber: za manjši muskelfiber ti je osnova C vitamin, še najboljši je čisti c vitamin ki ga kupiš v lekarni v prahu ali kapsulah in predpisano glede na tvoje dnevne potrebe ga zaužiješ oralno. glede absorbcije je pa tako, da imaš kazein ki se počasi sprošča-ta je najbolj primeren pred spanjem, da telesu celo noč zagotavljaš enake potrebe, oziroma mu dovajaš enake količine beljakovin......in to si verjetno imela ti. pred treningom pa moraš zaužiti OH ki ti dajo energijo, se pravi voljo in moč za trening. za prebavo pa imaš tako imenovano Laneno seme, ki si ga zjutraj normalno zmiksaš in ga spiješ......če ga samo tako ješ, ga moraš z zobmi lepo zdrobit v ustih, drugače nima efekta, ker se ne prebavi. Imaš pa kot si rekla shake, ki se hitreje absorbirajo in počasneje. pri svojem delu pa opažam mnogo ljudi da pridejo k meni po nasvet, glede prehrane in načina vadbe, zraven pa prinese še listek na katerem je vsaj evrst dodatkov, od creatina, do proteinov, NO izdelkov in podobno....... tako da je pri tebi bila najverjetneje tudi podobna zgodba, da si si nabavila kak shake v kakem dmu, hervisu, ali pamogoče specializirani trgovini z prehrambenimi dodatki vendar nisi izbrala tapravega...... sicer pa je lepo od nekoga slišat da stvar deluje, samo mogoče veš kaj vse ta shake vsebuje in kolko česa zaužiješ?imaš en shake za pred treningom in za po treningu, ali kako, če se ti da napisat. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. avgust 2009 Prijavi Deli 4. avgust 2009 Da.In ce se doddam:Kdo v resnici podcenjuje poklic trgovca so tudi prodajalci sami (+ob tistih ki jih vodijo). Sicer bi se bolj odgovorno obnasali do ljudi, strank. Zdej kaj komu pomeni beseda odgovornost pa je zelo razlicno. In ker ta odgovornost najveckrat zahteva tudi precej angaziranja, tudi taksnega pri katerem treba dajati in ne samo vzemati, je najlazje poslusat nekega "nedrejenega" ki bo povedal kaj je vredu in kaj ne, kaj povedati in koliko povedati. Pomeni da temu trgovcu ni potrebno razmisljat z lastno glavo ampak zgolj poslusat tistega ki je nad njim oz. njihovo vodjo skupine ipd.Zato se zgodi, da znajo trgovci povedat izkljucno tisto kar so jih naucili in nic vec. Tako ti zna povedat zakaj je najnovejsi produkt dober, pri katerih boleznih eventuelno pomaga, ce pa ga vprasas najosnovnesje vprasanje ali vsebuje GSO in ce je vsaj deloma narejen iz ekoloskih sestavin pa pojma nima. Ali pa je celo uzaljen in misli kako mu hoces nekaj slabega. To pa prica o lifestylu tega samega prodajalca. Namrec ce bi prodajalec resnicno zivel healthy life style, bi mu taksna vprasanja bila bistvena in bi nanje tudi znal odgovoriti oziroma bi jih povedal ze v samem startu.Ker pa vecina plava po zraku, in jih uresnicevanje neke "vizije" hitro in strmo vzepnjajoc se na poti pridobivanja premozenja, kroga ljudi ki jih casti, kroga ozdravelih ki jih hvalijo in se zahvaljujejo za tako "cudovit" produkt itn, (pa ne da je s slednjim karkoli narobe) temu pac ni tako. In potem vidis totalno fat guy ki ti prodaja "nad velecenjen" produkt, sam pa saj v praksi niti priblizno ne ve kaj pomeni zdravo ziveti. Inzaradi njegovega ozkega poznavanja zdravega nacian zivljenja, ni kaj dosti v resnici zmozen pomagati ljudem, saj clovek je in vedno bo komplekso bitje, ki ni odvisno samo od prehrane, temvec celega kupa drugih dejavnikov ki ustvarjajo obliko njegovega zdravja. No, in potem sledijo izjave, kako ima nek izdelek VSE kar clovek potebuje. Yeah right. Ne podcenjujem jaz poklica, temveč ga podcenjujejo vsi tisti, ki sicer določajo postave v tej naši ljubi deželi.Problem podcenjevanja določenega poklica je pa posledica, poveličevanja drugih, častnejših poklicev, tendenca, da se vse trgovce tretira kot nesposobne neizobražence, hkrati, pa so le ti zaenkrat gonilna sila edine veje v gospodarstvu, ki ne stagnira in ki odpira nove obrate in ki potrbuje novo delovno silo.Ljudje pa kupujejo ker imajo to možnost, če je ne bi imeli ne bi kupovali, gre za umetno ustvarjanje potreb, zločince pa lahko spremljaš pred in po risanko med dnevnikom in odmevi in pred filmom, kjer smrdi smrdi smrdi kako smrdi. aja pa v hiperprodukciji se vedno slabša kvaliteta.. včasih so trgovci svoje produkte poznali do obisti, danes imajo za to premalo časa.Pa še produktov in njih različnih lastnosti, je iskreno povedano preveč. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. avgust 2009 Prijavi Deli 4. avgust 2009 Niso vsi prodajalci nesrmani ipd, temve so mnogi taksni ki enostavno verjejo kar so jim povedali. Ker je zanje produkt dober, jim ob slabi prehrani ki jo sicer uzivajo seveda pomaga, verjamejo marsicemu.Naivnost ljudi ni vedno nesramnost. Seveda pa je nesramen tisti ki produkt izdeluje, ustvarja in ne pove o produktu vsega kar bi bilo dobro vedeti. Ob tem pa ljudi uci samo dobre plati produjta, slabih pa rajsi ne omenja. Ti so seveda nesramni. Ne smemo pa pozabiti da so trudi prodajalci ljudje, tako ti jaz in ti.Sicer pa je ze samo okategoriziranje cloveka da je "prodajalec" precej smesno. Namrec danes skor vsak kej prodaja. ce ne redno, pa vsaj obcasno. To pa smo od vekomaj poceli in bomo verjetno poceli tako dolgo, dokler bomo bodisi zaradi pomanjkanja ali ega materialne stvari razuemli kot moje ali tvoje. In ne nase. En ta ali tak zanimiv fenomem, preorbat iz koncepta /moje, tvoje/ ki se trenutno dogaja v svetu in glavah ljudi je ravno pri ekologiji, okoljevarstvu. Ljudje zacenjajo razumeti in dojemati okolje vedno bolj kot nekaj skupnega, nasega, za kar se moramo skupno truditi, da bo celotni skupnosti zato bolje. No, pot do tega je se dolga, ampak premika se. vse to je kritika, ki govori o naivnosti in zategnjeni nesramnosti prekupčevalcev, kakor tudi obenem kritika za sredstvo, ki nima navedenih vsebinskih snovi. Zakaj natančno je to sredstvo škodljivo, se lahko ugotavlja samo, če poznamo tudi vsebino – za kogar niso dovolj moji linki, ki dokazujejo škodljivost herbalive na jetra. Proizvajalec se noče izpostaviti strokovni kritiki, zato ne navaja vsebine. Zato je to samo sranje, pa nalepka herbalive za sranja pakovanje. Meni lahko plačaš kolikor hočeš, jaz ne bi prodajal kaj takega, kjer ni deklarirano kot je treba. Ja, saj imaš samo en komentar, IP pa mogoče od unga, ki tudi ne zna delat prostora za vejico. Kako hitr se nekateri izdate. Da. Je pa tule se en stos., ki sicer govori v prid prodajalcem in prica tocno to kar pravis.Med prodajalci se tudi najdejo taksni ki jih kaj bolj zanima kot vecino; zakaj tako, kaj je notri, ali je to ali je ono... pa se zgodi, da odgovora enostavno ne dobijo, kljub temu da vprasajo nadrejene.Ze ta meja razumevanja med tem kdaj nekdo komplicira in kdaj tezi je precej razlicna. Da. No sej, v kakšnem Hervisu je nekak še razumljivo, da ne more poznat na pamet sestavine vseh tistih tavžent proizvodov, ki jih ma v svojem oddelku. Ampak v enem Herbalifu pa najbrž ni tolk gromozansko velik izdelkov, da jih dobr prodajalc ne bi mogu precej dobr poznat. Pa v končni fazi tud to ni problem, sej si lahko vzame par dni, pa se pozanima. Ampak teli fantje in dekleta tuki tud tega očitno niso sposobni, kar je pretty much žalostno.V lajfu sem naredu že neki biznisov, kot mulc mel tud neki izkušenj s parimi mrežnimi marketingi. Pr ene 15ih sem že fotru pomagu pr enem sistemu... In vedno in povsod je blo pravilo - če česa ne veš, to stranki odkrito povej (ne glumi znalca, če nisi, ker to se ponavad slabo obnese), ampak obljubi, da se boš pozanimal, in v parih dneh stranki podaj odgovor. In ponavad se je to dobr obnesel. Če druzga ne, ljudje dobijo zaupanje v tvojo verodostojnost.Iz izkušenj pa lahko tud rečem, da je velka večina vseh mrežnih marketingov dobr premišljena in organizirana natega, s strani lastnikov in njihovih top-managerjev/organizatorjev, tako strank kot (in še zlasti) ostalih malih trgovčičev v piramidi. Ker pa je sistem pranja možganov tko dobr izpiljen, mora pač to vsak sam dojet (kar ponavad sicer kr traja), vse besede drugih so po defaultu preslišane. Ampak sej je prav tako, najboljša šola je tista z lastnimi izkušnjami (čeprav zna bit včasih kr draga). Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 4. avgust 2009 Prijavi Deli 4. avgust 2009 Čist enostavn, kdor ne pove, že hoče kaj skrivat. Torej se boji, da bi se mu lahko dokazala škodljivost. Pri Herbalive pa so škodljivost itak že dokazale izkušnje. Vse drugo so poskusi pregovarjanja…izgovorov… Saj kdor ima patent, je zavarovan. Tako da tu ni nič drugega, kot slaba vest. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. avgust 2009 Prijavi Deli 4. avgust 2009 ni mus. gre za biznis. imeti patent se ne pomeni slabo, ali da je nek produkt slab, temvec je morda enostavno zasciten pred kopiranjem. cudno.receimo neko podjetje vlozi na miljone dolarjev v raziskovanje optimalne oblike prehrane, izdelka... zanje je logicno da bodo plod raziskav zascitili. patentirali ane.ni pa kul, ker bi lahko vsi dobro jedli ne pa samo eni. tu se pokaze da znanost ne deluej vedno samo za clovestvo, temvec tudi privatne interese. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 4. avgust 2009 Prijavi Deli 4. avgust 2009 pa se zgodi, da odgovora enostavno ne dobijo, kljub temu da vprasajo nadrejene.Ja, to je problem, ampak hkrati tud dost pove o takšni organizaciji. V takem sistemu bi jst težko shajal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 4. avgust 2009 Prijavi Deli 4. avgust 2009 ni mus. gre za biznis. imeti patent se ne pomeni slabo, ali da je nek produkt slab, temvec je morda enostavno zasciten pred kopiranjem. cudno.receimo neko podjetje vlozi na miljone dolarjev v raziskovanje optimalne oblike prehrane, izdelka... zanje je logicno da bodo plod raziskav zascitili. patentirali ane.ni pa kul, ker bi lahko vsi dobro jedli ne pa samo eni. tu se pokaze da znanost ne deluej vedno samo za clovestvo, temvec tudi privatne interese. nisi me zastopu. Nisem rekel, da je patent slab. Patentirajo lahko, če hočejo, da jih ne bo nekdo kopiral, potem pa naj povedo vsebino, da posameznik ve, če je to za njega zdravo ali ne. Tako bi tudi nihče ne smel kopirati. Patent ne pomeni, da mora biti vsebina skrivnostna. --dayo, daj bodi malo bolj konkreten to ne pove nič dobrega o takem podjetju. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. avgust 2009 Prijavi Deli 4. avgust 2009 Ja, seveda pove. Pa spet, ni enostavno vedno bit tko CB. Zakaj: ce ves, da je produkt dober, da ljudem koristi, obenem pa nekatere zadeve niso najboljse je morda dobro premislit, a se splaca naredit kompromis ali ne. V tem smo razlicni in zato morda tudi toliko nerazumevanja in obsojanja drug drugega.Obenem pa ponavadi ne govorimo o enem ali dveh dobrih produktih, temvec vecih. Recimo, ce pogledamo HL:Skoraj preprican sem, da ima produkte ki niso od muh; a ne gre zato, temvec za pristop ljudi do tega kar pocnejo.Sam ne trdim da so produkti zanic, mislim da nikoli tega nisem napisal; pa tudi ce vsebuje kaksen od njih sestavine iz GSO je tu se vedno vprasanje tega koliko produkt lahko koristi in koliko skoduje - TO je zame bistveno vprasanje o katerem bi se zelel pogovoriti s kaksnim struckotom. Ne pa z napihnjenim MM buldogom.Ce so rezultati resnicno tako dobri kot trdijo, produkt ima svoje kvalitete in to je verjetno dejstvo. Verjetno pa vsi poznamo podjetje Amway. Kaj so naredili oni s svojim nacinom trzenja, ki je bil pretirano zahodnjaski, ameriski; tak ki pali verjetno v vecini drzav, a pri nas ne - zaj... so celo stvar. Zakaj, ker je bil najprej interes denar in sele potem kvaliteta in primeren pristop. S tem da so se hvalili da imajo najbolje izdelan MM sistem na svetu z nad top liderji in struckoti v MM sistemih.A slovenci niso neumni. Tudi naivni niso tako zelo kot izgleda. Ze tako ali tako smo nezaupljiv narod, a odprte glave. Kolikor je meni znano nas dosti bolj pritegne to kar si pisal ti, oziroma neka odkritost, prijateljstvo, clovek ki mu lahko zaupamo, kakor pa biznis variante. Kar je verjetno logicno glede na naso zgodovino. Ja, to je problem, ampak hkrati tud dost pove o takšni organizaciji. V takem sistemu bi jst težko shajal. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. avgust 2009 Prijavi Deli 4. avgust 2009 Aha. No, to pa je zelo odvisno zaka gre oziroam od sestavin. ce je point nekega produkta to da vsebuje neke kombinaciej dolocenih ratslin, je lahko ze to dovolj dober podatek, da ga nekdo kopira. Torej zelo odvisno po moje.Res pa je, da gre najveckrat za kolicnino sestave in ne toliko za sestavine same. Recimo en produkt ki sem ga uzival pred casom je vseboval neko olje nekega semena (sem pozabil ime) ki je preprecil da ostala olja v produktu postanejo zarka. Taka informacija je recimo lahko zascitena. Verjetno pa je zadeva precej poznana in zascitena ni bila. Danes v labih delajo svasta, sestavine mesajo tako dolgo, dokler ne dobijo ustrezne kvalitete. Ker pa je tudi samo sestavo produkta predvidevam redkokdaj tesko prepoznati, najveckat tudi to ni skrivnost. No, jst se na te zadeve ne spoznam kaj dosti. Bolj ugibam. In ja, patentira se lahko menda vse zivo. O tem kaksno je podjetje ki ne izda svojega patenta ali vsebine je morda malce tezje soditi. Zakaj: sem odgovoril ze Dayotu. Trg je hud, podjetja se trudijo preziveti.Dejstvo pa je , da se kupci hocemo in zelimo pocutiti cimbolj varne. Imamo tudi vedno vec znanja, vprasanj in zahtevnosti do tega kar kupimo. Kljub temu se danes proda skoraj vse za cemer stoji dovolj "dober" ali bolje mocen marketing. Zal. nisi me zastopu. Nisem rekel, da je patent slab. Patentirajo lahko, če hočejo, da jih ne bo nekdo kopiral, potem pa naj povedo vsebino, da posameznik ve, če je to za njega zdravo ali ne. Tako bi tudi nihče ne smel kopirati. Patent ne pomeni, da mora biti vsebina skrivnostna. --dayo, daj bodi malo bolj konkreten to ne pove nič dobrega o takem podjetju. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blaz123 5. avgust 2009 Prijavi Deli 5. avgust 2009 Kot trgovce, sem bolj kot na te priložnostne popoldanske trgovčiče mislil, a tiste, ki jim je to stroka in poklic.Nekoč sva šla z drago po nakup televizije, v Merkur, BOFl in ostale tehnične trgovine in smo naletel na tehničnem oddelku na enega izjemno podkovanega trgovca, ki je na vsako vprašanje znal odgovoriti prav vse in še več.Pa se moja obrne k meni pa reče , ta dečko je tko pameten pa strokoven, kako to da je samo trgovec. Evo taka je klima ki se ustvarja okoli poklicev v Sloveniji, potem se pa čudimo, da nm je gospodarstvo v kurcu, vsi bi bili radi direktorji al pa vsaj kaki državni uradniki, delal pa nihče ne bi nič. Biti delavec je totalna sramota in znak nesposobnosti. Naši univerzitetni profesorji pa se bodo do tega odkritja dokopali čez kakih 10 let. točno tako, kaj ti pomaga teorija če pa nimaš pojma kako stvar poteka v praksi......toda naši preljubi predavatelji, doktorji znanosti in še kaj so preveč pametni da bi to razumeli...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. avgust 2009 Prijavi Deli 5. avgust 2009 Res res Ko sem hotel it zivet v novo zelandijo so sprasevali predvsem o delovnih izkusnjah. po poklicih ki jih oseba obvlada in cim dlje opravlja. ok, sola je bla sam plus. imajo izgleda tudi oni veliko izobrazenega kadra pa se ze zavedajo da to se zdalec ni dovolj.v kanadi pa predvsem po izobrazbi. ravno obratno.- narobe svet Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 5. avgust 2009 Prijavi Deli 5. avgust 2009 Ko sem hotel it zivet v novo zelandijoMal off topic... Zakaj nisi šel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. avgust 2009 Prijavi Deli 6. avgust 2009 osebni razlogi. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kika23 21. avgust 2009 Prijavi Deli 21. avgust 2009 moje izkušnje s herbalifom so tut super, ful vec energije, sicer js ne pijem tega zaradi izgubljanja telesne mase ampak ker ponavadi nimam časa za zajtrk in zjutraj spijem en šejk ki si ga zmesam s sadjem, vsebuje veliko hranljivih snovi in to je to... je pa res da me je na zacetku ko sem zacela to piti pogosto bolela glava in sem mogla vec pit, zdj se pa počutim odlično, poleg šejka pa pijem se aloevero in jemljem omega 3. mi je pomagalo tudi glede mozoljev ki sem jih mela res ful in se mi je koža kar zboljšala v 3 mesecih sem ze videla razliko tako da nevem men je ok, dokler bojo dinarcki bom jedla... ce koga zanima kaj glede tega mu lahko dam št od enega strokovnjaka herbalifa pa naj se pozanima pri njemu kako je s tem. js bom rekla da ni neko nategovanje ljudi, tut niso vsiljivi kdor hoce pač proba... moja starsa sta oba shujšala vsak čez 10 kg s tem... ma neki ze mora bit na tem ane ne vem bomo pa vidl kaksne bojo posledice ko bomo to nehal jemat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tancy987 29. avgust 2009 Prijavi Deli 29. avgust 2009 Cao jaz razmišlam da bi probala uporabljat HERBALIFE in se mal poiskala sestavo pa me zanima če mi lahko kdo ki ve o tem kaj več pove ali so sestavine škodlive v količinah ki so navedene (ker vsi vemo da je vse škodljivo v prevelikih količinah), hvala za trud pa lepo prosim brez kakšnih hudih komentarjev kako lahko o tem sploh razmišljam..... http://www.herbalife.com/US/en/pdf/catalog..._VP-vanilla.pdf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mama Woodstock 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 Torej kaj me je zmotilo pri Herbalifu:1. poberejo me na ulici za študentsko delo in nič kaj konkretno ne povejo kako in kaj, samo da se da lepo zaslužiti2. pridem tja in predavanje je dobro ter zanimivo za ljudji, ki ne vejo skoraj nič o zdravem načinu življenja + zdravem prehranjevanju (parkart sem z oči zavila, ker enostavno še js več vem o tem in sem šla povedat jim pri čem vse so se zmotili)3. želijo da kupim izdelke ali začetni paket. Kako za božjo voljo, če sem študentka, iščem študentsko delo in nimam denarja?4. ne znajo mi odgovoriti za mene najpomembnejše vprašanje: na kakšnih površinah gojijo sestavine, kakšen način kmetovanja uporabljajo in če so v bližini večja industrijska središča oz. če je v bližini večja industrijska tovarna Citiraj Ne posnemajte ničesar in nikogar. Lev, ki posnema leva, postane opica (Victor Hugo) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomalini 28. oktober 2009 Prijavi Deli 28. oktober 2009 Cao jaz razmišlam da bi probala uporabljat HERBALIFE in se mal poiskala sestavo pa me zanima če mi lahko kdo ki ve o tem kaj več pove ali so sestavine škodlive v količinah ki so navedene (ker vsi vemo da je vse škodljivo v prevelikih količinah), hvala za trud pa lepo prosim brez kakšnih hudih komentarjev kako lahko o tem sploh razmišljam..... http://www.herbalife.com/US/en/pdf/catalog..._VP-vanilla.pdf moj mejl: tomi.korez@gmail.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taši 2. november 2009 Prijavi Deli 2. november 2009 ne vem zakaj ljudje govorite o herbalife izdelkih same slabe stvari tud sama jem to in je zakon,so iz zeliščni nobene sintetike tak kot v športni prehrani to hrano jedo otroci in nosečnice in če bi tak škodovala ta prehrana je verjetn neb jedle pa svojmu otroku devale!!js tud sama mam rezultat in sem tudi začela to delat kot osebna svetovalka!!ja res je hujšaš lahk ja sam kulk hrane morš nakupit da maš dovolj vitaminov čez cel dan obubožaš itak pa zdravstvena organizacija opozarja že od leta 2005 da so prehrambeni dodatki nujni!sama prehrana dandanes je osiromašena!"!tk da sploh pa tisti k še niste probal teh naših izdelkov ne vem zakaj pljuvate po njih! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taši 2. november 2009 Prijavi Deli 2. november 2009 Zivio tudi jaz sem uporabljala pred leti izdelke Herbalife, uporabljala sem jih skoraj dve leti, ne da sem samo shujsala, bila sem v super formi, zdravje mi je bilo super, zdravnik mi ni verjel, da mi je tudi krvna slika super in vse je bilo krasno dokler ni prislo da nisem mogla dobiti ali praska ali ni bilo tablet kar moras jesti poleg proteinskega praska, veckrat niso imeli okus vanili ali cokolade in nekako me je minilo, zal pa ni zaslediti kje bi se dalo dobiiti orginal Herbalife v Sloveniji, se pred kratkim sem slisala da je nekdo v Kranju....toda to sosamo govorice, nikjer nic ne vedo, ne vem ...mogoce pa se bo kdo javil.Srecno injavi mi ce kaj vmes zves.Lepo se imej in srecno js sm osebna wellness svetovalka pri herbalifu in mam te izdelke doma se dajo dobiti ja!!! Zanimivo ane!! pol oni torej lazejo sploh pa se mi zdi zanimiva primerjava herbalie - topshop Ja, bi blo fajn, da sprobamo zadevo!Sam jst itak verjetn naum jedu herbalife formul (mogoce le probal), ker raj jem nase dodatke prehrani - firme GOH. Tko da sorry. Sam useen mislm, da morda kaksen njihov izdelk je v k.... (pa tut ne morm vedet, ker nisem probal vseh); toda kaksen pa je tudi v redu, vsaj zame! Nis mi pa povedala, ce bi se dobila ?? da mi poves kwa naj jem za moje potrebe in treninge in zelje...?? hehe folk pljuva po herbalife izelki k jih marsikir probu ni no!!!probajo nej pol pa nej govorijo bedarije pa s top shopom to primerjajo ne vem če tm dobiš kirga k ti bo govoril kak kej jemat če te bo poklicomi to delamo ljudi pripeljemo do rezultata seveda je vse odvisn od njih če jejo tk k morjo če ne itak ni rezultata!!!jah tak je Pa še moja izkušnja s Herbalifeom...Ko sem nehala igrati košarko, sem se v nekaj letih zredila za več kot 20 kil... dobesedno vse, kar sem pojedla, se mi je nekje naložilo. No, in ko je tehtnica že nevarno lezla proti 100, je bilo nujno nekaj ukreniti.Kot naročeno je bil tisto poletje na morju na obisku sin našega prijatelja - domačina, ki sicer živi v Franciji in je nekaj časa zastopal Herbalife (ki ga je tudi dobavljal iz Francije). Sicer sem precej skeptična do 'nekih praškov', a takrat sem nujno rabila nekaj, kar bi me izvleklo iz začaranega kroga kil. (danes razmišljam, da bi mi verjetno pomagalo tudi kaj drugega, če bi se v tisto 'posvetila')Nekaj mesecev sem torej jedla praške in balastne snovi... prvi mesec se ni zgodilo nič, čutila sem le manjšo potrebo po slaščicah. Potem pa so kile počasi začele kopneti in izgubljala sem jih še nekaj časa potem, ko sem Herbalife prenehala jemati. Še nekaj časa potem pa sem z lahkoto vzdrževala pridobljeno težo.Tako da... verjamem, da obstajajo tudi negativne izkušnje, a meni je zadeva pomagala. čestitam in zdej si jih nehala jemat ja sej če ne probaš ne veš!!prašku vsak reče ne ka je pa moka,kakav hehe tud js sm bla skeptična pol k sm pa vidla da nosečnice jejo pa otroci to sm pa rekla da morm probat mam rezultat in na podlagi tega zdej tud to delam;)) coccinelle: Cool! pozitivno! mačky: ja. sej pravm, vsak clovk ma svojo izkusno! svojo pot. in nkol ni recen, da ce tep ne dela, da drugmu ne bo! zato je brezveze neki govort, pa kritizirat in govorit naso resnico na tak nacin, da pljuvam,o druge. zakaj?? oni ma svojo resnico, svojo pot, svoj nacin. ce se mi povzdignemo nad to in se dejasnko gremo 'boga', potemtakem samopomembno zanikamo odlocitev drugih; neglede ce mi mislimo drugace lai pa imemo svoje izkusnje. To je pomoje ze modrost, ker nben od nas v tem verjetno ni 100%.Ce tebi nekaj ne dela in mislis da je zadeva prevara, pac ok; mogoce imas prav, ampak imas mogoce prav za 99% ljudi! Tisti 1% pa ima drugacno izkusnjo, ki je prav tako pomembna kot od tistih od 99%.Tko da pomoje tist tvoj frend (k ma s.p.) zgleda ze ve.. oz. pac spet na njegov way. A ves, k enkrat vids mlade, stare, otroke, bolane, zdrave, rdece, zelene, bele, crne... ljudi kako z svetlecimi obrazi okoli tebe hodijo, hvalezni ker so zdravi zaradi nekih dodatkov prehrani (kakor razumejo) , ko se pogovarjas s temi ljudmi, ko vidis da resnicno verjamemo... potem nehas dvomt. potem recs, ja, zadeva dela.In tisti tisoci ki imajo njihove zivljenjske izkusnje, resnicne preobrate zivljenja.. potem razumes in verjames. Morda ne poznas talih ljudi... in zato ne verjames. Jst pa verjamem, da jih bos nekoc tudi spoznala. Pa se vedno clovek dvomi in vedno bo dvomil, ker um nikoli ne pociva in vedno vrta in vrat ... ego :xx!: zemr bo hotu nadvladat... Pa vseen, mu damo malo prostora in se vprasamo, kaj pa ce so zavedeni, kaj pa ce je skupinska zavedenost, kaj pa dokazi, sutudije, osebne izkusnje ljdui, lastne izkusnje... in NE, kljub temu hoce se vec in vec in vec... in ugotovis, da ljudje ki kritizirajo da ni mozno da bi nekdo ustvaril nekaj kot je carobna palicica ki pomaga da kar ozdravimo, da je potrebno trdo delo, etc... ugotovis, da prav taki ljudje najveckrat prav to pricakujejo! In tudi ne. je pac njihov nacin, njihov way! 1 verjame da carobna palica je, in dejasnk ozanjega tudi pride! Temu ne moremo nasprotovati, ker se to okoli nas dogaja!!Morda: ce je misel energija, lahko oseba k ima mocne misli naredi 3 x vec kakor nekdo ki vsak dan svica ure in ure, a v sebi dvomi. Tko no Ja, ampak, vidva se pa lahk k mene res zanima vec o prehrani za sprotnike inu zame!! tko da te kontaktiram.aja, pa ne mi zamert... k forum bo bolj bogat ce bomo nizal cimvec mnenj kokr pa da se vsi sam strinjamo. sicer ne za vse ampak ok.... se strinjam s tabo vsaj nekdo ki ve da se ne pljuva po nekih izdelkih ki jih probu ni!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 2. november 2009 Prijavi Deli 2. november 2009 itak pa zdravstvena organizacija opozarja že od leta 2005 da so prehrambeni dodatki nujni!Ne bom se vtikal v HL, ker ga še nisem sprobal, niti ne vem, kaj točno je not.Bi pa tole pokomentiral... Prehrambeni dodatki po moje niso nujni, če ješ kolkr tolk raznoliko hrano in čim več ekološko pridelane. Zdravstvene organizacije pa močno sodelujejo s farmacevtskimi firmami, zato seveda tud "promovirajo" njihove izdelke. Kolkr vem, je blo dokazano, da je kr neki prehrambenih dodatkov, ki jih telo sploh ne more "uporabit", jih ne more prebavit, in zato nimajo nobenih efektov; nekateri pa lahko celo škodujejo. Tko da najboljš je čim manj kemije in čimveč naravne, zdrave hrane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. november 2009 Prijavi Deli 2. november 2009 he he ...se strinjam s tabo vsaj nekdo ki ve da se ne pljuva po nekih izdelkih ki jih probu ni!! ok, tasi, k si svetovalka, a mi lahko poves, kolk HL produktov vsebuje GSO (gensko spremenjene organizme)?drugo vprasanje: ali je v ponudbi HL vsaj 1 produkt ki je v celoti iz sestavin ekoloske pridelave? Ce je, ali iam kaksne certifikat temu v oporo?Kolk let mas? js sm osebna wellness svetovalka pri herbalifu in mam te izdelke doma se dajo dobiti ja!!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taši 4. november 2009 Prijavi Deli 4. november 2009 Ne bom se vtikal v HL, ker ga še nisem sprobal, niti ne vem, kaj točno je not.Bi pa tole pokomentiral... Prehrambeni dodatki po moje niso nujni, če ješ kolkr tolk raznoliko hrano in čim več ekološko pridelane. Zdravstvene organizacije pa močno sodelujejo s farmacevtskimi firmami, zato seveda tud "promovirajo" njihove izdelke. Kolkr vem, je blo dokazano, da je kr neki prehrambenih dodatkov, ki jih telo sploh ne more "uporabit", jih ne more prebavit, in zato nimajo nobenih efektov; nekateri pa lahko celo škodujejo. Tko da najboljš je čim manj kemije in čimveč naravne, zdrave hrane. naši izdelki so iz zelišč jejo jih nosečnice in otroci tk da ni kemija s hrano pa dandanes ne dobiš kej dost tk da so nujni,včasih je bla 1 jabolka zadost dans morš pojest 7 jabolk če hočeš dobit vitamine jih lahk poješ sam se pa rediš k ma velik fruktoze not tk da ne vem vsak ma svoje mnenje o dodatkih js nimam slabega mnenja k na men res dobr delujejo,zdej so pri nas doma bili vsi bolani razn js pa moj fant ki to uživama prej sm bla vsak mesec bolana zdej pa ko naše vitamine jem že 3 mesce nič še prehlada ne!!pa tud trenerja fitnessa tam k js hodim sem vprašala kaj meni o naših vitaminih in je reku da so najbolj kvalitetni pa je športne vitamine kupljene v športni trgovini pa je to reku!!nekteri pa pluvajo k nimajo kej druga povedat pa še probal niso!!:)kaj je pa dans zdrava hrana pa ne vem!!lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.