smrketa 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Živžav, bliža se 8. marec in lepo bi bilo, če bi vsak izmed napisal kakšen verz, ki bi ga lahko poklonili ženskam ob dnevu žena. Kar pogumno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Oh drage našebejbeženeljubicemuciceza 8. marecmi lahko poližetenožni palec. Smatram, da bi morali imeti vsak dan, 8. marec, Valentina, dan moških, Božička in Novo Leto. Takrat bi se vsi mi ljudje zelo, zelo drugače obnašali eden do drugih ( ) in taki prazniki bi bili povsem odvečni ter nesmiselni. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Ohh Marička, kako lepo diši,ta tvoja ... hmmm hmmm jebemti ... lička !!! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 You may be able to pay back any debt; but the debt you owe your mother, you never can repay. - Sathya Sai Baba So mi pa Volkovi (verzi) tudi zlo prisrčni... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 evo od prijatelja igralca iz BEOGRADA sem dobila tale zanimiv email za 8.marec DAN žena pa se z njim 100% strinjam...... ma znam da sam pozurio jedno 1 sat i 10 minuta, ali cisto da ne zaboravim da vam cestitam 8.mart i evo malo aforizama za taj dan-kako mi muski gledamo na taj dan:) Danas ce sve zene dobiti po cvijet i poljubac. Sljedeci cvijet i poljubac dobicevec za godinu dana. ***Danas ce se nase zene slobodno ljubiti sa tudjim muzevima, a mi cemovjerovati da je to samo zbog osmog marta. ***Danas s' pravom mozete poljubiti sve one zene koje ste do sada ljubili samou snovima. ***Osmi mart je podsjetnik za mnoge muskarce. Jedino se tada sjete da i oni imajuzenu. ***Danas sve zene treba da budu srecne i vesele. Tako smo im mi to smislili. ***Budite fini prema svojim zenama barem danas. Prema tudjim zenama ste i onakouvijek fini. ***Od svog cvijeca, osmog marta je jedino kaktus veseo. ***Zamolite vaseg prodavca cveca da vam danas na buketu ostavi cijenu. Pokazitesvojim zenama kako na njima nikad niste stedjeli. ***Danas se i nasa mijesna zajednica ukljucila u svjetske tokove. ProslavljaSvjetski dan zena. ***U znak paznje danas sam svojoj zeni poklonio karte za pozoriste. To je biojedini nacin da na miru odgledam prenos fudbalske utakmice. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 principesa Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 halo, kaj pa verzi za veliko noč? dajte no pišite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Kaže Mujo Hasi :" Šta s uzeo ženi za 8 mart "?" 5 hiljada, više nije imala"... Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Dons je praznik decov, nas mučenikov... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Jupiter na tole sem se danes ful Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.