aakhut 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 mislm!!!!!kakshen naslou teme vas bo LIA za ushesa.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ne izgovarjaj božjega imena po nepotrebnem Aakhut Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ne izgovarjaj božjega imena po nepotrebnem Aakhut glede na izjavo moje subice podane v postelji: "O, moj bog, kaj mi delash!"...; je edino izgovorjeno bozhje ime tule aAkhut.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 uporabi raj Past Tense Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.