Behemoth 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Mene pa zanima kaj vse pripomore k lažjemu učenju, če kdo slučajno zna. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Kristali: KALCEDON, lapis, tudi turmalin... lepidolit...Tigrovo oko, citrin... ... ... Olja: pomaranca (sploh citrusi), rozmarin, tudi ostala olja za ciscenje dhalnih poti (evkalipt, meta, bor... ... ...). Barve - modra, rumena.Tudi vijolicna, sinja, bela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Lahko potrdim, da je tigrovo oko name melo ful dober vpliv... pa sem ga kupila z edinim namenom, ker mi je bil tako blazno všeč in me je privlačil odkar sem prvič stopila v trgovino s kristali. Lepo ga dam na sončka, ko se mi zdi, da je prazen, ga podržim v rokah in se "pogovarjam" z njim... Moj najljubši kamen, čeprav mi recimo tudi karneol blazno paše, in še katerega bi se verjetno spomnila... Zanimivo bi bilo verjetno, da če bi šla računat, kater kamen zame, mi skoraj 100% ne bi prišel nobeden od teh, ki jih mam tako rada... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 Tenx marsek Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Diana, hehe Pa dejmo razčistit, ker verjamem da mogoče koga "zavede" ikonca. Ampak, kogar bo zanimalo, bo že vprašal Ja, jst sem "ona" - ime mi je Nina, čist tako mim grede. Na sliki pa nisem jst, ker je to moški Je pa tale tip na sliki bobnar od moje najljubše skupine (sem čist nora na muziko, ne morem brez nje niti 1h) Lepo, da sva se spoznali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2005 hehe sta že kr domači Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Zakaj pa ne... mam z ljudmi na tem forumu v ogromni večini samo dobre izkušnje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko potrdim, da je tigrovo oko name melo ful dober vpliv... pa sem ga kupila z edinim namenom, ker mi je bil tako blazno všeč in me je privlačil odkar sem prvič stopila v trgovino s kristali. Lepo ga dam na sončka, ko se mi zdi, da je prazen, ga podržim v rokah in se "pogovarjam" z njim... Moj najljubši kamen, čeprav mi recimo tudi karneol blazno paše, in še katerega bi se verjetno spomnila... Zanimivo bi bilo verjetno, da če bi šla računat, kater kamen zame, mi skoraj 100% ne bi prišel nobeden od teh, ki jih mam tako rada... Freudka, saj tega ne gremo ravno racunat.Saj smo ze 100x govorili, ti bom probala poiskat temo.enkrat ti pase nekaj, drugic nekaj drugega.Jaz nikol ne nosim hematita, pa mi je tud ta ze potegnil, recimo... odvisno, kaj imas, za kaj 'rabis'. karneol je zlo simpaticen, dobro da si ga omenila, je tud primeren. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Marsa, midve sva pa do sedaj že kar parkrat istočasno postnile, a ne? (če ne celo v isti temi, pa v isti rubriki - dober tajming, ni kej ) Drugače pa, vem da se to ne "računa" dobesedno Sem se mal čudno izrazla. Sej sledim tejle rubriki, pa ko Nosorog daje kašne dobre nasvete in odgovore tut berem... Sem si tut par knjig sposodila, ampak še vedno najbolj zaupam občutku, čeprav me je zadnjič fejst za nos potegnil (mojo izkušnjo s hemtitom sem opisala v temi Izkušnje s kristali) Sem zemeljsko-vodna kombinacija, najbolj mi pa večinoma pašejo zračno-ognjeni kamni. Moja izkušnja pač tako pravi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 saj vem, saj to sem tudi mislila, nisem se obesila na izraz 'izracunati'... a mislila sem si, da mislis nek 'kljuc' kao... jaz ti pa pravim, da je to dost brez veze, v bistvu. pocakaj, najdem temo(e?)... Glej, tule je ena (sam po mojem ni edina, vem da smo velik govorili o tem ze): UPORABA KRISTALOV PO ROJSTNIH ZNAMENJIH Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj pa ne... mam z ljudmi na tem forumu v ogromni večini samo dobre izkušnje Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Ker se neprestano ponavljajo vprašanja, kateri kamni so v pomoč pri lažjem učenju, klele še enkrat malce obširneje: Za uspešno učenje morata biti izpolnjena dva faktorja:- fiziološki (v zadostni količini moramo imeti v telesu snovi, ki vplivajo na dober spomin, čustveno stabilnost ...)-psihološki, ki je odvisen od motivacije in samopodobe, s katero so (ali pa tudi ne) povezani razni strahovi, od katere je odvisna tudi moč koncentracije ... 1. Fiziološki:Na dober spomin in čustveno stabinost vpliva: - zadostna količina kalcija (hrana - sol, vibracijska raven - kalcit, aragonit, dolomit). Na absorbcijo kalcija iz črevesja vpliva tudi vitamin D, fosfor in magnezij. - silicij (veliko ga je v pivu, na vibracijski ravni kremeni) Na samozavest vpliva npr. količina Fe v telesu (vibracijska raven - hematit, magnezit, boji stones, tigrovo oko, tigrovo železo ..., hrana: špinača, čaj iz kopriv ali špinača iz mladih kopriv ...) Na koncentracijo na vibracuijski ravni vplivajo minerali, ki vsebujejo berilij (beril, akvamarin, smaragd, morganit ...), enako pa tudi minerali, ki vsebujejo fluor (fluorit) Veliko šans za depresijo ima folk, ki zaužije preveč vanadija (veliko ga je v konzerviranih živilih) 2. Poleg faktorjev, kot so pritisk okoliščin ali zanimanja, vpliva na samopodobo in s tem notranji mir in sposobnost učenja tudi:- pravilno delovanje tretje čakre (okrepimo jo lahko tako, da položimo nanjo obe roki in se vanjo smehljamo, v pomoč so nam lahko nekateri minerali, kot so citrin, jantar ...-na voljo vpliva tudi delovanje četrte čakre (avanturin, roževec ...)- na voljo in moč, izpeljati stvari do konca vpliva tudi pravilno delovanje pete čakre (sodalit, turkiz, lapis lazuli) lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Lep pozdrav nosorog,mene pa zanima,če res obstaja kristal angelit in pa če se ga da dobiti pri nas?hvala Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Lep pozdrav nosorog,mene pa zanima,če res obstaja kristal angelit in pa če se ga da dobiti pri nas?hvala Jaz zanj še nisem slišal. Dejstvo pa je, da vsako leto odkrijejo precej novih mineralov, tako, da ni nemogoče, da obstaja. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 nosorog hvala za odgovor,me pa še zanima(ker je danes neka posebna luna),če lahko rožen kvarc,kalcit in aragont ter onixs vso noč prepustim luninem vplivu!še enkrat hvala Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 nosorog hvala za odgovor,me pa še zanima(ker je danes neka posebna luna),če lahko rožen kvarc,kalcit in aragont ter onixs vso noč prepustim luninem vplivu!še enkrat hvala Soju Lune izpostavljamo kamne tedaj, ko jih želimo iz takšnih ali drugačnih razlogov negativno polarizirati (okrepiti jin energijsko komponento, kot bio rekli Kitajci). Zato na Luno načeloma ne dajemo kamnov, ki so sami po sebi izrazito pozitivno polarizirani (katerim vlada element ogenj, pa tudi zemlja). Za celonočno bivanje na Luni je zato še najmanj primeren oniks. To pa so le splošni napotki, saj ne vem, s kakšnim namenom želiš kamnom vdahniti negativno polarizacijo. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Živjo nosorog hvala za odgovor,jaz bi rada pozitivno napolnila kristalčke,ponavadi jih na soncu,pa sem mislila,da je dobro tudi na polno luno(torej jih ne bom).A mi lahko svetuješ kako jih najbolje napolnim z pozitivno energijo?hvala za pomoč! Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Živjo nosorog hvala za odgovor,jaz bi rada pozitivno napolnila kristalčke,ponavadi jih na soncu,pa sem mislila,da je dobro tudi na polno luno(torej jih ne bom).A mi lahko svetuješ kako jih najbolje napolnim z pozitivno energijo?hvala za pomoč! Če ne poznaš metod programiranja, vzemi kristal v roko, se sprosti, nato se nanj osredotoči in se vanj nekaj časa smej. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 nosorog,hvala za pomoč pa upam da nisem bila preveč nadležna!Lep pozdrav! Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 ...,mene pa zanima,če res obstaja kristal angelit in pa če se ga da dobiti pri nas?hvala Angelit obstaja.Angelit ali Anhidrit (anhydrite) , je bil odkrit v Peruju: Je simbol luči in ljubezni. Kemična struktura je kalcijev sulfat (CaSO4 ) v svoji kristalni strukturi ne vsebuje vode.Ime izhaja iz grške besede Anhydras pomeni brez vode. Temu kamnu prepisujejo, da izžene jezo iz nas, nas pomirja in zdravi grlo oz. zdravi problemčke z grleno čakro. Spodbuja kreativnost, komunikacijo, z njim se lažje "izražamo sebe"Uporablja se pri meditaciji, astralnem potovanju...Angelit....kristal angelov..angelski kristal... Kje bi ga dobila...ne vem. Podatke, ki sem jih posredovala sem prebrala....vidla kristala pa še nisem Mene ta kristal zelo spominja na selenit. . ne po barvi...ampak kar tko Tukaj pa nekaj kemičnih podatkov.... Angelit http://www.therockshed.com/roughrock/angeliterou.jpg spoliran...http://www3.slikomat.com/06/0403/5604214fpn.jpg Slike so iz interneta.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Angelit obstaja.Angelit ali Anhidrit (anhydrite) , je bil odkrit v Peruju: Je simbol luči in ljubezni. Kemična struktura je kalcijev sulfat (CaSO4 ) v svoji kristalni strukturi ne vsebuje vode.Ime izhaja iz grške besede Anhydras pomeni brez vode. Temu kamnu prepisujejo, da izžene jezo iz nas, nas pomirja in zdravi grlo oz. zdravi problemčke z grleno čakro. Spodbuja kreativnost, komunikacijo, z njim se lažje "izražamo sebe"Uporablja se pri meditaciji, astralnem potovanju...Angelit....kristal angelov..angelski kristal... Kje bi ga dobila...ne vem. Podatke, ki sem jih posredovala sem prebrala....vidla kristala pa še nisem Mene ta kristal zelo spominja na selenit. . ne po barvi...ampak kar tko Tukaj pa nekaj kemičnih podatkov.... Angelitše ena slikicahttp://www.kristallrummet.se/bilder/shop/250_0TRANG.jpgvčeri nabavla nosko že mogoč kaj več veš o te kamnu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 25. november 2007 Prijavi Deli 25. november 2007 V Nosorogovi novi knjigi "Praktična uporaba zdravilnih kamnov" je angelit oz. anhidrit opisan na str. 52 Sicer pa kot jaz vem se ga v LJ zelo težko dobi (sem ga iskala v večih trgovinah, pa ga nikjer niso imeli, niti ga niso poznali) - jaz sem ga dobila v Kranju. Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. november 2007 Prijavi Deli 25. november 2007 u super, hvala ma mene je kamen najdu, ne js njega sem šla kupit eno darilo v ahat....pa ga zagledam.....skor do konca sem ga ignorirala(mam kao prepoved kupovanja kamnov )...ko pa me je prodajalc vprašu če še kaj želim, me je pa kr odnes do tega kamna.....je tud gospod rekel, da ga dobijo zelo poredko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 25. november 2007 Prijavi Deli 25. november 2007 Angelit obstaja.Angelit ali Anhidrit (anhydrite) , je bil odkrit v Peruju: Je simbol luči in ljubezni. Kemična struktura je kalcijev sulfat (CaSO4 ) v svoji kristalni strukturi ne vsebuje vode.Ime izhaja iz grške besede Anhydras pomeni brez vode.Kje bi ga dobila...ne vem. Podatke, ki sem jih posredovala sem prebrala....vidla kristala pa še nisem Mene ta kristal zelo spominja na selenit. . ne po barvi...ampak kar tko Seveda te spominja na selenit /brezbarvna ,prozorna, vlaknata različica sadre/ , saj se od sadre kemijsko razlikuje le po tem, da nima kristalne vode in da kristalizira rombično./ formula! / . Anhidrit nastaja / med drugim/ kot dehidracija sadre/ pri 190 st C/ , pa tudi pri izhlapevanju morske vode, iz kalcita in aragonita....Pri nas so angelit našli pri vrtanju karavanškega predora, v Poljšici na gorenjskem, je pa tudi / drobnozrnat-bele barve// v votlinicah črnega apnenca skupaj z drobnozenatim kalcitom v Vrbančkovemu kamnolomu , ki leži cca 2 km jugozahodno od Žirov v Račevi za domačijo pri Kavčiču- Račeva5. Kamnolom je sicer zapuščen , vendar je odkrite kamnine še kakšnih 10 metrov. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 Seveda te spominja na selenit /brezbarvna ,prozorna, vlaknata različica sadre/ , saj se od sadre kemijsko razlikuje le po tem, da nima kristalne vode in da kristalizira rombično./ formula! / . Anhidrit nastaja / med drugim/ kot dehidracija sadre/ pri 190 st C/ , pa tudi pri izhlapevanju morske vode, iz kalcita in aragonita....in kakšne enrgije ima potem ta kamen? Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.