Matjaž Bogdan 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 in kakšne enrgije ima potem ta kamen? Ja, Klara - v novi knjigi ga je Tadej opredelil kot zemlja -zrak in praktična uporaba -avra, duhovno ozaveščanje, količina vode v telesu, ledvica, psihična moč, psihična revitalizacija....tak.. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 Ja, Klara - v novi knjigi ga je Tadej opredelil kot zemlja -zrak in praktična uporaba -avra, duhovno ozaveščanje, količina vode v telesu, ledvica, psihična moč, psihična revitalizacija....tak.. glede na teden, ki je za mano...sploh ni čudno, da sem si ga nabavla in ga skoz s sabo mela Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.