cosma 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 O ste že opazili Valjda, da smo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 bravo, bejbe si moram vzeti čas, da preberem Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Diana, vse dobro je poplačano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 heeeey DIANA tebe sm pa prou happy! si mi manjkala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Thx Mateja ...prevajam lahko- ni problem, prav uživam ob tem , za kaj več pa trenutno nimam časa (faks in to...).... Kako pa je z majskim sporočilom? Jožica, Cosma... upam, da je okej, da zdaj objavim veselo novico: naš Free je prevzel moje delo in bo verjetno zelo vesel tvoje in Cosmine in še kakšne (tudi jaz bom z veseljem pomagala) pomoči... a ni kul, no marčevski prevod je že pripravljen in bo kmalu 'gor', ... majsko sporočilo pa še ni objavljeno... če ti je v veselje in imaš voljo tudi majsko sporočilo prevesti, bo Free verjetno vesel, mi pa tudi Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 KUL!! fajn, da lah tut nate racunam kdaj!! oz. najbols da to kr na OS, se zmenva ane sicer pa em slisal, da fajn prevajas!! ----------Bravo Free! ...no, če bo rabil pomoč naj mi kar pošlje kar je za prevesti. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 pozno, ampak tolk bols zato!! - Peto življenjsko obdobje - / maj 05 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 super, tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pozno, ampak tolk bols zato!! - Peto življenjsko obdobje - / maj 05 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 šmrc....mi ne odpre...pa tako sem se veselila.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 ...uf...uspelo je... hvala vam.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 no, tule pa je se malo vec vtisov in slik, glede na zadnji clanek lightworker.com/gallery - hawaiisunlightonwaterfamilyofthedolphins.org http://www.sunlightonwater.com/SunTour/images/spotted_trio.jpgSunlight On Water - Trip Photos / spotted_trio©Michael Yee. All rights reserved.10/23/2004 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 - we_are_one - Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 o delfini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Diana *zadnji dve sporocili sta res ... jaz sem tudi precej uglasena z njima ... prejsnji mesec so nas sprasevali, kaj je za nas res pomembno (sredi vsega, kar se 'mi' je dogajalo, mi to res ni bilo pretezko najti), zdaj pa nas vabijo, da najdemo nacine, da zivljenje dozivljamo preprosto ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 se malo potrpite prosim, vse je ze skoraj gotovo. preverim se prevedeno, kar ne bo veliko dela, saj Diana dobro prevaja in je prevedla veliko vecino novega teksta. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 bomo že počakali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 komaj čakam.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 hm, jst pa, k sm tak tip, pa hocm da je dobr preveden Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 hm, zanje case mal prevec pod stresom, pa pol manj usec vse... sicer pa mi je res angleski jezih nadkulski!! skoda le, ker govorijo tudi v frazah, ki so ce jih razumem fajne. sicer pa je ze poslan naprej sva bla ti pa se bolj kot jas. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 no, upam, da se boste kmalu uskladili, da se bo dalo tud prebrat...... nestrpnost.press Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 hehe Amis a ni fajn, da imamo sploh tu gor folk, ki se je pripravljen ukvarjati s prevajanjem in da imamo med prvimi priložnost izvedeti za nove prevode? Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 ok, se mi mudi in bom kratek:objavljanje katreregakoli texta iz lightworker pred je objavljeno na uradni strani, je nedovoljeno, pac tako zelijo, zato prosim da dele texta navajas tukaj sele kasneje, ko bo slovenski prevod ze na uradni strani. sicer pa mi take zadeve raje pisi na OS ali mail, kot tule.-----------...."Od današnjega dne pa do starih časov, se vrača do istega neravnovesja."kaj se vraca?... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 in ti si ga še enkrat objavil Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.