Mateja 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>objavljanje katreregakoli texta iz lightworker pred je objavljeno na uradni strani, je nedovoljeno, pac tako zelijofree, lepo, da si tako odgovorno sprejel delo vodje, res... na sreco pa ni tako strogo, da bi na lightworkerju kaj ne-dovoljevali ali celo prepovedovali... v bistvu je njihova prosnja, da se k vsakemu delnemu tekstu, ki je vzet iz sporocila, doda link na celoten tekst... je pa dogovor (ki smo ga do zdaj res spostovali, ker - dogovor je pac nekaj drugega, kot neko pravilo ali prepoved in je zato spotovanje dogovora nek izraz spostovanja partnerja, s katerim ga sklenes), da pred objavo na njihovi strani prevoda (se) ne posiljamo drugam... *ce potrebujete pomoc pri prevajanju julijskega sporocila, lahko priskocim na pomoc Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 no, kakorkoli pac, jaz sem tebe ali pa onega, ki je odgovoren tako razumel. nekoga pac, in se tega drzim. je.e mi se za vodjo men pac zadeva seka zdej. pa tut fajn mi je, da je diana uskocila. konc koncev, pa tut ni fora, ce je klele nekaj stavkov, pa dam se jas nekaj stavkov, pa nekdo tretji par stavkov... pa cetrti nekaj stavkov... pa si potem vsak misli nekaj, kar morda sploh niso povedali , ker so nekateri deli razumljivi sele, ko so brani v celoti. pac moje mnenje. dosti bolje se mi zdi, da bi zadevo skupaj diskutirali, prebrodili, skupaj probali izlusciti, ali se pac pogovarjali o vsem... tako forumovsko, ce je sploh interes. kajti morda je vsem ze vse jasno, ko preberejo!? ce bo pomagala Diana, ne potrebujeva tvoje pomoci; razen ce si zelis prevajati?? Meni je prevajanje uzitek. Vcasih pac nisem prilagojen kolikor bi zele; pa prestavim na kateri drugi dan, ko se lazje prilagodim ----------free, lepo, da si tako odgovorno sprejel delo vodje, res... na sreco pa ni tako strogo, da bi na lightworkerju kaj ne-dovoljevali ali celo prepovedovali... v bistvu je njihova prosnja, da se k vsakemu delnemu tekstu, ki je vzet iz sporocila, doda link na celoten tekst... je pa dogovor (ki smo ga do zdaj res spostovali, ker - dogovor je pac nekaj drugega, kot neko pravilo ali prepoved in je zato spotovanje dogovora nek izraz spostovanja partnerja, s katerim ga sklenes), da pred objavo na njihovi strani prevoda (se) ne posiljamo drugam... *ce potrebujete pomoc pri prevajanju julijskega sporocila, lahko priskocim na pomoc Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 sej 0 narobe, sam povem tko kot sm jas razumeu. aja, tist k si gor pisala, sploh ne vem kje in zakaj in kako... ? se ne spomnim. pa tut preverjat se mi zdej ne da, k sm ze vse preveril, pregledal, precekiral poces... a misls, da bi mogu se 1x?? ma, ves kaj, ti bom jst te zadeve na OS, bo bols, da klele ne berejo vsi najine .... ---------ups. nisem vedela, pardoncek. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 ja in? :xx!: kwa sploh zdej tolk rompompoma okol vsega spljoh sej bo kmal gor no... -----------in ti si ga še enkrat objavil Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>konc koncev, pa tut ni fora, ce je klele nekaj stavkov, pa dam se jas nekaj stavkov, pa nekdo tretji par stavkov... pa cetrti nekaj stavkov... pa si potem vsak misli nekaj, kar morda sploh niso povedali , ker so nekateri deli razumljivi sele, ko so brani v celoti. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe Amis a ni fajn, da imamo sploh tu gor folk, ki se je pripravljen ukvarjati s prevajanjem in da imamo med prvimi priložnost izvedeti za nove prevode? ne sam, da je fajn....prav super je! sam to mene še ne odveže od tega, da komaj čakam, da bom lahko prebrala ....če mi je kaj všeč, pol potrpežljivost res ni moja najboljša lastnost.... sej bom pridna, no... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 nism zihr, kako to mislis, sam ni finta. ker potemtakem, bi mogu jit zdej cekirat vse skupi, kaj sm popravlo, pa pisou, pa ko... in pravzaprav ni slaba ideja, da se 1x preberem ceu text!! ga bom pol, k bo gor! nama pa vsakmu eno he he ceprou, men sam pou medalje, k sm tolk pozen ---------ma, ja---poznam te finte... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 že gor. madonca kaka vneta diskusija..... zdaj pa berite.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 (*... kaksna 'tisina'... vsi berejo ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 hvala xrosex xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zdaj pa zrite. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 kwa jest rekla? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 ja, no pa se povezava:- 6 zivljenjsko obdobje - Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 meni pa je vsec free-jev predlog, da bi nizali nase izkusnje o tem, kar v teh sporocilih prebiramo ... sploh zadnja tri sporocila se mi zdijo zelo dobra za to... kaj menite? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 se mi zdi, da bi lahko en drugemu pomagali na ta način razpreti še kakšno tančico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Kdo pa je ta "Grupa", hmmm in trdijo, da obstajata ženska in moška energija (duša), tole pa prvič berem (no tudi slišal še nisem nikoli, če povem po pravici). Mislim, da hočemo ljudje prepogosto razlagat neke nam nerazumljive ali nepredstavljive stvari preko nekih tipskih vzorcev, pri čemer pa vseprevečkrat naredimo zeloooo netočne približke.... Aja, jaz sicer ne trdim, da "Grupa" ima prav ali nima....samo zdi se mi pa čudno.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Grupa locuje energijo na mosko in zensko? To je razmisljanje na nivoju materije. Zdi se mi da s tem sami svoje trditve izpodbijajo.Kaj pa je dusa drugega kot energija. Kaj je bog drugega kot energija? Ker po trditvah Grupe obstaja moska in zenska energija, je bozanstvo prav tako polarno....Grupa:''Želimo, da bi zaznaval sporočila zaradi njihove ljubeče vsebine. To je vadba tvoje moči skozi zaznavanje, namesto da bi jim določal vrednost glede na etiketo. Zaznavanje je največji izraz Boga v tebi, ker jasno uporablja tvojo moč, da usmerja tvoj svet. To ti nudimo kot orodje: če zaigra na strune tvojega srca, potem ga vzemi za svojega. Če je karkoli manj od tega, potem ga pusti brez obsojanja, ker je bilo namenjeno nekomu drugemu, ne tebi.''. Zaznavanje je orodje, za katerega nas prosijo naj ga uporabljamo na vseh področjih..." *... um bo vedno dvomil v taksna sporocila, vedno nasel nekaj, na kar se bo lahko obesil.... in tudi vedno nasel nekaj, s cimer bo lahko zmagoslavno mahal kot dokaz, da 'tu nekaj ne stima'... sicer pa, kot pravi Grupa sama: ce nekaj ne resonira S TVOJIM SRCEM, pusti brez obsojanja ... sama teh sporocil ne dozivljam na tak nacin... kanaliziranih sporocil je nesteto in niso vsa taksna, ki bi mi bila blizu. toda tista, ki jih zacutim, ne analiziram z umom, ker v tem ne vidim kaksnega smisla ... morda je to stvar namena vsakega, ki jih prebira... s kaksnim namenom jih nekdo bere... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 jaz predvsem blazno uzivam ob prebiranju in poslusanju teh sporocil ... srecala sem se z njimi l.1999 na en zanimiv nacin, ki me je pritegnil (bom kdaj kasneje kaj napisala o tem, zdajle me caka kuza, da greva na spancir)... predvsem mi to ustreza, ker sem se ze takrat zelo navelicala duhovnezev, ki so vedno vedeli, kaj se dogaja z mano (pa se ni), kaj bi morala narediti, pojesti, popiti, pomeditirati, kajvemkajse na tocno tak nacin in tocno tako ... kakor sem se tudi navelicala pametovanja, sarkazma in cinizma tistih, ki se posmehujejo vsemu, kar ne temelji na intelektu in njihovih pametnih razumevanjih vseh in vsega... ne samo navelicala, zivljenje samo me je postavljalo v taksne situacije in polozaje, da sem si zelo zelela vedeti kaj vec o sebi... sporocilo preberem ali pa ne, vzamem iz njega kaj, ce zelim, ali pa ne, nihce ne skace vame, da delam kaj narobe, da on ve, kako bi mogla, blabla... in v njih sem res velikokrat dobila potrditev za to, kar sem dozivljala, zato so mi postala blizu... kako drugi najdejo poti do sebe, se bolje spoznajo ali karkoli ze pocno, ne vem in mi niti ni pomembno... ker - to res ni pomembno (ce malo navezem na majsko sporocilo ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 večkrat se mi pripeti, da predno preberem sporočila razmišljam o stvareh, ki jih potem preberem v sporočilo - npr. kaj mi je res pomembno v lajfu, kaj je tisto, za kar bi bila pripravljena storiti vse, iti preko meje, zakaj nisem sposobna storiti koraka naprej, zakaj kompliciram lajf, ko vem, a je vse tako, kot mora biti, ko vem, da mi življenje samo poskrbi za tisto, kar potrebujem, da sama s svojim mislimi blokiram, ustvarjam svojo resničnost... ali pa, da v svojih mislih živim popolnoma drugje, ... večkrat niti ne razumem sporočila, kaj mi v tistem trenutku hoče povedati, ampak čutim energijo. Recimo, da enega sporočila več dni nisem uspela prebrati do konca, upirala sem se z vsemi štirimi.... ali pa mi Mateja pošlje v točno določenem trenutku točno tisto, kar rabim, da grem naprej. Mogoče sem ob teh sporočilih spoznala da sem vseeno še vedno normalna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Hvala Grupi, ker je našla, izbrala, aktivirala tako dobre slovenske prevajalke in prevajalce. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>v njih sem res velikokrat dobila potrditev za to, kar sem dozivljala, zato so mi postala blizu...meni je potrditev vsega moja izkusnja... kakor pravi selene, kaksni deli sporocil (ali vcasih kar celo) gredo mimo mene brez, da bi naredili kaksen vtis name... morda samo kot nek intelektualni koncept, ki se fajn slisi, vendar to ne ostane dolgo z mano... ce pa gre za neko mojo izkusnjo, tedaj se mi zdi, kot bi bili deli sporocila napisani posebej povdarjeno, kot bi bili tam samo zame... in takrat ne gre za umsko igrackanje z lepimi besedami, ki fajn zvenijo, pac pa za odziv celega telesa... se pa pogosto dogaja, da, ko grem kasneje prebrati kaksno starejse sporocilo, najdem v njem stvari, ki jih prej sploh nisem zaznala... vcasih recem, da so ta sporocila napisana v vec plasteh z nevidnim crnilom... <{POST_SNAPBACK}>ker sem se ze takrat zelo navelicala duhovnezev, ki so vedno vedeli, kaj se dogaja z mano (pa se ni), kaj bi morala narediti, pojesti, popiti, pomeditirati, kajvemkajse na tocno tak nacin in tocno tako ... kakor sem se tudi navelicala pametovanja, sarkazma in cinizma tistih, ki se posmehujejo vsemu, kar ne temelji na intelektu in njihovih pametnih razumevanjih vseh in vsega...tole, kar sem tu napisala je slo prejle skozme, ko sem se sprehajala... in zelo navduseno spoznala, da sem tudi v tem nasla darilo (o cemer govori julijsko, se ne prevedeno sporocilo) ... namrec, da gre tudi tu za mojo IZKUSNJO, saj sem oboje sama bila, zato iz lastne izkusnje lahko recem zelo gotovo 'been there, done that' ... v mladostnem obdobju (tam nekje do 22. leta) sem bila ponosna na svoj intelekt... med brihtnimi, kar precej nacitana, redno spremljala pomembne gledaliske igre, kinotecne filme, koncerte, igrala v dramski skupini, objavljala v literarnem glasilu, sportnica, rokerica, pankerica, studirala matematiko in hodila poslusat predavanja na primerjalno knj.--->>> v tem sem se takrat prepoznala, skozi to sem takrat dozivljala zivljenje in bila prepircana, da vem, ne samo zase, pac pa tudi za druge, kaj zivljenje je ... ob nosecnosti so se zadeve zelo zasukale. nenavadno sem dozivljala svojega otroka in zacele so se dogajati 'cudne' stvari, ki so me plasile, saj v dotedanjem svetu nisem nasla odgovora nanje. 'padla' sem v duhovnost, prebirala vso mozno dosegljivo literaturo, joga, radiestezija, bioenergija, mojstrstvo reikija, samanizem, tai chi, morje delavnic, se dosti drugih tehnik,...--->>> in bila prepricana, da zdaj pa vem, za kaj gre in ne samo zase, tudi za vse druge okoli mene Ampak prav danes sem v vsem tem videla darilo... in spet je to MOJA IZKUSNJA! Vesela sem, da sem VSE TO bila, da sem vse to IZKUSILA. In nisem obticala v eni stvari, ampak imam ocitno radovednega duha in zelim izkusati zivljenje na vec nacinov.Torej, sem izkusila, da je resnic vec, da smo vec, kot mislimo, da smo in, da se (prav mi sami) lahko izrazamo na zelo razlicne nacine, ki so vsi okej, dokler se v njih prepoznamo. No, toliko o mojih izkusnjah ob zadnjem, julijskem sporocilu Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 zadnja tri sporocila so nekaksen zakljucek 'serije prakticne carobnosti' ... gre za 90- dnevni proces, v katerem naj bi izskusili, zaznali: 1. kaj je zares pomembno v zivljenju2. kako ziveti preprosto3. kaj je darilo vsake izkusnje iz preteklosti **ste kaj od tega skozi izkusnjo doziveli v tem casu? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz predvsem blazno uzivam ob prebiranju in poslusanju teh sporocil ... srecala sem se z njimi l.1999 na en zanimiv nacin, ki me je pritegnil (bom kdaj kasneje kaj napisala o tem, zdajle me caka kuza, da greva na spancir)... predvsem mi to ustreza, ker sem se ze takrat zelo navelicala duhovnezev, ki so vedno vedeli, kaj se dogaja z mano (pa se ni), kaj bi morala narediti, pojesti, popiti, pomeditirati, kajvemkajse na tocno tak nacin in tocno tako ... kakor sem se tudi navelicala pametovanja, sarkazma in cinizma tistih, ki se posmehujejo vsemu, kar ne temelji na intelektu in njihovih pametnih razumevanjih vseh in vsega... ne samo navelicala, zivljenje samo me je postavljalo v taksne situacije in polozaje, da sem si zelo zelela vedeti kaj vec o sebi... sporocilo preberem ali pa ne, vzamem iz njega kaj, ce zelim, ali pa ne, nihce ne skace vame, da delam kaj narobe, da on ve, kako bi mogla, blabla... in v njih sem res velikokrat dobila potrditev za to, kar sem dozivljala, zato so mi postala blizu... kako drugi najdejo poti do sebe, se bolje spoznajo ali karkoli ze pocno, ne vem in mi niti ni pomembno... ker - to res ni pomembno (ce malo navezem na majsko sporocilo ) Mateja povsem se strinjam s tabo, vse preveč je ljudi takoimenovanih "zdravilcev", ki se igrajo "boga" in vedo kaj je za nas dobro in kaj bi morali storiti, mislim, da je vsak sam svoje sreče kovač in vsak sam ve kaj je tisto, kar ga osrečuje, samo poiskati moramo to, kajne.Pozdravček,Ebor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 zivjo, Ebor Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.