Skoči na vsebino

prevajanje sporočil Grupe

Recommended Posts

*ta 90-dnevni proces, ki sem ga ocitno izbrala zase, mi je prinesel zelo veliko daril... ceprav sem vmes velikokrat pomislila, zakaj za to potrebujem taksne hude in bolece izzive, sem kasneje spoznala, da sem, najbrz tudi zaradi predaje in odprtosti, dozivela izjemno veliko socutja, podpore in pomoci ljudi, cesar morda drugace sploh ne bi zaznavala... xpresentx xsrcx

*in 'kako ziveti preprosto' (junijsko sporocilo) je bilo zelo samodejno nadaljevanje teh izkusenj

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 154
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Kaj je pomembno zame?

ko sedim na jasi nad mestom, zrem nekam v daljavo, opazujem metulja, ki se igrata pred mojimi očmi, se lovita, ko poslušam melodijo narave, spoznam da je pomembno življenje, trenutki, da se premalokrat zavem da sem tu in sedaj, da pestujem trenutke preteklosti, razmišljam kako bi bilo če bi bilo, in pustim, da gre življenje mimo mene, kot vlak, katerega zaznam ampak je prehiter, da bi uspela videti barvo vagonov, nasmeh potnikov, kaj šele da bi videla njegovo notranjost

pomembno mi je ko mala pride k meni, se stisne v objem, ko mi v teh letih, v katerih se je znašla, dovoli, da jo popeljem v svoj svet narave, da se pogovarjava, zaupava,

pomembno mi je, da sem vzpostavila pristen kontakt s sestro, mami, kaj mi je še pomembno - nežnost v njegovih očeh... ne vem, mogoče ugotavljam da so mi pomembni ljudje, da mogoče čutim ob komu zanko, vendar mi je v tem trenutku tudi ta zanka potrebna, je blagoslov,...pomembno mi je prijateljstvo z eno osebico.

preprostost - vse večkrat zaznam da je v preprostosti vsa umetnost - da so tisti majhni preprosti poklončki, ali besede, trenutki, dotiki smisel življenja...

predvsem pa ugotavljam, da rada polepšam trenutek komu drugemu, da sem srečna, ko vidim iskrice v očeh, da z veseljem pripravim presenečenje... rada se razdajam, preprosto,...saj ne vem, če ima tole kaj zvze s sporočili, ampak trenutno sem v fazi takšnega razmišljanja...in nekako ne pestujem več tistih občutkov, zakaj jaz, spet nekaj čemur nisem kos... sem kos vsemu, kar mi je podarjeno, vsaka stvar ima svoj namen... aja pa večkrat pošljem v zbiralnik ljubezen, ki jo zaznam - naj komu prav pride ;)

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

malo za 'okusat vodo' pa svetilnik, ki bo na spletu 15. septembra:

*ko se gledate v ogledalu in opazite vse tiste svoje nepopolnosti, se spomnite, da so prav te vasa unikatna lepota

*lightworker ni nekaj ali nekdo, kar bi se morali nauciti, izuriti, pac pa to v svoji esenci ste

*svetloba ne potuje v ravni liniji, kakor si morda zamisljate, pac pa potuje v lokih, v bistvu pa so to svetlobnim krogi. In vi mislite, da svetloba ne doseze svojega cilja, ker gledate linearno.

*Poisci priloznosti, da izrazis svojo unikatno lepoto. Kristalni otroci potrebujejo izrazanje un. lepote. V prihodnjih dneh bo to bistveno za vas. Vse spremembe, ki ste jim prica v vasem vsakdanjem zivljenju so z namenom, da se izrazite. To ni samo vasa pravica, je tudi vasa odgovornost.

* Kaj boste naredili danes, da izrazite svojo unikatno lepoto?

(ogled na:Virtual Light - segment 5; lightworker.com)

:vio: x:)x :vio:

Prevod je že :switz: Julij

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:onfire: xredx tenkyou,Cosmica....dec it it..tu smo sam zato, da smejimo

xcivx sej se mi je mal zdelo, xokx da je treba nadaljevat s humorjem :vragec: pa magari s črnim :vio:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Lepo, uzivaj v divjini... :palec: za kaksen dan bi tut jst najraj u divjino usel... x;)x bi lahko rekel iz betonske divjine v 'pravo' divjino.

---------

Držim pesti, da se kdo javi xcrossfingx

Saj mogoče bi lahko kdaj uletela, samo ta mesec res ne gre, ker se grem malo odklopit 'v divjino' xnckrivx

Cosma in ekipa :palec:

Da ne bo pomote, Free je vse prevajal xsrcx , mi smo samo gor namalal na splet, da vam ne pošiljam po mailing listi x;)x

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:palec: in zahvala Freeju in tebi

sej bi se javila za prevajanje...sam se bojim da potem ne bi bilo več delo lightworkerjev

ampak darkerjev x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

saj črna žarnica tudi sveti x:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Cosma: Da ne bo pomote, Free je vse prevajal xsrcx , mi smo samo gor namalal na splet...

Vsak po svoje prispeva... Čez vikend sem si v miru prebral izpisanega, spet si mislim, kako lepo je nekaj takega lepega brati v slovenščini..

xsrcx Hvala vsem! xsrcx

Lia:...sej bi se javila za prevajanje...sam se bojim...

Ne se bat, ker prav strah je pravi nasprotnik ljubezni in ne sovraštvo.

Selene:...jeziki moja šibka lastnost...

nekako tako se sam počutim, ja. kakšno šibkost pa se da spremeniti v močnost.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

• 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...