Mateja 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 *ta 90-dnevni proces, ki sem ga ocitno izbrala zase, mi je prinesel zelo veliko daril... ceprav sem vmes velikokrat pomislila, zakaj za to potrebujem taksne hude in bolece izzive, sem kasneje spoznala, da sem, najbrz tudi zaradi predaje in odprtosti, dozivela izjemno veliko socutja, podpore in pomoci ljudi, cesar morda drugace sploh ne bi zaznavala... *in 'kako ziveti preprosto' (junijsko sporocilo) je bilo zelo samodejno nadaljevanje teh izkusenj Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Živjo Mateja, kako si kaj?Lepo si napisala.. in tudi meni so blizu stvar, ki jih naštevaš, ko se sprašuješ kaj je zares pomembno.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Kaj je pomembno zame?ko sedim na jasi nad mestom, zrem nekam v daljavo, opazujem metulja, ki se igrata pred mojimi očmi, se lovita, ko poslušam melodijo narave, spoznam da je pomembno življenje, trenutki, da se premalokrat zavem da sem tu in sedaj, da pestujem trenutke preteklosti, razmišljam kako bi bilo če bi bilo, in pustim, da gre življenje mimo mene, kot vlak, katerega zaznam ampak je prehiter, da bi uspela videti barvo vagonov, nasmeh potnikov, kaj šele da bi videla njegovo notranjost pomembno mi je ko mala pride k meni, se stisne v objem, ko mi v teh letih, v katerih se je znašla, dovoli, da jo popeljem v svoj svet narave, da se pogovarjava, zaupava,pomembno mi je, da sem vzpostavila pristen kontakt s sestro, mami, kaj mi je še pomembno - nežnost v njegovih očeh... ne vem, mogoče ugotavljam da so mi pomembni ljudje, da mogoče čutim ob komu zanko, vendar mi je v tem trenutku tudi ta zanka potrebna, je blagoslov,...pomembno mi je prijateljstvo z eno osebico.preprostost - vse večkrat zaznam da je v preprostosti vsa umetnost - da so tisti majhni preprosti poklončki, ali besede, trenutki, dotiki smisel življenja...predvsem pa ugotavljam, da rada polepšam trenutek komu drugemu, da sem srečna, ko vidim iskrice v očeh, da z veseljem pripravim presenečenje... rada se razdajam, preprosto,...saj ne vem, če ima tole kaj zvze s sporočili, ampak trenutno sem v fazi takšnega razmišljanja...in nekako ne pestujem več tistih občutkov, zakaj jaz, spet nekaj čemur nisem kos... sem kos vsemu, kar mi je podarjeno, vsaka stvar ima svoj namen... aja pa večkrat pošljem v zbiralnik ljubezen, ki jo zaznam - naj komu prav pride Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 kmalu bo, se tretjino.se splaca pocakat. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 čakam.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 malo za 'okusat vodo' pa svetilnik, ki bo na spletu 15. septembra: *ko se gledate v ogledalu in opazite vse tiste svoje nepopolnosti, se spomnite, da so prav te vasa unikatna lepota*lightworker ni nekaj ali nekdo, kar bi se morali nauciti, izuriti, pac pa to v svoji esenci ste*svetloba ne potuje v ravni liniji, kakor si morda zamisljate, pac pa potuje v lokih, v bistvu pa so to svetlobnim krogi. In vi mislite, da svetloba ne doseze svojega cilja, ker gledate linearno.*Poisci priloznosti, da izrazis svojo unikatno lepoto. Kristalni otroci potrebujejo izrazanje un. lepote. V prihodnjih dneh bo to bistveno za vas. Vse spremembe, ki ste jim prica v vasem vsakdanjem zivljenju so z namenom, da se izrazite. To ni samo vasa pravica, je tudi vasa odgovornost. * Kaj boste naredili danes, da izrazite svojo unikatno lepoto? (ogled na:Virtual Light - segment 5; lightworker.com) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Dober vecer iscem prostovoljce, ki bi pomagali prevajati avgustovska sporocila in morda tudi kaksna se naprej.. interesirani sporocite na moj OS. Hvala Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Free, upam, da najdeš kakšnega prostovoljca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Prevod je že Julij Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 tenkyou,Cosmica....dec it it..tu smo sam zato, da smejimo sej se mi je mal zdelo, da je treba nadaljevat s humorjem pa magari s črnim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 da je treba nadaljevat s humorjem pa magari s črnim Ne ljuljaj baku, sine. Nije se zato objesila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 cosmica...pa ti si svetovna faca Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 za zdej se nobenga -----------Free, upam, da najdeš kakšnega prostovoljca Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Držim pesti, da se kdo javi Saj mogoče bi lahko kdaj uletela, samo ta mesec res ne gre, ker se grem malo odklopit 'v divjino' Cosma in ekipa Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Lepo, uzivaj v divjini... za kaksen dan bi tut jst najraj u divjino usel... bi lahko rekel iz betonske divjine v 'pravo' divjino. ---------Držim pesti, da se kdo javi Saj mogoče bi lahko kdaj uletela, samo ta mesec res ne gre, ker se grem malo odklopit 'v divjino' Cosma in ekipa Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Da ne bo pomote, Free je vse prevajal , mi smo samo gor namalal na splet, da vam ne pošiljam po mailing listi Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 in zahvala Freeju in tebi sej bi se javila za prevajanje...sam se bojim da potem ne bi bilo več delo lightworkerjev ampak darkerjev Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 saj črna žarnica tudi sveti Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>za zdej se nobenga -----------tule pa jst ne morem pomagat, jeziki moja šibka lastnost... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Cosma: Da ne bo pomote, Free je vse prevajal , mi smo samo gor namalal na splet...Vsak po svoje prispeva... Čez vikend sem si v miru prebral izpisanega, spet si mislim, kako lepo je nekaj takega lepega brati v slovenščini.. Hvala vsem! Lia:...sej bi se javila za prevajanje...sam se bojim...Ne se bat, ker prav strah je pravi nasprotnik ljubezni in ne sovraštvo. Selene:...jeziki moja šibka lastnost... nekako tako se sam počutim, ja. kakšno šibkost pa se da spremeniti v močnost. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Piko, odvisno al misliš jezik al jezik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Napoved za leto 2005, sem sele sedaj videl: zal ni prevedeno, pa tudi za zadnje avgustovsko sporocilo se nisem nasel pomoci. http://www.lightworker.com/users/virtualli...12_Pred2005.php Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Jaz bi bla tud prevajalka sam nima take šola!!!!!!!!! Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 naslednje (oktobrsko) sporocilo bo koncano enkrat naslednji teden!tiste za nazaj, pa morda ne bom prevajal.vsekakor je zadnje (do sedaj) zelo zanimivo. Meni pojasnjuje nekatere trenutne obcutke. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 ...hvala free.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.