Ksenia 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 sola za prevajanje ni potrebna, temvec je potrebno malo znanja in malo smisla. text pa je se kar tezek (kakor komu seveda). sicer ni strokoven, uporabljajo pa tudi fraze. morda je primerno, da je clovk vsaj mal 'v tem', v ezoteriki ce recemo temu tako.-------Jaz bi bla tud prevajalka sam nima take šola!!!!!!!!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 naslednje (oktobrsko) sporocilo bo koncano enkrat naslednji teden! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ja, cist noro je se mal , se mal... sem celo se jst navdusen Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 evo se cist mal, pa bo. predvidoma torej jutri ali pojutrisnjem. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 pa ne da bodo kaj konkretnega povedal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 kar se mene tice, so to najboljsa sporocila, ki sem jih prebral ali prevajal.meni veliko odkrijejo, pojasnijo tudi za nazaj! hkrati pa vkljucujejo kar nekaj tem, ki jih imamo tukaj in o njih razpravljamo zelo razlicno. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 komaj čakam..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 evo:Beacons of Light - Oktober 05 Darilo tragedije - Najti smisel v zemeljskih spremembah Katrina:http://lightworker.com/images/photos/hurpic.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Bravo! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Free, super Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 free...hvala.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 jst sem sam to zastopila . da je treba s piškote pečt pa juho kuhat hvala Free kar se mene tice, so to najboljsa sporocila, ki sem jih prebral ali prevajal.meni veliko odkrijejo, pojasnijo tudi za nazaj! hkrati pa vkljucujejo kar nekaj tem, ki jih imamo tukaj in o njih razpravljamo zelo razlicno. a ne pod temo kaj bomo danes kuhali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 lia free in ekipa (cosma...) * še Barbara in par malenkosti, pa bo tudi avgustovsko sporočilo za objavo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 jst sem sam to zastopila . da je treba s piškote pečt pa juho kuhat hvala Free a ne pod temo kaj bomo danes kuhali aha...sej zato pa js same takratke recepte uporablam...do tam se mi še da z veseljem delat.... lia free in ekipa (cosma...) * še Barbara in par malenkosti, pa bo tudi avgustovsko sporočilo za objavo aha..spet eno zanimivo branje....ekipa...fenomenalni ste...hvala vam.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 kwa zdej men bravo... sej smo skupi nardil!! sam da povem, da sta tut cocinelle in cosma (ze itak) pomagale!!coccinelle prevaja avgustovsko sporocilo - sama!!septembersko dam mogoce nekomu, ki se je tut javil, novembersko pa se lotim sam in se s pomocjo koga.. ki se bo javil!!? vabljeni ste vsi k znate dovolj anglesk in mate nekaj razumevanja za taksno tematiko. ce nas bo dost, bomo prej prevedl, preden bo sploh originalna verzija uzuni oz. na netu tko, da morda bomo res ekipa! --------Bravo! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 ja sej res. kuhanje je (vsaj jst tko mislm) zahteva zadeva!! sam ce clovk prevec razmisla da je zahtevna pol rata preresna, cim pa je preresna pa veckrat ni visoka energija al kako so ze rekl, da je resnost obratno sorazmerna z odgovornostjo!!?? a vi tut tko mislte? sploh ap ME ZANIMAAA kaj mislte o tem, k so rekli glede obsodb na usexulnost, pa tisk kar pac pise no... ? kaj menite da je res, da so bila 'druga bitja, nasi voditelji, al ije pac to govoril skozi prispodobo? in da je 'stara zaveza' potemtakem samo nekja kar zavaja z dobrim namenom, ki smo si ga ustvarili oz. naredili nekaj kar nam v osnovi koristi zaradi nasega namena, namena clovestva in potemtakem tudi posameznika, povrsno gledano pa je za nas to prepreka, ki smo jo smprejeli zaradi osnovnega namena ??? ok, ce lahk kdo to se bolj kompliciran vprasa... ------- a ne pod temo kaj bomo danes kuhali Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 novembersko pa se lotim sam in se s pomocjo koga.. ki se bo javil!!? free, če rabiš pomoč - lahko pomagam pri novembrskem (bo septembrskega prevedla Darja? me je spraševala za tvoj mail, zato vprašam ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 kwa zdej men bravo... sej smo skupi nardil!! sam da povem, da sta tut cocinelle in cosma (ze itak) pomagale!!coccinelle prevaja avgustovsko sporocilo - sama!!septembersko dam mogoce nekomu, ki se je tut javil, novembersko pa se lotim sam in se s pomocjo koga.. ki se bo javil!!? vabljeni ste vsi k znate dovolj anglesk in mate nekaj razumevanja za taksno tematiko. ce nas bo dost, bomo prej prevedl, preden bo sploh originalna verzija uzuni oz. na netu tko, da morda bomo res ekipa! --------no, lepo, da kdo napiše kere face vse sodelujete pri tem...kr drgač sem glih mislila vprašat. torej čestitke vsem ja sej res. kuhanje je (vsaj jst tko mislm) zahteva zadeva!! sam ce clovk prevec razmisla da je zahtevna pol rata preresna, cim pa je preresna pa veckrat ni visoka energija al kako so ze rekl, da je resnost obratno sorazmerna z odgovornostjo!!?? a vi tut tko mislte? sploh ap ME ZANIMAAA kaj mislte o tem, k so rekli glede obsodb na usexulnost, pa tisk kar pac pise no... ? kaj menite da je res, da so bila 'druga bitja, nasi voditelji, al ije pac to govoril skozi prispodobo? in da je 'stara zaveza' potemtakem samo nekja kar zavaja z dobrim namenom, ki smo si ga ustvarili oz. naredili nekaj kar nam v osnovi koristi zaradi nasega namena, namena clovestva in potemtakem tudi posameznika, povrsno gledano pa je za nas to prepreka, ki smo jo smprejeli zaradi osnovnega namena ??? ok, ce lahk kdo to se bolj kompliciran vprasa... -------kar se obsojanja seksualnosti tiče...tle na splošno velja obsojanje kot pravilo...probaj it z nekom, pol pa pridi domov pa reči: dans sem se pa dal dol z eno....bo ziher cel kažin. sam ni sam to...iz spolnosti so/je bil narjen cel tabu...kdo je zanj odgovoren ne vem (se ne spomnim)...ker če ne bi blo tako, tud nobenega šita z zlorabami take in drgačne vrste, vključno s pedofilijo, ne bi blo...ker ne bi blo nobene potrebe po tem.... za staro zavezo bi se strinjala....pa naj skačejo do plafona tisti, ki jo častijo. še zmer sem prepričana, da če nas je "stvarnik" nardil, nas ima rad...in kot tak ne more sovražit tistega kar je ustvaril...torej tud ideja o maščevalnem bogu odpade....to mi nikol ni šlo u kontekst kristusovega učenja....kako lahko jezus govori o očetu, ki nas ljubi....po drugi strani se pa stara zaveza ukvarja z idejami popolne poslušnosti nekomu ali nečemu...tle ni logike...adijo pamet...in če bog je, sem prepričana, da je najbolj srečen takrat, ko ga ne potrebujemo....ker to sam pomeni, da smo tako na tekočem s sabo in si/mu tako zaupamo, da smo itak lahko samo eno z njim/vsem.... heretik.press....so ham.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 no sej, prav NJO sem mislil, ko sem napisal 'se bo javil', oz. se je ze ane! jst si morm pa itak mal ucke zdravt pa nov lcd monitor ipd.. kupt. bomo razdelil, da bo vsak mel nekaj, pa bo! (pol jim bomo pa rekl, kwa sam tolkrat kanalizirajo...) -----free, če rabiš pomoč - lahko pomagam pri novembrskem (bo septembrskega prevedla Darja? me je spraševala za tvoj mail, zato vprašam ) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 no sej, prav NJO sem mislil ahm, se mi je zdel (pol jim bomo pa rekl, kwa sam tolkrat kanalizirajo...) ... pšššt, sej veš, da vse slišjo, da ne bojo res navalili *pozdrav učke Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 sej, kar naj navalijo, .takoj nardimo firmo, pa prevajalski urad za kanalizirana sporocila, ap takoj sponzorje, pa nove racunalnike, pa ipd... he he... brezveze.. aja, kaj pa misls o tistem kar sem vprasal?? :o ----------ahm, se mi je zdel ... pšššt, sej veš, da vse slišjo, da ne bojo res navalili *pozdrav učke Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 aja, kaj pa misls o tistem kar sem vprasal??kaj menite da je res, da so bila 'druga bitja, nasi voditelji, al ije pac to govoril skozi prispodobo?kaj mislim? nič ... imam čist premal širok vpogled v tole kozmično sceno in njeno urejenost, da bi lahko z mislimi nekaj takega pritrdila ali zanikala... da pa se vedno bolj odstira to, da je človeštvo v preteklosti svojo moč predajalo raznim avtoritetam (in to še vedno počne), pa je po moje čisto res. religija je po moje ena večjih takšnih inštitucij, ki so ji velike množice popolnoma predale svojo moč. predaja moči je del (skoraj) vsake družine in če malo odmaknjeno pogledaš, je to pravzaprav en skupni imenovalec medsebojnega funkcioniranja večine... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 se strinjam! sam po pravic povedano, me to mal strasi, hkrati pa skrbi! strasi zaradi praznine, ki zeva na drugi strani... strasi ker nisem preprican da je temu dejansko tako, zaradi mojih starih prepricanj ali celo cesa drugega.?--------kaj mislim? nič ... imam čist premal širok vpogled v tole kozmično sceno in njeno urejenost, da bi lahko z mislimi nekaj takega pritrdila ali zanikala... da pa se vedno bolj odstira to, da je človeštvo v preteklosti svojo moč predajalo raznim avtoritetam (in to še vedno počne), pa je po moje čisto res. religija je po moje ena večjih takšnih inštitucij, ki so ji velike množice popolnoma predale svojo moč. predaja moči je del (skoraj) vsake družine in če malo odmaknjeno pogledaš, je to pravzaprav en skupni imenovalec medsebojnega funkcioniranja večine... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.