Ksenia 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 o kaj vidim šibam jst k enmu fejst dečku v beli halji, potem pa prebrat kaj ste vi spisal, pa kaj ste prevedli, zlati ste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Moj današnji četrtkov izletek je bil eden lepših. Slu-čajno sem med pitjem čaja ujel tale najnovejši prevod.Free Cosma Cocci Kaj si mislim o napisanem? Nisem še predelal v sebi, da bi kar zlahka opisal svoje občutke. Edininstven občutek, ki ga dobim vsakič, ko berem kakšno sporočilo grupe, je hvaležnost, da imamo prevode v slovenščino. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 samo v pojasnilo... za oktobrski prevod je v celoti zaslužen free in cosma, ki zadevo spravi na net, jaz sem le pomagala pri par stavkih.res pa je, da sem se javila za prevajanje avgustovskega sporočila (pravzaprav sem že pri koncu) vseeno pa hvala za ... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 samo v pojasnilo...... izgleda, da sem vse razbral, kot je, pa sem že vnaprej (niti ni vnaprej, ker že delaš na tem) zahvalil. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 ... tudi novembrsko sporočilo se že prevaja... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 pridna .Vedno preberem...in včasih ne razumem takoj, potem pa mi stavki ostajajo v glavi...in jih nosim s seboj. Pa saj to je namen, ne? samo tako majhna se včasih počutim pri vsem tem...potem pa se spomnim, da nas je vedno več...in morda bo to nekoč množica, katere energija se bo čutila. vsak kamenček je pomemben... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 evo: avgustovsko sporocilo: ~ NOVA Duhovna Družina ~ Oblikovanje Nove Družine Svetlobe"NewSpiritualFamily" - (prevajala coccinelle) http://lightworker.com/images/seminars/275AngelWalkA_350.jpg novembersko sporocilo: ~ Atlantidina druga luna ~ Ponovna aktivacija kristalov moči"Second_Moon_of_Atlantis" - (prevajala mateja) http://lightworker.com/images/photos/GreenCrystal_350.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 ...vsem ki se s tem ubadate..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Še Mateji en kup Tole dvoje si bom zvečer prebral v miru in ob prijetni glasbici.(malo mi je mar, če ji bo nerodno, kadar Piko pokaže, da mu je Tejči tudi malo všeč) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Še Mateji en kup (malo mi je mar, če ji bo nerodno, kadar Piko pokaže, da mu je Tejči tudi malo všeč)o, hvala za vse ... ja, to pa lepo, da sem ti malo všeč Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 naslednji prevd po po novmu letu ker se mi prej ne da al pa nimam casa. lahk pa tut kdo drug prevede, ce hoce. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 iscem prostovoljce za prevajanje sporocil? a se kdo javi? jst bi tole predal komu... da prevzame prevode in tko... a se kdo javi? ceprou... sm sou zdele mal prebrat... je zlooo zanimiv... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 kadarkoli zellis. men se ne da vec. bom pa pomagal oblikovati koncno obliko (html in design) vsakega prevedenega sporocila, podobo, primero za njihovo stran in prenos na njihov streznik.v prevode pa se ne bom vtikal tako, da si zelo dobrodosla! javi na OS! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Evo, Mateja prevedla zadnje sporocilo: Perfect Imperfection del teksta: Odsev popolnostiKo stopate iz polja dualnosti v polje trialnosti, to preprosto pomeni, da ne samo, da častite vašo temno in svetlo stran, pač pa to dvoje uravnovešate z višjim jazom in tako iz teh treh oblikujete trikotnik. Zdaj začenjate razumeti, da v resnici ni belo in črno, ni gor in dol, ni prav ali narobe in ni ljubezen ali strah. Namesto tega, da smo mislili, da so ti deli ločeni, so v resnici del drug drugega in skupaj tvorijo velik krog. Zatorej, ko častite svojo svetlo stran, s tem častite tudi svojo temno stran. Mnogi od vas imate čudovito temno stran. Ko to uravnovestite s svojim višjim jazom, postanete ponovno celotno bitje. Vendar pa je kljub novemu pogledu na trialnost, tu še vedno del, ki – v vaših očeh – izgleda pogrešan. Za nas ste najbolj neverjetno čudovita bitja, kajti vi ste angeli, ki ste stopili stran od nebes za dovolj dolgo, prevzeli enega od fizičnih mehurčkov biologije in ustvarili čudež na plenetu zemlja. Vi sami sebe ne vidite tako, kajti, ko se pogledate v ogledalo, vidite samo hibe. Ali ni to zanimivo? Ne glede na to, kako lepi ste, ne glede, kako perfektni verjamete ali čutite, da ste – v trenutku, ko se pogledate v ogledalo, takoj najdete samo napake. Samo napake in nepopolnosti vašega odseva pritegnejo vašo pozornost in zato spregovorimo danes o teh nepopolnostih.Naj vam povemo, da ste najbolj popolne nepopolnosti boga, kar ste lahko. Vaša igra na zemlji je, da vidite in definirate boga. Bog je popolnost vseh stvari in zato, da bi nekdo videl popolnost, mora biti to videno iz perspektive nepopolnosti. Nujno je, da da stopi v polje nepopolnosti, da bi to lahko naredili. Zato takoj, ko se pogledate, vidite samo nepopolnosti. Ali ni zanimivo, da vsi ljudje želijo izgledati popolni kot bog in takšni, da nikoli ne bi naredili nobene napake? Ves čas iščete, kako postati višje vibrirajoči, boljši ljudje, kako iti višje in nositi vso božjo energijo v sebi. Pa vendar vas vaše nepopolnosti, ki jih vidite v ogledalu pri tem osupnejo. Morda mislite, da ste predebeli, ali da imate preveč napak na obrazu. Morda so vaše gube pregloboke ali vam ni všeč vaša barva las. Karkoli že je, vaše nepopolnosti so najlepši odsev popolnosti. Kar mislite, da so vaše hibe, je v resnici najbolj čudovitia lepota boga, ki odseva v človeški obliki. Zdaj vam povemo, da so to tiste stvari, ki se jih boste spominjali, ko se vrnete Domov. Te prelepe nepopolnosti so koščki, ki jih boste prinesli s seboj Domov. To so nepopolni odsevi popolnosti boga. http://lightworker.com/images/logo/HumanAangelWings_clr_300.gif vsi slovenski prevodi Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ~ Tvoja sveta pogodba ~Plan 'B' http://lightworker.com/animatedgifs/Writing/torah_scrolls_hg_wht_SC2.gif prevedla Mateja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 ~ Ponovno ožičenje ~Ponovno človeško ožičenje http://lightworker.com/images/science/Rewire.jpg prevedla Mateja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 super tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Zmer preberem, včas kaj shranim Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 ~ Nova matrica ~Ponovno ožičenje vaše energijske matrice Prevleka matricehttp://lightworker.com/images/medical/Matrix6.gifNadgradnja človeškega ožičenja. prevedli Mateja in Darja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 ~ Učenci svetlobe ~Fizični premik http://lightworker.com/images/steve_barb/2006Promo/2006_SteveF.jpg prevedli Mateja in Darja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 http://cokolada.net/lunin_net/images/lighthouse.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.