kamikaze 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 sm slišal že za to buklo - o čem pa je spljoh? K ponavad ne grem brat dokler ne vem prbližno o čem sploh gre - ponavad se iz naslova vidi sam ta mi je sumljiv Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 1. BI se mal teško naučil vsega kar so ga učili po raznih templjih.... Povrhu tega danes skoraj nihče več ne ozira na krvne linije kraljev in duhovnikov...2. Cerkev bi ga itak hotla iztrebit. Verjetno bi rekli, da je prišel Satan zavladati svetu.... Itak so vse v zgodovini kar ni nadzorovala cerkev razdlasili za čarovnika, hudodelca, heretika, čaščenje satana.....3. Mogoče bi mu ratal pripelat vero nazaj v človeka. Kar dvomim, ker je itak smisel religij ravno obraten. Pripeljati človeka k veri (tako ga lahko nadzoruješ) Aja drugače sovražim citate... primer zakaj;Sam tale je res adijo1. Preden je Jezus prišel na zemljo, je živel v nebesih kot duhovna oseba. Je prvo Božje stvarjenje, zato se imenuje Božji »prvorojenec«. (Kološanom 1:15; Razodetje 3:14) Je edini Sin, ki ga je Bog sam ustvaril. Jehova je za ustvaritev vsega drugega v nebesih in na zemlji kot »delovodja« uporabil predčloveškega Jezusa 3. Prvi človek, Adam, je s tem, ko je bil neposlušen Božji zapovedi, »grešil«, kakor temu pravi Biblija. Zato ga je Bog obsodil na smrt. (1. Mojzesova 3:17–19) Prvič recimo zgodba o nastanku Adama je skregana z 3 citatomDrugič, če smo ljudje božji sinovi kot pravi Biblija kako lahko potem nekdo trdi, da je na zemljo poslal samo enega svojega sina, v obliki Jezusa. Adam pa Eva ter vsi ostali prej pa pol so pa kaj??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 eeee.........oni niso njegovi sinovi...... kaj maš ti un meč na slikci - a ga maš doma? Zanimiv je videt Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Jezus tudi danes zivi! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 aha......veš naslov? Bi ga šu mal pogledat kšno reč, pa kej popit Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 gledam ga vsak dan verjemem vanj, ker pač visi gor na steni-na slikci-.. z njim govorim... in glej ga ČUDEŽ VEDNO pridejo ljudje, kupujejo...sprašujejo... pijejo in se zabavajo... in sem mu hvaležna , vsak dan posebej.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> gledam ga vsak dan verjemem vanj, ker pač visi gor na steni-na slikci-.. z njim govorim... in glej ga ČUDEŽ VEDNO pridejo ljudje, kupujejo...sprašujejo... pijejo in se zabavajo... in sem mu hvaležna , vsak dan posebej.... kaj - kupujejo, pijejo, sprašujejo.... a maš ti kšn bar al trgovino z nepremičninami Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj - kupujejo, pijejo, sprašujejo.... a maš ti kšn bar al trgovino z nepremičninami ma jaz imam cel grad.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 joj.....a un na skali, nad jezerom? Mmmm bom pršu pogledat..... kr zdele mogoče x!x Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 če mene kdo vpraša, je bil jezus čist navaden smrtnik, k so ga povzdignili mal više od ostalih in verjel v njega..če so....sploh pa, kje so dandanes čudeži, če jih je včasih blo tolko...ka mu je postal vseen za svet, ker je za nas oz. njih umrl? če je za ljudi umrl, da bi jih odrešil, zakaj potem jim ne pomaga še zdej k bi ga glih tk kdo rabo...... ni logično, ni...zato jst ne verujem več, čeprav sm včasih z vso močjo.....ampak ker sm nesrečna, sm spregledala....sploh pa so si to vero izmisli rimljani da bi olajšali življenje drugim, da bi jim dali neko upanje, nekaj boljšega(od rimskih bogov) Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>.sploh pa so si to vero izmisli rimljani da bi olajšali življenje drugim, da bi jim dali neko upanje, nekaj boljšega(od rimskih bogov) sancta simplicitabo treba kako zgodovinsko knjigo v roke prjet.......de naush klatla neumnosti (po nepotrebnem) zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 čaki - ti to resno? nesrečna - zakaj? x!x Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>čaki - ti to resno? nesrečna - zakaj? x!x che ostanesh brez vere....je posledica pach nesrechnost zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> che ostanesh brez vere....je posledica pach nesrechnost zlomk no, ja... ni tako.... vero sm zgubila zard nesreč k se včasih kar vrstijo... vera je prej vplivala slabo na mene, zdej se pa počutim bl srečno kt prej še vse1... bl svobodn k nimam nobenih omejitev v glavi zarad tega, razn tiste morale k mora bit Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> sancta simplicitabo treba kako zgodovinsko knjigo v roke prjet.......de naush klatla neumnosti (po nepotrebnem) zlomk nah to so nas naučil...... neki tazga.... Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 sej ni bistvo kdo je to vero izumu.....dejstvo je sam da se je tok pokvarla da se danes tist k je res kristjan v sebi, izogiba cerkve, namest da bi hodu vanjo..... vera je zadeva človeka, ne pa institucije... x!x x!x x!x x!x Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>.... vera je zadeva človeka, ne pa institucije... x!x x!x x!x x!xseveda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> vera je zadeva človeka, ne pa institucije 2 plus 2 je pa štir, sevede, in kaj pol. A mislš da si kaj novga povedu? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 cist nic, je pa res. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 joj, nebi z matematiko zdele - se je mam še tok za naučit.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ja, menda v tretji pozornosti! njegova energija pa je prisotna tudi v prvi - tukaj in sedaj.--------------aha......veš naslov? Bi ga šu mal pogledat kšno reč, pa kej popit Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 STOPINJE V PESKU Nocoj sem sanjal, da sem hodil po pesku in me je spremljal gospod. V teh dolgih sanjah je bilo predstavljeno vse moje življenje. Ozrl sem se nazaj in kakor v filmu videl vsak dan svojega življenja. Vidne so bile dvojne sledi v pesku: moje in gospodove. Tako sem šel naprej prav do konca svojih dni. Ustavil sem se in gledal nazaj.Opazil sem, da so na nekaterih mestih vidne samo ene sledi. Ta mesta so sovpadala z najtežjimi dnevi mojega življenja, z dnevi, ko sem prestal največ strahu, bolečine in trpljenja. Vprašal sem:»Gospod, ti si rekel, da boš z mano vse dni mojega življenja in jaz sem sprejel tako življenje s teboj. Ampak zakaj si me pustil samega prav v najhujših trenutkih mojega življenja?« Gospod mi je odvrnil : »Prijatelj , rad te imam in rekel sem ti, da bom s tabo vso pot in te niti za trenutek ne bom pustil samega. In res te nisem. Dneve, ko vidiš samo ene stopinje v pesku, sem te nosil.« Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 kaj pa , če bi na unih mestih vidu kolesnice al pa sledi gosenic da bi ga recimo z goseničarjem peljal......... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Ljudi bi spodbujal k pozitivnimi mislimi. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 verjetn bi se sam za glavo držu pa bi se šou še enkrat križat Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.