Skoči na vsebino

če Jezus danes bi živel...

ariel

Recommended Posts

sm slišal že za to buklo - o čem pa je spljoh? K ponavad ne grem brat dokler ne vem prbližno o čem sploh gre - ponavad se iz naslova vidi sam ta mi je sumljiv x:px
cosmic dancer
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 164
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

1. BI se mal teško naučil vsega kar so ga učili po raznih templjih.... Povrhu tega danes skoraj nihče več ne ozira na krvne linije kraljev in duhovnikov...

2. Cerkev bi ga itak hotla iztrebit. Verjetno bi rekli, da je prišel Satan zavladati svetu....

Itak so vse v zgodovini kar ni nadzorovala cerkev razdlasili za čarovnika, hudodelca, heretika, čaščenje satana.....

3. Mogoče bi mu ratal pripelat vero nazaj v človeka. Kar dvomim, ker je itak smisel religij ravno obraten. Pripeljati človeka k veri (tako ga lahko nadzoruješ)

Aja drugače sovražim citate... primer zakaj;

Sam tale je res adijo

1. Preden je Jezus prišel na zemljo, je živel v nebesih kot duhovna oseba. Je prvo Božje stvarjenje, zato se imenuje Božji »prvorojenec«. (Kološanom 1:15; Razodetje 3:14) Je edini Sin, ki ga je Bog sam ustvaril. Jehova je za ustvaritev vsega drugega v nebesih in na zemlji kot »delovodja« uporabil predčloveškega Jezusa

3. Prvi človek, Adam, je s tem, ko je bil neposlušen Božji zapovedi, »grešil«, kakor temu pravi Biblija. Zato ga je Bog obsodil na smrt. (1. Mojzesova 3:17–19)

Prvič recimo zgodba o nastanku Adama je skregana z 3 citatom

Drugič, če smo ljudje božji sinovi kot pravi Biblija kako lahko potem nekdo trdi, da je na zemljo poslal samo enega svojega sina, v obliki Jezusa. Adam pa Eva ter vsi ostali prej pa pol so pa kaj???

<{POST_SNAPBACK}>x:)x gledam ga vsak dan x;)x verjemem vanj, ker pač visi gor na steni-na slikci-.. x;)x  xsrcx z njim govorim... xDDx in glej ga ČUDEŽ xwizardx  VEDNO pridejo ljudje, kupujejo...sprašujejo... pijejo in se zabavajo... x:Dx  x;)x in sem mu hvaležna , vsak dan posebej.... xwizardx  x:)x  x;)x  xsrcx

kaj - kupujejo, pijejo, sprašujejo.... a maš ti kšn bar al trgovino z nepremičninami x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

cosmic dancer

če mene kdo vpraša, je bil jezus čist navaden smrtnik, k so ga povzdignili mal više od ostalih in verjel v njega..če so....sploh pa, kje so dandanes čudeži, če jih je včasih blo tolko...ka mu je postal vseen za svet, ker je za nas oz. njih umrl? če je za ljudi umrl, da bi jih odrešil, zakaj potem jim ne pomaga še zdej k bi ga glih tk kdo rabo......

ni logično, ni...

zato jst ne verujem več, čeprav sm včasih z vso močjo.....ampak ker sm nesrečna, sm spregledala....sploh pa so si to vero izmisli rimljani da bi olajšali življenje drugim, da bi jim dali neko upanje, nekaj boljšega(od rimskih bogov)

Each atom sings to me

"set me free

from chains of the physical"

<{POST_SNAPBACK}>.sploh pa so si to vero izmisli rimljani da bi olajšali življenje drugim, da bi jim dali neko upanje, nekaj boljšega(od rimskih bogov)

:vragec:

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

sancta simplicita

bo treba kako zgodovinsko knjigo v roke prjet.......de naush klatla neumnosti (po nepotrebnem)

zlomk :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

che ostanesh brez vere....je posledica pach nesrechnost

zlomk :vio:

no, ja... ni tako.... vero sm zgubila zard nesreč k se včasih kar vrstijo... vera je prej vplivala slabo na mene, zdej se pa počutim bl srečno kt prej še vse1... bl svobodn k nimam nobenih omejitev v glavi zarad tega, razn tiste morale k mora bit x:)x x:)x x:)x

Each atom sings to me

"set me free

from chains of the physical"

sej ni bistvo kdo je to vero izumu.....dejstvo je sam da se je tok pokvarla da se danes tist k je res kristjan v sebi, izogiba cerkve, namest da bi hodu vanjo..... vera je zadeva človeka, ne pa institucije... x!x x!x x!x x!x
cosmic dancer

ja, menda v tretji pozornosti! :vio:

njegova energija pa je prisotna tudi v prvi - tukaj in sedaj.

--------------

aha......veš naslov? Bi ga šu mal pogledat x:Dx  x:Dx  x:Dx  :palec:  kšno reč, pa kej popit x:)x

x:)x STOPINJE V PESKU

Nocoj sem sanjal, da sem hodil po pesku in me je spremljal gospod. xDDx

V teh dolgih sanjah je bilo predstavljeno vse moje življenje. Ozrl sem se nazaj in kakor v filmu videl vsak dan svojega življenja.

Vidne so bile dvojne sledi v pesku: moje in gospodove.

Tako sem šel naprej prav do konca svojih dni. Ustavil sem se in gledal nazaj.

Opazil sem, da so na nekaterih mestih vidne samo ene sledi.

Ta mesta so sovpadala z najtežjimi dnevi mojega življenja, z dnevi, ko sem prestal največ strahu, bolečine in trpljenja.

Vprašal sem:»Gospod, ti si rekel, da boš z mano vse dni mojega življenja in jaz sem sprejel tako življenje s teboj. Ampak zakaj si me pustil samega prav v najhujših trenutkih mojega življenja?«

Gospod mi je odvrnil : »Prijatelj , rad te imam in rekel sem ti, da bom s tabo vso pot in te niti za trenutek ne bom pustil samega. In res te nisem.

Dneve, ko vidiš samo ene stopinje v pesku, sem te nosil.« xsrcx

• 2 weeks later...
Ljudi bi spodbujal k pozitivnimi mislimi.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...