Milf 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Yeah right, Jagoda, prosim, ne metat talerov v steno. Pol smo se pa vsi zbudli, pa smo meli smetano okrog ust, iz kuhne pa je po pasulju dišalo. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>1. Jezus je ustanovil eno pravo krščansko vero. Zato mora danes biti le eno telo ali skupina pravih častilcev Boga Jehova. (Janez 4:23, 24; Efežanom 4:4, 5) Biblija uči, da po ozki poti, ki vodi v življenje, hodi le nekaj ljudi. (Matevž 7:13, 14) 2. Biblija je napovedala, da se bodo po smrti apostolov v krščansko občino pritihotapili napačni nauki in nekrščanske praktike. Možje bodo odtegnili vernike, da bodo posnemali njih namesto Kristusa. (Matevž 7:15, 21–23; Dejanja 20:29, 30) Zaradi tega opažamo toliko različnih ver, ki trdijo, da so krščanske. Kako pa lahko prepoznamo prave kristjane? 3. Najizrazitejša oznaka pravih kristjanov je njihova resnična medsebojna ljubezen. (Janez 13:34, 35) Ne učijo se misliti o sebi, da so boljši od ljudi drugih ras ali druge barve kože. Niti se ne učijo sovražiti ljudi iz drugih dežel. (Dejanja 10:34, 35) Zato ne sodelujejo v vojnah. Pravi kristjani so drug do drugega kot bratje in sestre. (1. Janezov 4:20, 21) 4. Druga oznaka prave vere je to, da njeni člani zelo spoštujejo Biblijo. Sprejemajo jo kot Božjo Besedo in verjamejo temu, kar pravi. (Janez 17:17; 2. Timoteju 3:16, 17) Imajo jo za pomembnejšo od človeških zamisli ali običajev. (Matevž 15:1–3, 7–9) V vsakodnevnem življenju skušajo živeti, kot jim Biblija svetuje. Zato ne oznanjujejo eno, delajo pa drugo. (Titu 1:15, 16) 5. Prava vera mora tudi častiti Božje ime. (Matevž 6: 9) Jezus je z Božjim imenom, Jehova, seznanjal druge. Pravi kristjani morajo delati ravno tako. (Janez 17:6, 26; Rimljanom 10:13, 14) Kdo so ljudje v vaši skupnosti, ki drugim pripovedujejo o Božjem imenu? 6. Pravi kristjani morajo oznanjevati Božje kraljestvo. Jezus ga je. O Kraljestvu je vedno govoril. (Lukež 8:1) Svojim učencem je zapovedal, naj oznanjujejo to isto sporočilo po vsej zemlji. (Matevž 24:14; 28:19, 20) Pravi kristjani verjamejo, da bo samo Božje kraljestvo prineslo pravi mir in varnost tej zemlji. (Psalm 146:3–5) 7. Jezusovi učenci ne smejo biti del tega hudobnega sveta. (Janez 17:16) Ne vpletajo se v svetne politične zadeve in družbene prevrate. Ogibajo se škodljivega vedenja, praktik in drž, ki so običajni v svetu. (Jakob 1:27; 4:4) Ali lahko prepoznate versko skupino v vaši skupnosti, ki ima te oznake pravih kristjanov? ooo....ljubi jezus zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick a namiguješ da si Jezus.... Jesus lives! Mick sam substitut..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>V knjižici "Žabja molitev" avtorja Anthony-ja de Mello je zgodbica, ki po mojem lepo "paše" v temo, kaj bi Jezus storil danes.Takole gre zgodbica: Javnega grešnika so izobčili in mu prepovedali vstop v cerkev. Potožil je svojo bolečino Bogu: "Ne pustijo me noter, Gospod, ker sem grešnik". "Kaj se pritožuješ"? je rekel Bog. "Tudi mene ne pustijo noter". Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Ce Jezus danes bi zivel, bi ga Vatikan spet "krizal" ali pa kaj podobnega. Ker potem ga vec ne bi mogli zlorabljat. Najverjetneje pa bi ga razcetverili, ker ga nekatere religije tako vlecejo na svojo stran.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 nadaljevanje:Povedal vam bom stvari na vam razumljiv nacin. Prvic: bistvo nasega dela je, da vam priblizamo zarek v celoti in vam omogocimo spoj z energijo tega zarka. Ni spoj z nami mojstri modrosti, bistvo, temvec je bistvo spoj z energijo, ki jo mi zastopamo. Mojstri modrosti uporabimo vsa razpolozljiva sredstva, ki so v skladu z ljubeznijo, da vam omogocimo stik z energijo vasega zarka in tudi z drugimi energijami, kajti v telesu oz. v celotnem bitju mora biti ravnovesje vseh energij, ki morajo biti pac zastopane, ceprav neenakopravno, vendarle morajo biti vse enako prisotne, enako pomembne. Mojsrti vam, preko vasih vzorcev ali skozi vase vzorce, priblizamo neko energijo na tak nacin, da ceprav ste jo prej sovrazili, jo od tistega trenutka dalje vzljubite. To pocnemo pac na raznorazne nacine. Ce vi potrebujete refleksijo ljubezni in razumevanja, vam jo damo. Ce potrebujete videti nezno stran energije, vam to pokazemo. Ce potrebujete videti tudi grob princip, vam tudi tega pokazemo. Najveckrat pa vam kazemo direktno refleksijo vasih misli, vasih zelja, vasih prepricanj. Tako ali tako nas vidite skozi vasa lastna ocala, saj nas drugace ne morete videti kot skozi vasa lastna prepricanja o tem, kaj smo. Ne trudimo se, da bi postali nekaj drugega kot to, za kar nas imate in se prilagajamo, prilagodimo naso energijo na taksen nacin, da postane usklajena z vasimi vzorci in prepricanji. Najbolj modro kar lahko storimo. Tako ni vec vasega upora do te energije in energija se lahko brezhibno zlije, pa ceprav skozi vzorce. Poglejte, kadarkoli se dva preprirata, se prepirata zaradi nekih razlicnosti, ki jih ne moreta izenaciti. Ce bi bil kdo izmed njiju moder, bi enostavno prilagodil tisto, kar pac mora prilagoditi, na tak nacin, da bi videl v oceh osebe, s katero se prepira tak, za kakrsnega ga ta oseba ima, in v tistem trenutku bi bil vsak prepir koncan. In to uporabljamo mojstri modrosti. Ne trudimo se, da bi bili nekaj drugega, za kar nas vi v svoji podzavesti imate, temvec se prilagodimo in uskladimo s tem, tako da smo popolna refleksija vasih prepricanj. In kot popolna refleksija vasih prepricanj se potem lahko udejanimo v nasi celotni energiji. Ko enkrat sprejmete to energijo, ko vidite da ni vec strasna, da se vam ni potrebo vec zapirati proti njej, lahko pokazemo tudi tiste strani, ki ste se jih prej bali, pa se jih potem ne bojite vec. Na taksen nacin v celoti lahko sprejmete to energijo, ki jo mojstri modrosti zastopamo. Prav tako je z naso pojavnostjo, obliko ter osebnostjo in imenom. Takorekoc nas je mojstrov modrosti vec. Vendar je nekako, da se izrazim, na delu vedno le en mojster modrosti, ki predstavlja energijo, ki jo pac simbolizira za dolocen cas v nekem prostoru. Trenutno sem pac jaz 'in charge' zato, da vam predstavljam sesti zarek. V bistvu pa je mojstrov modrosti na sestem zarku vec, vendar jih hkrati tudi ni, ker se ukvarjajo bolj sami s sabo - na vam razumljiv nacin povedano. Zamenjava pa pride takrat, ko se bistveno spremeni cas in prostor. Vedno je pomemben tisti zarek, energija, ne pa nacin, na katerega je ta energija predstavljena. Mojstri modrosti smo najbolj mojstrski v tem, da vam znamo priblizati energijo, pa ceprav ste od nje sila odmaknjeni ali pa se strasansko zapirate pred njo, pa vam jo vseeno znamo priblizati, ker se vedno v vsaki situaciji, lahko popolnoma prilagodimo. Sedaj sem pes, v naslednjem trenutku sem macka in se v naslednjem sem vrabec. To je naloga mojstra modrosti. Naloga mojstra modrosti je tudi ves cas drzati energijo tega zarka kar se da povezano z vsemi bitji, ki zivijo na tem zarku in z vami, ki se trenutno ukvarjate s tem zarkom. Razlozil bom se to: mojster modrosti se naceloma ne ukvarja s posamezniki, vendar zelo zmotno je misljenje, da mojster modrosti ne govori s posameznikom kot popolno eno osebo, eno samo osebo. Ce je ta oseba dovolj mocna, da spusti skozi sebe energijo mojstra modrosti, potem mojster modrosti govori samo z eno osebo, kajti nacrt je taksen, da se skozi eno osebo prizemlji mojstrska energija do vec ljudi. Ce se pa ne prizemlji, se pac vrne na visje nivoje in tako pravzaprav delo ni nikdar izvrseno, temvec je samo val, ki se zaleti v skalo in se odbije nazaj. Silno domiselni nacrt. Vse kar je modra, po mojem mnenju, malo problematicnega v dogajanju tu pri vas na zemlji, je izjemna pocasnost vasega odzivanja na dane okoliscine. Nekako vec casa, vec pozornosti bi morali posvecati lastnemu procesu in ustvarjanju pogojev za stanje prehodnega obdobja, kajti gre za vaso lastno pripravo. Vse je sicer vodeno tako kot mora biti, vse tece po zamislih in po pravilnem toku kreatorja, vendar je vseeno neekonomicno, da morate nekatere lekcije ponavljati, ker jih ne osvojite ob prvi priliki, niti ob drugi, vcasih pa niti ob tretji, ampak jih morate ponoviti tudi po dvajsetkrat preden se jih naucite. V tem ni nic narobe, seveda, na visjih nivojih ne dobivate ocen niti pohval niti nagrad. Stanje zavesti se dviguje tako ali tako, vendar je lahko vse skupaj bolj nezno, ne tako grobo in vcasih tako bolece. Bolecina se lahko dogodi tudi veliko bolj nezno, z veliko vecjo mero ljubezni in razumevanja in z vec zavesti. Cim vec je zavesti, tem lazje je vse skupaj. In se nekaj se morate zavedati: dokler je vas mental tako zelo tog, dokler je vasa skupna tocka prevec zafiksirana, ne morete sprejemati toliko ucenja v tekocem casu, kolikor bi ga lahko sicer, kajti cas je izkljucno le cas prve pozornosti in nima z drugo pozornostjo popolnoma nobene povezave. Cim vas mental zacne bolj sproscati iluzijo o casu, ki je za prvo pozornost pac neizpodbitno dejstvo, in ko je vasa tocka bolj fluidna, se zacne dogajati, da so potovanja v drugo pozornost, v svet kjer ni casa, veliko pogostejsa in bolj zavestna. Dobite vec ucenj hkrati in kadar ste z nami na vesoljski ladji se tega potem tudi dobro spomnite. Drugace pa je tudi v redu, ker se boste naucili lekcije in tistega, kar se morate tako ali tako nauciti. Ni potrebno biti pridni, da boste dobili boga, ni potrebno biti pridni, da boste osvojili vsa znanja tega sveta. Dovolj je, ce ste to kar ste in karkoli se pac greste: znanje tece v vas, le da je v tem svetu prve pozornosti majckena razlika. Ista kolicina znanja lahko tece v vas eno celo stoletje, lahko pa tri dni. Pomembna pa je vasa orientiranost, orientiranost vasega duha. Lahko ste vi tisti, ki sledite duhu in pustite duhu prosto pot, svobodo, lahko pa zivite svoje zivljenje in pustite duha, da hodi po svoje. To je bolj zalostno. Mojstri smo uporabili termin "ujeti duha", ceprav je to silno nesmiselen termin, ker duha ne mores ujeti. Vendar je to najbolj razumljiv nacin, kako vam to sporociti. Sedaj imate visje stanje zavesti in lahko vam to sporocim na bolj pripraven nacin. Duh je nepojmljiva sila, vedno svobodna in udejanja se na raznorazne nacine. Lahko skozi vas, lahko tudi ne. Vi se lahko prostovoljno in samostojno odlocite, da greste v svojo ulico, da zavijete z glavne ceste, po kateri vozi duh, in greste v svojo ulico. Takrat hodite naokrog brez duha, ampak te ulice so vedno slepe. Ko pridete do konca, lahko tam seveda obticite in sedite nekaj casa, kakor vam je ljubo, ampak vseeno se boste morali vrniti slej ko prej na glavno ulico in poiskati vasega duha. No, tako je s tem. Skrb za duha pomeni odlocitev za pot napredka, za pot zivljenja, radosti, raziskovanja, odkrivanja vsemogocnih skrivnosti tega sveta. Ziveti svoje zivljenje in izpolnjevati svojo usodo. Da, to je pot, ki jo vodi duh. In dovolj je le to, da hodite z duhom. Ni pa pomembno kako hitro hodite, tecete ali stopicate. V redu. To je bilo iz moje strani vse o sestem zarku in nasploh mojstrskih energijah. Prav lepo se poslavljam v duhu z vami. Besedo bom dal se drugemu sestemu zarku, tako, da boste lahko dobili energijo na cimvec nivojih tega zarka. Lepo pozdravljeni in prijetno potovanje. Mojster Jezus. naprej je v temi - Channeling-i - Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Jaz pa mislim, da bi ponovil svoje znamenite besede, le da bi jih malo spremenil.... Oce, odpusti jim, saj po 2000 letih se vedno ne vedo, kaj delajo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Sem prebral kar je free zapisal in mi je vsec.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Ziher bi se kje v cerkvi napijaval Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Danes je težko biti izjemen človek kot sta bila Jezus in Buda. Oba sta bila primer, kakšno bi moralo biti človeštvo. Mati Tereza je bila ena od redkih kristjanov, ki je živela dobesedno po božji zapovedi ter Jezusa Kristusa. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>nima me, kaj mislite o tem, kako bi Jezus živel v dandanašnjem svetu, če bi se inkarniral v Sloveniji, recimo. Kaj mislite, bi hodil v nedeljah k maši ,bi se udeleževal skupinskih meditacij? Bi šel na tečaj feng shui? Bi šel na reiki iniciacijo? Bi hodil na tečaje bioenergije, na delavnice odpuščanja? Kako bi živel, kaj bi počel? Bi se s politiki prerekal na trenjih in tarči? Bi hodil s psom in frendi na kavo, bi nadlegoval dekleta v klubih, bi ga kdo sploh opazil, ali bi ga v norošnico dali??? bi knjigo napisal, bi se vozil z cliotom ali audijem, bi vsem razglašal kdo je ali...bi visel tle gor, bi svoje terapije v dzsju na čopovi oglaševal...??? povejte, lunatiki, kaj mislite...Sicer ne vem kaj dost o kristusu sam za v norišnco pa pomoje glih ne bi bil! Meni se zdi že zanimivo vprašanje kdo je sploh za v norišnico? Ok pač da ma kako depresijo al pa kake težje psihične težave sam recimo sm bil pr enmu kolegu na obisku v psihijatrični sam on je mel tko na začetku težav res probleme sam zdej je pa tko že kr vredu! No ja in eden od ostalih bolnikov je pač nazaj hodil si žvižgal, pa baje da je tud tak bolj za kake lumparije tok da jih malčke zajebaval medicinske sestre če je kr ene zavese zakuril pa tak lump kot ko smo bili v osnovni šoli mulci pa smo kako ušpičil! Kar sm hotu rečt je to da ko smo se pa pogovarjal je bil pa tko čist normalen za pogovarjat !Sicer ga tko itak ne poznam sam pač zdel se mi je čist zadovoljen dečko pač posvoje istopa iz družbe pa je pristal v psihiatrični bolnici!Čeprav je lahko ozadje tud drugačno! Sam je pač takšen kot je! Prav zanima me al je tam samo zato ker je pač drugačen od povprečnih ljudi in če je tako pol je to žalostno da je tako!? Sej sm tud že jast mel pa še marskdo verjetno kdaj kake probleme pr sebi sam jast pravim da če si sam ne boš pomagal kdo ti bo! A pa je možno da kristus tud če bi se reinkarniral v tem času sploh ne bi bil tok napredno razmišljujoč kot je je bil pri prejšnji reinkarnaciji! Pomoje morš skozi iskušnje najprej pridit do teh večjih spoznanj kot naj bi jih imel kristus!Pomoje se morš zmeraj vse nanovo spomnt ko začneš novo življenje! Drgač pa če bi bil kristus živ bi ga itak včerej z nami žural v K4 ker bi me verjetno njegovo razmišljanje tle gor na LNF priteglno in bi ga povabu z nami na žur da bi malo ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 res je, v umobolnico ga nebi poslali, sam po moje bi obupal nad poskusi, da bi še kdaj ponovil tako spreobrnjenje kot pred 2000 leti, pri današnjem svetu....... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sicer ne vem kaj dost o kristusu sam za v norišnco pa pomoje glih ne bi bil! Meni se zdi že zanimivo vprašanje kdo je sploh za v norišnico? x <{POST_SNAPBACK}>res je, v umobolnico ga nebi poslali, sam po moje bi obupal nad poskusi, da bi še kdaj ponovil tako spreobrnjenje kot pred 2000 leti, pri današnjem svetu....... no pride tip pa razglaša da je božji sin saj ne pravim da bi on biv za v norišnico, sam ob takih izjavah bi ga zihr tja spravli.....veš kok je po takih ustanovah zaprtih ljudi k trdijo jaz sem jezus.......mogoč je pa ker od njih res, ka pa vemo..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 res je - zihr pa ni samo eden, ampak jih je več, razsvetljenih. Kaj pa če sva ti in jaz tudi med njimi? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 mal črn pogled , Diana, sam po moje delno resničen - tisti ki namenoma izstopa, ni tok popoln (v smislu da naj bi bil/je razsvetljen) kot tisti ki si kvečjemu prizadeva obratno. Kitajci in sufiji pravijo, da se taki ljudje nikoli ne mečejo naprej, prej so zelo nejevoljni, če jih kdo pač odkrije in začne propagirat Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 jezus kristus živi v meni.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jezus pa tudi... če bi bil tko pameten ga ne bi uspeli križati. . Hočeš rečt da je bil sam neumen? Se prav, da so vsi razni idealisti, ki ne poskrbijo dost dobr za svoje tostransko življenje sam tko ne lih baš pametni Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kolk prostora pa kaj zaleze ena taksna vera v tvoji pokrajini? a je se kaj prostora? uh sem spet zleht xrosex ja sej ti skoz govorim , da je v mojem srcu dovolj prostora za vse... in še vedno se najde "plac" Kdaj prideš juhuhu Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 No, če maš pa res tok prostora v srcu, pridem še js lepo tole... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, če maš pa res tok prostora v srcu, pridem še js lepo tole... u are welcome Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 ok, že prihajam......kje si že doma Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 križal bi se.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ok, že prihajam......kje si že doma mektub Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 mektub...?? ka je to sory, eskimščina al arabščina al kar to pač je mi ne greta lih najboljše, al pa ne štekam več nič Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 joj vidm da še nisi Alkimista prebral.... vse je jasno, če še ni... pa še bo... tko je to blo,tko to je in tko to bo..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.