Kabalist 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Ponovimo skupaj: "ZGODOVINA SE PONAVLJA." Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Ne.Ne..V resnici je vsakdo pisal : >>Kaj bi jaz naredil, če bi bil Jezus?<< Meni je bilo to jasno, ko sem pisal. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Ravno včeraj je blo na TV: V Indiji se je baje rodil čudežni otročič, ki zdravi z dotikom.Ljudje trdijo da jim pomaga.Ena ženska pred kamero pove, da jo je pozdravil ponavljajočih se glavobolov ... Znanstvanik pove, da otrok zdravi predvsem psihosomatske težave in da se ti ljudje v resnici sami zdravijo zaradi tega ker verjamejo v to (zanimivo, jezus je trdil prav to ko je rekel: "vaša vera vas je odrešila..."). OK. Kje so znanstveniki, ki ne domnevajo. Naj pregledajo katerega od bolnikov pred in po dotiku. Naj ugotovijo, če so mu npr. hemeroidi res izginili od enega dotika. Tudi če privzamemo psihosomatski izvor hemeroidov je to vseeno precej podobno čudežu, ne? Jaz ne vem in ne morem vedeti ali ta otrok res dela čudeže, sem pa o njem le slišal, čeprav je večtisoč km daleč ... Lahko je on Jezus, lahko ni ... Vsekakor pa je to odličen plastični prikaz, kaj bi se zgodilo Jezusu, če bi bil to on ... in še posebej, če bi se pojavil v nekrščanskem svetu ... Rumeni tisk bi vsekakor pisal o njem ... vsaj nekaj ... Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Naj hitro en dvigne roko pa napiše komu sm, v tem tekstu ksm vse zmetu v isti koš, storu krivico Dvigujem roko! Nisem in ne želim delati pravice. Tudi v domnevnem prihodu odrešenika (v katerega btw ne verjamem) ne vidim prihoda Pravičnika, ki bi obsojal, kar je razvidno že iz mojega prvega posta na to temo ... Poigral sem se le z idejo, kako bi danes svet sprejel tistega, za katerega trdi, da ga čaka. Jaz lahko le v sebi najdem pravico in s tem odrešim svoj delček sveta. Vsak lahko naredi to ... lahko pa tudi ne. Lahko to počne celo tako, da tega ne počne ... medtem ko nekdo ki to počne v resnici počne ravno nasprotno ... Kako bi vedel ... ? Eni pravijo "V Knjigi(gah) je vse napisano" ... težko bi udarli bl mimo ... Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Ja sam ne sme pa bit taka hierarhija kt je zdej k je za popizdit Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 sam država in hierarhija mora bit, da skrbi de bojo ribice v akvariju plavale v pravi smeri. Oh ... zanjo me prav nič ne skrbi ... tudi brez posebne advokature se bo obdržala ... Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Dvigujem roko! Nisem in ne želim delati pravice. Tudi v domnevnem prihodu odrešenika (v katerega btw ne verjamem) ne vidim prihoda Pravičnika, ki bi obsojal, kar je razvidno že iz mojega prvega posta na to temo ... Poigral sem se le z idejo, kako bi danes svet sprejel tistega, za katerega trdi, da ga čaka. Jaz lahko le v sebi najdem pravico in s tem odrešim svoj delček sveta. Vsak lahko naredi to ... lahko pa tudi ne. Lahko to počne celo tako, da tega ne počne ... medtem ko nekdo ki to počne v resnici počne ravno nasprotno ... Kako bi vedel ... ? Eni pravijo "V Knjigi(gah) je vse napisano" ... težko bi udarli bl mimo ... dobro si to povedal, Z!in tisto prej tudi ... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 ne jst ga še ne vem ... sam pa prou tko ne štekam, zakaj se bojim (smrti). Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Bolj švoh je bog, ki ga ohranja v ljudeh le takšna cerkev...... Ker kot govoriš, je tako, ne. In ti verjameš, da odobrava takšno cerkev? Ki v veliki meri funkcionira v nasprotju z njegovi naukom, ki zlorablja njegovo ime za svoj udoben, bogat in vpliven obstoj? In...od kod pa se bo vrnil? Zakaj je pa odšel? In kam? Zakaj se pa neki generaciji ljudi bi vrnil, že neštetim pa se ne? Kaj pa bo doprineslo k takšni njegovi odločitvi? In s kakšnim namenom se bo vrnil? Sodeč po razmerah na naši zemlji ga trpljenje ljudi že ne bo privedlo k taki odločitvi, pomagat ljudem pa tudi ne.... ......Kaj torej? In kaj bo to pomagalo nam, ki nas več ne bo oz. bomo poenostavljeno v peklu al nebesih? Ne da se mi vsega živga še prebirati, mogoče boš mi le želel, laiku in nevednemu, preprosto odgovoriti na moja vprašanja..... Kakšna cerku?Pa več, koliko izrednih ljudi je delovalo znotraj cerkve? Ki so dejansko delovali tako, kot je Učitelj učil. Ti bi pa rad kar vse na splošno potlaču v blato. Stalno iščeš sam napake Bog je Duh, vrača se iz duhovnega sveta po ljudeh, ki njegovega duha (bolj ali manj) sprejmejo.Kot sem že reku, vse ima svoj čas, ki ga je stvarnik preračunu, še preden je ustvaru stvarstvo.itak si pa lahko za nazaj prebereš vse, kar sem že napisu niti odrešenik nima te moči, da bi odrešil ljudi lastnega zapora.Strahu, ki je zasidran v umu.Strah, ki je pogojen z Gospodarjem, samim strojem, obračujoč duhovne besede pretopljene v suženjstvo posameznika.Strah pred grehom, groza, ki je zasidrana pod pretvezo ljubezni.In z grozo in s straho(spoštovanjem?)se Pravičnika pričakuje.in vprašam se.Le česa nas je strah?vem odgovor.veš ti?dobro.Torej si svoboden. Ne vem, zakaj strah Strah pred čim, samim seboj? Enkrat sem naletu na misu, da se je treba bolj bati Boga, kot pa hudobije tega sveta.Ampak Boga je treba bolj ljubiti, kot se ga bati. P: S.Kdor me ne ljubi, naj se me VSAJ boji Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Kakšna cerku?Pa več, koliko izrednih ljudi je delovalo znotraj cerkve? Ki so dejansko delovali tako, kot je Učitelj učil. Ti bi pa rad kar vse na splošno potlaču v blato. Stalno iščeš sam napake Bog je Duh, vrača se iz duhovnega sveta po ljudeh, ki njegovega duha (bolj ali manj) sprejmejo.Kot sem že reku, vse ima svoj čas, ki ga je stvarnik preračunu, še preden je ustvaru stvarstvo.itak si pa lahko za nazaj prebereš vse, kar sem že napisu Eh , no saj odgovora niti nisn pričakoval. Ti mene še slabše bereš kot jaz tebe Nikoli nisem rekel, da znotraj cerkve ni bilo nič izrednih ljudi, če ne druzga, bi lahko opazil moje simpatiziranje s prejšnjim papežem. Nimam jaz teh blemov kot ti, ki pa res praktično vse drugače misleče mirno označiš skor za zločince.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Kakšna cerku?Pa več, koliko izrednih ljudi je delovalo znotraj cerkve? Ki so dejansko delovali tako, kot je Učitelj učil. Zakaj le? Vzemimo Frančiška Asiškega. Če ne bi delal znotraj cerkve bi končal na grmadi ... in koliko še je blo takih ... In koliko izrednih ljudi je delovalo zunaj cerkve? Čemu sploh služi ta Cerkev razen sama sebi? Mogoče še kvečemu svetovnemu kapitalu ... Ljudem? No, ja ... tu pa tam je tut kak dober župnik ... pa niso dobri ljudje bolj pogosti med župniki, kot zunaj njih ... ... tu pa tam je tut kak dobr zdravnik al pa učitelj, socialni delavec ali celo odvetnik pa zaradi tega njihovih stanovskih organizacij še ne razglašamo za svete ... Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Morda ste to že zapisali. Nisem bral. Po moje bi Jezus popizdil na RKC in ostale kristjane še huje kot takrat, ko je pregnal trgovce iz templja.No, me pa res firbec matra, če to drži.... Nekaj trgovcev napoditi iz templja se ne zdi kaj pretirano zahtevna naloga....kaj pa naj bi naredilv teh časih? Se jih lotil verbalno ali z bombo? Niti eno niti drugo ne zaleže kaj dosti....Aha, ali bi pa samo popizdil, tako, v sebi...... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Aha, ali bi pa samo popizdil, tako, v sebi......To, ja. Drugih možnosti ne bi imel kaj dosti. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 ja ja Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bruce lee legend 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 dandanes je cerkva tako...če bi vidla človeka kod je jezus z dobrimi nauki in da bi meu nadnaravno moč...bi ga cerkev preganjala...pomoje je danes cerkev nekai čisto 3 kod sta bila res bog in jezus...in če bi bil jezus živ bi se isto zgodilo z njegovo usodo kod pred 1000 leti moje mnenje...(Na žalost)...tisti ljudje kai res hočejo in kai so hteli spremenit današnjo zmešnjavo na svetu...imajo še nekai moznosti..to so Sai Baba, Osho in podobno...( za cerkvo so to ljudje v katere je hudič vstopo in kao skoz njih vodijo vsi kanali hudiča, magij....)...negovorim da cerkev narobe uči...vbistvu pa nai fsak verjame v kai hoče..tako bo naibol posteno ;D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.