aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 sreda.... do zdaj same gudiš stvari mal me edin utrujenost matra... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2005 [quote name='sončk' date='8. Mar 2005 ob 08:51'][post="386682"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] drgač kar ok...moj fant ni ok...je že od 26.02. doma, ker mu je tisti dan ratalo slabo...ga peljali na urgenco...rekli, da je od stresa...se ful sekira...šele sedaj prišle vse stvari na dan...po očetovi smrti...in sedaj še zapuščinske zadeve...pa se ne razumejo najbolje...potem pa se pričkajo...in on je zelo občutljiv...pa sedaj misli samo na to...je kar depresiven...in kaj naj rečem...ima problem. Upam da ga bo znal rešit sam...seicer pa bova morala najti pomoč...je precej odsoten in ne najde cilja več...že prejšnje leto je začel z magisterijem...in po očetovi smrti se šole sploh dotaknil ni...in kar ne more se spravit...in ker nima nobenega cilja potem pa samo negativno razmišlja in ga stvari tiščijo...Ah kako pomagat...sej sploh ne vem...no in seveda neposredno tudi najin odnos trpi...upam da bo našel pot...in da bo spet nasmejan in poln enegrije kot to on zna... Lp, S [/quote] Saj se mi je zdelo, Sonck... Sam to ni nic cudnega, ves... relativno je pravzaprav malo casa minilo... pa skoz kaj s tem, da ne more dat na stran... pa frke... pa family... odnosi... pa ga je mal zvilo. Ves da bo... a vsaka stvar rabi svoj cajt, sploh zalovanje. Po raziskavah so med najbolj stresnimi dejvniki za cloveka poleg smrti tudi locitev, SELITEV itd. - on pa je imel veliko tega v paketu - in ti z njim, svaka ti cast! Si res punca na mestu! Pusti pomoc zaenkrat.... magiste5rij bo pocakal, ze naredi. Tud odnosi se bodo znormalizirali, samo zdrzi(ta) se malo (oba). ne ga silit k ozdravitvi - ta bo sama prisla ko bo cajt. Bodi kul, saj svojo energy tud zase rabis, saj tebi tudi ni bilo lahko. Saj bo! [quote name='aliana' date='8. Mar 2005 ob 14:12'][post="386880"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Evo, da se jaz mal na gor dvignem povprecje Ma cist lustkan teden, vse se mi vraca nazaj na stari tir (pred d.).. obe sluzbi, ki jih ze eno leto skor nisem delala, sta se v roku pol meseca nazaj pojavli.. Zunaj je soncek, kar pol itak na pozitivo potegne.. Tko, fino je Se mi je pa dans sred predavanja po polovici desne roke kar naenkrat ena cudna alergija pojavla.. in sem se pol cohala tam v prvi vrsti.. mam cist rdeco roko in pikice in srbi!! Bom kar pustila, da se umiri...[/quote] Aha, Aliana, hvala za fidbek - ti dostkrat kadar je potencial za alergije, napises tole... zoprno, da si tako podlozna, a prav pride v tele namene odziv, ki ga prides podat. Me veseli da si na stari tir spravila - ah saj me sploh ne skrbi zate, tebi Luna v Vodnarju natancno tako deluje kot mora, da je zate dbest! [quote name='aiwa' date='9. Mar 2005 ob 10:13'][post="387565"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]sreda.... do zdaj same gudiš stvari mal me edin utrujenost matra... [/quote] Fajn Aiwa.. utrujenost je najbrz izcrpanost - delas, mal si zurala, zelo custveno obdobje je, velik se dogaja... pa to cloveka zna izcrpat... Ti s svojim asc vedno najdes zaloge energije in fino je, ker cenis naravno terapijo (proti raznim depram in tem), ki ti jo nudi lajf - delo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 sem šla pogledat...luna v ribah...mi ne paše najbolj, verjetno dela kvadrat na natalno pa mi ene čist blesave, bedne in popolnoma neracionalne strahove ven meče...grem se zaposlit z risanjem... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2005 ma jaz sem pa presenetljivo kul v bistvu... sam sem v enem od tistih stanj, ko me kdo vprasa, kako si, in recem, pravzaprav ne vem, mi (se) ni cist jasno... zdaj sam dozivljam, cutim, razmisljam... kako pa kaj pa bo, bom pa kasnej vidla. Drugace pa je meni luna v ribah tud kar bluz, pa jo imam - no mroda ravno zato, pa se vse mi zaktivira. no saj zato mam pa zdaj mal vec energije, ker je na marsu in merkurju torej (poleg sonca). aja saj res - sonce je torej v konjunkciji z mojim marsom, uh moram pazit, res sem se v 2 dneh dvakrat grdo spekla, pa cist sem skrampana spet od Mimi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 [quote name='Amis' date='9. Mar 2005 ob 10:26'][post="387584"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]sem šla pogledat...luna v ribah...mi ne paše najbolj, verjetno dela kvadrat na natalno pa mi ene čist blesave, bedne in popolnoma neracionalne strahove ven meče...grem se zaposlit z risanjem... [/quote] risanjem? jz sem si zmeri želela risat al pa pisat... pa nimam lih filinga... sem pa vedno uživala... sam me mine k ni tko k bi hotla spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 [quote name='Marsa' date='9. Mar 2005 ob 10:21'][post="387575"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] Aha, Aliana, hvala za fidbek - ti dostkrat kadar je potencial za alergije, napises tole... zoprno, da si tako podlozna, a prav pride v tele namene odziv, ki ga prides podat. Me veseli da si na stari tir spravila - ah saj me sploh ne skrbi zate, tebi Luna v Vodnarju natancno tako deluje kot mora, da je zate dbest! [/quote] Ja, res, zgleda da se zmeraj na tacke ujamem, pa naj bo se tko grozno v danem trenutku... Tele alergije pa res.. Saj v bistvu so ble tud ze prej verjetno, sam zdaj, ko napoved berem, se spomnim in povezem, ko se mi kaj zacne spuscat in srbet.. pa saj ni panike, so kratkotrajne variante.. Bolj ali manj.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 [quote name='Marsa' date='9. Mar 2005 ob 10:21'][post="387575"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Saj se mi je zdelo, Sonck... Sam to ni nic cudnega, ves... relativno je pravzaprav malo casa minilo... pa skoz kaj s tem, da ne more dat na stran... pa frke... pa family... odnosi... pa ga je mal zvilo. Ves da bo... a vsaka stvar rabi svoj cajt, sploh zalovanje. Po raziskavah so med najbolj stresnimi dejvniki za cloveka poleg smrti tudi locitev, SELITEV itd. - on pa je imel veliko tega v paketu - in ti z njim, svaka ti cast! Si res punca na mestu! Pusti pomoc zaenkrat.... magiste5rij bo pocakal, ze naredi. Tud odnosi se bodo znormalizirali, samo zdrzi(ta) se malo (oba). ne ga silit k ozdravitvi - ta bo sama prisla ko bo cajt. Bodi kul, saj svojo energy tud zase rabis, saj tebi tudi ni bilo lahko. Saj bo! [/quote] Hvala Marsa, ja saj vem da bo...sem prav vesela, da imam jogo, na katero sem se pred 1 mesec vpisala...no pa še aerobiko 1x na teden, da se malo razmigam in ven dam mal tiste enegrije ki je ne rabim . Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 sončk danes je ...mrzim tale bluz, k pol nisem z ničemer zadovoljna, še s slikanjem ne....bluz je sprejemljiv sam ko se takole napiše: blues... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2005 si prenemirna Amis, al kaj, za risanje... jaz tud... Itak pa sibam skoz nekam, pa skoz mi telefon zvoni, pa skoz je kaj. Tako da - sem se kar temu pac prepustila, kaj pa cem. *z mano pa je ravno nasprotno - raje imam bluz. Sonck - dbest! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 [color="blue"]Js sem pa danes ze kaksno uro sploh-ne-fajn, melanholicno-zalostna... Eh, tudi to bo minilo... [/color] Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 saj sem nekaj risala marsa, sam zgleda da je en tak dan, ko nisem potem z nobeno rečjo zadovoljna....zato mi ni všeč tale bluz...nekoliko preveč melanholičen za moj okus...pa preveč čustev na kupu in mam tega u vrh glave dost... sicer sem pa prej nek ritem igrala, pa je zdej bolš... danda luna you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Mlaj na moji luni..nekaj melanholije, ena praznina taka čudna...pa ena viroza očitno... pa herpes... aja...pozna kdo kakšno učinkovito zdravilo za herpes??? Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 o glej jo dečvo, sem te že hotla dat u pogrešane ...heh, sam o herpesu pa ne vem nič you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 [quote name='Amis' date='9. Mar 2005 ob 22:46'][post="388170"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]o glej jo dečvo,[/quote] Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 [color="blue"]Ola, ole... je posijal sonček in tudi jaz z njim! Vsem: [/color] Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 no no no viš. pr men isto. sonček me je ful dvignu. d best. oona jz sem tud že ful razmišljala te dat med pogrešane, sicer semte neki vidla v astrologiji... sam te je ful manj kokr te je blo... pa te pogrešam spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Zivjo Oona! --------- [quote name='oona' date='9. Mar 2005 ob 23:01'] [/quote] free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 [quote name='Amis' date='9. Mar 2005 ob 22:46'][post="388170"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]o glej jo dečvo, sem te že hotla dat u pogrešane ...heh, sam o herpesu pa ne vem nič [/quote] [quote name='aiwa' date='10. Mar 2005 ob 13:41'][post="388664"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]no no no viš. pr men isto. sonček me je ful dvignu. d best. oona jz sem tud že ful razmišljala te dat med pogrešane, sicer semte neki vidla v astrologiji... sam te je ful manj kokr te je blo... pa te pogrešam [/quote] [quote name='free' date='11. Mar 2005 ob 23:24'][post="390342"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Zivjo Oona! ---------[/quote] Muuuaaaaaahhh.... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.