Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Zanima me kaj lunatki delate, da je vaše telo v formi? Dnevno ali pa vsaj tedensko (in kolikokrat tedensko je to)? Vaje ali karkoli- obiskovanje kake skupinske vadbe... lahko tudi predlagate kakšne centre...... Jaz sem se naprimer po svoji prometni nesreči zelo "zapustila"... pravzaprav nisem niti smela preveč migat..... Sedaj pa vsak dan naredim 250 trebušnjakov, pa vaje za noge in rit . Odločena sem, da mi bo uspelo spet priti na kilažo, ki sem jo imela pred nesrečo ter da bom spet fit. Nekaj časa sem hodila na spinning (super za telo!), sedaj pa zaradi premalo časa (služba, faks) to odpade.... Ampak sem vseeno na dobri poti! LP Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=2790tule imaš nekaj, potem so tibetanske vaje, pa še ena tema je tek, se mi zdi... tko da kar nekaj naredimo zase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 thanx Selene! Tina, zdruzim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 Aja, nisem videla, da je že kakšna taka tema....Spinning je vodena vadba (skupinska) na stacionarnih kolesih.Ponavadi traja okoli 45 minut- se res dodobra izmučiš... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 vsako jutro tibetančke... zdej se odločam še za tek...sam si morm en fajn urnik narest... za kšn fitnes nimam časa... zato je treba neki za kar imam čas Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 vsako jutro tibetanske, veliko hodim in to je vse . sem pa pred mesecem nazaj tekla, pa mi je slo fajn, 4 km, vsak drug dan, zdaj je pa tako mrzlo, da mi nekak ne pase . ko bo toplo pa itak rolerji, kolo ... komaj cakam! Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 ja. jst tut! pa hribiiiiiiiii pa sonce.. pa ah... sploh bit bl freeeeee Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 Jaz tudi kolesarim..... The best! Je moj najljubši šport, poleg tenisa... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 sam da mi ni treba švicat pa mi je vsak šport všeč Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Jst pa zelo rada plavam... vendar mi je to onemogočeno vsak dan zato plavam občasno, držim pa se tega da vsak dan če le imam čas tečem 15minut! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 ....držim pa se tega da vsak dan če le imam čas tečem 15minut! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam da mi ni treba švicat pa mi je vsak šport všeč Če si dost slan, ne švicaš niti v postelji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če si dost slan, ne švicaš niti v postelji Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 hehehe stanislav kwa vse ti pogruntaš tkole moja želja po teku... se tud počas bliža uresničenju... no da vidmo kok bo trajal zdej da grem dejansko tečt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha, se ena s prometno. Ti se nisi smela migat, jaz pa nisem mogla. Se glave nisem mogla premaknit, pa takrat se ni bila zasraufana Pa tudi se pol nisem mogla migat, ko so tistih 23 vijakov in 8 ploscis dali ven z nje. Pa se dans menda ne migam dobr Kaj delam, tisto kar lahko (vec je tistega, kar ne delam vec): spomladi, poleti in jeseni obvezno na kolo, pa v bazen... ce je lepo zunaj tudi walkam, pa ne predolgo, ker mi kar hitro pozene vso kri v glavo Pozimi telovadim toliko, da ne zarustam. Tu in tam se delam kaj fizicnega: pri sinu v skladiscu ipd.Pa ves kaj se: zdaj si vzamem tudi cas za sebe, ne hitim vec, sem radovedna na tisto k je zdaj na vrsti - v psihosomatiki pravijo, da je zlomljena kost en zacetek nekega novega poglavja. Na ktermu terenu le No, pa saj novo poglavje se vedno najde, sploh pa ce se srecas s smrtjo in ce pozabis preteklost, potem je vse novo . Da ne pozabim: delam mozganski jogging... zmerej ko se matram v slovenscini (sem danes spet nasla besedo, ki jo ne poznam, pa je ni v slovarju).Na *mojo* kilazo v tem zivljenju ne bom vec prisla, ali pa bom potem tako gubava, da tud´noben ne bi hotel z mano plesat Ampak s tem se da se lepo ziveti No, saj prej menda nisem zivela je menda bila samo odskocna deska LP da bi še velikokrat plesala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> da bi še velikokrat plesala Se podpišem pod to!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa zlate ste... mal smesno plesat brez plesalca psssst, pa nobenmu povedat: v autu, kjer nobeden ne cuje, tam pojemdoma za zavesami pa plesem solo na aeurobic kaseto Uff... kok šele jz "krulim" v avtu..... To je tud telovadba (pač za čeljust!)... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Hoj!Jaz sem tudi antitalent za plavanje oz. sploh ne znam prav plavati-kar sem ugotovila lani, ko mi je plavalni učitelj pokazal, kako naj bi se plavalo; mi je tudi velik izziv-plavam poooočasiii,samo ostajam optimist...Moj šport je tek.Ljubim tek, tek mi daje moč, čas ko sem sama s sabo, tudi če naložim hčerko v voziček in tečem z njo, me pomirja, daje občutek, da vsaj malo "zaštopam" staranje....skoraj en mesec že nisem tekla(bolezen) in komaj čakam, da vsaj malo neha pihat.... Vsako jutro so na sporedu tibetanske vaje...To je to.Sem pa bila do 24. leta totalno neaktivna(športno ). V šoli ves čas opravičila...Edini šport so bile žurke Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ko pridem na Obalo, te vržem v morje in boš splavala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Če me boš ulovil Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če me boš ulovil Kaj ne veš, kako se zajčki lovijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Stane ti kr lovi zajčke .Se ne grem . Mačona , ja tudi meni se zdi zanimivo,kako mi je šport tako zlezel pod kožo, sošolke iz OŠ so se pa razlezle. Sama sem bila tudi zelo okorna in brez posebnih motoričnih spretnosti- ko sem padla sem padla na glavo, roke pa sem dala na hrbet . Zdaj se mi zdi to smešno, takrat pa je bilo že malo nevarno . No, v glavnem nehalo se je, jaz pa se počasi učim in se bom dokler živim.Lep večer tebi in vsem kjerkoli so Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Stane ti kr lovi zajčke .Se ne grem .Posoliš mu repek in ga imaš, pravijo koroški jagri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Mačona Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Posoliš mu repek in ga imaš, pravijo koroški jagri Jagri se naj kr sami podijo, pa solijo svoje "repe". Misliš, da bi pri taki količini soli ki jo imam na razpolago "trznila"? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.