seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko pa da je pa klanc relativno malo strm, pa da gre dol po drugi, strmejsi progi. sploh nima veze, hrib je hrib, že najmanjši naklon se čuti v nogah, tako da 45 minut(tudi ni malo, pa če ima povprečno hitrost vsaj 8km/h kar je malo) v glavnem rabiš dovolj kondicije, da neprekinjeno tečeš 45 minut že v najmanjšem naklonu.. mimogrede jaz pretečm traso, ki je večinoma navzgor in nekaj navzdol cca 13 km v dobrih 56 minutah, povprečna hitrost okol 14 km/h in moram rečt, da ni mačji kašelj! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Tezko je rect, odvisno tudi od teze te osebe. Je pa res da nikoli nisem poskusal tect v klanc 45 minut.Ce ze sem sem delal 1 minutne intervale do maximuma. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 ja tle ni nič težko rečt, če meni oseba reče, da lahko 45 minut teče in to neprekinjeno mi pove dovolj! morate razlikovat prekinjen tek in neprekinjen tek, jaz ti lahko pretečem 500 km prekinjeno(da imam vsake 10km nekaj hoje in s tem počitek seveda), neprekinjeno pa sem do zdaj največ tekel 30 km in še bi lahko,ampak nimam takih ciljev zaenkrat še.. v glavnem to je to, imam pa 86 kg in 8-9% telesne maščobe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja tle ni nič težko rečt, če meni oseba reče, da lahko 45 minut teče in to neprekinjeno mi pove dovolj! morate razlikovat prekinjen tek in neprekinjen tek, jaz ti lahko pretečem 500 km prekinjeno(da imam vsake 10km nekaj hoje in s tem počitek seveda)VSEKAKOR DRZI DA LAHKO VZDRIS DLJE KOT BREZ HOJE (POCITKA), SAMO S TEMI 500KM SI PA RES "RAHLO" PRETIRAVAL..., neprekinjeno pa sem do zdaj največ tekel 30 km in še bi lahko,ampak nimam takih ciljev zaenkrat še.. v glavnem to je to, imam pa 86 kg in 8-9% telesne maščobeSPECIFIKA TEKA V HRIB NI ENAKA SPECIFIKI TEKA PO RAVNEM. TRANSFER TEKA V HRIB V TEK PO RAVNINI NI 100%. TO JE TAKO NEKAKO KOT BENCH NA VODILIH IN PROSTI BENCH. TAKO DA SKLEPAT NEKAJ NA PAMET BREZ DA POZNAS VSE PARAMETRA DANEGA PERFORMANSA (NAKLON, TEZA OSEBE, SMER VETRA NA DANI DAN, GIBANJE PULZA SKOZI CELOTEN PERFORMANS...) NI RAVNO PRODUKTIVNO. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 ja lejga, očitno me nisi razumel kaj sm ti skušal povedat, tukaj sploh nima veze smer vetra,teža in sami izgovori... v glavnem, kar sm želel povedat je to, da mi podatek, še posebaj tak kot je napisala michelle "tek v hrib 45 min. " in če je to še neprekinjeno, potem sklepam oz. mi je jasno da ta oseba ima dovolj kondicije in zelo dobre predizpozicije za maraton na katerega se pripravlja!pa preveč se zanašate na neke specifike in teorije, praksa je čisto druga! 500 km pa res ni veliko, če računaš,da imaš vso potrebno ekipo polek sebe in potrebno prehrano in cca. na vsake 5-10 km pavze s hojo, mislm da to res nebi bil problem! aja mimogrede, delam prosti bench in nasploh proste uteži, če te že zanima, glede na to, da si omenjal neke vodene zadeve... lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Jaz pa menim, da sploh ni nujno. Ce je teza nizka, naklon majhen, veter piha v pravo smer in ce v teh razmerah neka oseba tece 45 min pri zelo visokem pulzu...potem sploh ni nujno da je taista oseba sposobna preteci mali maraton.Dober veter lahko kompenzira manjsi naklon. Kar se pa vodil tice, tudi jaz nisem ze 2 leti videl vodil, razen kadar delam pliometrijo za bench. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Hojla!Moja običajna tekaška pot je zelo razgibana-malo gor, malo dol, malo asfalt, malo travca, makedam...Včeraj pa sem tekla samo po ravnem in na trenutke sem skoraj omagala, pa še dolgčas mi je bilo. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 men pa je včeraj moči primanjkovalo, pa sploh nisem pomislila da mi mogoče zaradi prehlada...45 min v hrib - crknem, Michelle - Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. april 2005 Avtor Prijavi Deli 29. april 2005 Danes pa spet Šmarna.......... Kok ste vsi pridni.... Le tako naprej, ja ja...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Ti tudi, ti tudi Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. april 2005 Avtor Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti tudi, ti tudi Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Da vam povem, kako Michelle tece! Nimam toliko kondicije, kot seal pravi, ampak v hrib mi je pa res v uzitek tect. Prav uzivam, medtem ko po ravnem niti ne tolko. Moram pa povedati, da v hrib definitivno NE tecem hitro. Ko postanem zmatrana, tecem se bolj pocasi ( hodim pa ne...vsaj zdaj ne, ko sem sla prvic sem tekla 10 minut, hodila 2, tekla 10, hodila 2...potem se je ta dvojka spremenila v 1, zdaj gre pa ze brez tega). Se veliko rabim vaje Danes zjutraj naprimer sem sla na tesce po razmeroma ravnem in sem cca 7km. potem me je pa ze zelodcek neki sporocal Zvecer zdrzim vec.Definitivno pa rabim se ogromno vadbe, ampak sem zelo pridna in upam, da bo ratal do oktobra Aja, tu kjer tecem v hrib, ni malih klancev Je klancek, par metrov je blag klanec, in potem spet strm.. Toliko o tem. Drzte pesti Nasplosno ugotavljam, da imam ful malo moci v rokah...to ni zglede teka...ce bi bla vsaj glede utezi toliko disciplinirana, ampak ne...na utezeh se vztrajno nabira prah. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Bravo, Michelle, jaz total navijam zate in sem prav 'ponosna nate' Res, super se mi zdi, da imas tole voljo in vse, to bo zate zelo pomembno in to za VSA podrocja, za tvojo samozavest, voljo, za vse... da zmores!!!Ves kaj je to!!!Dbest!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hojla!Moja običajna tekaška pot je zelo razgibana-malo gor, malo dol, malo asfalt, malo travca, makedam...Včeraj pa sem tekla samo po ravnem in na trenutke sem skoraj omagala, pa še dolgčas mi je bilo. kul moje običajne trase so videti takšne kot si ti opisala sicer pa tek po ravnem in z malo ovinki res zna biti dolgočasen, ampak vedno si lahko narediš,da ti je malo manj dolgčas, občoduješ okolico,razmišljaš,ali pa poslušaš musko v možganah oz. mislih, če že nimaš slušalk in mp3 playerja al whateva... tisto ,da si na trenutke skoraj omagala je ravno zaradi dolgčasa veliko je v glavi oz. odvisno od psihe, verjemi, da naša telesa zmorje veliko,samo od psihe je odvisno pa tudi kondicije! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Da vam povem, kako Michelle tece! Nimam toliko kondicije, kot seal pravi, ampak v hrib mi je pa res v uzitek tect. Prav uzivam, medtem ko po ravnem niti ne tolko. Moram pa povedati, da v hrib definitivno NE tecem hitro. Ko postanem zmatrana, tecem se bolj pocasi ( hodim pa ne...vsaj zdaj ne, ko sem sla prvic sem tekla 10 minut, hodila 2, tekla 10, hodila 2...potem se je ta dvojka spremenila v 1, zdaj gre pa ze brez tega). Se veliko rabim vaje Danes zjutraj naprimer sem sla na tesce po razmeroma ravnem in sem cca 7km. potem me je pa ze zelodcek neki sporocal Zvecer zdrzim vec.Definitivno pa rabim se ogromno vadbe, ampak sem zelo pridna in upam, da bo ratal do oktobra Aja, tu kjer tecem v hrib, ni malih klancev Je klancek, par metrov je blag klanec, in potem spet strm.. Toliko o tem. Drzte pesti Nasplosno ugotavljam, da imam ful malo moci v rokah...to ni zglede teka...ce bi bla vsaj glede utezi toliko disciplinirana, ampak ne...na utezeh se vztrajno nabira prah. ja bravo michelle, vidim da imaš že kar solidne relacije 7km ni tako malo, to je že krog okoli blejskega jezera vsekakor imaš dobre predizpozicije oz. bazo za razvijanje dobre kondicije in vzdržljivosti! ti kar pridno teči še naprej..z dneva v dan boš boljša pa papcej kvalitetne hidrate, kot so testenine,rjavi riž, pa fajn je da dobiš tud mal živalske beljakovine iz kakih rib ali perutnine!v glavnem držimo pesti ej mimogrede,kdaj je ta maraton, se lahko še prijavim lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja bravo michelle, vidim da imaš že kar solidne relacije 7km ni tako malo, to je že krog okoli blejskega jezera vsekakor imaš dobre predizpozicije oz. bazo za razvijanje dobre kondicije in vzdržljivosti! ti kar pridno teči še naprej..z dneva v dan boš boljša pa papcej kvalitetne hidrate, kot so testenine,rjavi riž, pa fajn je da dobiš tud mal živalske beljakovine iz kakih rib ali perutnine!v glavnem držimo pesti ej mimogrede,kdaj je ta maraton, se lahko še prijavim lp Ja, saj premislujem, da bom sla okoli Blejskega jezera dvakrat, ko bo lepo vreme. To ni dalec od mene, pa se kraj mi je zelo lep Glede OH se drzim ( ceprav joj, jaz moram se shujsat mau ), perutnine pa ne bom.Glede minimaratona, lani je bil 24.10...vedno je proti koncu oktobra!!! Prijavi se Mas res malega (7km), mojega , pa tavelikega Hvala Marsa, tudi jaz tako mislim, rabim nekaj takega Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, saj premislujem, da bom sla okoli Blejskega jezera dvakrat, ko bo lepo vreme. To ni dalec od mene, pa se kraj mi je zelo lep Glede OH se drzim ( ceprav joj, jaz moram se shujsat mau ), perutnine pa ne bom.Glede minimaratona, lani je bil 24.10...vedno je proti koncu oktobra!!! Prijavi se Mas res malega (7km), mojega , pa tavelikega Hvala Marsa, tudi jaz tako mislim, rabim nekaj takega hmmmm ni daleč od tebe? a pol si ti blizu mene doma?? ja lahko greva pa skupi tečt pa te mal motiviram in vzpodbujam ja veš da bi se za foro prijavu pa šou odtečt tist maraton Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmmm ni daleč od tebe? a pol si ti blizu mene doma?? ja lahko greva pa skupi tečt pa te mal motiviram in vzpodbujam ja veš da bi se za foro prijavu pa šou odtečt tist maraton Ne tako blizu, ampak kar ( se posebi zame, ker imam tezko nogo, ko vozim...je napol poti).Hehe, tiste 2 mesca prej bi bilo res fajn, da bi me en Ja prijavi se ( sej mislim, da zdaj se ni mozno), pa bova oba ponosna nase ( ceprav jaz bom tako najbrz, da mi bo kar ven gledalo - ce mi uspe). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne tako blizu, ampak kar ( se posebi zame, ker imam tezko nogo, ko vozim...je napol poti).Hehe, tiste 2 mesca prej bi bilo res fajn, da bi me en Ja prijavi se ( sej mislim, da zdaj se ni mozno), pa bova oba ponosna nase ( ceprav jaz bom tako najbrz, da mi bo kar ven gledalo - ce mi uspe). hehe, težka noga-to mi je znano hmmmm ja js bi rad bil med prvimi,če ne celo prvi ja dej poročaj,sicer se bom pa sam še pozanimal, pa se bom res prjavu p.s. prit na tekat okol jezera lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, težka noga-to mi je znano hmmmm ja js bi rad bil med prvimi,če ne celo prvi ja dej poročaj,sicer se bom pa sam še pozanimal, pa se bom res prjavu p.s. prit na tekat okol jezera lp Ja to je razlika med nama, kajti jaz bi rada prisla do cilja sam Ni problema, ti sporocim ps. Bom, itak Lp Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja to je razlika med nama, kajti jaz bi rada prisla do cilja sam Ni problema, ti sporocim ps. Bom, itak Lp ja pa to tud sporoč k boš pršla na bled okol jezera tekat lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Ja Seal, GLAVA gre po svoje, pol pa pride do točke, ko se mi ne da več.Je pa problem, ker na tej poti ni kaj ekstra za videt, ker je ob cesti(Kp-Izola).Sej verjetno ne bom šla prav pogosto tu-včeraj sem zaradi navala turistov šla raje po tej poti. Je pa res nekaj-v glavi mi klikne-danes sem pa že dovolj tekla, in potem me sam bog ne spravi več naprej.Smo čudni Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja Seal, GLAVA gre po svoje, pol pa pride do točke, ko se mi ne da več.Je pa problem, ker na tej poti ni kaj ekstra za videt, ker je ob cesti(Kp-Izola).Sej verjetno ne bom šla prav pogosto tu-včeraj sem zaradi navala turistov šla raje po tej poti. Je pa res nekaj-v glavi mi klikne-danes sem pa že dovolj tekla, in potem me sam bog ne spravi več naprej.Smo čudni hehe, ja no ja tud js pridem do točke, ko se mi ne da več, kondicije in moči imam še veliko,samo enostavno se mi ne da, low energy ampak takrat enostavno začnem razmišljat neki takega,kar mi dvigne testosteron in poslednično s tem dobim spet energijo in gasa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 evo,da mal zabeležim, pa še mogoče komu v motivacijo, danes pretekel 14,5 km v 58 min , povprečna hitrost cca slabih 15 km/h lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Kwa ste jacki! Vsi ki tkole... konjsko se matrate (*jaz sem bolj za na kratke variante, shus pa konc... nisem ono, matranje blazotno itd. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.