seal 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kwa ste jacki! Vsi ki tkole... konjsko se matrate (*jaz sem bolj za na kratke variante, shus pa konc... nisem ono, matranje blazotno itd. ) pa sej to sploh ni matranje, meni osebno je užitek, ker sm vedno boljši , še posebaj je fenomenalen občutek, ko isto relacijo pretečem v boljšem času in pri manjšem srčnem utripu, tako vem, da napredujem in s tem si postavljam nove cilje in presegam neke svoje "meje" v glavnem ni to matranje , ampak pure pleashure Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Joj seal, res bom morala se malce povadit, preden bova sla skupaj laufat okol blejskega Vsa cast, drugace!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj seal, res bom morala se malce povadit, preden bova sla skupaj laufat okol blejskega Vsa cast, drugace!!! ooo michelle, ma bi se ti že podredil oz. prilagodil tvojemu tempu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 ja, Seal, verjetno bi lahko tekla skupaj, ko bi ti tekel 2.krog bi jaz prvega, pa bi par metrov tekla družno.Jaz jih 8(km) pretečem v 42minutah, pa moram kar delat Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, Seal, verjetno bi lahko tekla skupaj, ko bi ti tekel 2.krog bi jaz prvega, pa bi par metrov tekla družno.Jaz jih 8(km) pretečem v 42minutah, pa moram kar delat hehe, ja no sej počasi se daleč pride, sicer pa 42 min za 8km niti ni slabo ti kar pridno teči še naprej in garantiram ti,da boš iz meseca v mesec boljša ob seveda urejeni in predvsem kakovostni prehrani-tudi to je treba upoštevat! pa počitek oz. kvalitetno spanje za regeneracijo ne smete zanemarit lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Ja, berem to o prehrani in vedno bolj mi je jasno, da moram nekaj spremenit, ker mi telo ne da delat, ker nima prave energije. Ja, sej bo. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tan 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Jaz sem se zadnje čase tudi kar zapustila in ne najdem prave volje in energije za vadbo. Sto izgovorov najdem...zjutraj sem zaspana, zvečer utrujena, pa sitna... Kaj naj naredim? Popolnoma sem brez kondicije, po 10 minutah orbitreka bi lahko kar izdihnila. Že normalno imam višji pulz. Kaj naj naredim, da ga umirim, kako naj začnem, pridobim kondicijo? Tan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 ja no, zacni z manj, potem pa postopoma stopnjuj...Zjutraj je najboljs, ce mas le moznost, sam zbrcaj se, 1x, 2x, pol pa kmal postane navada, ze zato, ker se tolk dobr pocutis pol. Ti nekaj povem - men se zjutraj skor nikol ne da na fitnes, pa grem, ker vem kok se bom pol dobr pocutila in ko se vracam domov, si recem, jessss, kok dbest se pocutim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem se zadnje čase tudi kar zapustila in ne najdem prave volje in energije za vadbo. Sto izgovorov najdem...zjutraj sem zaspana, zvečer utrujena, pa sitna... Kaj naj naredim? Popolnoma sem brez kondicije, po 10 minutah orbitreka bi lahko kar izdihnila. Že normalno imam višji pulz. Kaj naj naredim, da ga umirim, kako naj začnem, pridobim kondicijo? Tan začni s hojo in to stopnuj z dneva v dan, večjo oz. daljšo relacijo in hitrejši tempo teden za tednom.. potem pa počasi lažji tek oz. joging.. počasi in vztrajno, nobeni dobri in predvsem trajni rezultati NE pridejo čez noč! sej bo,samo dovolj dobre volje in veselja potrebuješ pa bo tudi motivacija in ko boš enkrat neki konkretnetga zase naredila na svežem zraku, boš tudi več energije imela in ne boš več zaspana in lena lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>začni s hojo DBEST nasvet, sem vedla da bodo nasi maherji vse vedl, kako nisem pravzaprav sama ze 'ponudla' ti tega... ker men je (hitra, kar je itak) hoja najbolj dbest in po mojem je tud tko - najbolj dbest... Recimo (zdaj bluzim, sam NI off topic) lohk bi (JAZ, zase pac samo govorim) spodbijala tole, da gospodinje kao sicer mislijo, da se telesno aktivirajo, da pa to ni res, ker obremenjujejo to in to...no, jaz pa preprosto menim, da ce si z zavestjo pri stvari, da se da.kar pomeni recimo da: ko dvigujes raznoraznosti in ko torej pocepas, da tko, da z ravno hrbtenico... in recimo ko hodim, ne hodim zgolj da hodim, mehansko (=tja je treba pac priti), pac pa... nekak... 'energetsko' hodim... tko prav mishice napenjam in vsega boga... skratka, izkoriscam pravzaprav za telovadbo. In ko hodim po stengah blazotnih (vsak dan vsaj 3x, 4. stuk brez lifta), si recem, evo steper. to da se pretegnem 1000x dnevno - kaj je to drugega kot joga, avtokiropraktika???To macka pocne - zakaj ne gledamo v naravo tud mal?zakaj iscemo *daewoo* sisteme nekaksne ( ), ce je pa v resnici vse tako preprosto???a ni hec? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 super Marsa ti se pa res znajdeš dobr si to napisala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 haha, me veseli (tud da stekas tale moj bluz, itak pa - a si dvojcek al nisi, in kar je morda se skoraj bistveneje, a si 13. al nisi )... se mi zdi, da me v takemle impulz bluzu ne steka vsak... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tan 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Hvala za super nasvete... Zdaj se moram le prepričat in začet... Kar je najtežje . Bom poročala, kako mi gre... Tan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 vem. 'ZACNI! ZACETEK JE POLOVICA DELA'([mislim da] latinski pregovor). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Dobro jutro! Samo pozdravit sem vas prišla........Pravkar pijem dišečo kavico potem pa marš na en gorski tek, da se naužijem narave in kurim maščobe še cel dan..,he,he,he čauček, se sišimo zvečer p.s. danes,ko je tako lep dan vam želim veliko volje za gibanje.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Ker sem se odlocu da je pa res skrajni cas da se mal spravim v formo preed poletjem, sem resno zacel migat-podatki za jutranji trening: -snatch 1 serija 20 ponovitev 50kg -3 serije pistolov po 30 ponovitev vsaka noga (lastna teza). -bent-press 2 seriji po 12 ponovitev 60kg -chin-upi ladder total 102 (lastna teza) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Ce bi kaj stekala?A so kje kaki 'prevodi' tega?Kaka stran, kjer bi pisalo bench in bi zraven bila slikca, kaj da je to...Ker morda kaj od tega ze clo poznam in ze clo izvajam, pa pojma nimam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Sem skoraj 99% da teh vaj ne izvajas, niti jih nisi videla nobenega izvajati jih na fitnesih (edino chin-upe mogoce). Gre bolj za vaje za funcionalnost, kot za estetiko (oz. je v tem primeru estetika posledica funkcije in ne sama sebi namen), poleg tega so pa se brutalno tezke in zanje vecina ljudi sploh nima zadosti "jajc." Pistol je vaja pri kateri stojis na eni nogi drugo nogo iztegnes naprej(v zrak!!) in potem gres dol v pocep, dokler se ti rit ne dotakne mec(listov), potem pa vstanes-to je ena ponovitev. Snatch je element klasicnga dvigovanja utezi. Ko v enem sunku dvignes utezi iz tal nad glavo. Bent-press (in ne bench-press) tale je pa zlo tricky za razlozit, bom probal najti slikico!! Chin-upi so klasicni dvigi na drog, izvedeni tako da so dlani obrnjene k tebi. Bom pa se slikce probal izvrtati, se posebej za bent press!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Imas prav, nobene vaje tele ne izvajam. No mislila sem recimo tudi one, ki si meni svetoval, da od onih morda clo ze kako izvajam (tole mi je bilo ze prej jasno, da najbrz ti ne izvajas telih 'baletnih', mojih ). Ce bos nasel kaj, bi bilo dbest, ja, da mamo se to...Ker jaz si tud ne spomnim kar vseh vaj sama... vseh pa mi zagotovo niso pokazal...pa se tko odstekano sem zacela, da ni bilo trenerja, pol sem pa kar sama delala (ene dve vaji mi je se Jure Kosir pokazal )... no pol ko sva bila s trenerjem, 'sem pa ze vse vedla'. In zdaj pac delam te vaje...Bi bilo pa tud men fajn kaj novega, ze zarad ucinka... ce skoz eno in isto furas, slej ko prej ne dela vec... moras al stopnjevat al pa menjavat serije vaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Bent-pressPistolSnatchChin-up Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Uhhhhhhhhhhhh, rocno sem se spravila zdajle *izvajat* pistol, haha, :DNo dol se pridem (tud pocasi, lepo kot je treba), sam nazaj gor pa ni sans . Tale snatch, to je par tipov na fitnesu ko tole furajo... Chin up - nekaj podobnega pa tud jaz delam, na dveh teh orodjih (bom pogledala kako se rece). Thanx, no fajn da je to tu, ziher bo se koga zanimal (ce ze mene). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Pa se une vaje, ki sem ti jih zadnjic priporocal:PocepStiff-legged deadliftBench pressVeslanje v predklonumilitary pressPulldown Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Ej, hvala ti za prijaznost, pa se tko lepo si zlinkal in vse! Bench press ze delam (dbest za prsi in vse, ful cutim vse te mishice, v zacetku mi je bilo ful tezko, sam sem postekala, da druge mishice delajo, ki so predtem spale, pol jih pa zaktiviras, zdaj pa prav rada delam to vajo) prav tako pulldown in nekaj podobnega kot military press. Ono drugo pa delajo tipi, zgleda ful hudo, mislis da to ne bi bilo prevec tumach zame?na teh tavelkih utezeh? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ono drugo pa delajo tipi, zgleda ful hudo, mislis da to ne bi bilo prevec tumach zame?na teh tavelkih utezeh? Ne bi bilo prevec.Sej utezi prilagodis svojim trenutnim sposobnostim. Pa delaj najprej samo s palico da dobis filing za vajo, pa samozavest, pol pa pocas dodajaj tezo. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Ok, napadem trenerja z vsem tem jutri... (ce bom sla) jaz pa prav RADA telovadim. Prav MORAM. Prav ugodje cutim, nekaj se sprosti v meni, prav uzivam, ko migam, blagor meni, kok fajn, bogi tisti, ki so debeli pa se volje nimajo, hvala bogu za voljo. To sem pa res hepi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.