seal 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 dones pa sm delal samo noge in trebušne mišice Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, klele ga mate. Vedite pa da kakorkoli vam je ze vsec, se vedno je bolj vsec samemu sebi, kot pa katerikoli izmed vas (insiderska info). Marck Goran Lorencin bljek :xx!: ne bi ga dirala ni za brdo karamela Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 al pa drugače:nebi ga dirala ni telekomandom preko save Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Jz tud ne...,fuj :xx!: :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Danes ne bom pa nič telovadila,ker sem totalno uničena....Pa tole vreme me tudi uničuje....grrrr, hočem sončka, da lahko grem v naravo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 dones: dopoldne: tek 6,6 km - 25 min zvečer: fitnes - prsa,hrbet,roke(triceps) jutri pa tek 14,5 km , vikend pa aktivni počitek na obali Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa nogice?Nisem šla. Mi je rekel maser, da naj se ne igram s tem kar imam,da ne bo še huje ...Nekaj moram pogruntat, ker ne morem tako-se mi vedno manj da "normalne" stvari počet.Pomlad, hvala Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 tudi jaz sem si čez zima nabrala nekaj odvečne teže, ki jo sedaj že pridno zbijam. vsaki dan delam trebušnjake, vaje za noge in zadnjico, popoldan grem na dol sprehod, pa se eno napravo sem si kupila za telovadit - ab roler. drugače pa tudi veliko kolesarim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisem šla. Mi je rekel maser, da naj se ne igram s tem kar imam,da ne bo še huje ...Nekaj moram pogruntat, ker ne morem tako-se mi vedno manj da "normalne" stvari počet.Pomlad, hvala si probala dat glino gor? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Ne Bom pa poskusila-hvala Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, klele ga mate. Vedite pa da kakorkoli vam je ze vsec, se vedno je bolj vsec samemu sebi, kot pa katerikoli izmed vas (insiderska info). Marck Goran Lorencin Ma jaz sem cudna, ampak men tole PAC ni vsec... Drugac pa... kok pase zjutraj direkt iz postelje in par serij pozdrava soncu naredit bi blo treba se mal disciplinirat, da mi to v navado pride... ampak kolkor se poznam Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Jaz vceraj nisem naredila cist nic zase. Preducerisnom pa koncno uzela v roke utezi pa tekla. Samson, ne da se mi razlagat, narobe si me razumel...ko se mi bo dalo, bom napisala. Sej ni treba da vam je vsec, ampak fuj cloveku rect, je pa tud malce mimo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Ja, sem brala njegov forum in mi je ok-ve, kaj dela(moje mnenje). Ima svoj način, testira sebe in dela z izkušnjami-to mi je všeč. Se pa jaz ne morem tako prehranjevat, kot on piše, pa verjamem, da to komu paše...ma jaz, pa hrana-itak tema zase Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Za relaksacijo po učenju: 30 minut sobnega kolesa, 100 trebušnjakov,malo dvigovanja uteži (samo 5 kg v vsako roko), sklece in raztezanje. Počutje definitivno boljše in tudi glavobol me je minil....,zdaj pa naprej učit Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Ta teden sem enkrat laufala, dvakrat naredila jogo celo po novem - vseeno se jo da izvajati v študentu - in kar nekaj tudi posteljne telovadbe sem izvajala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Jaz sem potem šla včeraj na pohod po PSTju. Prišla okol in dobila medaljo . Na koncu so me ful bolel kolki. Popoldan sem se komaj premikala...dons je mal bolš Aja, 35 km sva prehodila v 7 urah, ustavla sva se ene 3x po tri minute. Drugo leto grem spet... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Sta pa kr hodila Super. uživaj svoj nedeljski počitek Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Se ena fajn stvar za kurit kalorije; KOLEBNICA Ker je intenzivnost vadbe s kolebnico visoka, ima ta velik vpliv tudi na metabolične procese v telesu. Povečuje metabolizem in bazalni metabolizem, kar se odraža kot povečana poraba energije v mirovanju. Zato lahko rečemo, da vadba s kolebnico vpliva na porabo kcal v mirovanju. Še zlasti kadar nimate časa, je lahko tovrstna vadba zelo dobra zamenjava aerobnega treninga. Večina športnikov verjetno pozna preskakovanje kolebnice, saj je zelo priporočljiv pripomoček zlasti pri športih, kjer je potrebno izboljšati skočnost in eksplozivnost. S poskoki namreč v možganih izdelamo določene vzorce, ki se pojavljajo pri odrivu oziroma vertikalnem skoku. S ponavljajočo vadbo se možganski programi okrepijo in izboljšajo prenos živčnih impulzov do motoričnih enot, kar pomeni razvoj večje sile in s tem višjega skoka. Izboljša se koordinacija gibov in s tem ekonomičnost pri razvoju sile Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Tocno ne vem; sam po moje je fora v tem, da pravilno skacemo. Torej: Tri »zlata« pravila!Pravilo 1. Poskoki naj ne bodo višji od 3 do 8 centimetrov.Pravilo 2. Ne doskočite na celo stopalo! Skakajte mehko in z občutkom, vsak skok naj bo izveden na prstih, doskok rahlo ublažite s prsti in z mehkim dotikom s tlemi.Pravilo 3. Med vadbo bodite sproščeni, poskoki pa naj bodo mehki ter izvajani z užitkom. -Pravilna dolžina kolebnice: s stopalom stopite na sredino kolebnice, konca potegnite proti telesu, pravilna dolžina kolebnice je, kadar vam ročaj seže malce pod pazduho. -Pri preskakovanju kolebnice vedno uporabljajte dobre športne copate, da bi ublažili tresljaje, ki potujejo po kosteh in obremenjujejo sklepe -Ne skačite več kot 8 cm nad tlemi z višjimi preskoki ne boste hitreje napredovali, samo obremenitve sklepov bodo večje. AKTIVNOST 60 minut Poraba kcal Skoki čez kolebnico 975 kcal No pa da se to zacnem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem potem šla včeraj na pohod po PSTju. Prišla okol in dobila medaljo . Na koncu so me ful bolel kolki. Popoldan sem se komaj premikala...dons je mal bolš Aja, 35 km sva prehodila v 7 urah, ustavla sva se ene 3x po tri minute. Drugo leto grem spet... o jest tut! Pa je medalj zmanjkalo, ko sem jaz prispela na cilj Ampak je zadoščenje, skoraj brez kondicije sem se spravila v tole...aiaiaia, no drugo leto vsekakor vsaj malce poskrbela za tole....pa kot si rekla, kolki tudi mene in pa kolena, mišice pa čist ql, kot da nič ni bilo...skoraj... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Mene pa zanima, če kdo ve -kaj manj obremeni kolena in kolenske vezi-rolanje al tek? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima, če kdo ve -kaj manj obremeni kolena in kolenske vezi-rolanje al tek? rolanje, sicer pa pravilni tek in dobra obutev zelo oblaži bremenitve.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Mene pa zanima kaj NAJBOLJ krepi prsne mišice Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima kaj NAJBOLJ krepi prsne mišice za začetek(glede na tvoja leta), bo dovolj, če izvajaš vsak drugi dan skletce in sicer do odpovedi, narediš jih kolikor lahko, recimo 5x po 10 ali pa 20 ponovitev, nevem kakšne so tvoje zmožnosti - to je samo primer, pa med serijami imej počitka od 90 do 120 sekund.. Kasneje ko ti bodo skletce že mala malica pa se ponovno javi in ti povem, kako naprej lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.