seal 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 no js pa sm dones spal po dolgem času do 11h dopoldne, potem sm šou tečt cca. 6 km dobrih 20 minut in zvečer še fitness: treniral sm ramena in roke(biceps)to je to Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Se strinjam s sealom z eno izjemo-nikoli do odpovedi-vedno imej vsaj eno ponovitev v rezervi. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se strinjam s sealom z eno izjemo-nikoli do odpovedi-vedno imej vsaj eno ponovitev v rezervi. no ja, fant mora dobit najprej "grif" oz. pravi občutek, tako da bo vedel koliko rezerve še ima, do takrat pa je vseeno.. lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 me taku rt boli, da ne vem če bom dons kej laufala. grem raj mal na stepr... čeprov bi šla na rožnik. sam dons nau časa... razn če grem ponoč kšn kres zakurt. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>rolanje, sicer pa pravilni tek in dobra obutev zelo oblaži bremenitve..Ja, pravilni tek-sem imela občutek, da pravilno tečem, pa mi je bilo rečeno, da nekaj delam narobe, če so se mi vnele vezi...res je, da sem imela večkrat poškodovan desni gleženj in verjetno zato nepravilno obremenjujem levo nogo .Kje pa izvedet, a tečem pravilno oz. kako je pravilno? Mi tako manjka tek Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 hmmm težko zej rečt oz. opisat pravilni tek, važno, da se ne brcaš v rit in da ne nabijaš v tla, ampak tečeš lahkotno in sproščeno.. evo dones mam pa js trening mal drugač, tek okol žice sm spustil oz. zamudil , čeprav sm mel namen it, ampak... shit happens... pustmo zej to... ustal ob 10h šou za pol ure na 90kg heavy bag boksarsko vrečo in jo intenzivno božal,tok da sm bil vs premočen haha, v glavnem zelo dobra aerobna vaja, potem ob 12h šprint na 100m - 10x , momentalno malo počivam in se učim(kao ) zvečer pa še en konkreten trening nog. lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Kako dolgo izvajat da bojo očitne mišice? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako dolgo izvajat da bojo očitne mišice? ti samo deli, deli, deli pa deli... mislm to je tko, sigurno se ti bo že lepo poznalo po treh mesecih, če boš redno treniral, vsaj 3x na teden! pa hrana je tudi pomembna in seveda spanec! mišice rastejo samo med spanjem in ne takrat, ko treniraš! tako,da jej zdravo, 5 obrokov dnevno(v pravem razmerju beljakovin in hidratov, proti večeru naj bo bolj beljakovinska hrana) pa te obroki naj bodo količinsko normalni, ne pretiravat! po malo in malo! potem naprej pa je dosti odvisno tudi od genetike, boljšo genetiko imaš, bolje se ti bo poznalo in hitreje rastlo, slabšo genetiko imaš, počasneje se ti bo poznalo oz. rastlo... lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chameleon 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 (popravljeno) Seal sam ti pa zelo hitr tečeš - 6km v 20 min (povprečna 18km/h ) jst 7-8km (ne vem točn) pretečem v 45min (povprečna prbližn 10km/h). Je pa res da se ne ženem do amena, pač tečem zase, ne pa za druge (vidno opazne mišice al pa kej podobnega ). Do mišic mi itak manjka ena dnevna porcija beljakovin (vegi, pa mesa ne nadomeščam čist ustrezno - še ) chameleon Popravljeno 9. maj 2005 -> chameleon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seal sam ti pa zelo hitr tečeš - 6km v 20 min (povprečna 18km/h ) jst 7-8km (ne vem točn) pretečem v 45min (povprečna prbližn 10km/h). Je pa res da se ne ženem do amena, pač tečem zase, ne pa za druge (vidno opazne mišice al pa kej podobnega ). Do mišic mi itak manjka ena dnevna porcija beljakovin (vegi, pa mesa ne nadomeščam čist ustrezno - še )chameleon hehe, ja no ja tud js tečem zase (vidno opazne mišice) - kaj si hotel s tem povedat? lej pri takem teku kot je povprečna hitrost 15km/h in več pa pulz nad 150 ni več kurjenje maščob ampak že kurjenje mišične mase... tako, da js veliko kombiniram anarbono + aerobno, da vzdržujem mišice, ker drugače pri mojem načinu teka bi js bil že posušen suhec.. samo toliko o tem "vidno opazne mišice" sicer je pa meni cilj optimalno imeti oboje, odlično kondicijo + super moč! to je to! aja za mišice ,nevem zakaj vsi mislite koliko je potrebnih beljakovin, to sploh ni res, aktiven človek, reicmo tako kot js, rabi približno od 1,5 do 2 grama B na 1 kg telesne teže, sepravi js imam 87 kg potrebujem dnevnega vnosa B okoli 175 g B to pa dobiš zelo hitro, če se kaj spoznaš na prehrano! lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Včeraj zvečer sva šli s sestro eno hitro hojo od Rakovnika do Livade, pol do Prul na grad, pa nazaj do Rakovnika po Dolenjki. 1.50 hitre hoje... Je blo fino....najbrž grem danes spet! Sva se pa včeraj s sodelavko zmenili, da gremo drugo leto na tek trojk... Ah kje je še to... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Pomlad, ti pa kr šibaš. Pridna .Škoda, ker nisi bližje-bi mi pasala taka družba Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pomlad, ti pa kr šibaš. Pridna .Škoda, ker nisi bližje-bi mi pasala taka družba škoda...Veš bo kmal poletje , pa bi rada kako stvar od lani nase navlekla... Mi je pa kul šport...bi mogl Lunatiki en tak športn dan organizirat...ne pa da sam po gostilnah Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ja pridne ste punce hmmmm dones pa se men ne da nič.. ampak, vseen bom šot tečt Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>za začetek(glede na tvoja leta), bo dovolj, če izvajaš vsak drugi dan skletce in sicer do odpovedi, narediš jih kolikor lahko, recimo 5x po 10 ali pa 20 ponovitev, nevem kakšne so tvoje zmožnosti - to je samo primer, pa med serijami imej počitka od 90 do 120 sekund.. Kasneje ko ti bodo skletce že mala malica pa se ponovno javi in ti povem, kako naprej lp hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Ojla, mene pa zanima, ce doma kdaj telovadite cisto nagi? Meni je to ful dober. Tudi vam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla, mene pa zanima, ce doma kdaj telovadite cisto nagi? Meni je to ful dober. Tudi vam ja seveda telovadimo nagi men je to tud fullll dober, med rjuhami seveda! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Včeraj za relaksacijo 45 minut lahkotnega teka, malo trebušnjakov, raztezanje,....toje pa tudi vse...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včeraj za relaksacijo 45 minut lahkotnega teka, malo trebušnjakov, raztezanje,....toje pa tudi vse...... Kaj bi te rada več Jaz ga počasi tud maham na fitnes Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj bi te rada več Jaz ga počasi tud maham na fitnes go milfe go !! ja kokica itak pridna kokica lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>go milfe go !! ja kokica itak pridna kokica lp Ma, če od kar mam probleme s hrbtenico sm se zavalil kot pujs. Lani taki čas sm, mel 90 kil, pred mesecem pa 99. No, od kar sem začel, mam manjše težave z njo pa še balasta sm 5 kil skino Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 nabiram opremo za body pump, da bom lahko doma delala, ker nisem zmeri v lj... Počas pa bo...drog je pa tko težko dobit Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, če od kar mam probleme s hrbtenico sm se zavalil kot pujs. Lani taki čas sm, mel 90 kil, pred mesecem pa 99. No, od kar sem začel, mam manjše težave z njo pa še balasta sm 5 kil skino uuu ja, to pa le pazi, lagano, sej veš treba pazit na križ! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuu ja, to pa le pazi, lagano, sej veš treba pazit na križ! Sej delam prav po programu za hrbtenico (nisme hotel kar nekaj na slepo, bi lahko blo več škode kot koristi) in hkrat za celotno telesno kondicijo, tečt pa ne smem. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej delam prav po programu za hrbtenico (nisme hotel kar nekaj na slepo, bi lahko blo več škode kot koristi) in hkrat za celotno telesno kondicijo, tečt pa ne smem. kaj pa kolo?? js bom čez poletje več kolesaril kot tekel Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.