Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

Koncno dobila l karnitin x:o)x Skoda da po teku, bomo pa jutri sprobal, al pa zvecer, ce se mi bo dal.

Aja, pa poskusala sem skakat s kolebnico...je bila bolj kriza :) :D x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Koncno dobila l karnitin  x:o)x Skoda da po teku, bomo pa jutri sprobal, al pa zvecer, ce se mi bo dal.

Aja, pa poskusala sem skakat s kolebnico...je bila bolj kriza :) :D  x:Ix

pošteno, poročaj kako in kaj... :palec: x;)x

js sm pa dones full mal, nč teku.. samo zvečer en trening prs in bicepsou.. that's all..

lp

honor and respect

Jaz sem se pa kakšno dobro leto nazaj začela ukvarjati s borilnimi veščinami (aikido, jiu-jitsu) in moram reči, da so mi raznorazne maščobice in celuliti dobesedno izpuhteli, prej sem se pa matrala ko norc, da je šla kakšna kilca dol.

Dobr je ker ti resnično pri vsaki vaji dela celo telo in to mi je ful všeč. x:Dx

Ojla, Katu, zijvo in odbrodosla! :palec: x:)x

Fajn, ja, verjamem! x8Dx :palec:

Jaz sem sla pa vceraj prvic po dveh tednih spet na fitnes in jutri grem tud. Mal pades iz ritma, pa se ti kar ne da, pol pa gres, pa ZAKON! x^x xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ojla, Katu, zijvo in odbrodosla! :palec: x:)x

Fajn, ja, verjamem! x8Dx :palec:

Jaz sem sla pa vceraj prvic po dveh tednih spet na fitnes in jutri grem tud. Mal pades iz ritma, pa se ti kar ne da, pol pa gres, pa ZAKON! x^x xyesx

:palec: x:Dx

Jaz se fajn počutim po njem kot šus, hrbtenica ne boli, pa še kile letijo z mene, da je kaj x:)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

a res, tolk se ti je popravilo??? super, me veseli!! :palec: x8Dx

no zdaj bos pa pol ze kmal 'zrel' za kirota. x^x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pošteno, poročaj kako in kaj...  :palec:  x;)x

Lih kar sem spet uzela zlicko, ker grem cez 10 minut laufat.

Sem zdaj ze trikrat uporabila, pa kaksne velike razlike ne cutim. Mogoce je kot nek placebo, ampak zdi se mi, da se pri teku res malce bolj znojim x:o)x

Pa pise 1-2 kuhinjski zlici...kolk naj?

L karnitin klik

Razlike pred jemanjem in po ne opazi prakticno nihce (katere jaz poznam, pa so poskusali s tem).

No, mogoce je kaj haska pri kaksen novopecenem vegiju, ki se strogo narobe prehranjuje, 'daljcasni' vegiji vecinoma poznajo pestrejso prehrano...

L karnitin je drugace v rdecem mesu, pa tudi drugje...

<{POST_SNAPBACK}>L karnitin klik

Razlike pred jemanjem in po ne opazi prakticno nihce (katere jaz poznam, pa so poskusali s tem).

No, mogoce je kaj haska pri kaksen novopecenem vegiju, ki se strogo narobe prehranjuje, 'daljcasni' vegiji vecinoma poznajo pestrejso prehrano...

Ta aminokislina je transporter mascobnih kislin skozi celicno membrano v mitohondrij. Tako, da je zelo primerna za kake low carb variante, ko imas jetrni glikogen prazen in lazje kuris mascobe za energijo. Se najbolj v kombinaciji s kakim sinefrinom, ekstraktom zel. caja...

Odvisno je tudi od oblike carnitina, al je base al je sol, najboljse je pa da dobis kombinacijo l-carnitina pa acetil l-carnitina.

Zadeva deluje, vendar morajo biti doze vsaj po 5g dnevno da deluje (base), ce je sol pol vsaj 12g.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>L karnitin klik

xrolleyesx

no pol sm pa prva.

<{POST_SNAPBACK}>xrolleyesx

no pol sm pa prva.

Pri vegetarijancih, ki so deficitni v tej aminokislini lahko deluje tut pri nizjih dozah.

Seveda je pa ob pravilni prehrani in povecani aktivnosti-se pravi v razmerah kaloricnega deficita tezko dolociti magnitudo ucinka karnitina in magnitudo ucinka kaloricnega deficita.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pa ne vem. Jaz sem se pozanimala pr...sej ves komu in kateri strani xrolleyesx x:o)x pa mi je predlagal doloceno vrsto l-karantina ( bi morala it zdaj v kuhinjo dol pogledat tocno kaj pise, pa se mi zdejle ne da).

In sploh ni res, da nimam pestre prehrane....

Pac tole sem poskusila. Lahko, da je sicer v glavi, sej velike razlike nisem videla, ampak ce mi pomaga vsaj malce, ni skoda tistih nekaj jurjev. Presvicana definitivno sem x;)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Pa ne vem. Jaz sem se pozanimala pr...sej ves komu in kateri strani  xrolleyesx  x:o)x pa mi je predlagal doloceno vrsto l-karantina ( bi morala it zdaj v kuhinjo dol pogledat tocno kaj pise, pa se mi zdejle ne da).

In sploh ni res, da nimam pestre prehrane....

Pac tole sem poskusila. Lahko, da je sicer v glavi, sej velike razlike nisem videla, ampak ce mi pomaga vsaj malce, ni skoda tistih nekaj jurjev. Presvicana definitivno sem  x;)x  x:Dx

Ce mas filing, da moras za to da si presvicana dat nekaj jurjev, lahko kdaj zvecer prides k meni. x:Dx :vragec:

Frank Zappa

Hvala za ponudbo, ampak ne hvala. K "svicanju" bo bolj pripomogel individualni tek, rolanje in kaksne kardio vaje x;)x

Prej smo nekaj saltali po televiziji in je bil Goran na "Lepota in stil". Zdaj sem namrec ugotovila, da sem glavne trebusnjake delala malce narobe xrolleyesx . Je bilo fajn prikazano kako in kaj :palec: Pa kako sir ni dober za hujsanje, trening etc ( jaz ga imam pa tako rada xrolleyesx ).

Jah tezko se hujsa z zivili, ki imajo 40% mascobe pa se laktozo ja. Drgac se pa v Sparih dobi tut en avstrijski sir, ki ima samo 2% mascobe-no sam laktozo ma pa se zmeri-ce se ze ne mores odreci.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Ce mas filing, da moras za to da si presvicana dat nekaj jurjev, lahko kdaj zvecer prides k meni. x:Dx  :vragec:

ja pajade xrolleyesx :o|o:

dons grem pa spet mau laufat... če bo sonček se pa popoldne še kam na kšn hribček odvlečem :palec: sam baje spet en dž napovedujejo :inocent:

spet se mi je na bolš poslabšal

Zjutraj rolanje, pravkar pa sem prišla z 30 minutnega teka, naredila 150 trebušnjakov, malo dvigovanja uteži in na koncu še raztezanje.

Na splošno, zadovoljna z današnjim dnem.....

xDDx xDDx xDDx xDDx xDDx

Smisel življenja je največja sreča

aja, zdajle ko sem preletela tole in videla 'karnitin', sem postekala, carne - meso... ko pravis samson da je v rdecem mesu... xyesx zato karnitin in torej ze samo ime pove, za kaj gre. xyesx

Picasso

pridna kokica, jaz pa v nedeljo nic od nic v smislu telovadb in teh scen...

kaj cmo, a ne? x:px

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>pridna kokica, jaz pa v nedeljo nic od nic v smislu telovadb in teh scen...

kaj cmo, a ne? x:px

Veš kaj, zjutraj sva z mojo ljubko hčerkico nameravali nekam iti,ker sva bili sami doma in sva se pač odločili, da odrolava v mesto na sladoled. Tako, da sva zdužili prijetno s koristnim......Je pasalo x:Dx

Teč sem pa šla pač zato,ker sem enostavno imela preveč energije in jo je bilo treba spravit ven,he,he,he xDDx in ni mi žal, ker se počutim fenomenalno....

Bom kar lažje zaštartala v nov delovni teden.....

Pa da boš vedela, da se tudi meni včasih prav nič ne da v nedeljo in pač ne počnem drugega kot lenarim. Tudi to paše včasih x:Ix x;)x

Smisel življenja je največja sreča

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...