Michelle 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Koncno dobila l karnitin Skoda da po teku, bomo pa jutri sprobal, al pa zvecer, ce se mi bo dal. Aja, pa poskusala sem skakat s kolebnico...je bila bolj kriza Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Koncno dobila l karnitin Skoda da po teku, bomo pa jutri sprobal, al pa zvecer, ce se mi bo dal. Aja, pa poskusala sem skakat s kolebnico...je bila bolj kriza pošteno, poročaj kako in kaj... js sm pa dones full mal, nč teku.. samo zvečer en trening prs in bicepsou.. that's all.. lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katu 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Jaz sem se pa kakšno dobro leto nazaj začela ukvarjati s borilnimi veščinami (aikido, jiu-jitsu) in moram reči, da so mi raznorazne maščobice in celuliti dobesedno izpuhteli, prej sem se pa matrala ko norc, da je šla kakšna kilca dol. Dobr je ker ti resnično pri vsaki vaji dela celo telo in to mi je ful všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Ojla, Katu, zijvo in odbrodosla! Fajn, ja, verjamem! Jaz sem sla pa vceraj prvic po dveh tednih spet na fitnes in jutri grem tud. Mal pades iz ritma, pa se ti kar ne da, pol pa gres, pa ZAKON! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla, Katu, zijvo in odbrodosla! Fajn, ja, verjamem! Jaz sem sla pa vceraj prvic po dveh tednih spet na fitnes in jutri grem tud. Mal pades iz ritma, pa se ti kar ne da, pol pa gres, pa ZAKON! Jaz se fajn počutim po njem kot šus, hrbtenica ne boli, pa še kile letijo z mene, da je kaj Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 a res, tolk se ti je popravilo??? super, me veseli!! no zdaj bos pa pol ze kmal 'zrel' za kirota. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a res, tolk se ti je popravilo??? super, me veseli!! no zdaj bos pa pol ze kmal 'zrel' za kirota. menda pa ja , pa za na plažo tud Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 no jaz grem zdajle tečt okol jezera, če ne tečem hitro hodim, če imam psa s seboj potem sem dobra celo popoldne... in takrat ponovim test še 1x sama deluje.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 pošteno, poročaj kako in kaj... Lih kar sem spet uzela zlicko, ker grem cez 10 minut laufat. Sem zdaj ze trikrat uporabila, pa kaksne velike razlike ne cutim. Mogoce je kot nek placebo, ampak zdi se mi, da se pri teku res malce bolj znojim Pa pise 1-2 kuhinjski zlici...kolk naj? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 cesa, kaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>cesa, kaj? L karnitin klik Razlike pred jemanjem in po ne opazi prakticno nihce (katere jaz poznam, pa so poskusali s tem).No, mogoce je kaj haska pri kaksen novopecenem vegiju, ki se strogo narobe prehranjuje, 'daljcasni' vegiji vecinoma poznajo pestrejso prehrano... L karnitin je drugace v rdecem mesu, pa tudi drugje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>L karnitin klik Razlike pred jemanjem in po ne opazi prakticno nihce (katere jaz poznam, pa so poskusali s tem).No, mogoce je kaj haska pri kaksen novopecenem vegiju, ki se strogo narobe prehranjuje, 'daljcasni' vegiji vecinoma poznajo pestrejso prehrano... L karnitin je drugace v rdecem mesu, pa tudi drugje... Ta aminokislina je transporter mascobnih kislin skozi celicno membrano v mitohondrij. Tako, da je zelo primerna za kake low carb variante, ko imas jetrni glikogen prazen in lazje kuris mascobe za energijo. Se najbolj v kombinaciji s kakim sinefrinom, ekstraktom zel. caja... Odvisno je tudi od oblike carnitina, al je base al je sol, najboljse je pa da dobis kombinacijo l-carnitina pa acetil l-carnitina. Zadeva deluje, vendar morajo biti doze vsaj po 5g dnevno da deluje (base), ce je sol pol vsaj 12g. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>L karnitin klik Razlike pred jemanjem in po ne opazi prakticno nihce (katere jaz poznam, pa so poskusali s tem).No, mogoce je kaj haska pri kaksen novopecenem vegiju, ki se strogo narobe prehranjuje, 'daljcasni' vegiji vecinoma poznajo pestrejso prehrano... L karnitin je drugace v rdecem mesu, pa tudi drugje... no pol sm pa prva. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> no pol sm pa prva. Pri vegetarijancih, ki so deficitni v tej aminokislini lahko deluje tut pri nizjih dozah. Seveda je pa ob pravilni prehrani in povecani aktivnosti-se pravi v razmerah kaloricnega deficita tezko dolociti magnitudo ucinka karnitina in magnitudo ucinka kaloricnega deficita. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Pa ne vem. Jaz sem se pozanimala pr...sej ves komu in kateri strani pa mi je predlagal doloceno vrsto l-karantina ( bi morala it zdaj v kuhinjo dol pogledat tocno kaj pise, pa se mi zdejle ne da). In sploh ni res, da nimam pestre prehrane....Pac tole sem poskusila. Lahko, da je sicer v glavi, sej velike razlike nisem videla, ampak ce mi pomaga vsaj malce, ni skoda tistih nekaj jurjev. Presvicana definitivno sem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ne vem. Jaz sem se pozanimala pr...sej ves komu in kateri strani pa mi je predlagal doloceno vrsto l-karantina ( bi morala it zdaj v kuhinjo dol pogledat tocno kaj pise, pa se mi zdejle ne da). In sploh ni res, da nimam pestre prehrane....Pac tole sem poskusila. Lahko, da je sicer v glavi, sej velike razlike nisem videla, ampak ce mi pomaga vsaj malce, ni skoda tistih nekaj jurjev. Presvicana definitivno sem Ce mas filing, da moras za to da si presvicana dat nekaj jurjev, lahko kdaj zvecer prides k meni. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Hvala za ponudbo, ampak ne hvala. K "svicanju" bo bolj pripomogel individualni tek, rolanje in kaksne kardio vaje Prej smo nekaj saltali po televiziji in je bil Goran na "Lepota in stil". Zdaj sem namrec ugotovila, da sem glavne trebusnjake delala malce narobe . Je bilo fajn prikazano kako in kaj Pa kako sir ni dober za hujsanje, trening etc ( jaz ga imam pa tako rada ). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Jah tezko se hujsa z zivili, ki imajo 40% mascobe pa se laktozo ja. Drgac se pa v Sparih dobi tut en avstrijski sir, ki ima samo 2% mascobe-no sam laktozo ma pa se zmeri-ce se ze ne mores odreci. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ce mas filing, da moras za to da si presvicana dat nekaj jurjev, lahko kdaj zvecer prides k meni. ja pajade dons grem pa spet mau laufat... če bo sonček se pa popoldne še kam na kšn hribček odvlečem sam baje spet en dž napovedujejo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 a tle kdo v sport klub na difu hod??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Zjutraj rolanje, pravkar pa sem prišla z 30 minutnega teka, naredila 150 trebušnjakov, malo dvigovanja uteži in na koncu še raztezanje. Na splošno, zadovoljna z današnjim dnem..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 aja, zdajle ko sem preletela tole in videla 'karnitin', sem postekala, carne - meso... ko pravis samson da je v rdecem mesu... zato karnitin in torej ze samo ime pove, za kaj gre. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 pridna kokica, jaz pa v nedeljo nic od nic v smislu telovadb in teh scen...kaj cmo, a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pridna kokica, jaz pa v nedeljo nic od nic v smislu telovadb in teh scen...kaj cmo, a ne? Veš kaj, zjutraj sva z mojo ljubko hčerkico nameravali nekam iti,ker sva bili sami doma in sva se pač odločili, da odrolava v mesto na sladoled. Tako, da sva zdužili prijetno s koristnim......Je pasalo Teč sem pa šla pač zato,ker sem enostavno imela preveč energije in jo je bilo treba spravit ven,he,he,he in ni mi žal, ker se počutim fenomenalno.... Bom kar lažje zaštartala v nov delovni teden..... Pa da boš vedela, da se tudi meni včasih prav nič ne da v nedeljo in pač ne počnem drugega kot lenarim. Tudi to paše včasih Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.