Marsa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 vem. Grozno... natancno to dela folk... grejo laufat pol pa na totalen sladoled, ko pa grejo na kosilo, si narocijo ful enih solat, kao, zdravo, a vse z nekimi dodatki, mastnostmi in vsem, ful bogato vse in tko... Uh delal si tkole, men bi se utrgalo, ker postanem nestrpna in taka do neumnosti. saj to ni prav, to moram spremenit oz. delat na tem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Uh delal si tkole, men bi se utrgalo, ker postanem nestrpna in taka do neumnosti. saj to ni prav, to moram spremenit oz. delat na tem... Jah sej men je blo tut od zacetka mal bad.Sam pol sm pa razmisljal recimo kaksne verjetno jaz kvasim, ce pridem v kako trgovino z racunalniki( a sem ze omenil, da sem racunalniski analfabet??) in pol sem se velik lazje spopadel s tem. Ceprav je tut res, da prehrana le v velik vecji meri pogojuje kakovost zivljenja kokr pa racunalniki, ampak vseen... Toleranco do neumnosti pa kar mam ja... ekh tolk let zivljenja s samim sabo me je le neki naucilo. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Danes sem šla najprej za pol urce teč in zvečer še s kolegico na uro aerobike. Bilo je prijetno in počutim se fenomenalno....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>( a sem ze omenil, da sem racunalniski analfabet??)ne nisi... jaz pa sem ze veckrat, da sem jaz. Hm, tolk let s samim sabo?kaj pa naj jaz recem pol? *fajn kokica, ja pa si res oven, kok sem trapast sklenila tamle... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 A ti si tut nasa?????Hahahha, sej kar ne morm verjet da nism edini. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 danes sem kupila novo kolo in ga je bilo treba sprobat brižna jaz,kako me vse boli Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 kam si se pa peljala??' Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 ma ne pitaj Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Tkooooo delc??' Ah ne sekiri se. Vidim da mas se tega evforicnega otroka v sebi, ki se se vedno zaljubi v novo igraco. To je pa vredno veeeelik vec kokr vse trenutne bolecine! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ti si tut nasa?????Hahahha, sej kar ne morm verjet da nism edini. najbrz si mene mislil v zvezi z racunal. lesovjem oz. tocneje, betonazho. Ce bi men pred dobrimi 5 leti rekel, da bom imela hud sajt na netu in da bom sama prckala, clo programirala, bi se bila pripravljena skregat do konca. Ker - 'nisem tip za'.Sam to je brez veze...sam to drugje nalozim, da ne zagnjavim v temi telovadba. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 he he ma ni bilo niti tako daleč,samo se že kar nekaj let nisem vozila s kolesom,pa živim na hribu :xx!: sami klanci Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chameleon 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes sem kupila novo kolo in ga je bilo treba sprobat brižna jaz,kako me vse boli Nč ne skrbi, sej bo nehalo-mam izkušnje! chameleon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 2x na dan če čas dopušča tečem okoli jezera... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Jaz grem pa zdaj na eno hitro hojo, pa potem nadaljujem z delom....Tekla bom danes tezko ( najhujsi dan ciklusa...). No, kuza bo vesel Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 js bom pa dones čez dan se učil zvečer pa upam, da se bom dobro počutu in šou trenirat noge (prehlad pa te zadeve ) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Uf... noge...to mi deli, tole locuje moske od fantkov-ko mas par sto kil na plecih in gres v luknjo!!!Ultimativni sufer!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uf... noge...to mi deli, tole locuje moske od fantkov-ko mas par sto kil na plecih in gres v luknjo!!!Ultimativni sufer!! ma sploh ne vem, če sm dones zmožen naredit res dober 100% trening nog mal sm švoh, neki me prehlad jebe, že dolg nism podlegu prehladu in me je zej tole res.... hehe,par 100 kil praviš?? ufff a si power lifter? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma sploh ne vem, če sm dones zmožen naredit res dober 100% trening nog mal sm švoh, neki me prehlad jebe, že dolg nism podlegu prehladu in me je zej tole res.... hehe,par 100 kil praviš?? ufff a si power lifter? Ne lih powerlifter, sam se pa bolj najdem tukaj kot pa recmo pr bildingu.Estetka me ne zanima (vec, prestar za te hece, pa da bi jedu 6x na dan in si ne prvoscu tist kar mi pase).V bistvu me zanima relativna moc ( moc na 1kg telesno teze).Se pravi funkcionalnost. Ni lih funkcionlno met 120kg pa met 150 bencha, ce obstajajo ljudje, ki recmo pr 70kg dvigujejo 180kg. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne lih powerlifter, sam se pa bolj najdem tukaj kot pa recmo pr bildingu.Estetka me ne zanima (vec, prestar za te hece, pa da bi jedu 6x na dan in si ne prvoscu tist kar mi pase).V bistvu me zanima relativna moc ( moc na 1kg telesno teze).Se pravi funkcionalnost. Ni lih funkcionlno met 120kg pa met 150 bencha, ce obstajajo ljudje, ki recmo pr 70kg dvigujejo 180kg. heheh, no ja no, js jem 4x na dan, ko mam težek trening 5x drugač pa jem ravno tako kar mi pashe, samo da je to kar mi pashe pač zelo zdravo (sm se tko navadu ) emmm ja no sej powerlifterji pa jejo še več, še posebaj veliko kvalitetnih hidratov pa tud več maščobe rabjo za take podvige,ja? no sej js tud ne treniram zarad estetike-to je pač stranski produkt tega, treniram predvsem tako, kot si ti rekel, za funkcionalnost (da lahko tečem,plezam,plavam,se potaplam..skratka, da lahko počnem vse,da sm gibljiv ) kar se pa tiče moči, sm ti pa tudi že povedal, da mi je pomembno oboje, kondicija + moč ,slednjo sicer zdej samo vzdržujem, če pa bi hotel še več moči, pa bi moral tud hrano oz. obroke povečat in trenirat manj oz. več počivat lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>heheh, no ja no, js jem 4x na dan, ko mam težek trening 5x drugač pa jem ravno tako kar mi pashe, samo da je to kar mi pashe pač zelo zdravo (sm se tko navadu ) emmm ja no sej powerlifterji pa jejo še več, še posebaj veliko kvalitetnih hidratov pa tud več maščobe rabjo za take podvige,ja? TISTI V NEOMEJENIH RAZREDIH PA TEZKASI ABSOLUTNO.CE SI PA V OMEJENIH TEZNOSTNIH RAZREDIH... KAKSNO HRANO JEJO JE PA SPET INDIVIDUALNO DO KONCA-POZNAM KAR NEKAJ PRIMEROV, KI CELO LOW CARB FURAJO-SEVEDA Z VELIKO MASCOB. CIST ODVISNO OD POSAMEZNIKA. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 nč, idem js trenirat, poročam kak je šlo, razmišlam da bi kr ramo pa biceps zategnu nog se mi ne da (mehkužen postajam) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Baba!! Jaz nism bicepsa direkt delal ze 2 leti. Bi blo pa zanimiv spet zacet...to bi ga tko razgnal... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 ja točno to sm delal,kr sm reku rame zategnu pa še biceps, ma sm čist zadovoln, jutr bom pa noge evo še mal opis treninga: prva vaja-rame, štango dvigal za glavo ogrevanje 12 x 40 kg 10 x 50 kg10 x 60 kg 8 x 70 kg 8 x 80 kg 5 x 90 kgše zategnu z 50 kg 10x potem pa 2. vaja z ukrivljeno štango pred sabo dvigneš od bokov do vratu(nevem kako se že imenuje vaja ) 10 x 30 kg10 x 40 kg 8 x 50 kg 5 x 60 kg10 x 30 kgto je blo vse za rame, potem pa še biceps na scootovi klopci z ukrivljeno: 10 x 30 kg10 x 35 kg 8 x 40 kg 6 x 45 kg10 x 30 kg2. vaja: ročke 10 x ročka po 16 kg10 x ročka po 18 kg 8 x ročka po 20 kg 8 x ročka po 22 kg 6 x ročka po 26 kg12 x ročka po 14 kg za zategnitpotem pa še neki najtežjih trebušnih to je to lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Priden Seal! Jaz pa danes nič telovadbe,ker me boli grlo in žge v lička..... Mogoče jutri...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Priden Seal! Jaz pa danes nič telovadbe,ker me boli grlo in žge v lička..... Mogoče jutri...... podobno se je meni včeraj dogajalo, pa sm z močjo misli in močno voljo pregnal ja psiha dela čudeže, dones sm pa tko tko, mal še prehlajen, sam grlo je pa good! ne se dat kokica! čajčk,limonca,med,sladoled! heheh Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.