Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

vem. Grozno... natancno to dela folk... grejo laufat pol pa na totalen sladoled, ko pa grejo na kosilo, si narocijo ful enih solat, kao, zdravo, a vse z nekimi dodatki, mastnostmi in vsem, ful bogato vse in tko...

Uh delal si tkole, men bi se utrgalo, ker postanem nestrpna in taka do neumnosti. saj to ni prav, to moram spremenit oz. delat na tem... x:Ix

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Uh delal si tkole, men bi se utrgalo, ker postanem nestrpna in taka do neumnosti. saj to ni prav, to moram spremenit oz. delat na tem... x:Ix

Jah sej men je blo tut od zacetka mal bad.Sam pol sm pa razmisljal recimo kaksne verjetno jaz kvasim, ce pridem v kako trgovino z racunalniki( a sem ze omenil, da sem racunalniski analfabet??) in pol sem se velik lazje spopadel s tem. Ceprav je tut res, da prehrana le v velik vecji meri pogojuje kakovost zivljenja kokr pa racunalniki, ampak vseen...

Toleranco do neumnosti pa kar mam ja... ekh tolk let zivljenja s samim sabo me je le neki naucilo. xDDx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>( a sem ze omenil, da sem racunalniski analfabet??)

ne nisi... jaz pa sem ze veckrat, da sem jaz. :P

Hm, tolk let s samim sabo?

kaj pa naj jaz recem pol? :sori: x:Ix x:Dx

*fajn kokica, ja pa si res oven, kok sem trapast sklenila tamle... ;) :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A ti si tut nasa?????Hahahha, sej kar ne morm verjet da nism edini. :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

kam si se pa peljala??'

Frank Zappa

Tkooooo delc??' :8):

Ah ne sekiri se. Vidim da mas se tega evforicnega otroka v sebi, ki se se vedno zaljubi v novo igraco. To je pa vredno veeeelik vec kokr vse trenutne bolecine! :palec:

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>A ti si tut nasa?????Hahahha, sej kar ne morm verjet da nism edini. :palec:

najbrz si mene mislil v zvezi z racunal. lesovjem oz. tocneje, betonazho. :P

Ce bi men pred dobrimi 5 leti rekel, da bom imela hud sajt na netu in da bom sama prckala, clo programirala, bi se bila pripravljena skregat do konca. x:px x:Dx

Ker - 'nisem tip za'.

Sam to je brez veze...

sam to drugje nalozim, da ne zagnjavim v temi telovadba. :)

Picasso

Jaz grem pa zdaj na eno hitro hojo, pa potem nadaljujem z delom....

Tekla bom danes tezko ( najhujsi dan ciklusa...). No, kuza bo vesel :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Uf... noge...to mi deli, tole locuje moske od fantkov-ko mas par sto kil na plecih in gres v luknjo!!!Ultimativni sufer!! :palec:

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Uf... noge...to mi deli, tole locuje moske od fantkov-ko mas par sto kil na plecih in gres v luknjo!!!Ultimativni sufer!! :palec:

ma sploh ne vem, če sm dones zmožen naredit res dober 100% trening nog :inocent: mal sm švoh, neki me prehlad jebe, že dolg nism podlegu prehladu in me je zej tole res.... xrolleyesx hehe,par 100 kil praviš?? ufff a si power lifter? :inocent: x:Dx x;)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>ma sploh ne vem, če sm dones zmožen naredit res dober 100% trening nog :inocent:  mal sm švoh, neki me prehlad jebe, že dolg nism podlegu prehladu in me je zej tole res....  xrolleyesx  hehe,par 100 kil praviš?? ufff a si power lifter?  :inocent:  x:Dx  x;)x

Ne lih powerlifter, sam se pa bolj najdem tukaj kot pa recmo pr bildingu.Estetka me ne zanima (vec, prestar za te hece, pa da bi jedu 6x na dan in si ne prvoscu tist kar mi pase).V bistvu me zanima relativna moc ( moc na 1kg telesno teze).Se pravi funkcionalnost.

Ni lih funkcionlno met 120kg pa met 150 bencha, ce obstajajo ljudje, ki recmo pr 70kg dvigujejo 180kg.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Ne lih powerlifter, sam se pa bolj najdem tukaj kot pa recmo pr bildingu.Estetka me ne zanima (vec, prestar za te hece, pa da bi jedu 6x na dan in si ne prvoscu tist kar mi pase).V bistvu me zanima relativna moc ( moc na 1kg telesno teze).Se pravi funkcionalnost.

Ni lih funkcionlno met 120kg pa met 150 bencha, ce obstajajo ljudje, ki recmo pr 70kg dvigujejo 180kg.

heheh, no ja no, js jem 4x na dan, ko mam težek trening 5x drugač pa jem ravno tako kar mi pashe, samo da je to kar mi pashe pač zelo zdravo x:Dx (sm se tko navadu :inocent: ) emmm ja no sej powerlifterji pa jejo še več, še posebaj veliko kvalitetnih hidratov x:Dx pa tud več maščobe rabjo za take podvige,ja?

no sej js tud ne treniram zarad estetike-to je pač stranski produkt tega, treniram predvsem tako, kot si ti rekel, za funkcionalnost (da lahko tečem,plezam,plavam,se potaplam..skratka, da lahko počnem vse,da sm gibljiv x:Dx ) kar se pa tiče moči, sm ti pa tudi že povedal, da mi je pomembno oboje, kondicija + moč ,slednjo sicer zdej samo vzdržujem, če pa bi hotel še več moči, pa bi moral tud hrano oz. obroke povečat in trenirat manj oz. več počivat x;)x

lp x8Dx

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>heheh, no ja no, js jem 4x na dan, ko mam težek trening 5x drugač pa jem ravno tako kar mi pashe, samo da je to kar mi pashe pač zelo zdravo  x:Dx (sm se tko navadu :inocent: )  emmm ja no sej powerlifterji pa jejo še več, še posebaj veliko kvalitetnih hidratov  x:Dx pa tud več maščobe rabjo za take podvige,ja?

TISTI V NEOMEJENIH RAZREDIH PA TEZKASI ABSOLUTNO.CE SI PA V OMEJENIH TEZNOSTNIH RAZREDIH... KAKSNO HRANO JEJO JE PA SPET INDIVIDUALNO DO KONCA-POZNAM KAR NEKAJ PRIMEROV, KI CELO LOW CARB FURAJO-SEVEDA Z VELIKO MASCOB. CIST ODVISNO OD POSAMEZNIKA.

Frank Zappa

Baba!! x:Dx :vragec: Jaz nism bicepsa direkt delal ze 2 leti. Bi blo pa zanimiv spet zacet...to bi ga tko razgnal... x:Dx

Frank Zappa

ja točno to sm delal,kr sm reku x^x rame zategnu pa še biceps, ma sm čist zadovoln, jutr bom pa noge x:Dx

evo še mal opis treninga:

prva vaja-rame, štango dvigal za glavo

ogrevanje 12 x 40 kg

10 x 50 kg

10 x 60 kg

8 x 70 kg

8 x 80 kg

5 x 90 kg

še zategnu z 50 kg 10x

potem pa 2. vaja z ukrivljeno štango pred sabo dvigneš od bokov do vratu(nevem kako se že imenuje vaja :inocent: )

10 x 30 kg

10 x 40 kg

8 x 50 kg

5 x 60 kg

10 x 30 kg

to je blo vse za rame, potem pa še biceps

na scootovi klopci z ukrivljeno:

10 x 30 kg

10 x 35 kg

8 x 40 kg

6 x 45 kg

10 x 30 kg

2. vaja: ročke

10 x ročka po 16 kg

10 x ročka po 18 kg

8 x ročka po 20 kg

8 x ročka po 22 kg

6 x ročka po 26 kg

12 x ročka po 14 kg za zategnit

potem pa še neki najtežjih trebušnih x:Dx

to je to

lp x8Dx

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>Priden Seal!

Jaz pa danes nič telovadbe,ker me boli grlo in žge v lička..... xrolleyesx

Mogoče jutri...... x?x

podobno se je meni včeraj dogajalo, pa sm z močjo misli in močno voljo pregnal x:Dx x^x ja psiha dela čudeže, dones sm pa tko tko, mal še prehlajen, sam grlo je pa good! x:)x ne se dat kokica! x;)x čajčk,limonca,med,sladoled! heheh :palec: x:Ix

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...