kokica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>podobno se je meni včeraj dogajalo, pa sm z močjo misli in močno voljo pregnal ja psiha dela čudeže, dones sm pa tko tko, mal še prehlajen, sam grlo je pa good! ne se dat kokica! čajčk,limonca,med,sladoled! heheh Pa ne dam se. Saj sem danes že cel dan pila čajčka, ampak me tako žge......Mi gre na živce, da veš....Ej, jutri grem pa res na SLADOLED....., he, he,he..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ne dam se. Saj sem danes že cel dan pila čajčka, ampak me tako žge......Mi gre na živce, da veš....Ej, jutri grem pa res na SLADOLED....., he, he,he..... kul, kam pa greš, a grem lahk s tabo?? hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kul, kam pa greš, a grem lahk s tabo?? hehe Lahko, lahko....samo pripelji se sem dol. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko, lahko....samo pripelji se sem dol. ahaa, že vem kam hmmmm se bom potrudu, če ne pa ti prideš gor Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja točno to sm delal,kr sm reku rame zategnu pa še biceps, ma sm čist zadovoln, jutr bom pa noge evo še mal opis treninga: prva vaja-rame, štango dvigal za glavo ogrevanje 12 x 40 kg 10 x 50 kg10 x 60 kg 8 x 70 kg 8 x 80 kg 5 x 90 kgše zategnu z 50 kg 10x potem pa 2. vaja z ukrivljeno štango pred sabo dvigneš od bokov do vratu(nevem kako se že imenuje vaja ) 10 x 30 kg10 x 40 kg 8 x 50 kg 5 x 60 kg10 x 30 kgto je blo vse za rame, potem pa še biceps na scootovi klopci z ukrivljeno: 10 x 30 kg10 x 35 kg 8 x 40 kg 6 x 45 kg10 x 30 kg2. vaja: ročke 10 x ročka po 16 kg10 x ročka po 18 kg 8 x ročka po 20 kg 8 x ročka po 22 kg 6 x ročka po 26 kg12 x ročka po 14 kg za zategnitpotem pa še neki najtežjih trebušnih to je to lp za takele je en pregovor:MOZHE DA PODIZHE SVE MIŠIĆE OSIM TREH zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> za takele je en pregovor:MOZHE DA PODIZHE SVE MIŠIĆE OSIM TREH zlomk ja zmagou si!! bravo! vidim, da si zelo razgleden na vseh področjih.. bravo! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> sej pravm....pichkica zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> sej pravm....pichkica zlomk no ja za računalnikom je lahko bit korajžen, me zanima kdo bi bil pichkica na 4 očke hehe, revček si, škoda besed oz. postov, piši kar želiš, če te to osrečuje lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>no ja za računalnikom je lahko bit korajžen, me zanima kdo bi bil pichkica na 4 očke hehe, revček si, škoda besed oz. postov, piši kar želiš, če te to osrečuje lp a jst kvihtam al ti? (pa verjetn de se she u shpegu pr tem gledash)a jst poslusham pichkasto musko al tiergo? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 briši to zlomk pust človeka pr gmah... se mi je zdelo , da ne bo nič dobrega, če tebe v telovadbi zagledam... ŽIVI IN PUSTI DRUGIM ŽIVETI ORKA MOTORKA TO JE ISTO KO DA BI GAMS KITU RAZLAGAL KAKO JE SKAKAT PO SKALAH.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 Fanta!! Ne mi smetit po temi, prosim!!! Oba po svoje telovadita in spoštujem mnenje obeh, vendar se malce umirita prosim!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Joj, joj, fanta malo bolj na IZI....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 kašna fanta neki??? on je dedek v glavnem, tinal od kje si se pa ti vzela kar na enkrat?? wellcome back p.s. js ne smetam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kašna fanta neki??? on je dedek v glavnem, tinal od kje si se pa ti vzela kar na enkrat?? wellcome back p.s. js ne smetam Ja, preverim vsake toliko časa, kaj se dogaja... he he Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> briši to zlomk pust človeka pr gmah... se mi je zdelo , da ne bo nič dobrega, če tebe v telovadbi zagledam...ŽIVI IN PUSTI DRUGIM ŽIVETI ORKA MOTORKA TO JE ISTO KO DA BI GAMS KITU RAZLAGAL KAKO JE SKAKAT PO SKALAH.... che pa micka ni zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 tud jaz redno telovadim danes sva bile s kolegico 1 uro na rolerjih, potem pa sem doma naredila še nekaj trebušnih in nekaj sklec Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Če si dost slan, ne švicaš niti v postelji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja točno to sm delal,kr sm reku rame zategnu pa še biceps, ma sm čist zadovoln, jutr bom pa noge evo še mal opis treninga: prva vaja-rame, štango dvigal za glavo ogrevanje 12 x 40 kg 10 x 50 kg10 x 60 kg 8 x 70 kg 8 x 80 kg 5 x 90 kgše zategnu z 50 kg 10x potem pa 2. vaja z ukrivljeno štango pred sabo dvigneš od bokov do vratu(nevem kako se že imenuje vaja ) 10 x 30 kg10 x 40 kg 8 x 50 kg 5 x 60 kg10 x 30 kgto je blo vse za rame, potem pa še biceps na scootovi klopci z ukrivljeno: 10 x 30 kg10 x 35 kg 8 x 40 kg 6 x 45 kg10 x 30 kg2. vaja: ročke 10 x ročka po 16 kg10 x ročka po 18 kg 8 x ročka po 20 kg 8 x ročka po 22 kg 6 x ročka po 26 kg12 x ročka po 14 kg za zategnitpotem pa še neki najtežjih trebušnih to je to lp Tisti vaji, ko spredaj dvigujes palco se rece front raise, po slovensko pa predrocenje (smesno do kraja vem). Tkole ko berem pa vidim, da mas mal nesorazmerno pushing/pulling razmerje v moci. S kerim sportom si se pa ukvarjal v mladosti ?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Tako sm jaz vadil ko ti Samson23. Imam doma 2 ročki po 10 kg, pa se še kdaj pozabavam. Drugač sm pa v glavnem odnehal. Hm..zakaj? Mogoče zato, ker mi je dosadlo telovadit 5x na teden. In sm se z leti naveličal. Seveda treba povedat, da pred vajami z utežmi je nujno vsaj 10 - 15 min ogrevanje in raztezovanje, tako da se mišice segrejejo in propravijo za telovadbo. Drugač zdej bom neki probal v stilu tai chi al neki se bom že zmislu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tako sm jaz vadil ko ti Samson23. Imam doma 2 ročki po 10 kg, pa se še kdaj pozabavam. Drugač sm pa v glavnem odnehal. Hm..zakaj? Mogoče zato, ker mi je dosadlo telovadit 5x na teden. In sm se z leti naveličal. Seveda treba povedat, da pred vajami z utežmi je nujno vsaj 10 - 15 min ogrevanje in raztezovanje, tako da se mišice segrejejo in propravijo za telovadbo. Drugač zdej bom neki probal v stilu tai chi al neki se bom že zmislu. Tai chi al pa aikido tut mene fuuul vlece. Sam pr men je vsak sport pr kerem mas fixne treninge precej tezko furat, ker nikol ne vem kdaj bom mel cas, kaj pride vmes... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>se mi je zdelo , da ne bo nič dobrega, če tebe v telovadbi zagledam... ceprav, skodil pa ne bi mal, kaj menis, aakhut? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tisti vaji, ko spredaj dvigujes palco se rece front raise, po slovensko pa predrocenje (smesno do kraja vem). Tkole ko berem pa vidim, da mas mal nesorazmerno pushing/pulling razmerje v moci. S kerim sportom si se pa ukvarjal v mladosti ?? hmmm zakaj nesorazmerno?? to je normalno, sej včeri nism delu maximalne kile,ki jih zmorem hehe, drugač pa sm treniru hokej lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmm zakaj nesorazmerno?? to je normalno, sej včeri nism delu maximalne kile,ki jih zmorem hehe, drugač pa sm treniru hokej lp No kokr si pisu se mi je zdelo da so pushing precej mocnejse kokr pulling (razmerje ). A hokej??Zanimivo. No ja verjetno so vas res precej bolj futrali s skleki kokr pa z dvigi na drog. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No kokr si pisu se mi je zdelo da so pushing precej mocnejse kokr pulling (razmerje ). A hokej??Zanimivo. No ja verjetno so vas res precej bolj futrali s skleki kokr pa z dvigi na drog. hehe, ah dvigi na drog brez problema , mislš zgibe za glavo pred glavo, svojih 87 kg dvignem komot 10x za in pred glavo tud več bi se dal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, ah dvigi na drog brez problema , mislš zgibe za glavo pred glavo, svojih 87 kg dvignem komot 10x za in pred glavo tud več bi se dal Pol mas pa mogoce hrbet mocan... sem sklepal na podlagi kilaz za biceps ki si jih napisu, da ti mal sepajo pulling misice.Ker tam mas v primerjavi z tezami pr npr. military pressu rel. male teze (vem, da je bistveno manjsa misica, sam po izkusnjah pa literaturi sodec je max. pri militry press cca. 0.7 maxa pr barbell curlu-ce je aktivacija sorazmerna, seveda mas pa tle tut genetiko, ki zihr nardi svoje).. Pa tut ce se 10x dvignes...je military press se vedno sorazmerno gledano precej mocnejsi.Mas genetsko mocan triceps??Ker roke vidim da mas precej dolge, tko da kle nimas kake genetske prednosti. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.