seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol mas pa mogoce hrbet mocan... sem sklepal na podlagi kilaz za biceps ki si jih napisu, da ti mal sepajo pulling misice.Ker tam mas v primerjavi z tezami pr npr. military pressu rel. male teze (vem, da je bistveno manjsa misica, sam po izkusnjah pa literaturi sodec je max. pri militry press cca. 0.7 maxa pr barbell curlu-ce je aktivacija sorazmerna, seveda mas pa tle tut genetiko, ki zihr nardi svoje).. Pa tut ce se 10x dvignes...je military press se vedno sorazmerno gledano precej mocnejsi.Mas genetsko mocan triceps??Ker roke vidim da mas precej dolge, tko da kle nimas kake genetske prednosti. glede genetike, mam dost sreče, mam dobro, res pa je ,da sm mal višji in posledično mam daljše ude tisti pod 1,80 se itak lažje nabildajo oz. optično zgledajo bolj "napumpani" že zaradi krajših udov.. no ja če ti odkrito povem, rok nikol nisem kej dost delou, ker ti že pri vseh drugih vajah dost delajo.. mogoče zadnje leto, da se bolj rokam posvečam posebi bicepsu in tricepsu, včasih sm recimo hrbet naredu in potem samo še zategu biceps in recimo prsa pa pol zateg triceps, zej pa delam vse posebi.. je pa res, da včeri sm 1. delal na scootovo klopci z ukrivljeno tko,da tud grifa nism navajen in me je to mal motilo.. biceps delam drugaz stoje z ravno štango,tam pa mam tud bistveno večje teže, ampak tm se ti sporžijo tud druge mišice že...tako,da sm se zej odloču da bom več delu na scootu.. to je to, aja pa podlahti moram začet delat, mal šepajo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 ... pulling misice.Ker tam mas v primerjavi z tezami pr npr. military pressu rel. male teze (vem, da je bistveno manjsa misica, sam po izkusnjah pa literaturi sodec je max. pri militry press cca. 0.7 maxa pr barbell curlu-ce je aktivacija sorazmerna, seveda mas pa tle tut genetiko, ki zihr nardi svoje)..kaj? drgač pa, jest sem se ukvarjala s karatejem in jiu jitsom..pol sem si pa koleno poškodovala, tako da sem sedaj pri bolj umirjenih stvareh kot je joga (tibetanske vaje itak tud)..jogiram vsak dan, pol se pa še s kolesom vozim, v mesto grem tud peš..mi je fajn, če migam čimveč čez dan.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>glede genetike, mam dost sreče, mam dobro, res pa je ,da sm mal višji in posledično mam daljše ude tisti pod 1,80 se itak lažje nabildajo oz. optično zgledajo bolj "napumpani" že zaradi krajših udov.. no ja če ti odkrito povem, rok nikol nisem kej dost delou, ker ti že pri vseh drugih vajah dost delajo.. mogoče zadnje leto, da se bolj rokam posvečam posebi bicepsu in tricepsu, včasih sm recimo hrbet naredu in potem samo še zategu biceps in recimo prsa pa pol zateg triceps, zej pa delam vse posebi.. je pa res, da včeri sm 1. delal na scootovo klopci z ukrivljeno tko,da tud grifa nism navajen in me je to mal motilo.. biceps delam drugaz stoje z ravno štango,tam pa mam tud bistveno večje teže, ampak tm se ti sporžijo tud druge mišice že...tako,da sm se zej odloču da bom več delu na scootu.. to je to, aja pa podlahti moram začet delat, mal šepajo Podlahti pa meca... to je natezji nardit.Se Arnie je mel tle tezave (predvsem z meci). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj? drgač pa, jest sem se ukvarjala s karatejem in jiu jitsom..pol sem si pa koleno poškodovala, tako da sem sedaj pri bolj umirjenih stvareh kot je joga (tibetanske vaje itak tud)..jogiram vsak dan, pol se pa še s kolesom vozim, v mesto grem tud peš..mi je fajn, če migam čimveč čez dan.. Jaz sem pa vcas kvihtu k prfuknen...pol me je kvihtanje minilo, pfuknjenost je pa ostala. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Pravjo da je najtežje met izrazite trebušne mišice ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 To sploh ni res. No ce hodis v burekarne pa picerije pol res, sam drgac pa ce delas dost osnovnih vaj, pa jes pravilno, niti ne rabs delat kaj posebi za trebusne pa so izklesane. Medtem ko meca pa podlahti...kle pa ce nimas genetike lahko delas skor karkoli... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pravjo da je najtežje met izrazite trebušne mišice ... res je, tukaj ima veliko vlogo prehrana! sej trebušnih mišic ni težko "naredit" problem je, ker ti jih maščoba prekriva, težko se je znebit oz. spucat vso maščobo iz tega predela in potem to furat dalje oz. vzdrževat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Itak, pr mecih pa podlahteh mas pa lahko prehrano ne vem kaksno, pa nevemaksne dodatke, pa super trening... pa mogoce se ti v enem letu za 1cm pozna. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ceprav, skodil pa ne bi mal, kaj menis, aakhut? eh.... nism zih de ne bi....pa se zadnje cajte raj izognem tam k nism zih... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Samo ne vem kaj imajo podlahti tako važno funcijo. Pač če maš roke razvite boš mel tud podlahti. Saj ti ne podlahti počivajo ko dviguješ utežke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>nism zih de ne bi.... se mi zdi, ja! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo ne vem kaj imajo podlahti tako važno funcijo. Pač če maš roke razvite boš mel tud podlahti. Saj ti ne podlahti počivajo ko dviguješ utežke. ja itak,da ti podlahti skos delajo, samo lahko maš še močnejše z posebnimi vajami posebi za podlaht in jih še bolj razviješ emmm ja kr se tiče meč, to je velik odvisno od genetike, je pa res ,da je treba delat velik za meča, če hočeš met lepo oblikovana in "velika" no js kr za meča naredim je samo pri teku in kolesarjenju, posebaj na fitnessu ne delam nikoli, mi pač ni do te mišice, da bi imel nevem kako hudo razvito.. mam dost Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo ne vem kaj imajo podlahti tako važno funcijo. Pač če maš roke razvite boš mel tud podlahti. Saj ti ne podlahti počivajo ko dviguješ utežke. Jah sam za podlahti to niti ni nevem kaksen stimulus za rast, ker so tko al tko skozi dnevna opravila zlo uporabljana in jih je skor nemogoce sokirat. Pa tut potencial za rast je bistveno manjsi kokr pri bicepsu... Pa se velika skupina misic je, tko da bi mogu delat eno morje vaj da bi zadel vse... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> se mi zdi, ja! pa sej kvihtam.... k me desna zachne bolet, nosm piksno k ustom z levopa k me desna noga zachne bolet, zamenjam z levo, k se naslanjam na shankua to pa kokr ne shteje zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 kar se pa tice trebusnih, pri meni kar drzi... lohk skoz sedim, jem, se nic ne gibam, vse, pa bom noge imela fit in vse bo fit, sam mal trebuha bom pa zmeri mela. :|| al kaj... ceprAV ce sem zlo przanesljiva do sebe, lohk recem recimo, da je to kozha, mal prevec kozhe, od poroda recimo ali od 20kg vec tezhe, kar sem tedaj imela.pa rit je tud tezko nabildat.meca mam pa tko al tko ze 'predebela'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 evo samnson za lažjo predstavo nog, drugačne fotke res nimam zej, pa sliku se tud nam s telefonm v noge, enkrat polet z digitalcem dam zdifinirane noge pa še tko da se bo meča vidl aja pa tle sm zalit v noge Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 To je pa genetika.Eni sam v hribe hodjo pa majo taka meca da dol pades, ce tega nimas ti pa nic ne pomaga.Ce bo tvoj sin bilder, ma pa res krompir... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa sej kvihtam.... k me desna zachne bolet, nosm piksno k ustom z levopa k me desna noga zachne bolet, zamenjam z levo, k se naslanjam na shankua to pa kokr ne shteje zlomk najbolša telovadba jo bo spet treba prakticirat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo samnson za lažjo predstavo nog, drugačne fotke res nimam zej, pa sliku se tud nam s telefonm v noge, enkrat polet z digitalcem dam zdifinirane noge pa še tko da se bo meča vidl aja pa tle sm zalit v nogekle si pa res ogromen Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> najbolša telovadba jo bo spet treba prakticirat no ...zdej k je toplo pa vse zuni bojo noge mal pochivale zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 noge mam tko dost močne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je pa genetika.Eni sam v hribe hodjo pa majo taka meca da dol pades, ce tega nimas ti pa nic ne pomaga.Ce bo tvoj sin bilder, ma pa res krompir... poznam gorske kolesarje, ki majo taka meča da samo gledaš je pa res tle veliko od genetike nasploh noge, eni majo zgornji del full hud, noge pa suhe kot zobotrebce.. lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kle si pa res ogromen ja to je blo pozimi, sm mel okol 93 kg Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>noge mam tko dost močne mislm, de klele pr sealu ne gre tolk za moch....kokr formosej vesh....lepota....che zhe dusha ni, nej bo sej telo (to est mishice)pa solarij pol...de je lepo zapechen....pa velik pomade na laske, de frizurca lepo stoji...pol pa mamica reche: "Joooj....kuko mam jst lepga otrokca..!" zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo samnson za lažjo predstavo nog, drugačne fotke res nimam zej, pa sliku se tud nam s telefonm v noge, enkrat polet z digitalcem dam zdifinirane noge pa še tko da se bo meča vidl aja pa tle sm zalit v noge Zalit ja, tle mas pa kar precej vec kot 9% BF. Drgac pa meca tut sepajo vidim.Stegna ko bos izklesal bodo ! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.