Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Zalit ja, tle mas pa kar precej vec kot 9% BF. :vragec:

Drgac pa meca tut sepajo vidim.Stegna ko bos izklesal bodo :palec: !

ja seveda sm mel več BF,itak zima x:Dx emm ja kvadre mam zej kr zdefinirane, ja meča se res ne morjo tle vidt v takem položaju x:Dx

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>xrolleyesx kok sta vidva prou... NATANČNA...

x:Dx  x:Dx

Paretovo pravilo 80/20 velja povsod.80% ucinka z 20% truda, 20% ucinka z 80%truda, samo fora je v tem, da tistih 20%efekta zarad 80%garanja opazi samo 20%ljudi!! x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Haha...sej to ti ze skoz kazem, ti bom raj pokazu preostalih 80%. x:Dx :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

uh, jaz tud dons na fitnesu (pol pa se na magnetni resonanci in ze sam od tega mas mal musklfibra v mecih).

Tolk tezko sem se spravila, tolk s tezavo telovadila dons... komaj cakala, da bo konc, a vseen nardila tolk in to kar sem si zadala - pa ceprav s totalno muko.

ze dolg al pa clo se nikol tko. :switz:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

uh pa se to Michelle!!! :palec:

lahke, dve kilci, saj to ni spet tolk mal...

jaz vcas trebusnjake z utezjo delam (5kilsko)... laufam pa ne z njimi...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tiste za na noge imam tudi jaz, pa uporabljam pri vajah za noge, za tek je prevec ( men se zdi da je 2,5kg vsaka). Je pa fajn pr dviganju nog ali pa pri trebusnjakih, kjer tud dvigas spodnji del... Te za na roke prilepit so pa res fajn, tudi rolam z njimi...na konc mal "cutim" roke, ampak ne pretirano. Ma, tooooooooooolk se mi ne da dvigat utezi, tko da zmeri iscem alternative x:o)x
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

em... seal, jst raje nebi šel s tabo na kolo (zdej ko sm fotko vidu).

Vidm pa da ste se tut na podlahteh ustavl, pol je pa samson reku da jih je težko do konca obremenit (če sem pravilno prebral). Pa zadeva niti ni tolk težka - športno plezanje je rešitev, pa če komu znese več kot 1,5h po 3x na tedn je car... res, bolj pogosto se skoraj ne da trenirat (mam obilne praktične izkušnje)

Pa seal, kako ti delaš vzgibe? z bicepsi al tricepsi? (jst jih s tricepsi nardim okol 15, z bicepsi pa kšnga manj)

chameleon

<{POST_SNAPBACK}>em... seal, jst raje nebi šel s tabo na kolo (zdej ko sm fotko vidu).

Vidm pa da ste se tut na podlahteh ustavl, pol je pa samson reku da jih je težko do konca obremenit (če sem pravilno prebral). Pa zadeva niti ni tolk težka - športno plezanje je rešitev, pa če komu znese več kot 1,5h po 3x na tedn je car... res, bolj pogosto se skoraj ne da trenirat (mam obilne praktične izkušnje)

Pa seal, kako ti delaš vzgibe? z bicepsi al tricepsi? (jst jih s tricepsi nardim okol 15, z bicepsi pa kšnga manj)

chameleon

hehe, ni sile no, sej kolesarim pa tko rekreativno pa ne preveč pogosto,več kot 150 km na dan še nisem x:)x mam pa v planu kmalu en večji podvig,ampak bolj gorsko kolesarjenje, uživam v hrib x:Dx

tole zadnje mi pa ni najbolj jasno vprašanje z bicepsi ali tricepsi, hehe pri zgibih ti dela hrbet,rama,biceps in triceps pa še kake druge mišice zravn se aktivirajo, če ti to kej pove, vedno delam tako, da dlani nimam obrnjenih proti sebi in seveda čim bolj široki prijem,da res zateguje hrbet x:Dx to je to

evo dones, pa grem delat noge, poročam kasnej..

lp x8Dx

honor and respect

mmm, a čem kaj pripomnit :sori: kaki stručkoti tule :palec: no jaz šla tečt danes, pa sem bolj opazovala naravo, pa ptičke poslušala, pa mah namesto da bi se utrudila, sem se odpočila od dneva - tud nekaj ne...

<{POST_SNAPBACK}>mmm, a čem kaj pripomnit  :sori: kaki stručkoti tule :palec: no jaz šla tečt danes, pa sem bolj opazovala naravo, pa ptičke poslušala, pa mah namesto da bi se utrudila, sem se odpočila od dneva - tud nekaj ne...

vsekakor, svež zrak, mir, naravno okolje, sprostitev... :palec: x:Ix

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...