aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja to je blo pozimi, sm mel okol 93 kg Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 a ti si pa atek, k nč zanga ni dovolj dober kar sinek nardi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zalit ja, tle mas pa kar precej vec kot 9% BF. Drgac pa meca tut sepajo vidim.Stegna ko bos izklesal bodo ! ja seveda sm mel več BF,itak zima emm ja kvadre mam zej kr zdefinirane, ja meča se res ne morjo tle vidt v takem položaju Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zalit ja, tle mas pa kar precej vec kot 9% BF. Drgac pa meca tut sepajo vidim.Stegna ko bos izklesal bodo ! kok sta vidva prou... NATANČNA... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> kok sta vidva prou... NATANČNA... Paretovo pravilo 80/20 velja povsod.80% ucinka z 20% truda, 20% ucinka z 80%truda, samo fora je v tem, da tistih 20%efekta zarad 80%garanja opazi samo 20%ljudi!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 kok je 20% truda? mi boš pokazu? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Haha...sej to ti ze skoz kazem, ti bom raj pokazu preostalih 80%. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 danes bila na aerobiki zdej še mal učenja, potem pa na rolerje Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 uh, jaz tud dons na fitnesu (pol pa se na magnetni resonanci in ze sam od tega mas mal musklfibra v mecih).Tolk tezko sem se spravila, tolk s tezavo telovadila dons... komaj cakala, da bo konc, a vseen nardila tolk in to kar sem si zadala - pa ceprav s totalno muko.ze dolg al pa clo se nikol tko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Jaz tudi biu na fitnesu, sem se fajn nalajhal Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Jaz grem pa zvecer tect...a kdo tu tece z utezmi? Jaz s tistimi za na roke vedno, sam so lahke ( ena kila vsaka).... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 uh pa se to Michelle!!! lahke, dve kilci, saj to ni spet tolk mal...jaz vcas trebusnjake z utezjo delam (5kilsko)... laufam pa ne z njimi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Tiste za na noge imam tudi jaz, pa uporabljam pri vajah za noge, za tek je prevec ( men se zdi da je 2,5kg vsaka). Je pa fajn pr dviganju nog ali pa pri trebusnjakih, kjer tud dvigas spodnji del... Te za na roke prilepit so pa res fajn, tudi rolam z njimi...na konc mal "cutim" roke, ampak ne pretirano. Ma, tooooooooooolk se mi ne da dvigat utezi, tko da zmeri iscem alternative Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chameleon 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 em... seal, jst raje nebi šel s tabo na kolo (zdej ko sm fotko vidu). Vidm pa da ste se tut na podlahteh ustavl, pol je pa samson reku da jih je težko do konca obremenit (če sem pravilno prebral). Pa zadeva niti ni tolk težka - športno plezanje je rešitev, pa če komu znese več kot 1,5h po 3x na tedn je car... res, bolj pogosto se skoraj ne da trenirat (mam obilne praktične izkušnje) Pa seal, kako ti delaš vzgibe? z bicepsi al tricepsi? (jst jih s tricepsi nardim okol 15, z bicepsi pa kšnga manj) chameleon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>em... seal, jst raje nebi šel s tabo na kolo (zdej ko sm fotko vidu). Vidm pa da ste se tut na podlahteh ustavl, pol je pa samson reku da jih je težko do konca obremenit (če sem pravilno prebral). Pa zadeva niti ni tolk težka - športno plezanje je rešitev, pa če komu znese več kot 1,5h po 3x na tedn je car... res, bolj pogosto se skoraj ne da trenirat (mam obilne praktične izkušnje) Pa seal, kako ti delaš vzgibe? z bicepsi al tricepsi? (jst jih s tricepsi nardim okol 15, z bicepsi pa kšnga manj)chameleon hehe, ni sile no, sej kolesarim pa tko rekreativno pa ne preveč pogosto,več kot 150 km na dan še nisem mam pa v planu kmalu en večji podvig,ampak bolj gorsko kolesarjenje, uživam v hrib tole zadnje mi pa ni najbolj jasno vprašanje z bicepsi ali tricepsi, hehe pri zgibih ti dela hrbet,rama,biceps in triceps pa še kake druge mišice zravn se aktivirajo, če ti to kej pove, vedno delam tako, da dlani nimam obrnjenih proti sebi in seveda čim bolj široki prijem,da res zateguje hrbet to je to evo dones, pa grem delat noge, poročam kasnej.. lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>em... seal, jst raje nebi šel s tabo na kolo (zdej ko sm fotko vidu). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 mmm, a čem kaj pripomnit kaki stručkoti tule no jaz šla tečt danes, pa sem bolj opazovala naravo, pa ptičke poslušala, pa mah namesto da bi se utrudila, sem se odpočila od dneva - tud nekaj ne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>mmm, a čem kaj pripomnit kaki stručkoti tule no jaz šla tečt danes, pa sem bolj opazovala naravo, pa ptičke poslušala, pa mah namesto da bi se utrudila, sem se odpočila od dneva - tud nekaj ne... vsekakor, svež zrak, mir, naravno okolje, sprostitev... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz grem pa zvecer tect...a kdo tu tece z utezmi? Jaz s tistimi za na roke vedno, sam so lahke ( ena kila vsaka).... hudo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsekakor, svež zrak, mir, naravno okolje, sprostitev... ql, a tako da je to fajn če tko po šumi laufaš ko nor <{POST_SNAPBACK}> hudo itaq Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 naredu dober trening nog..zadovoln, pa še mal trebušnih pa triceps čist tko za foro.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>naredu dober trening nog..zadovoln, pa še mal trebušnih pa triceps čist tko za foro.. Nekdo je danes bil priden , jaz sem pa žalostna,ker nisem počela nič..... :xx!: eh, pa jutri.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nekdo je danes bil priden , jaz sem pa žalostna,ker nisem počela nič..... :xx!: eh, pa jutri.... no ja, se boš vsaj kvalitetno spočila in pozdravila Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>no ja, se boš vsaj kvalitetno spočila in pozdravila To je pa tudi res..... Vsaka stvar je za nekaj dobra. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.