wanesa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 hvala bogu smo imeli danes popoldan sonček tako da...ja kolo ne Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Jaz sem pa sla ob petih al kdaj tect...mam zmer eno in isto progo, pa mi je ratala kar malce premalo...ceprav presvicana sem bla pa ful Pa naredila sem trebusnjake, pa izpadni korak za ritko Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 pridna michelle švicaš fajn-maščoba se kuri pa še trebušne in izpadni, ja odlično Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Ja ja, ti me kr hval...bom se rajs Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmiška 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pridna michelle švicaš fajn-maščoba se kuri pa še trebušne in izpadni, ja odlično Full ste pridni. No saj tudi jaz vsak dan pretečem najmanj 3 km včasih tudi 6. Kako se počutim. Kadar tečem sama se popolnoma sprostim, globoko zadiham, analiziram dan, včasih planiram za jutri in že je vse OK Tek in nasploh zmerno gibanje je zdravo za in krepi duha, ter nas delamočne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 komi čakam! v petek grem na morje in v soboto zjutrej začnem tm laufat. še nikol nisem, ampak sem se pa velikokrat sprehajala in je prov ob obali taka fajn potka.... prov za tečt. komi čakam... pa tist svež zrak trebušnjake morm začet delat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ja ja jaaaaaaa....na morju je ful fajn laufat, ker je poseben zrak Joj morje Sem ti kar fous Zadnje case toliko berem o teh procentih mascobe, da me resnicno zanima, koliko imam. Sicer imam na tehtnici tudi to, samo mislim, da so tam odstopanja prevelika...Baje je za fit zensko super, ce ima okoli 15%....a to ti drugac na fitnesu izmerijo? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 15% za žensko je zlo dobr.. emmm ja sej tista tehtnica,ki ti skozi noge izmeri BF je kr vredu, ni tok mem oz. odstopanj.. drugač pa če hočeš točno meritev, potem najbolje da greš na športno fakulteto oz. DIF pa ti bodo tm zmerl Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ja, jaz sem se kar mal zamislila nad cifro ( procent mascobe) k sem pogledala na tehtnico, saj ni lih blizu 15 Tolk, da bi pa prav na fakulteto za sport hodila, me pa tudi ne zanima Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Tele meritve, pa podatki, koliko cesa naj bi imel, glede na spol, visino , starost...No ja.Ni treba vsega jemati za suho zlato.Ce je clovek fit, ce se dobro pocuti, ce je zmozen vsega in se malo vec..kaj ima potem veze vse skupaj. Ker, ce bi vsi ti podatki vedno drzali...no, jaz bi bil ze vsaj trikrat mrtev,osemkrat predebel (glede na to, kaj in koliko pojem), pa sesnajstkrat prepocasen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Jah sej vem Sam jaz sem notr padla in me te stevilke tud zanimajo Aja za moske je pa baje dobro okoli 10%...atlete 7-8% Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Pol sem jaz z 6timi ultra atlet. Brav jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Jaz samo ponavljam, kar sem slisala od Lorencina Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol sem jaz z 6timi ultra atlet. Brav jaz hehe, pol pa svizec čokolado zavije 8-10% je odlično za moškega, večina resnih atletov 4-6% uff za tak procent maščobe pa ni dost samo da si atlet,ampak moraš bit izredno discipliniran pod 4% ufff se že bližaš smrti lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 drugač pa dones, sm že pretekel 8 km ,ker sm včeri delu noge in sm šou samo za boljšo regeneracijo, drugač sm pa še mal prehlajen no ja važn da sonček sije Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, pol pa svizec čokolado zavije 8-10% je odlično za moškega, večina resnih atletov 4-6% uff za tak procent maščobe pa ni dost samo da si atlet,ampak moraš bit izredno discipliniran pod 4% ufff se že bližaš smrti lp Nisi pozorno bral mojega posta malo visje.tu Sem napisal, da ce bi vsa ta pravila drzala, da bi bil jaz ze vsaj trikrat pod ruso pa.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisi pozorno bral mojega posta malo visje. Sem napisal, da ce bi vsa ta pravila drzala, da bi bil jaz ze vsaj trikrat pod ruso pa.... očitno ti nisi razumel, sej tuki sploh ni nobenih pravil, ampak samo dejstva, kot je dejstvo recimo da imaš nevem 80 kg ali pa dejstvo da imaš 14mm kožne gube ali pa dejstvo da imaš 10 prstev in ravno tako je to tudi številka, ki nima veze z nobenimi pravili, ampak ti samo pove neko momentalno stanje, v tem primeru procent maščobe v telesu! in kaj teb ni jasno?? lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Meni je jasno, da imam 6% Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Sem vesel zate! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni je jasno, da imam 6% kul, kje si pa prišel do tega podatka oz. kdo in kje so ti to zmerl in kako? kr sm videl tvoje slike, se ti že na obrazu vidi da ne moreš met 6% , človeka vidiš po obrazu ali je fit ali ..... tko da ne men klobase prodajat lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 DDV ima 20 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kul, kje si pa prišel do tega podatka oz. kdo in kje so ti to zmerl in kako? kr sm videl tvoje slike, se ti že na obrazu vidi da ne moreš met 6% , človeka vidiš po obrazu ali je fit ali ..... tko da ne men klobase prodajat lp Beres me kot biblijo pri sveci, zavaljen sem kot prasic. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Mene pa samo zanima kje je point te debate?ker bolj ko berem, manj mi je jasn zakaj se pravzaprav gre... bi pa rad sodeloval. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Malo je zasla, res je Enim gre v nos 6%, pa saj jim nihce ne konkurira...v nicemer Grem raje nekaj pojest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>15% za žensko je zlo dobr..uh jaz se pa sploh ne spomnim kok sem imela, ampak mensezdi da ne 15. Kaksen je pa kaj 'razpon' - ce je 15 super, kolk je pa recimo srednje super in kolk je prav bad? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.