Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz sem pa sla ob petih al kdaj tect...mam zmer eno in isto progo, pa mi je ratala kar malce premalo...ceprav presvicana sem bla pa ful :switz: :switz:

Pa naredila sem trebusnjake, pa izpadni korak za ritko xzobkox

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>pridna michelle  x:)x  švicaš fajn-maščoba se kuri  :palec:  x:Dx  pa še trebušne in izpadni, ja odlično  x;)x

:palec:

Full ste pridni. No saj tudi jaz vsak dan pretečem najmanj 3 km včasih tudi 6. Kako se počutim.

Kadar tečem sama se popolnoma sprostim, globoko zadiham, analiziram dan, včasih planiram za jutri in že je vse OK xDDx

Tek in nasploh zmerno gibanje je zdravo za xsrcx in krepi duha, ter nas dela

močne.

komi čakam! v petek grem na morje in v soboto zjutrej začnem tm laufat. še nikol nisem, ampak sem se pa velikokrat sprehajala in je prov ob obali taka fajn potka.... xyesx prov za tečt. komi čakam... pa tist svež zrak :hepko: x:px

trebušnjake morm začet delat xrolleyesx

spet se mi je na bolš poslabšal

Ja ja jaaaaaaa....na morju je ful fajn laufat, ker je poseben zrak x;)x Joj morje :2src: Sem ti kar fous :inocent:

Zadnje case toliko berem o teh procentih mascobe, da me resnicno zanima, koliko imam. Sicer imam na tehtnici tudi to, samo mislim, da so tam odstopanja prevelika...

Baje je za fit zensko super, ce ima okoli 15%....a to ti drugac na fitnesu izmerijo?

15% za žensko je zlo dobr.. emmm ja sej tista tehtnica,ki ti skozi noge izmeri BF je kr vredu, ni tok mem oz. odstopanj.. drugač pa če hočeš točno meritev, potem najbolje da greš na športno fakulteto oz. DIF pa ti bodo tm zmerl x:)x
honor and respect

Ja, jaz sem se kar mal zamislila nad cifro ( procent mascobe) k sem pogledala na tehtnico, saj ni lih blizu 15 xrolleyesx

Tolk, da bi pa prav na fakulteto za sport hodila, me pa tudi ne zanima x:o)x

Tele meritve, pa podatki, koliko cesa naj bi imel, glede na spol, visino , starost...

No ja.

Ni treba vsega jemati za suho zlato.

Ce je clovek fit, ce se dobro pocuti, ce je zmozen vsega in se malo vec..kaj ima potem veze vse skupaj.

Ker, ce bi vsi ti podatki vedno drzali...no, jaz bi bil ze vsaj trikrat mrtev,osemkrat predebel (glede na to, kaj in koliko pojem), pa sesnajstkrat prepocasen x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Pol sem jaz z 6timi ultra atlet. :palec:

Brav jaz  x:o)x

hehe, pol pa svizec čokolado zavije x;)x x:Dx

8-10% je odlično za moškega, večina resnih atletov

4-6% uff za tak procent maščobe pa ni dost samo da si atlet,ampak moraš bit izredno discipliniran x:)x

pod 4% ufff se že bližaš smrti :inocent:

lp x8Dx

honor and respect

drugač pa dones, sm že pretekel 8 km ,ker sm včeri delu noge in sm šou samo za boljšo regeneracijo, drugač sm pa še mal prehlajen :o|o: no ja važn da sonček sije x:Dx
honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>hehe, pol pa svizec čokolado zavije  x;)x  x:Dx

8-10% je odlično za moškega, večina resnih atletov

4-6% uff za tak procent maščobe pa ni dost samo da si atlet,ampak moraš bit  izredno discipliniran  x:)x

pod 4% ufff se že bližaš smrti  :inocent:

lp  x8Dx

Nisi pozorno bral mojega posta malo visje.tu

Sem napisal, da ce bi vsa ta pravila drzala, da bi bil jaz ze vsaj trikrat pod ruso pa.... x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Nisi pozorno bral mojega posta malo visje.

Sem napisal, da ce bi vsa ta pravila drzala, da bi bil jaz ze vsaj trikrat pod ruso pa.... x;)x

očitno ti nisi razumel, sej tuki sploh ni nobenih pravil, ampak samo dejstva, kot je dejstvo recimo da imaš nevem 80 kg ali pa dejstvo da imaš 14mm kožne gube ali pa dejstvo da imaš 10 prstev in ravno tako je to tudi številka, ki nima veze z nobenimi pravili, ampak ti samo pove neko momentalno stanje, v tem primeru procent maščobe v telesu!

in kaj teb ni jasno??

lp x8Dx

honor and respect

Sem vesel zate! x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Meni je jasno, da imam 6%  x^x

kul, kje si pa prišel do tega podatka oz. kdo in kje so ti to zmerl in kako? kr sm videl tvoje slike, se ti že na obrazu vidi da ne moreš met 6% , človeka vidiš po obrazu ali je fit ali ..... tko da ne men klobase prodajat x;)x

lp x8Dx

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>kul, kje si pa prišel do tega podatka oz. kdo in kje so ti to zmerl in kako? kr sm videl tvoje slike, se ti že na obrazu vidi da ne moreš met 6% , človeka vidiš po obrazu ali je fit ali ..... tko da ne men klobase prodajat  x;)x

lp  x8Dx

Beres me kot biblijo pri sveci, zavaljen sem kot prasic. x:px

Mene pa samo zanima kje je point te debate?ker bolj ko berem, manj mi je jasn zakaj se pravzaprav gre... bi pa rad sodeloval.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>15% za žensko je zlo dobr..

uh jaz se pa sploh ne spomnim kok sem imela, ampak mensezdi da ne 15. :D

Kaksen je pa kaj 'razpon' - ce je 15 super, kolk je pa recimo srednje super in kolk je prav bad?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...