Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ju3 bom su pa jest na smarno goro, da vidm, kok cajta pa jest rabm...upam da bom potolku tinal-in rekord!! x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Danes je bla Šmarna..........  x:Dx  35 min porabila do gor (brez vsakega postanka!!!)...  :wOOt:

Ok, enim se vam bo zdel So what?!, ampak zame je to res speedy!  x:Dx  xDDx 

Sem zelo ponosna nase!  x:Ix

jaz sem tudi bla danes na šmarni x^x ampak nevem v kakšnem času sm gor prilezla :inocent: jutri grem še enkrat,ker sm ravno v lj ta vikend x:)x

party girl :)

(popravljeno)
<{POST_SNAPBACK}>hehe, ni sile no, sej kolesarim pa tko rekreativno pa ne preveč pogosto,več kot 150 km na dan še nisem  x:)x  mam pa v planu kmalu en večji podvig,ampak bolj gorsko kolesarjenje, uživam v hrib  x:Dx

tole zadnje mi pa ni najbolj jasno vprašanje z bicepsi ali tricepsi, hehe pri zgibih ti dela hrbet,rama,biceps in triceps pa še kake druge mišice zravn se aktivirajo, če ti to kej pove, vedno delam tako, da dlani nimam obrnjenih proti sebi in seveda čim bolj široki prijem,da res zateguje hrbet  x:Dx  to je to

evo dones, pa grem delat noge, poročam kasnej..

lp  x8Dx

Okej, tole z bicepsi pa tricepsi je blo verjetno mal dvomljivo, je pa res da če imaš dlani obrnjene kot ti, stran od telesa, so bolj obremenjeni tricepsi, z dlanmi proti telesu pa bicepsi

(v to se pa precej prepričan, ker imam tricepse bolj razvite od bicepsov zato naredim z dlanmi stran od telesa 2-3 vzgibe več).

Glede kolesa je pa men najbolj všeč v klanec pa po blatu/offroad!

chameleon

Popravljeno -> chameleon

Jaz grem pa zdele po kaksnem lezu laufat.

...upam da se se kdaj beremo!! x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Odlaufal in prezivel.Zdaj pa pocivat. x:Dx

Frank Zappa

Moja mlajša je hodila celo zimo na plavanje. Sem se že na čase spraševala kakšna korist od tega??(nekaj jo dajejo kilogrami..)..in zdaj ugotovila.

Že 6. tednov ima gipseka..torej nič plavanja...nič aktivnega gibanja....in so kilogramčki v momentu narasli...torej..zdaj vem kakšna je korist od plavanja x:)x

Sicer pa so začele rasti gobe - posledično tole pomeni - da bom prelazila moja brezpotja po dolgem in počez x:Dx Prava telovadba...(lahko pa komu priporočam mešalec..tudi se razgibaš x;)x )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

MMmm, plavanje je super :palec:

Vceraj mi je mami sporocila, da ze plavajo v morjo eni, ceprav je mrzlica. Pol mi je pa se seal pisal, da je bil v vodi :eek: :eek: x:Dx :palec:

Javnih bazenov pa videt ne morem :sori:

Kere gobe pa rastejo zdaj ze?

Kar se mojega gibanja danes tice, samo rolarji popoldne najbrz... :sori:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

tekla 8 km, naredila še vaje, čeprav sem očitno nekaj pretiravala, ker me ful na levi strani trebuha boli :sori: tko da ene zadevice odpadejo... me pa ustavljajo po poti, kjer tečem in mi izrekajo pohvale - opazijo, da se vsak dan trudim. Sej na kg se ne pozna, pozna pa se v cm, baje x;)x v počutju pa sigurno

Pridne x:)x

Lisičke rastejo(ok. .vem, da zaščitene...tudi jurček se že najde - na ta pravih plazih seveda)

Njami gobja juha x:px x:px (aja-telovadba tole x:Dx )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Uuu Selene, kolk si pridna xsuperx

Sej men se tudi na kilah ne pozna lih...še? Sam je fajn sprostitev...pa centimetri najbrz ja x;)x Sej, a ti mas sploh kej za shujsat...se mi zdi da ne..

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>ma ste pridni  :palec:  x:)x  js sm biu pa čist NEšporten ta vikend, alko in cigareti... ampak tut to pashe včasih  x^x  xangx

Ja, saj, treba se je včasih odklopit....Pa saj boš vse nadoknadil ta teden....

Jaz bom pa čez kakšno urco šla teč v hribčka.Komaj že čakam..... x:px

Smisel življenja je največja sreča

Pretekla traso....Malo me je še matralo dihanje, zrak je zelo zadušljiv, a na koncu lahko rečem, da sem zadovoljna in počutim se odlično...... xDDx
Smisel življenja je največja sreča

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...