Marsa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Ju3 bom su pa jest na smarno goro, da vidm, kok cajta pa jest rabm...upam da bom potolku tinal-in rekord!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se dobr da si zacel kvihtat.Bos testosteron produktivno ponucu, pa se spal bos lazje!! Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes je bla Šmarna.......... 35 min porabila do gor (brez vsakega postanka!!!)... Ok, enim se vam bo zdel So what?!, ampak zame je to res speedy! Sem zelo ponosna nase! jaz sem tudi bla danes na šmarni ampak nevem v kakšnem času sm gor prilezla jutri grem še enkrat,ker sm ravno v lj ta vikend Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chameleon 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>hehe, ni sile no, sej kolesarim pa tko rekreativno pa ne preveč pogosto,več kot 150 km na dan še nisem mam pa v planu kmalu en večji podvig,ampak bolj gorsko kolesarjenje, uživam v hrib tole zadnje mi pa ni najbolj jasno vprašanje z bicepsi ali tricepsi, hehe pri zgibih ti dela hrbet,rama,biceps in triceps pa še kake druge mišice zravn se aktivirajo, če ti to kej pove, vedno delam tako, da dlani nimam obrnjenih proti sebi in seveda čim bolj široki prijem,da res zateguje hrbet to je to evo dones, pa grem delat noge, poročam kasnej.. lp Okej, tole z bicepsi pa tricepsi je blo verjetno mal dvomljivo, je pa res da če imaš dlani obrnjene kot ti, stran od telesa, so bolj obremenjeni tricepsi, z dlanmi proti telesu pa bicepsi (v to se pa precej prepričan, ker imam tricepse bolj razvite od bicepsov zato naredim z dlanmi stran od telesa 2-3 vzgibe več). Glede kolesa je pa men najbolj všeč v klanec pa po blatu/offroad! chameleon Popravljeno 21. maj 2005 -> chameleon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Danes šli v hribe že navsezgodaj. Bilo je božansko............ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Jaz grem pa zdele po kaksnem lezu laufat. ...upam da se se kdaj beremo!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Odlaufal in prezivel.Zdaj pa pocivat. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 malo trbušnjake in sklece delal. Švicam ko svinja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Jaz sem tud cist mal...za rekreacijo...pa sem rekla, da nam, pa sem vseen tekla namrec... Priden behi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 jaz sem pa danes bila spet na šmarni in potem še eno uro aktivno na rolerjih Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 jaz pa danes spet nič še vedno nisem dobro Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Takole, sedajle grem na teraso popiti dišečo kavico, potem pa greva z maličko na rolaje, zvečer pa grem še en krogec odteč........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Moja mlajša je hodila celo zimo na plavanje. Sem se že na čase spraševala kakšna korist od tega??(nekaj jo dajejo kilogrami..)..in zdaj ugotovila.Že 6. tednov ima gipseka..torej nič plavanja...nič aktivnega gibanja....in so kilogramčki v momentu narasli...torej..zdaj vem kakšna je korist od plavanja Sicer pa so začele rasti gobe - posledično tole pomeni - da bom prelazila moja brezpotja po dolgem in počez Prava telovadba...(lahko pa komu priporočam mešalec..tudi se razgibaš ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 MMmm, plavanje je super Vceraj mi je mami sporocila, da ze plavajo v morjo eni, ceprav je mrzlica. Pol mi je pa se seal pisal, da je bil v vodi Javnih bazenov pa videt ne morem Kere gobe pa rastejo zdaj ze? Kar se mojega gibanja danes tice, samo rolarji popoldne najbrz... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 tekla 8 km, naredila še vaje, čeprav sem očitno nekaj pretiravala, ker me ful na levi strani trebuha boli tko da ene zadevice odpadejo... me pa ustavljajo po poti, kjer tečem in mi izrekajo pohvale - opazijo, da se vsak dan trudim. Sej na kg se ne pozna, pozna pa se v cm, baje v počutju pa sigurno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Pridne Lisičke rastejo(ok. .vem, da zaščitene...tudi jurček se že najde - na ta pravih plazih seveda)Njami gobja juha (aja-telovadba tole ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Uuu Selene, kolk si pridna Sej men se tudi na kilah ne pozna lih...še? Sam je fajn sprostitev...pa centimetri najbrz ja Sej, a ti mas sploh kej za shujsat...se mi zdi da ne.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 hehe, dečvica moja, mam mam... sej se srečamo enkrat pa boš videla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 ma ste pridni js sm biu pa čist NEšporten ta vikend, alko in cigareti... ampak tut to pashe včasih Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ste pridni js sm biu pa čist NEšporten ta vikend, alko in cigareti... ampak tut to pashe včasih Ja, saj, treba se je včasih odklopit....Pa saj boš vse nadoknadil ta teden.... Jaz bom pa čez kakšno urco šla teč v hribčka.Komaj že čakam..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 oooo kokiiii Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Jaz pa danes picim ob pol sestih laufat. K se mal shladi. Mal sem zoprna.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 michelle pridna, pa ne bit zoprna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Pretekla traso....Malo me je še matralo dihanje, zrak je zelo zadušljiv, a na koncu lahko rečem, da sem zadovoljna in počutim se odlično...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.