Michelle 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Cuj, to pa bolj ti ves, jaz se ne spoznam Mene kratke ne pasejo... A gres z mano?? Na 10? koki, na gorenjskem je tisto...21 pa ljubljanski.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2005 No Samson23, v kolkem cajtu si prišel pol na Šmarno? Al pa rajš ne povedat, mi bo vsa volja dol padla..... He he..... V petek grem spet.... komej čakam...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A gres z mano?? Na 10? koki, na gorenjskem je tisto..... Mogoče bi pa res šla probat. Kdaj pa je ta na gorenjskem (saj ni problem, se že pripeljem)? Upam, da ne prehitro.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 joooj danes še nisem telovadil, uff malo moram s5 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Lihkar s smarne prsu.Bilanca:20 minut-kar dobr za enga, ki ni bil v hribih pol leta. Sm kar zadovoljen! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lihkar s smarne prsu.Bilanca:20 minut-kar dobr za enga, ki ni bil v hribih pol leta. Sm kar zadovoljen! Vsa čast! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Hvala!! Kok casa pa ti rabis do gor? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala!! Kok casa pa ti rabis do gor?35 min (pejd prebrat moj post na prejšni strani ) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Aja sej res, tisto si TI napisala...se spomnim, da je ena enX pisala, saj zato sm pa tut jaz dons porocal... sori, da sm mal zamesu, pa sej 35 minut ni tko slabo, moja sestra k je precej fit (5x na teden aerobika, pa dost tece..) rabi tut 35 minut. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2005 rabi tut 35 minut. Yesssss!!! Kul! I feel much better now.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 tudi jaz sem se odločila teči. in to vsaki dan 20 min. je kar dosti za nekoga, ki nima kondicije. danes bo 5 dan, lahko rečem, da mi kar dobro gre. drugače pa 2 x na teden še trebušnjaki, pa tudi fitnes roler uporabljam redno. je pač tak, da se bliža morje, tej pa "punca mora biti fit". sicer res nimam problemov s težo 160, 50 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Danes nisem zdrzala niti 6km, ker me je tako zacel kolen bolet...pa se zdej me :xx!: Sploh ne vem, kaj nej....nej nosim tisti "kolencnik"? Mah Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes nisem zdrzala niti 6km, ker me je tako zacel kolen bolet...pa se zdej me :xx!: Sploh ne vem, kaj nej....nej nosim tisti "kolencnik"? Mah michelle nared mal pavze, ker laufaš vsak dan in je tudi to vzrok, pusti malo, da se ti mišice oz. kite pošteno regenerirajo in bo bolje pa boš spet tekla ko lisička, hehe no js pa sm dones v vročini na soncu(nobene sence) pretekel 1 km manj kot je mali maraton - destinacija dobrih 20 km v 88 minutah s povprečno hitrostjo cca 14 km/h No,da mi je bilo še težje, moram povedat,da sm bil brez vode(napaka), tako da sm dobesedno zadnje 4 km že hidriral (čutil bolečino v ledvicih) ampak, sm zelo zadovoljen, ker nisem odnehal in se s tem potrdil, da sm vzdržljiv no ko sm pršou domov, sem vase nalil dobesedno 2 litra vode v enem šusu lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Priden seal!!!! RESPECT!!!!!!!! Jaz tudi spijem liter vode Zdaj sem si v intersportu kupila ene take fajn pijace za po treningu, prav slastno Vem, da bi morala mal pocivat, ampak tolk uzivam v tem. Pa mal vec lahko pojem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>michelle nared mal pavze, ker laufaš vsak dan in je tudi to vzrok, pusti malo, da se ti mišice oz. kite pošteno regenerirajo in bo bolje pa boš spet tekla ko lisička, hehe kul si, seal, da tko spodbujas, das kaksen nasvet in tole.. a ne michelle? ja, jaz tud spijem zjutraj 3 deci, pol pa se pol litra na fitnesu, vcas pa si grem se iskat vodo al pa si se razredcim cedevito, da se vec popijem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 ja tekočina je zelo zelo pomembna, pravijo kolikor kalorij pokuriš na dan, vsaj toliko tudi vode popij na dan no js jo vsak dan od 3 do 6 litrov čiste navadne gorenjske oz. najbolše vode iz radovne Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Kva pa jaz vem, koliko kcal na dan porabim Tega se mi pa resnicno ne da sestevat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kva pa jaz vem, koliko kcal na dan porabim Tega se mi pa resnicno ne da sestevat pa sej ne rabš tega seštevat, js včasih ko mam kake večje podvige preračunam zato, da vem koliko rabim da se mi bodo glikogenske rezerve najhitreje in najbolje zapolnile, čeprav rabijo 72 ur da se napolnejo maximalno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 saj ne rabis, pac sam pij ful. *sem imela vec tem odprtih, nisme videla da je ze seal odgovoril, ampak no vidis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Danes sem si privoščila najprej tek, pa malo prej še pol urice sobnega kolesa, trebušne, sklece....zdaj pa še enkrat pod tuš potem pa spančkat (bo pasalo)... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Si pa ful pridna. Imas tudi kar velik casa Sobno kolo Se nekaj, na cemer se prah nabira Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 jaz sem bila tudi na kolesu (tapravem) pa dvakrat po 4 km sem prehodila s psom. Nič posebnega, trebušnjakov se mi ne da delat danes. V soboto grem pa na eno daljšo kolesarsko turo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Jst sem šu pa zjutraj u vinsko gorico, kjer sem vzel motorko in pošprical 1000 trt. Mater sem dihal ko konj. Pa še pod masko, sem bil čist mokr. Pol sem se pa nmav vsedu, pa nmav pomalcav, pa en litr sem ga polil in je blo telesu mojmu super, pa tud trebuščku, ker sem kupček podru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 to pa je rekreacija Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst sem šu pa zjutraj u vinsko gorico, kjer sem vzel motorko in pošprical 1000 trt. Mater sem dihal ko konj. Pa še pod masko, sem bil čist mokr. Pol sem se pa nmav vsedu, pa nmav pomalcav, pa en litr sem ga polil in je blo telesu mojmu super, pa tud trebuščku, ker sem kupček podru hehehe cvičkar ti pa si faconar Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.