Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

Cuj, to pa bolj ti ves, jaz se ne spoznam x:o)x :palec:

Mene kratke ne pasejo... x:o)x

A gres z mano?? x;)x x:Dx Na 10? x:)x

koki, na gorenjskem je tisto...21 pa ljubljanski..

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No Samson23, v kolkem cajtu si prišel pol na Šmarno? Al pa rajš ne povedat, mi bo vsa volja dol padla..... :o|o: He he..... x:Dx V petek grem spet.... komej čakam...... x8Dx
Scio mi nihil scire

Lihkar s smarne prsu.Bilanca:20 minut-kar dobr za enga, ki ni bil v hribih pol leta. Sm kar zadovoljen! :palec: :palec: :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Hvala!! x:Ix

Kok casa pa ti rabis do gor?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Aja sej res, tisto si TI napisala...se spomnim, da je ena enX pisala, saj zato sm pa tut jaz dons porocal... sori, da sm mal zamesu, pa sej 35 minut ni tko slabo, moja sestra k je precej fit (5x na teden aerobika, pa dost tece..) rabi tut 35 minut. :palec:

Frank Zappa

x:Dx tudi jaz sem se odločila teči. in to vsaki dan 20 min. je kar dosti za nekoga, ki nima kondicije. danes bo 5 dan, lahko rečem, da mi kar dobro gre. drugače pa 2 x na teden še trebušnjaki, pa tudi fitnes roler uporabljam redno. je pač tak, da se bliža morje, tej pa "punca mora biti fit". sicer res nimam problemov s težo 160, 50

Danes nisem zdrzala niti 6km, ker me je tako zacel kolen bolet...pa se zdej me :xx!: Sploh ne vem, kaj nej....nej nosim tisti "kolencnik"? Mah xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>Danes nisem zdrzala niti 6km, ker me je tako zacel kolen bolet...pa se zdej me  :xx!: Sploh ne vem, kaj nej....nej nosim tisti "kolencnik"? Mah  xrolleyesx

michelle nared mal pavze, ker laufaš vsak dan in je tudi to vzrok, pusti malo, da se ti mišice oz. kite pošteno regenerirajo x:)x in bo bolje pa boš spet tekla ko lisička, hehe x;)x

no js pa sm dones v vročini na soncu(nobene sence) pretekel 1 km manj kot je mali maraton - destinacija dobrih 20 km v 88 minutah s povprečno hitrostjo cca 14 km/h No,da mi je bilo še težje, moram povedat,da sm bil brez vode(napaka), tako da sm dobesedno zadnje 4 km že hidriral (čutil bolečino v ledvicih) ampak, sm zelo zadovoljen, ker nisem odnehal in se s tem potrdil, da sm vzdržljiv x^x x:)x

no ko sm pršou domov, sem vase nalil dobesedno 2 litra vode v enem šusu x:Dx

lp x8Dx

honor and respect

Priden seal!!!! RESPECT!!!!!!!! x^x x^x x^x

Jaz tudi spijem liter vode x;)x Zdaj sem si v intersportu kupila ene take fajn pijace za po treningu, prav slastno x:px x:px

Vem, da bi morala mal pocivat, ampak tolk uzivam v tem. Pa mal vec lahko pojem x:o)x x:o)x x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>michelle nared mal pavze, ker laufaš vsak dan in je tudi to vzrok, pusti malo, da se ti mišice oz. kite pošteno regenerirajo  x:)x  in bo bolje pa boš spet tekla ko lisička, hehe  x;)x

:palec: kul si, seal, da tko spodbujas, das kaksen nasvet in tole.. a ne michelle? xDDx x:Xx

ja, jaz tud spijem zjutraj 3 deci, pol pa se pol litra na fitnesu, vcas pa si grem se iskat vodo al pa si se razredcim cedevito, da se vec popijem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja tekočina je zelo zelo pomembna, pravijo kolikor kalorij pokuriš na dan, vsaj toliko tudi vode popij na dan x:Dx no js jo vsak dan od 3 do 6 litrov čiste navadne gorenjske oz. najbolše vode iz radovne :palec: :inocent: x^x x:Dx
honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>x;)x

Kva pa jaz vem, koliko kcal na dan porabim  :sori: Tega se mi pa resnicno ne da sestevat  x:Ix

pa sej ne rabš tega seštevat, js včasih ko mam kake večje podvige preračunam zato, da vem koliko rabim da se mi bodo glikogenske rezerve najhitreje in najbolje zapolnile, čeprav rabijo 72 ur da se napolnejo maximalno x:)x

honor and respect

saj ne rabis, pac sam pij ful. xDDx :palec:

*

sem imela vec tem odprtih, nisme videla da je ze seal odgovoril, ampak no vidis. xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Danes sem si privoščila najprej tek, pa malo prej še pol urice sobnega kolesa, trebušne, sklece....zdaj pa še enkrat pod tuš potem pa spančkat (bo pasalo)... xDDx
Smisel življenja je največja sreča

Jst sem šu pa zjutraj u vinsko gorico, kjer sem vzel motorko in pošprical 1000 trt. Mater sem dihal ko konj. Pa še pod masko, sem bil čist mokr. Pol sem se pa nmav vsedu, pa nmav pomalcav, pa en litr sem ga polil in je blo telesu mojmu super, pa tud trebuščku, ker sem kupček podru x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>Jst sem šu pa zjutraj u vinsko gorico, kjer sem vzel motorko in pošprical 1000 trt. Mater sem dihal ko konj. Pa še pod masko, sem bil čist mokr. Pol sem se pa nmav vsedu, pa nmav pomalcav, pa en litr sem ga polil in je blo telesu mojmu super, pa tud trebuščku, ker sem kupček podru x:o)x

hehehe cvičkar ti pa si faconar :palec: x:Dx

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...