Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 priblizno 170 (zdaj sem morda ze kak cm manj, najvisje pa so me namerili 171.5), zapestje mam 15 (no ene 14.8), stehtat se grem pa zdajle* *evo NATANCNO 54 kg tehtam. Mi je vsec, ko je moja tezha ze 10 let konstatna (plus minus najvec dve kilci), brez da bi pazila, se tehtala, karkoli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ne kok zanimivo, vcasih so mislili, ce si kao sporten tip, da pa ne vem kaj, si pa mal butast al kaj, v resnici pa je cela znanost LOHK sport, odvisno kako ga jemljes in furas.VSE lohk not najdes in vse ima nek smisel....Ful dobro. Sej ce si sporten tip ni nujno, da nisi butast-odvisno od tega kero definicijo inteligence vzames... ce si recimo-vzemmo za primer, ki si ga ti v temi geniji nacela ti nacela, Michaela Jordana-tip ma briljanten smisel za igro, fenomenalno prostorsko predstavljivost, genialno kombinatoriko... sam ce ga das pa recimo interpretirat Fausta, a ne...? Al pa recimo kaksnga nasega skakalca, kerga ime in priimek se zacne na isto crko... fenomenalen matematik, na par tisocink zna izracunat pravilen cas za odskok, genialno vse skoordinirat, neverjetn natancno ujeti odskok, ko pa se pogovarjas z njim... Pa tudi za to gre to, da najvecjim vsega tega sploh ni treba vedt tko analiticno, oni majo ta gut filing v sebi in to je to... Itak se se najvecje stvari zgodijo ko je um hladen. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Pa je tole z zapestjem res tko...dost realno? Jaz imam 15,5 na 175cm...hehe, anyway, bom morala kar stisnit zobe, da bom prisla na 60.8 Samo mislim, da je to kar "realno", da bi mi tista teza najbolj sedla... ***Marsa, hudo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Danes veselo in s tempom prisopihala na hrib, naredila trebušne , zvečer grem pa še teč. Vidim, da komentirate okoli kilaže....hihihi. Povem samo, da imam okoli roke 14,5 cm, o kilogramčkih pa ne bom preveč, ker sem kar nekaj od ideale-navzgor. Kot je rekla Marsa-sem bolj sochna (imam bolj ono postavo-široka ramena in boki, ter ozek pas). A takšna sem že od nekdaj. Se mi zdi, da četudi imaš par kilogramčkov preveč in utrjeno telo, ter znaš te kilograme tudi zadovoljno nositi, lahko izgledaš dobro....in seveda, da si tudi v formi)......Slaba tolažba, a sem kar zadovoljna z njo-moram bit . Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmm zanimivo, uuu ja se mi pa zdi da maš preveč kg na svojo višino, bo treba mal dol dat, a počutiš se dobro?? ja sej lih to ti pravim, js ti naredim drugače ,če sm dobro spočit tudi 100 skletc v enem šusu jih našopam drugač pa delam zej samo bench, poševni in ravni, v glavnem vzdržujem to,da lahko dvignem ravnega 10x 100kg in poševnega 10x 90kg to je to, je pa res da zadnje čase bolj treniram za eksplozivnost in samo funkcionalnost mišic.. Hm men je največ uspel do 35 sklec v eni seriji. Potem se je pa ustavl. Aja pa morem shujšat za 20 kg. počutim se dobro, kadar se ne prenajem. Ampak to je redko. Drugač sm pa tud tekel. S tempom 30 min ali 5 km. Kar je počas. Glede na to, da sm dosegel takšno razdaljvo v enem mesecu. Pa sm mel muskelfiber pa ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm men je največ uspel do 35 sklec v eni seriji. Potem se je pa ustavl. Aja pa morem shujšat za 20 kg. počutim se dobro, kadar se ne prenajem. Ampak to je redko. Drugač sm pa tud tekel. S tempom 30 min ali 5 km. Kar je počas. Glede na to, da sm dosegel takšno razdaljvo v enem mesecu. Pa sm mel muskelfiber pa ... 5km v 30 minut za 110 kg človeka, odlično kr tko naprej, emmm drugač kolena so vredu al te kej bolijo?? ker glede na težo imaš velik pritisk na njih pri teku.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Mogoce je to tud pr men problem? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>5km v 30 minut za 110 kg človeka, odlično kr tko naprej, emmm drugač kolena so vredu al te kej bolijo?? ker glede na težo imaš velik pritisk na njih pri teku.. Kolena so najmanjši problem. Bol so me meča bolela na začetku. Pa tud ledvice in želodec... Zdaj bi odtekel 20 min. Ne vem se grem v ponedeljek testirat. mam progo, kjer je en krog zame 11 minut. Drugač pa mal delam na tai chiju- mam tud odprto temo na tole na forumu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kolena so najmanjši problem. Bol so me meča bolela na začetku. Pa tud ledvice in želodec... Zdaj bi odtekel 20 min. Ne vem se grem v ponedeljek testirat. mam progo, kjer je en krog zame 11 minut. Drugač pa mal delam na tai chiju- mam tud odprto temo na tole na forumu aham ja meča bo treba ojačat-liste.. drugač hoja v hrib je zakon za meča pa seveda na hrbtu še kak naložen nahrbtnik no fajn,da nimaš problemov s koleni lepo treniri še naprej in poročaj o rezultatih Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoce je to tud pr men problem? hehe, michelle pri teb to ni problem, mora biti čist neki drugega...sej pravm mal še počaki, ne zganjat panike Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 kašna panika? a kolena bolijo? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Ja danes sem mal tekel. Blo je sončno samo me je zagrabl v jetrih. In potem tečem v hrib in še soseda neki kuri, tako da sm moral ovohavat tist dim. slabo, slabo. Po 6 minutah sm bil fuč. Samo da tole maturo opravim, pa grem takoj na dieto, vaje za moč in na tek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 jz pa dons čist stepr zgonila... hehe.. že prov škriple... pa kupla sem si uteži za roke. super... bom šla kdaj laufat z njimi... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Kok kilske? kje? kaksna je cifra (€)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 v Hervisu, so ble 4 jurje (3990), 0.45kg ena. sam je kr težko. bo kr fajn prlimaš jih na roke pa lahk z njimi delaš kar češ.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Res so super zadeva.... Danes ne bom naredila nic. Sem ze dons kalorij pokurila po trgovinah in savnanju v betonskem delu prestolnice Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 aha, thanx aiwa... manj kot pol kilce... hm, mensezdi da jaz na fitnesu uporabim 0.75, sicer pa sem mislila, da je to tko, 3 kile pa to, recimo trebusnjake delam vcas s 5kilskimi...to je skor mal mal... manj kot o.5.ampak thanx, nabavim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz pa dons čist stepr zgonila... hehe.. že prov škriple... pa kupla sem si uteži za roke. super... bom šla kdaj laufat z njimi... Kaj se tiče teka z ročkami. To je teško, čeprav je majhna kilaža. Človek med tekom naredi na stotine zamahov z roko. Naprej teč brez ročk tam po 30 - 60 minut. Pa pojdi še 1x na teden v kakšen hrib (seveda tek). IN šele potem uporab ročke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ql jaz pa že telovadim ene 4 tedne in so se mi prsne mišice opazno ojačale Trebušne mišice pa so se mi še bolj okreile, zdaj imam celo kvadratke Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj se tiče teka z ročkami. To je teško, čeprav je majhna kilaža. Človek med tekom naredi na stotine zamahov z roko. Naprej teč brez ročk tam po 30 - 60 minut. Pa pojdi še 1x na teden v kakšen hrib (seveda tek). IN šele potem uporab ročke. na steprj jih bom pa vzela... k jih tko lahk snamem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>v Hervisu, so ble 4 jurje (3990), 0.45kg ena. sam je kr težko. bo kr fajn prlimaš jih na roke pa lahk z njimi delaš kar češ.... A to je to, kar mam jz? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Tukaj so aami hudi, ko trnirajo z utežkami "trakovih" na rokan in nogah. Pa ql bi blo, če bi imel majico iz svinca težko 50 kg. In potem tečeš s to majico 5 km. In ko jo snameš bi mel takšno hitrost da bi kr .... Moral bi pazit na kolena in še na kaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Po moje so iste kot tiste okrogle zadaj...k das palec cez eno luknjo? Malce so drugacne, od Nikea. Kaj so pa tisti cist mali krogci? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 http://www.aeroobikafestival.ee/img_tmp/nou_nike_wweights.jpg take so... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 Kaj so pa tisti cist mali krogci?Po moje čist taki easy za na zapestje.... čeprav jaz dam tiste, k so za na noge, tud na roke kr.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.