seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tukaj so aami hudi, ko trnirajo z utežkami "trakovih" na rokan in nogah. Pa ql bi blo, če bi imel majico iz svinca težko 50 kg. In potem tečeš s to majico 5 km. In ko jo snameš bi mel takšno hitrost da bi kr .... Moral bi pazit na kolena in še na kaj. ja pa kaj še??? hehehe, pol bi ti pa svizec čokolado zavil če bi res rad, dobil vzdržljivost,moč in posebno kondicijo ,potem ti predlagam da si naštimaš 50kg nahrbtnik na hrbet pa gasa v hrib oz.gore! če pa haočeš da ti še zgorni del dela, si pa lahko umisliš še palce v glavnem, to js zej prakticiram tud, ker veliko delam na vzdržljivosti in koordinaciji gibov oz. obvladovanje svoje lastne teže... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Evo dragi moji znalci en vprašanjce za take stručkote kot ste vi.Rada bi kupila Pulsarco, pa cincam med dvema, najcenejšo in najdražjo varijanto. Videno v BTC-ju hala A. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo dragi moji znalci en vprašanjce za take stručkote kot ste vi.Rada bi kupila Pulsarco, pa cincam med dvema, najcenejšo in najdražjo varijanto. Videno v BTC-ju hala A. Ura Polar S610i ja prodam dobro ohranjeno uro Polar S610i, staro 1 leto, brezhibno Osnovne funkcije: EKG natančnost srčne frekvence, tri nastavljiva območja SF, trije odštevalni števci, neomejeno število datotek, funkcije športne ure Unikat funkcije: IR prenos v PC in obratno, nastavljiv interval beleženja na 5, 15 in 60 sekund Zaslon: trivrstični, osvetlitev zaslona Oddajni pas: T61 kodiran Ostalo: Vodonepropusten do 30m Cena v Hervisu: 67.990 SIT no js jo dam za 45.000 SIT Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Cosma drugač se ti splača mal več dnarja dat pri teh zadevah Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja pa kaj še??? hehehe, pol bi ti pa svizec čokolado zavil če bi res rad, dobil vzdržljivost,moč in posebno kondicijo ,potem ti predlagam da si naštimaš 50kg nahrbtnik na hrbet pa gasa v hrib oz.gore! če pa haočeš da ti še zgorni del dela, si pa lahko umisliš še palce v glavnem, to js zej prakticiram tud, ker veliko delam na vzdržljivosti in koordinaciji gibov oz. obvladovanje svoje lastne teže...Pa dajte nehat, kaj mislite da boste pa boga za jajca prijel, če boste sami narciski Seal, ti prid lepo na dolenjsk, pa bova cel dan delala razna fizična dela, tako da te bo zvečer use bolel. Boš šel lahko z mano v gorco, pa boš nosu škropilnico gor u hrib. Če boš pa zdržal, boš lahko zvečer pa še z mano ga en liter dol udaru, al pa dva. Če boš pa še pr moč, majo pa pr sosedovih glih tako eno luštno, rdečelično deklino, tvojih let, se boš pa še nmav na kozolc podal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa dajte nehat, kaj mislite da boste pa boga za jajca prijel, če boste sami narciski Seal, ti prid lepo na dolenjsk, pa bova cel dan delala razna fizična dela, tako da te bo zvečer use bolel. Boš šel lahko z mano v gorco, pa boš nosu škropilnico gor u hrib. Če boš pa zdržal, boš lahko zvečer pa še z mano ga en liter dol udaru, al pa dva. Če boš pa še pr moč, majo pa pr sosedovih glih tako eno luštno, rdečelično deklino, tvojih let, se boš pa še nmav na kozolc podal Cičkar ni problema, sej nikol nism reku, da ne znam za orodje prijet oz. lopato! heheh, ti sam povej kdaj - sm vsestransko funkcionalen Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Seal na mestu, kot vedno, hvala ...saj sem čisto narobe napisala .... Bom razmislila o nakupu, ker je ura za darilo, ne vem, če bi se odločila za rabljeno, bom pa predlagala Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seal na mestu, kot vedno, hvala ...saj sem čisto narobe napisala .... Bom razmislila o nakupu, ker je ura za darilo, ne vem, če bi se odločila za rabljeno, bom pa predlagala ej ej drugač pa obvezno kupi od firme POLAR - sej maš tud za 30 tiscoč dobiš že čist osnovno.. ja za darilo pa itak da mora bit nova Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cičkar ni problema, sej nikol nism reku, da ne znam za orodje prijet oz. lopato! heheh, ti sam povej kdaj - sm vsestransko funkcionalen Res b te rad vidu, kuku b zdržal cel dan Ampak že to,da b se upal,je uspeh, pa to, da nab na kozolc zataju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo dragi moji znalci en vprašanjce za take stručkote kot ste vi.Rada bi kupila Pulsarco, pa cincam med dvema, najcenejšo in najdražjo varijanto. Videno v BTC-ju hala A.uuu jz bi si jo kupla... sam ne tako za 40 jurjev nimam jz tok. uuu seal!!! aiwa je začela kosmiče jest aja ne vem a sem se že pohvalila... dons bla tud ful pridna na steprju. pa šla mal na sonce... sicer umetn... ampak kaj čm, če ne morm brez sončka zdej pa šibam h frizerju- sem naročena... ups... jz kr kle nakladam... eh... razumte me... mal sn raztresena Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej ej drugač pa obvezno kupi od firme POLAR - sej maš tud za 30 tiscoč dobiš že čist osnovno.. ja za darilo pa itak da mora bit nova Ja saj, Polar in ne Pulsar, kot sem napisala....zmešala 6 lončkov skupaj adio pamet...sem si začela prepevat... vsi ljudje hitijo, a nekje živijo, z obrazi obrnjenimi v tla...nihče nikogar ne pozna... ta se mi edno utrne, ko bezljam čez vse in pol mal zamešam podobno Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Res b te rad vidu, kuku b zdržal cel dan Ampak že to,da b se upal,je uspeh, pa to, da nab na kozolc zataju. sm že marskej druzga zdržal cel dan oz. 3 dni in 3 noči dobesedno brez spanja adventures race ,če te zanima ,tukaj maš link KLIK Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuu jz bi si jo kupla... sam ne tako za 40 jurjev nimam jz tok. uuu seal!!! aiwa je začela kosmiče jest aja ne vem a sem se že pohvalila... dons bla tud ful pridna na steprju. pa šla mal na sonce... sicer umetn... ampak kaj čm, če ne morm brez sončka zdej pa šibam h frizerju- sem naročena... ups... jz kr kle nakladam... eh... razumte me... mal sn raztresena To je fajn jt nmav na sonce poseben na umeten, boš taka baba kot treba Po pa ko boš imela čas, si pa še umetnega zalaufaj. Res super živleje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja saj, Polar in ne Pulsar, kot sem napisala....zmešala 6 lončkov skupaj adio pamet...sem si začela prepevat... vsi ljudje hitijo, a nekje živijo, z obrazi obrnjenimi v tla...nihče nikogar ne pozna... ta se mi edno utrne, ko bezljam čez vse in pol mal zamešam podobno hehe cosma, ne se sekirat, se zgodi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 pridna aiwa sej bo, kr tko naprej.. pa be happy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 drugač pa delam zej samo bench, poševni in ravni, v glavnem vzdržujem to,da lahko dvignem ravnega 10x 100kg in poševnega 10x 90kg to je to, je pa res da zadnje čase bolj treniram za eksplozivnost in samo funkcionalnost mišic.. Če lahko delaš to kar dela seal lahko opravljaš tud vsa domača opravila in to komot brez napora. Razen, če moreš 250 bal (v kocka zbita krma ali slama - vsaka ima tam okol 20 - 30 kg) z vilami na prikolco zmetat al pa 3-4 tone gnoja premetat. To je edino, kar zahteva res moč in seveda tehniko. Okapanje, ti pa hrbet uniči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm že marskej druzga zdržal cel dan oz. 3 dni in 3 noči dobesedno brez spanja adventures race ,če te zanima ,tukaj maš link KLIK Uau, MY RESPECT. Se mi zdi, da moraš za tako preizkušnjo biti, tako fizično, kot tudi psihično dobro pripravljen....Kdaj si pa bil in kako se ti je zdelo? Verjetno zaj.... Jaz bi kaj takšnega nikoli ne zmogla..... :xx!: Pred enima dvema letoma se je zbrala ena ekipa, kjer je bil tudi en moj kolega, ampak so žal morali odstopiti, ker niso bili pripravljeni tako kot je treba. Torej res: SVAKA TI ČAST!!!!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uau, MY RESPECT. Se mi zdi, da moraš za tako preizkušnjo biti, tako fizično, kot tudi psihično dobro pripravljen....Kdaj si pa bil in kako se ti je zdelo? Verjetno zaj.... Jaz bi kaj takšnega nikoli ne zmogla..... :xx!: Pred enima dvema letoma se je zbrala ena ekipa, kjer je bil tudi en moj kolega, ampak so žal morali odstopiti, ker niso bili pripravljeni tako kot je treba. Torej res: SVAKA TI ČAST!!!!!! hehe, ja hvala, bil sm lani z vojaško ekipo bohinjske bele, gamsi - gorska.. noro, no ja nism bil tak heroj, po dveh nočeh in slabo hranjenje je bla kriza,skoraj kalipsa hehehe, ampak sm zdržal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, ja hvala, bil sm lani z vojaško ekipo bohinjske bele, gamsi - gorska.. noro, no ja nism bil tak heroj, po dveh nočeh in slabo hranjenje je bla kriza,skoraj kalipsa hehehe, ampak sm zdržal Glavno je, da nisi obupal in zdržal do konca.... Mene bi tako prej kap zadela Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Odtekla svoj častni krog, čeprav tokrat krajšo turo, ker me je nekaj v kolenu ščipalo.... Naredila serijo trebušnih, hrbtnih, sklec, malo utežičk dvignila, se stuširala, natočila en kozarček vinčka (toliko o kakšnem hujšanju) in prišla še malo k vam na čvek...hehehe Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 pridna Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pridna Hvala, saj ni tako hudo, je pa pasalo se malo razmigat.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Odtekla svoj častni krog, čeprav tokrat krajšo turo, ker me je nekaj v kolenu ščipalo.... Mene pa danes ne vec toliko, ampak sem rekla, da ne bom se tvegala. V cetrtek pa upam, da spet tek, ga ze prav pogresam. Danes je fotr prisel domov z idejo, da bi kupil tist stol...k je gor za roke pa noge..ne vem kako se rece..na fitnesu majo podobne, sam mal bolj kvalitetne. Jutri greva kao kupit Jaz upam, da ga bo minilo, ker to bo spet neka taka stvar, kot je sobno kolo ali pa tekac, ki smo ga uporabljali 2 tedna, potem se pa nobenemu ni vec dalo. Pa se dat ga nimamo kam Drugace sem pa danes delala trebusnjake in dvigala utezi. Bolj klaverno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mene pa danes ne vec toliko, ampak sem rekla, da ne bom se tvegala. V cetrtek pa upam, da spet tek, ga ze prav pogresam. Drugace sem pa danes delala trebusnjake in dvigala utezi. Bolj klaverno Saj bo, ti si kar pozdravi koleno najprej....Glavno, da si migala....PRIDNA SI! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ja vse ste pridne drugač pa ravno takrat ko se ti res najmanj da kej naredit, takrat se spravi neki naredit! vam zagotavljam da bo občutek zadovoljstva fenomenalen! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.