Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Tukaj so aami hudi, ko trnirajo z utežkami "trakovih" na rokan in nogah. Pa ql bi blo, če bi imel majico iz svinca težko 50 kg. In potem tečeš s to majico 5 km. In ko jo snameš bi mel takšno hitrost da bi kr .... x8Dx Moral bi pazit na kolena in še na kaj.

ja pa kaj še??? :eek: hehehe, pol bi ti pa svizec čokolado zavil x:Dx

če bi res rad, dobil vzdržljivost,moč in posebno kondicijo ,potem ti predlagam da si naštimaš 50kg nahrbtnik na hrbet x:Dx pa gasa v hrib oz.gore! če pa haočeš da ti še zgorni del dela, si pa lahko umisliš še palce :palec: v glavnem, to js zej prakticiram tud, ker veliko delam na vzdržljivosti in koordinaciji gibov oz. obvladovanje svoje lastne teže...

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Evo dragi moji znalci en vprašanjce za take stručkote kot ste vi.

Rada bi kupila Pulsarco, pa cincam med dvema, najcenejšo in najdražjo varijanto. Videno v BTC-ju hala A.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Evo dragi moji znalci en vprašanjce za take stručkote kot ste vi.

Rada bi kupila Pulsarco, pa cincam med dvema, najcenejšo in najdražjo varijanto. Videno v BTC-ju hala A.

Ura Polar S610i

ja prodam dobro ohranjeno uro Polar S610i, staro 1 leto, brezhibno

Osnovne funkcije: EKG natančnost srčne frekvence, tri nastavljiva območja SF, trije odštevalni števci, neomejeno število datotek, funkcije športne ure

Unikat funkcije: IR prenos v PC in obratno, nastavljiv interval beleženja na 5, 15 in 60 sekund

Zaslon: trivrstični, osvetlitev zaslona

Oddajni pas: T61 kodiran

Ostalo: Vodonepropusten do 30m

Cena v Hervisu: 67.990 SIT

no js jo dam za 45.000 SIT

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>ja pa kaj še??? :eek:  hehehe, pol bi ti pa svizec čokolado zavil  x:Dx

če bi res rad, dobil vzdržljivost,moč in posebno kondicijo ,potem ti predlagam da si naštimaš 50kg nahrbtnik na hrbet  x:Dx  pa gasa v hrib oz.gore! če pa haočeš da ti še zgorni del dela, si pa lahko umisliš še palce :palec:  v glavnem, to js zej prakticiram tud, ker veliko delam na vzdržljivosti in koordinaciji gibov oz. obvladovanje svoje lastne teže...

Pa dajte nehat, kaj mislite da boste pa boga za jajca prijel, če boste sami narciski x;)x Seal, ti prid lepo na dolenjsk, pa bova cel dan delala razna fizična dela, tako da te bo zvečer use bolel. Boš šel lahko z mano v gorco, pa boš nosu škropilnico gor u hrib. Če boš pa zdržal, boš lahko zvečer pa še z mano ga en liter dol udaru, al pa dva. :vragec: Če boš pa še pr moč, majo pa pr sosedovih glih tako eno luštno, rdečelično deklino, tvojih let, se boš pa še nmav na kozolc podal x:Ix x:Ix x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>Pa dajte nehat, kaj mislite da boste pa boga za jajca prijel, če boste sami narciski x;)x Seal, ti prid lepo na dolenjsk, pa bova cel dan delala razna fizična dela, tako da te bo zvečer use bolel. Boš šel lahko z mano v gorco, pa boš nosu škropilnico gor u hrib. Če boš pa zdržal, boš lahko zvečer pa še z mano ga en liter dol udaru, al pa dva. :vragec: Če boš pa še pr moč, majo pa pr sosedovih glih tako eno luštno, rdečelično deklino, tvojih let, se boš pa še nmav na kozolc podal x:Ix  x:Ix  x:Ix

Cičkar ni problema, sej nikol nism reku, da ne znam za orodje prijet oz. lopato! heheh, ti sam povej kdaj - sm vsestransko funkcionalen x^x x:Dx x;)x :palec:

honor and respect

Seal na mestu, kot vedno, hvala x:Xx ...saj sem čisto narobe napisala xrolleyesx ....

Bom razmislila o nakupu, ker je ura za darilo, ne vem, če bi se odločila za rabljeno, bom pa predlagala x:)x

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Seal na mestu, kot vedno, hvala  x:Xx  ...saj sem čisto narobe napisala  xrolleyesx  ....

Bom razmislila o nakupu, ker je ura za darilo, ne vem, če bi se odločila za rabljeno, bom pa predlagala  x:)x

ej ej drugač pa obvezno kupi od firme POLAR - sej maš tud za 30 tiscoč dobiš že čist osnovno.. ja za darilo pa itak da mora bit nova x^x :palec:

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>Cičkar ni problema, sej nikol nism reku, da ne znam za orodje prijet oz. lopato! heheh, ti sam povej kdaj - sm vsestransko funkcionalen x^x  x:Dx  x;)x  :palec:

Res b te rad vidu, kuku b zdržal cel dan :O: Ampak že to,da b se upal,je uspeh, pa to, da nab na kozolc zataju. :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Evo dragi moji znalci en vprašanjce za take stručkote kot ste vi.

uuu jz bi si jo kupla... sam ne tako za 40 jurjev nimam jz tok.

uuu seal!!! aiwa je začela kosmiče jest x:Dx x:Dx

aja ne vem a sem se že pohvalila... dons bla tud ful pridna na steprju. pa šla mal na sonce... sicer umetn... ampak kaj čm, če ne morm brez sončka x:Dx zdej pa šibam h frizerju- sem naročena...

ups... :inocent: jz kr kle nakladam... eh... razumte me... mal sn raztresena x:Dx xsrcx

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>ej ej drugač pa obvezno kupi od firme POLAR - sej maš tud za 30 tiscoč dobiš že čist osnovno.. ja za darilo pa itak da mora bit nova  x^x  :palec:

Ja saj, Polar in ne Pulsar, kot sem napisala....zmešala 6 lončkov skupaj xrolleyesx adio pamet...sem si začela prepevat... vsi ljudje hitijo, a nekje živijo, z obrazi obrnjenimi v tla...nihče nikogar ne pozna... ta se mi edno utrne, ko bezljam čez vse in pol mal zamešam podobno :inocent:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

<{POST_SNAPBACK}>uuu jz bi si jo kupla... sam ne tako za 40 jurjev nimam jz tok.

uuu seal!!! aiwa je začela kosmiče jest x:Dx  x:Dx

aja ne vem a sem se že pohvalila... dons bla tud ful pridna na steprju. pa šla mal na sonce... sicer umetn... ampak kaj čm, če ne morm brez sončka x:Dx zdej pa šibam h frizerju- sem naročena...

ups... :inocent: jz kr kle nakladam... eh... razumte me... mal sn raztresena x:Dx  xsrcx

To je fajn jt nmav na sonce poseben na umeten, boš taka baba kot treba :vragec: Po pa ko boš imela čas, si pa še umetnega zalaufaj. x:Dx Res super živleje. x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ja saj, Polar in ne Pulsar, kot sem napisala....zmešala 6 lončkov skupaj  xrolleyesx  adio pamet...sem si  začela prepevat... vsi ljudje hitijo, a nekje živijo, z obrazi obrnjenimi v tla...nihče nikogar ne pozna... ta se mi edno utrne, ko bezljam čez vse in pol mal zamešam podobno  :inocent:

hehe cosma, ne se sekirat, se zgodi x:Ix :palec:

honor and respect

drugač pa delam zej samo bench, poševni in ravni, v glavnem vzdržujem to,da lahko dvignem ravnega 10x 100kg in poševnega 10x 90kg to je to, je pa res da zadnje čase bolj treniram za eksplozivnost in samo funkcionalnost mišic.. x:)x

Če lahko delaš to kar dela seal lahko opravljaš tud vsa domača opravila in to komot brez napora. Razen, če moreš 250 bal (v kocka zbita krma ali slama - vsaka ima tam okol 20 - 30 kg) z vilami na prikolco zmetat al pa 3-4 tone gnoja premetat. To je edino, kar zahteva res moč in seveda tehniko. Okapanje, ti pa hrbet uniči.

<{POST_SNAPBACK}>sm že marskej druzga zdržal cel dan oz. 3 dni in 3 noči dobesedno brez spanja adventures race ,če te zanima ,tukaj maš link KLIK  x;)x

Uau, MY RESPECT. Se mi zdi, da moraš za tako preizkušnjo biti, tako fizično, kot tudi psihično dobro pripravljen....Kdaj si pa bil in kako se ti je zdelo? Verjetno zaj.... x?x

Jaz bi kaj takšnega nikoli ne zmogla..... :xx!:

Pred enima dvema letoma se je zbrala ena ekipa, kjer je bil tudi en moj kolega, ampak so žal morali odstopiti, ker niso bili pripravljeni tako kot je treba.

Torej res: SVAKA TI ČAST!!!!!! :palec:

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Uau, MY RESPECT. Se mi zdi, da moraš za tako preizkušnjo biti, tako fizično, kot tudi psihično dobro pripravljen....Kdaj si pa bil in kako se ti je zdelo? Verjetno zaj.... x?x

Jaz bi kaj takšnega nikoli ne zmogla..... :xx!:

Pred enima dvema letoma se je zbrala ena ekipa, kjer je bil tudi en moj kolega, ampak so žal morali odstopiti, ker niso bili pripravljeni tako kot je treba.

Torej res: SVAKA TI ČAST!!!!!! :palec:

hehe, ja hvala, bil sm lani z vojaško ekipo bohinjske bele, gamsi - gorska.. noro, no ja nism bil tak heroj, po dveh nočeh in slabo hranjenje je bla kriza,skoraj kalipsa :inocent: hehehe, ampak sm zdržal x:Dx

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>hehe, ja hvala, bil sm lani z vojaško ekipo bohinjske bele, gamsi - gorska.. noro, no ja nism bil tak heroj, po dveh nočeh in slabo hranjenje je bla kriza,skoraj kalipsa :inocent:  hehehe, ampak sm zdržal  x:Dx

Glavno je, da nisi obupal in zdržal do konca.... :palec: xDDx

Mene bi tako prej kap zadela x:Dx :V:

Odtekla svoj častni krog, čeprav tokrat krajšo turo, ker me je nekaj v kolenu ščipalo.... xrolleyesx

Naredila serijo trebušnih, hrbtnih, sklec, malo utežičk dvignila, se stuširala, natočila en kozarček vinčka (toliko o kakšnem hujšanju) in prišla še malo k vam na čvek...hehehe xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Odtekla svoj častni krog, čeprav tokrat krajšo turo, ker me je nekaj v kolenu ščipalo.... xrolleyesx

:sori: :sori: :sori: Mene pa danes ne vec toliko, ampak sem rekla, da ne bom se tvegala. V cetrtek pa upam, da spet tek, ga ze prav pogresam.

Danes je fotr prisel domov z idejo, da bi kupil tist stol...k je gor za roke pa noge..ne vem kako se rece..na fitnesu majo podobne, sam mal bolj kvalitetne. Jutri greva kao kupit xrolleyesx Jaz upam, da ga bo minilo, ker to bo spet neka taka stvar, kot je sobno kolo ali pa tekac, ki smo ga uporabljali 2 tedna, potem se pa nobenemu ni vec dalo. Pa se dat ga nimamo kam xrolleyesx

Drugace sem pa danes delala trebusnjake in dvigala utezi. Bolj klaverno :o|o:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>:sori:  :sori:  :sori: Mene pa danes ne vec toliko, ampak sem rekla, da ne bom se tvegala. V cetrtek pa upam, da spet tek, ga ze prav pogresam.

Drugace sem pa danes delala trebusnjake in dvigala utezi. Bolj klaverno  :o|o:

Saj bo, ti si kar pozdravi koleno najprej....Glavno, da si migala....PRIDNA SI! :palec: xDDx

ja vse ste pridne :palec: drugač pa ravno takrat ko se ti res najmanj da kej naredit, takrat se spravi neki naredit! vam zagotavljam da bo občutek zadovoljstva fenomenalen! x:Dx x:)x
honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...