aiwa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 dons ne. včeri sem jih mela 20 min gor. KUUUULLL zakon so. sem pol lepo fajn čutla rokce. jutr jih dam spet gor. sej enkrat k se bom dobr ulaufala... si bom pa tud kšne za noge nabavla. sam to še ne hmal... morm še mal kondicije dobit pa tko. sam vidm da so ful fajn... nč ne ovirajo... super Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Je kdo probal hinduistične sklece in počepe. Seal je omenil, da bo testiral. Saj bi lahk jaz, ampak se mi zaenkrat ne da. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Danes, ko sem bolj čudne volje, grem pa zdaj na en malo daljši tek, da se malo spucam..... Potem pa še one vaje po nasvetu Santosa.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes, ko sem bolj čudne volje, grem pa zdaj na en malo daljši tek, da se malo spucam..... Potem pa še one vaje po nasvetu Santosa.... Kako to misliš, čudne ? Sam v tistih vajah...bi še Santos pasal v mes...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Jaz sem pa rolala danes dobro uro, pa ni bilo problemov s kolenom, tako da se super pocutim Potem sem pa naredila se nekaj vaj, k sm jih najdla na mojtrener.com s tisto tadolgo utezjo ( se vedno se cudim nad mojo nemocjo v rokah) ...pocas bom nadgrajevala kilograme v utezeh. Sem gledala doma en katalog in se ful navdusujemo nad novim "veslacom". Tudi mami je vsec, tako da bomo mogoce to. Tu pa res veliko misic zacutis a ne? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem pa rolala danes dobro uro, pa ni bilo problemov s kolenom, tako da se super pocutim Potem sem pa naredila se nekaj vaj, k sm jih najdla na mojtrener.com s tisto tadolgo utezjo ( se vedno se cudim nad mojo nemocjo v rokah) ...pocas bom nadgrajevala kilograme v utezeh. Vedi, da večejo težo, ko boš dvigala...to ti bo delalo slabo...tako ti raste mišična masa...in pol kaj si naredila s tem...nič ! Manjša teža...in čim več ponavljajev...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Michelle sem vesela, da je koleno dobro Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Kako nic? Sej mal misic bi pa tudi imela. Drugace pa hvala za informacijo... Bom delala z lazjimi...samo mi je vsec ta dolga stvar Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako to misliš, čudne ? Sam v tistih vajah...bi še Santos pasal v mes...! Hihihi, evo sem nazaj...Odtekla sem svoje, tvoje vaje Santos pa bodo še malo počakale, ker se mi ne da nič več.... Počutim se veliko bolje!!! MICHELLE TI SI TUDI PRIDNA-ZELO!!!!LE TAKO NAPREJ. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako nic? Sej mal misic bi pa tudi imela. Drugace pa hvala za informacijo... Bom delala z lazjimi...samo mi je vsec ta dolga stvar <{POST_SNAPBACK}>Hihihi, evo sem nazaj...Odtekla sem svoje, tvoje vaje Santos pa bodo še malo počakale, ker se mi ne da nič več.... Počutim se veliko bolje!!! MICHELLE TI SI TUDI PRIDNA-ZELO!!!!LE TAKO NAPREJ. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Jaz pa ta teden nisem cist nic telovadila. Sem mislila dons it na fitnes, pa mi na kraj pameti zjutraj ni padlo, vse prespala in tko.V pondelk pa nisem sla zarad MS.Zdaj pa ne vem, a naj grem jutri al v petek, ker je cist bedast, da po vsem tednu neaktivnosti grem v cetrtek IN petek.Bom sla kar v petek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa ta teden nisem cist nic telovadila. Sem mislila dons it na fitnes, pa mi na kraj pameti zjutraj ni padlo, vse prespala in tko.V pondelk pa nisem sla zarad MS.Zdaj pa ne vem, a naj grem jutri al v petek, ker je cist bedast, da po vsem tednu neaktivnosti grem v cetrtek IN petek.Bom sla kar v petek. Boš že vse nadoknadila, ker si pridna punca včasih človek potrebuje tudi malo počitka, čeprav pravijo, da po 48 urah izničiš predhodni trening. Če je pa to 100 % res pa ne vem. Bo povedal kak profi kaj več o tem!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 kr slabo vest imam, ko berem tole temo, zato grem bolj redko sem pogledat... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Saj tko tud jemljem, thanx, Kokica. Iznicim? Ne.Morda v smislu, ce si sportno dejaven al tko.Sicer se pa pridobljeno ne iznici kar tko.Sem ze nekje razlagala, da imam prav tak sistemcek in da dela.Da ce vcasih 'ne gre', pol pa nic.Ne bom sla na maraton niti nic, popolnoma vseeno je, kolk cesa naredim in to.Fit sem v bistvu dost ze brez fitnesa, mislim cist prodje. Tko da nimam v tem smislu slabe vesti.Bolj mi gre nekak na zivce, da padem v ta neaktiven ritem pol...Tko kot s spricanjem (sem pol shole prespricala, zato zlo dobro poznam tole), ko zacnes, je konc.Tko da, ko kdo rece, kok sem pridna, kaksno voljo da mam, je v bistvu hecno... ker nekak nisem pridna. Oz. lohk bi bila velik bolj. Gre pa tud za to, da jaz pol pogresam sport oz. aktivnost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 45 min na steprju, skoz z utežmi. super. ful zadovoljna. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>45 min na steprju, skoz z utežmi. super. ful zadovoljna. Kje si bejba? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bolj mi gre nekak na zivce, da padem v ta neaktiven ritem pol...Tko kot s spricanjem (sem pol shole prespricala, zato zlo dobro poznam tole), ko zacnes, je konc.Tko da, ko kdo rece, kok sem pridna, kaksno voljo da mam, je v bistvu hecno... ker nekak nisem pridna. Oz. lohk bi bila velik bolj. Gre pa tud za to, da jaz pol pogresam sport oz. aktivnost. Tudi jaz imam včasih svoje športne padce, ko se mi totalno nič ne da in dobesedno zabušavam. In ravno danes je dan, ko se mi popolnoma nič ne da in sem se odločila za dan počitka in zabušavanja... Je pa tudi res kot praviš, da se ti najprej en dan ne da, pa drug in tretji...potem je pa kar "finito" in to se mi zdi največja groza, ker je opet težko začeti... Vsaj jaz osebno imam tak občutek. x!x Glede slabe vesti oz. pogrešanja aktivnosti je pa tako, da bo tudi meni jutri verjetno žal, da danes nisem nič kaj počela, ker se bom zbudila čisto zlamana in težje bom vstala (100%). Torej, danes počitek in uživanje, ker bom zdajle šla na sladoled,hehehe Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Ko pa enkrat začneš, se lahk pa zgodi, da postaneš prav obseden. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 men je pa tud tolk zadishal prejle sladoled, Kokica,, ampak kaksen zverinski, recimo tavelk bounty al pa max al kaj je ze tist... mater bi mi pasal zdajle.... ko bi mela vsaj kolo, da bi se do pumpe zategnila, se mi pa ne da avta kurt za sladota enga, razuzde'. Ja, zgleda da bom ves teden prespricala s telovadbo. :\\ Pa polna sem plavic, morda je pa dobro to zame, da bi staknila kako ogabno poskodbo spet sicer... nikol ne ves. Ja, fajn je, ko si prav vzames cas za zabushavanje. vecina folka v bistvu vecino casa zabushava, sam nikol si pa ne vzamejo casa za zabushavanje. a ni absurd? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>vecina folka v bistvu vecino casa zabushava, sam nikol si pa ne vzamejo casa za zabushavanje. a ni absurd? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Hehe, tega sem pa danes videla samo ni meni pobegnil Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Marsa! Eto, kljub temu, da sem rekla, da danes zabušavam, sem naredila Pilates vaje, trebušnjake in malo dvigovanja uteži....ampak res bolj toliko, da sem se malo zagrela.... Santos, naredila tudi nekaj tvojih polpočepov (ali kako bi temu rekla)....Je kar šlo-dobre so p.s. zdaj pa res še sladoled!!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trix 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Jes pa delam Zhan Zhuang - stoječa meditacija, fajna stvarca, pa hodim. Kej bolj extremnga kokr so počepi pa trebušnjaki pa prepuščam extremistom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, naredila tudi nekaj tvojih polpočepov (ali kako bi temu rekla)....Je kar šlo-dobre so p.s. zdaj pa res še sladoled!!!! Kaj pa tiste sedeče oz., ko počepneš in skačeš po prstih, tako da se ne dotikaš nog z ritjo...to delaš na mestu in po 3x s čim več ponavljaji ?! S to vajo utrdiš stegna in liste na nogi, zakon vaja !! Aja,tej, kot jih ti imenuješ "polpočepi" so dobri za stegna in predvsem za trdo zadnjico ! p.s.:to velja za vse pišike sex je najboljša telovadba in to po pet ur na dan !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.