Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Kaj pa tiste sedeče oz., ko počepneš in skačeš po prstih, tako da se ne dotikaš nog z ritjo...to delaš na mestu in po 3x s čim več ponavljaji ?! xrolleyesx  x:Dx

S to vajo utrdiš stegna in liste na nogi, zakon vaja !! x;)x  :palec:

Aja,

tej, kot jih ti imenuješ "polpočepi" so dobri za stegna in predvsem za trdo zadnjico ! x:px  x:Dx  x;)x  :palec:

p.s.:to velja za vse pišike x:Dx sex je najboljša telovadba in to po pet ur na dan !! :vragec:  xg:Dx  xg:Dx  xg:Dx

- tistih sedečih danes nisem, ker sem se tako in tako danes odločila, da ne bom nič delala....potem me je pa nekaj piknilo in sem mogla x:Dx Jih bom, obljubim..

-polpočepi-trda rit?-hm, bo ko kamen hahaha :vragec: x:Dx

p.s. 5 ur? ja, bi te rada vidla!!!! x:Dx

Smisel življenja je največja sreča
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>- tistih sedečih danes nisem, ker sem se tako in tako danes odločila, da ne bom nič delala....potem me je pa nekaj piknilo in sem mogla  x:Dx Jih bom, obljubim..

-polpočepi-trda rit?-hm, bo ko kamen hahaha :vragec:  x:Dx

p.s. 5 ur? ja, bi te rada vidla!!!! x:Dx

Cool,

sam te spominjam, da so dve variante...in to lahko delaš ob enem oz. dve vaje v enem šusu !

Najprej delaš te polpočepe in nato počepneš ter nadaljuješ s to vajo, to naredi v 3 serijah...!! x;)x :palec:

Trdo trdo zadnjico jap...ko bi le vedla, kako je moja trda...saj to ti govorim iz lastnih izkušenj ! x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

p.s.: :inocent: bi probala eno turnejo...? saj v besedah nisem boh ve kaj, v dejstvih pa N.1 ! :vragec: x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Cool,

sam te spominjam, da so dve variante...in to lahko delaš ob enem oz. dve vaje v enem šusu !

Najprej delaš te polpočepe in nato počepneš ter nadaljuješ s to vajo, to naredi v 3 serijah...!! x;)x  :palec:

Trdo trdo zadnjico jap...ko bi le vedla, kako je moja trda...saj to ti govorim iz lastnih izkušenj ! x:Dx  x:Dx  x:Dx  :palec:

p.s.:  :inocent: bi probala eno turnejo...? saj v besedah nisem boh ve kaj, v dejstvih pa N.1 ! :vragec:  x:Dx

-bom res probala, hvala za nasvete :palec: Poročam-če bom sploh lahko prišla do računalnika... x:Dx

- ja, moški imate tako takšno srečo, da imate fajn trdo rit, če se le malo ubadate s športom, pa nič celulita. Uh, srečkoviči x:Dx

p.s. hvala za tvojo velikosrčno ponudbo, ampak imam doma kar rabim. Sicer ne vsak dan 5 ur, ampak se nimam kaj za bunit. Verjamem pa da si NO 1, ker si tak energičen dedec :palec:

<{POST_SNAPBACK}>-bom res probala, hvala za nasvete :palec: Poročam-če bom sploh lahko prišla do računalnika... x:Dx

- ja, moški imate tako takšno srečo, da imate fajn trdo rit, če se le malo ubadate s športom, pa nič celulita. Uh, srečkoviči x:Dx

p.s. hvala za tvojo velikosrčno ponudbo, ampak imam doma kar rabim. Sicer ne vsak dan 5 ur, ampak se nimam kaj za bunit. Verjamem pa da si NO 1, ker si tak energičen dedec :palec:

x:Dx x:Dx x:Dx Saj bo, če ne vsaj do računalnika...za na delo pa ne garantiram nič ! :inocent: x:Dx x:Dx x:Dx

Kljub temu, to počni z minimalnimi ponavljaji...tipo 20 polpočepov in 10 skakajočih...! x;)x :palec:

Mal te hecam...ne me jemat resno...saj tukaj za pc-jem jih streljam na kile...a v resnici, če bi bila nekje za kako mizo, na štiri učke...bi te napadel... :vragec: x:Dx

Joke,

v resnici sem bolj skuliran in priseben...v glavnem priden poba ! x^x :palec:

p.s.; nisem rekel, da sem NO.1 v .... ampak, da sem NO.1 v dejanjih, pač ne nakladam dosti...naredim to, kar je treba in gasa skozi okno ! x:Dx x:Dx x:Dx

xsrcx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Danes sem zopet tekla, naredila trebušnjake in malo dvigovanja uteži..... xDDx

Santos, zopet sem špricala tvoje vaje xrolleyesx x^x

Ja, pa prvič letos sem šla malo pod umetnega sončka, da ne bom bela kot mleko vletela na plažo,hihihi :xx!: (to pa ne paše v to temo,ne? x?x )

<{POST_SNAPBACK}>Danes sem zopet tekla, naredila trebušnjake in malo dvigovanja uteži..... xDDx

Santos, zopet sem špricala tvoje vaje  xrolleyesx  x^x

Ja, pa prvič letos sem šla malo pod umetnega sončka, da ne bom bela kot mleko vletela na plažo,hihihi :xx!: (to pa ne paše v to temo,ne? x?x )

No panick ! x;)x :palec:

Že, da telovadiš...je zmaga, ostalo že pride ! x:Dx :palec:

Danes pa nič ne bo, sem spala 4 ure, je bil babji večer, zdej me pa čaka en opravek namest fanta, se morem z enim njegovim poslovnim partnerjem namest njega dobit, pa mam tolk nesproščene energije v sebi, da če ne bo točen, bi ga kr nabutala, sam po mojem mu bom sam par stvari povedala.

<{POST_SNAPBACK}>Delaš tud kaj počepov ali tek?

nič od tega, če se mi zahoče gem malo po travi laufat, ali pa z kolesom ;)

<{POST_SNAPBACK}>:palec:  priden beho!  x:Dx  kok pa jih kej narediš? mal poročej, da vem kje si.. aja pa kok kg maš oz. tehtaš, to mi še povej  x:)x

em, naredim jih odvisno od utrujenosti in razpoloženja, rekord je bil do zdaj 50 x;)x

Tehtam pa 47 kg in 169cm sem velik x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>behi priden xyesx

ewo jz pa mal postepala (nardila počepe x:Dx)

zvečer grem pa laufat. xwizardx dons sploh zgleda tko fajn - ne vroč - dan x:px

hehe, ti tudi pridna aiwi :D

če maš stepera dom? ql, sej, jaz ko se spreselim v MB ga bom kolko zgleda tudi meu, včeraj sem glih gledal svojo sobo :D kak je vejka :wOOt:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

ooo fino. ma ful je praktično ga met doma, če nimaš cajta... zjutrej vstaneš in hop gor... en dva tri smo fertik... pa pod tuš... in je... ni treba nikamor hodt.

uteži si morm še nabavt. k bom mal menjavala aerobne vaje in vaje z utežmi.... :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>nič od tega, če se mi zahoče gem malo po travi laufat, ali pa z kolesom ;)

em, naredim jih odvisno od utrujenosti in razpoloženja, rekord je bil do zdaj 50 x;)x

Tehtam pa 47 kg in 169cm sem velik x;)x

beho 50? ja to je pa že zelo dobro-pohvalno :palec: s tebe pa še neki bo x:Dx x;)x

hmmm dones pa grem laufat oz. tekat x:Dx po dolgem času, nazadnje sm v četrtek, zato pa grem eno daljšo turo...ne bom nč reku koliko, bom vidu kok bom v transu pretečt, pa se sprot odločm... x:)x

honor and respect

Hojla!

mi lahko kdo pomaga? Zaradi poškodbe kolenskih vezi naj bi še mirovala(ne morem tečt že mesec dni), delam tibetanske in občasno vaje za trebušne in prsne mišice..kako bi lahko trenirala noge, da ne uplahnem čisto...pa na splošno, če ima kdo kako idejo za vadbo doma brez pripomočkov, ki bi bile meni nove-izgubljam voljo in sem čisto :xx!: ..Hvala xsrcx

fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>Hojla!

mi lahko kdo pomaga? Zaradi poškodbe kolenskih vezi naj bi še mirovala(ne morem tečt že mesec dni),

raje počakaj, da se ti res dobro regenerira.. verjamem, da ti je težko čakat, ampak poglej s svetle strani, ko si boš dokončno pocajtala kolenske vezi, boš spet brezskrbi tekala x:)x zdej bi blo pa res rizično, ker če si ne poštimaš tole dobro, maš potem lahko dolgotrajne posledice... sej tudi hoja krepi noge, pejt vsak dan na en izi sprehod, recimo 5 km :palec: x:)x

no js sm pa že pretekel in sm full zadovoljen - slabih 10 km v 34 minutah(kar pomeni, da sm tekel povprečno okoli 18 km/h) x^x res dober tempo, včasih samega sebe presenetim xDDx

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...