Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

.Tko da se mi ne da telovadit. Če se pa kdaj mal pregrešim pa vžgem kak fitnes trening. Sklece, počepi, ročke in trebušnjaki. Tko da se stvari mal poravnajo.

Ja pa mors. Da ne bos pol posusenega izgleda, kar je grdo. Tip more bit lepo oblikovan. Aja pa s trebusnjaki ne izgubljas velik kalorij. Zraven si omisli se tek, kolesarstvo, rolanje ali kaj podobnega.

Dons nisem se nic, ker mam tardeco in sem tecna x:px x:px x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja imaš prav Michelle. Ampak naprej moreš shujšat, če hočeš da se ti kaj pozna. Edino če rez dviguješ ogromno težo in se ti mišice tako poznajo.

Trebušnjake delam predvsem zato, ta utrdim da predel mišic.

evo me.. dones sm pa precej težje tekel kot ponavadi :o|o: verjetno je kriv včerajšni hard trening nog, pa sm mel dones musklfibr v kvadrih, tko da sm preteku 9 km lagano 35 minut, ja mal bl švoh tempo, tud tko more bit včasih.. aja matjazz sonce in vrocina zame ni nobena ovira, js vajen vsega od - 15 do + 35 :inocent: x^x sam za srce pa slednje res ni dobro... ampak včasih moraš mal čez mejo preko svojih zmožnosti, da se ojačaš x^x že mal mazohistično,ane? x:o)x aja, švicam pa ne tok fejst, ker nimam velik vode v mišicah x^x to majo uni napihnjeni bilderi, pol pa švicajo ko pujsi že pri 100 metrov teka x:Dx
honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>js nism zabušou  x:Dx  sm že tekel dones, pa še plezal sm popoldne na bohinjski beli prou the best  xDDx

Pa saj nisem mislila tebe, bolj je to letelo na mene x:Dx x:Dx x:Dx x:DxDanes se mi prav nič ne da in sem se odločila zabušavati :vragec:

Za tebe tako vsi vemo, da si :palec: :palec: :palec:

Smisel življenja je največja sreča

Da me ne boste imeli za zabušantko se pofočkam, da sem se vseeno malo razgibala: šla na sobno kolo, naredila trebušnjake, sklece, hrbtne in malo dvigovala utežke.......

Saj ne morem biti pri miru,hehehe x:Dx :vragec:

Jst sm tud dones laufala... Pomojem da tretjič letos... Sicer raje hodim v hribe, kolesarim ali rolam. In nikoli manj kot eno uro. Prelaufala sem pa 5 km v normalnem pogovornem tempu in to za šalo... Sem mislila, da mi ful ne bo šlo pa je bilo ful fajn, pa odlično počutje potem... Je pa pri meni tako, da ne laufam v krogu ampak do ene točke in potem nazaj in ta pot nazaj gre v rahel hrib... :switz: :switz:

V glavnem sem pa kar pridna, vsak dan vsaj 1 uro intenzivne telovadbe... No, 1x na teden pa ne delam skoraj nič x:Dx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

js točno napovem ja kdaj bo sonček :D hihi evo ga alo vsi vn... js sem danes že neki telovadil :) gremo še mal...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Navsezgodi sm bil ze na smarni gori, zdej pa se 20 minut kolebnice, zvecer pa se utezi.

P.S.:Pol se pa cudim, da se skoz kronicno preutrujen! x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>loudam si en Pilates- video xDDx  xDDx  xDDx Madonna se ukvarja s pilatesom,  in ima ful dobro pstavo!!!

Ko bos mela ti 1X svojga kuharja, ki ti bo tok u 0 spedenu prehrano, kokr jo ma Madonna, bos mela dobro postavo tut ce bo edina telovadba, ki jo bos furala guncanje. x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Povecaj beljakovine na 2-3g na kg TT, hidrati naj bodo iz vlakninastih virov, povecaj kakovostnih mascob, pa niti ni treba kaj dosti telovadit, da bos taka. Prehrana je pr designu veliko bolj pomembna kot pa trening!!!

Frank Zappa

Jaz sem bila pa 45 minut na sobnem kolesu in je slo 436 kalorij x:o)x Na eni srednji postaji.

To bo vse. Fotr ma tavelke utezi na stang ( 10 kil na vsaki strani), pa ne morem tega odsraufat da dam svoje gor ( kilo pa pol na vsako stango x:Ix ), zato zaenkrat kvihtkanja ne bo x:o)x bi v bisvtu mela skor dost, ce bi sam stango dvigala, k je tolk tezka

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

helouuuuu x:o)x x:o)x x:o)x js bom pa se u klovna obleko pa skako po bledu ko mal prfuknen x:o)x x:o)x x:o)x ma se heeeecam x:Dx :inocent: :vio:

ja bom pa dones rame pa triceps delu, pol pa takoj po treningu še en regeneracijski tek, sicer pa spet neki probavam na seb,eno definicijo čudno... :vio: ampak pico še zmer jedu pa pivo pil x:Dx

no to pa sm napisal na nivoju 7 let starega otroka, ane?

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>helouuuuu  x:o)x  x:o)x  x:o)x js bom pa se u klovna obleko pa skako po bledu ko mal prfuknen  x:o)x  x:o)x  x:o)x  ma se heeeecam  x:Dx  :inocent:  :vio: 

no to pa sm napisal na nivoju 7 let starega otroka, ane?

HEHEHE, ti mal na otročje vleče???? Bi pa bil atrakcija Bleda x:o)x x:o)x x:o)x Pa saj, glej koliko sem jaz stara pa še vedno sem en velik otrok....Dokler si v duši otrok si mlad, kot to mine si star.......(joj, kako sem jaz pametna) x:Dx :vragec:

Pravkar prišla dobro domov, dežek je nehal, obujem superge in grem na en laufing....Imejte se...... :palec: x;)x x:)x

Spet je isto vreme kot včeraj... dopoldne sonček, popoldne dež... pa ravno danes sem se odločila za popoldansko rolanje... ali kolesarjenje... no zdaj je pa nehal dežek in mogoče bom šla kar laufat :)
Live and let live! Life is beautiful!!!!

ne moreš verjameš - 14 dni ne tečem, malce počivam, neki na silo sem že delala vse skupi, pa se mi je zdelo brezveze, vse bolj sesuta po teku, čezdalje težje pot pretekla, vse več časa porabila. Sicer vse ostale vaje lepo zjutraj brez problema opravim, tud hodila sem po dve urci med vikendom, se naročila pri zdravniku za kri za drugi teden, da mal kontrole naredim, ker imam spet čuden filing (med drugim utrujenost, podočnjaki...) in kaj se zgodi - danes me kar tri sosede vprašajo če sem jst shujšala :o|o: prej pa nobedena nič opazila, sram jih je lahko x:Dx

se zahvaljujem Michelle za zgornje vaje, čakajo, da se jih lotim lepo sprintane- jst rabim sam še nekaj za predel pod vratom ;) neki ohlapen ratuje... skleci so že, pa uteži tud, neki fali :o|o:

Danes sem bila pa zelo aktivna. Po delu sem kar se da hitro prisla domov, potem pa takoj odvihrala na Krisko goro, kjer me je ujel des, a ni bilo panike, men je blo se bolj fajn, pa se med potjo sem videla srno, kar mi je se bolj polepsal dan.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

<{POST_SNAPBACK}>bolš kot telovadba ki samo utrudi, je joga, ki polni z energijo, pa tai ji quian............

x:)x

Napaca!!!!!!!!!,bistvo telovadbe je tudi v tem, da si utrujen, ampak "prijetno utrujen", kar ti v končni fazi prinese zadovoljstvo in novo življensko moč.....telovadba te torej ne "samo utrudi" ampak, če si utrujen in izmozgan te napolni z neko novo energijo...Ne znam ti povedat, ampak enostavno utrujenost in izmozganost izgine...čim več se gibam in migam.....

Pač, meni osebno telovadba pomeni več kot npr., da bi se odločila za jogo...... Okus in stvar posameznika pa je, da se sam odloči kaj mu je v zadovoljstvo ....Meni osebno več pomeni adrenalin........Drugače je pa joga cool zadeva, ampak ni zame :palec: xDDx x:)x

x:Dx x:Dx x:Dx :vragec:

Koncno sva se s sestricno skupaj spravili na rolarje. Bolje je klepetati malo med gibanjem, kot pa neprestano sedeti kje na kofetih pa cajckih...

Pravijo, da bo med vikendom lepo vreme, to bo res super, pa se nobenega izgovora ne bom mogla najti za lenarjenje.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...