Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kar se tice joge, jaz sem nekaj casa hodila na tecaj in jo potem tudi nekaj casa zjutraj prakticirala doma. Men je zakon, samo nekako se ne spravim, da bi zopet zacela, ker res vzame veliko casa in je obveznost. Sam prijetna. Ne vem, zakaj ne.

Pri jogi je zanimivo to, da pridobis na misicah, ker so nekatere vaje zelo zaje*ane. Pomembno je pravilno dihanje pa naucis se sprostit. Tako, da jaz imam z jogo pozitivne izkusnje.

Danes sem prevec zmatrana, da bi karkoli delala. Sva bla pa s fotrom v hervisu in sva si kupila se ene nove utezi ( tamale rocke z nastavki) pa pas za vodo-za tect...jutri sprobam, komaj cakam x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>se mi zdi da si ti ravno toliko navezana na očeta, kot sem jaz odvezana. x:o)x

sicer pa- lepo xsrcx   ti kar malo zavidam- privoščim. xsrcx  x:Xx  :palec:

Ja, sva ornk. Jaz sem obcutljiv oven in je pa mal bolj flegma skorpijon in se dopolnjujeva x:o)x Sej z mat isto...pa tud razlika med nami v letih je ful majhna, mogoce je to tud kej...

Skoda zate :sori: xsrcx

Drugac pa; dons se nic x:o)x Grem pa ob ene dvanajstih laufat al pa rolat...se se odlocam x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

včeraj sm mel 3 teke, prvega zjutraj ob 10h - 9,2km , drugega ob 15h popoldne 6,7km in tretjega ob 20:30 - 9,2km, skupaj v celem dnevu 25,1 km

1. tek 9,2 km, 37 minut, povprečna hitrost cca 15,5 km/h

2. tek 6,7 km, 28 minut, povprečna hitrost cca 14 km/h (težko je blo,vročina :xx!: pa se telo ne more hladit tako kot je treba..)

3. tek 9,2 km, 39 minut, povprečna hitrost cca 15 km/h

skupaj km 25,1 , skupni čas 104 minute = 1h 44 min

porabo kalorij nimam izračunano

še hrana: zjutraj 1 uro pred tekom 150g ovsenih kosmičov + 2 žlici kakava s 3dcl 1,6MM mleka xDDx po teku 150g lahke skute + banana, potem ob 13h kosilo rižota s tuno (2 uri pred 2. tekom) , po teku 150g lahke skute + banana in eno uro pred tretjim tekom 150g ovsenih kosmičov + 2 žlici kakava s 3dcl 1,6MM mleka, po teku pa banana, potem pa čez pol ure še 100g tune

dones oz. zej pa grem na fitness delat hrbet xDDx

lp x:o)x

honor and respect

Včeraj sm se stehtal. In sm ugotovil, da sm shujšal za dobre 4kg. Tako da zdaj tehtam 106,5 kg. Damn sm zadovoljen. Tako, da bom nadaljeval z svojo dieto še kr cel mesec če ne dva.

Sm se pa včer malo pregrešil pri kosilu, ampak sm to takoj rešil z mini fitness treningom. Seveda sm se potem velik učil in sm se ponovno pregrešil ob 20:30 z mal čokolade.

Drgač bom pa zdaj po koncu mature začel še malo bolj tečt in kolesarit in vse skupaj. Morm pridet nakeko vsaj na 85 kg. Visok sm 186 cm.

Hey... & lep pozdrav :2src:

Jaz "telovadbe" ne pojmujem kot nekaj, kar je pač na urniku določen dan, ampak je to moj sestavni del življenja. Brez fizične kondicije ne bi bila zmožna počet vseh teh stvari v življenju, kot jih.... "Miganje" mi je nekako nuja in potreba.... odvisno od dneva pa je, kaj počnem. Poleti je mal več izbire - rolanje (to imam najraje, pa še določeni deli telesa se lepo okrepijo in oblikujejo x8Dx ), kolesarjenje, rahel tek al pa hitra hoja ob reki ( to me izredno napolni z vso svežino narave). Rada imam odbojko. Na plavanje pa sem itaq nora x;)x Pozimi mi je mal kriza (ne maram zime), ker se ne morem toliko gibati zunaj, pa krajši dnevi so - zato takrat pride v poštev fitnes in plavanje.

Skratka, poletje je zakon glede moje "telovadbe"; pa še daljši dnevi so in nekako lažje spravim zadeve skoz xsrcx

Lep vikend xsrcx

ja tko je z eno samo nočjo nalito z alkoholnimi substancami in cigareti zaje**š cel teden garanja oz. truda , vsi pretečeni km in dvigovane vteži so šle v maloro :o|o: pismo kdaj bo mene izučil xrolleyesx morm se skulirat,zresnt pa se ožent pa nehat ga srat x:o)x nč dones pa nisem sploh sposoben kake telovadbe, mam pomojem še full alkota v krvi :vio: pa ne da se mi pa brez volje sm... v glavnem fuckin shit glih za nalit spet zvečer :inocent: x:o)x
honor and respect

Kaj se tiče pilatesa mislim da ni važn v katerem jeziku je. Edino če govori koliko ponovitev je treba narest pa tko. Drugač maš pa domač pilates, kjer samo delaš vaje ali pa pilates dodatnimi napravami. Samo teh orodij je res velik.

Gibi so v vseh jeziki isti x:)x

hoj hoj ;) js sem zdele 7,2 km z rolerji wuhu, :P jao pol sem pa družbo dobil w:Iw :inlove: uhjej tile rolerji, bom rajš doma ostal če grem vn me prec ženske osvajajo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jest isto.

Sam rolanje je premalo.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Michelle, jaz bi še kake fajn vaje za boke xflirtx ... Ene par dni furam tiste, ki si jih napisala, bomo vidli učinek na daljši rok. Jutri se lotim še biodiete, da sprobam Stanetovo sol, da vidmo, če je res tako učinkovita x;)x x:Dx A ima kdo na forumu kakšne izkušnje z njo in hujšanjem?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...