seal 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 koki paše počitek, ane? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Michelle, jaz bi še kake fajn vaje za boke ... Ene par dni furam tiste, ki si jih napisala, bomo vidli učinek na daljši rok.Upam, da imas skos napete misice, kot pise, pa da bos povecevala stevilo. Drugace imas se slikice zdraven v knjizici Trebuh,noge in zadnjica ( od Lepa in Zdrava). Jaz sem ti jih nekaj prepisala. Take, k so se mi zdele najbolj fajn.Ce najdem kaj za boke, ti napisem, ni problema! <{POST_SNAPBACK}>Chandra don't worry, Michelle bo drugič, drugje in drugačne vaje delala za boke emm ja dones pa sm mau telovadu A me ti slucajno pecas? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>koki paše počitek, ane? Ma, paše, paše....glede na to, da smo nato imeli še žurko do jutranjih ur in sem tudi spala bolj malo še presneto paše.... ampak bilo je pa fino fajn Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A me ti slucajno pecas? ammmmm.. ma ne, sam ponujam se ti, hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ammmmm.. ma ne, sam ponujam se ti, hehe Uzamem, uzamem ------------------------------------------------------------------------- Ok, torej...zacnes z 2 sklopoma po 8 ponovitev ( stevilo se pocasi stopnjuje).Te vaje so bolj za posevne trebusne misice..ucvrsti ves ta predel pa boke pa tak 1. Navzrkiz- Lezimo na hrbtu. Roke so prekrizane na tilniku. Desna noga je stegnjena na tleh, leva pa dvignjena in pokrcena.- Trebusne misice mocno sitisnemo, dvignemo desno ramo od tal in se z desnim komolcem poskusamo priblizati levemu kolenu. Napetost kratko zadrzimo, nato se vrnimo v zacetni polozaj.- Zamenjamo nogo in smer. 2.Na kolena - Pripravimo si podlago, na kateri bomo udobno klecaliTrup je vzravnan. Roki iztegnjemo naprej- Zgornji del telesa zasucemo v levo stran in se z levo roko poskusamo cim bolj priblizati peti desne noge ( medtem je desna roka izstegnjena pred nami)- Vrnemo se v zacetni polozaj in vajo ponovimo v drugo stranPazimo da je trebuh med vajo cvrsto napet in medenica obrnjena naprej. 3. Sukanje v sedecem polozaju- Usedemo se na stol. hrbet je vzravnan. V vsako roko primemo knjigo ( utez ) in roki razsirimo vstran. Pomembno je, da so kolena ( in obraz) med vajo obrnjena naprje- zgodnji del telesa v kolku zasucemo cim bolj desno. Roki naj zasuk spremljata.vrnemo se v zacetni polozaj, nato pa zgornji del telesa zasucemo v drugo smer. vadimo v hitrem, dinamicnem tempu... 4. Nagibanje trupa vstran - Stojimo, hrbet je raven, stopala so razmaknjena siroko do ramen. Roke mehko visijo ob telesu.- Zgornji delt elesa nagnemo v levo in levo roko potisnemo mimo kolena cim dlje navzdol. Pazimo da se trup pri tem ne nagne naprej.- Med vracanjem v zacetni polozaj zavestno obremenimo posevne trebusne misice. med nagibanjem in vzravnavanjem moramo cutiti krcenje misic na levi strani pasu.- Vajo ponovimo v drugo stran. vsaj 15 ponovitev v vsako stran, vsaj 2 sklopa 5. Suvanje pesti cez glavo - Stojimo, hrbet je raven, roki razsirimo vztran in dlani stisnemo v pest- Zgornji del telesa nagnemo navzdol ter sunemo naprej z desno roko proti levemu stopalu, nato pa z levo roko proti desnemu stopalu. Nasprotna roka je vedno obrnjena prot stropu ( torej zadaj ). Ko menjavamo strani, se ne vzravnamo. Glava spremlja gibe in se obbraca v smeri roke.Vajo ponocimo 10krat z vsako roko, se vzravnamo in naredimo kratek premor. najmanj 2 sklopa. Evo to so take k vplivajo tud na boke dost...ce ti kej pomaga Prepisala sem pac. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uzamem, uzamem I am all yours Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> I am all yours se te bom privoscila. -------------------------------------------------------------------- Chandra: " vaje z utezmi v tem primeru niso za direktno kurjenje odvecnih mascobnih oblog, ampak delujejo posredno. Ce je torej vprasanje "kako ukiniti mascobo na bokih", ne pomeni, da ti bom dala odgovor, da se pac zvijaj kot trebusna plesalka, le da namesto okrasnega pasu na pas napelji 5 desetkilskih plat. Kombinacija vsega trojega je tista, ki te bo scasoma pripeljala tja, kamor zelis. Vaje: pocepi, dead-lifti, izpadni koraki, fleksija, good-morningi, straight-leg deadlifti. To so vaje za rit in noge (pa se za kaj drugega, ampak to te ne zanima). Bokov POSEBEJ po moje ne rabis trenirati, ker je tam pri tebi tako ali tako problem odvecna mascoba. http://www.exrx.net/Lists/ExList/HipsWt.html http://www.exrx.net/Lists/ExList/ThighWt.html " Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> se te bom privoscila.-------------------------------------------------------------------- komi čakam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Stehtala sem se in nisem zadovoljna Dalec od tega.Upam, da je vzrok stevilke na tehtnici povisana misicna masa Drugace sem pa danes po dooooooolgem casu delala jogo. Grozno zgodaj sem se zbudila in delala par vaj po knjigi: Joga v vsakdanjem zivljenju. Kar fajn. Sem pa ornk iz forme.S psom sva na easy tekla ( bolj jogging), ce pa se kej pride danes, bomo pa videli. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>S psom sva na easy tekla ( bolj jogging), ce pa se kej pride danes, bomo pa videli. seveda pride, js pridem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 trebušnjake, pa stepr... sm mogla it mal soseda jezit... zvečer grem verjetno še tečt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 evo nč spet smo na starih tirih telovadbe, dones fitness - prsa bench press(poševni) 5 serij (ponovitve: 12x 60kg, 10x 80kg, 10x 90kg, 8x 100kg, 12x 60kg) metuljček z ročkam 5 serij (ponovitve: 12x ročka 18kg, 10x 22kg, 10x 26kg, 6x 30kg, 10x 20 kg) še mal triceps s štango 4 serije in z ročkam 4 serije jutri pa grem laufat zjutri Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Eto, po dveh dneh počitka sem si privoščila tek, naredila trebušne, dvigovala utežke.....ma, mi je pasalo, sem kot prerojena...... p.s. Sealči in Aiwek tudi pridna kot ponavadi.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Danes sem kolesarila.. Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Michelle hvala! Ne me grd gledat zdaj, sam kaj so "good-morningi"? Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Michelle hvala! Ne me grd gledat zdaj, sam kaj so "good-morningi"? http://www.bodybuilding.com/fun/exercises....ll+Good+Morning Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 uf dones sm pa meu telovadbe, sesanje, brisanje prahu, pospravljanje... ma sploh nevem besed za te gospodinjska opravila al kako že... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Uh, sovrazm tako telovadbo ( dokaz to je moj stuk ). Jaz sem pa laufala sam dons....popoldne grem pa rolat...Zdele me ne spravis ven, je cist prevroce....morje manjka tuki Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>uf dones sm pa meu telovadbe, sesanje, brisanje prahu, pospravljanje... ma sploh nevem besed za te gospodinjska opravila al kako že... Ej, Seal, ker vidim, da obvladaš to vrsto telovadbe.......aaaaaa, bi se ti mogoče oglasil še pri meni in malo pogospodinjil po naši kočici. Meni se sploh ne da..... p.s. Michelle ti si pa res pridna, zjutraj laufat, potem pa še rolarje....... Si me spomnila, da že kar nekaj časa nisem šla na rolarje.......mislim, da bom to storila kar danes, ko je tak lep dan zunaj.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 koki, moram, ker zadnje case zarad zivcnosti spet veliko jem.No, sem dala skozi rolanje, 15km...kvihtkat se mi pa ne da... Se bom raje spravila na lubenico Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 evo js sm se pa popoldne mal kopal pa potaplou(btw jezer je full čist pa mrzu tud ) zej sm pa ravno iz pod tusha, sm šou tečt moja klasično traso tavelk krog okol jezera 9,2 km v 38 minutah no ja... ni slabo pa ni dobr... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 priden priden Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 sem jaz začela tud nazaj migat, saj sem vsak dan poleg tibetančkov še veliko postorila za sebe... samo tek je bil problem, pa sem se odločila, da bom pričela na tej poti z malce hitrejšo hojo in kaj se zgodi, kar samo me potegne v tek... ampak kg pa ne gredo dol, sploh ne štekam več... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Selene, kako pa jes?Daj si malo casa...ce nimas pretiranih problemov s kilogrami, ne bo slo kar takoj dol! Pri meni se je zdaj cist ustavilo, kar me jezi, ampak zdaj sem ratala odvisna od sporta... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 v enem letu sem izgubila 8 kg in rada bi še tri... prehrana - zjutraj limonada, malce kasneje jogurt in laneno seme. nato kakšna jabolka in veliko vode... za kosilo večinoma zelenjava, salate, ribe, tuinina, če že jem meso, ne jem krompira... potem sadje, za večerjo nič... ok, sej se pregrešim tud jaz kdaj s skakšnim pivičkom, vinčkom ter pizzo, špagetki, ampak glede na vse... no ja se pa pozna pri cm... bomo videli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.