Michelle 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Pa si to shujsala pocasi, tako kot je treba? Sklepam, da!Ja pridna si zelo, tudi jes tako dietno hrano, vidim, respect! Zakaj pa vecerjo preskocis? Ma sej glavno je, da se pri centimetrih pozna...glede na to, da dost sportas, mogoce pridobivas na misicah in izgubljas spehota, kar je pa bolj pomembno kot tiste boge 3 kile Ti privoscim ful Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo js sm se pa popoldne mal kopal pa potaplou(btw jezer je full čist pa mrzu tud ) zej sm pa ravno iz pod tusha, sm šou tečt moja klasično traso tavelk krog okol jezera 9,2 km v 38 minutah no ja... ni slabo pa ni dobr... Joj, kuk si ti priden.....a, potem velja? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj, kuk si ti priden.....a, potem velja? velja, kaj že?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>velja, kaj že?? str. 44; da prideš k meni pospravljat, ker obvladaš stvar...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>str. 44; da prideš k meni pospravljat, ker obvladaš stvar...... he he he very funny ja nevem odvisno kaj dobim Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he he very funny ja nevem odvisno kaj dobim hmmmmmm, kaj pa hočeš? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmmmmm, kaj pa hočeš? fruštk,kosilo in večerjo, maš srečo, ponavadi želim še malice Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 a tkole telovadte ob tej uri Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>fruštk,kosilo in večerjo, maš srečo, ponavadi želim še malice ni blema....., samo, da meni ni treba delat,....ti kar pridi....sem mislila, da si bolj zahteven fant....te bomo že zadovoljili Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni blema....., samo, da meni ni treba delat,....ti kar pridi....sem mislila, da si bolj zahteven fant....te bomo že zadovoljili jah skromnost je moja vrlina Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jah skromnost je moja vrlina se mi je kar zdelo ja.......samo še datum in uro dorečeva.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 no da se vrnemo mal nazaj na temo... dons sm naridla tibetančke, pol sem šla pa ven laufat in hodt... 3 mal krajše progice odtekla, vmes pa hodila... super je blo še trebušnjake morm narest... so mi dons pobegnl... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 nč mal bomo šli plavat dones pa še musklfibr mam od pondelka, matr se slab generiram ta tedn, pojma nimam zakaj, mogoč zarad alkohola zvečer mam pa v planu hrbtne delat pa mal roke(biceps) za laufat je pa vroče - prevroče, ne da se mi več... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 NIC NE BOM DELALA! NIIIIC! Psa bom na en dolg sprehod peljala, drugace pa POPOLNOMA NIC!!!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 kaj to tebi je Michelle?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Ja a ne smem en dan nic telovadit? Nacrtno delanje niča :D ker stavk...Me zanima, ce bo ratal Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 hmmmmm pol bi se blo pa dones dobr oglasit do tebe k boš vsa spočita in polna energije... uuu jaaaa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Ce bi se vidla, bi telovadila, tako da... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 ja sej pravm, boš lahko telovadla polna energije... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 nč z Michelle dones nau nč je v knjigah js pa grem zej na fitness Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Grem na zrak in en krogec odlaufat.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja sej pravm, boš lahko telovadla polna energije... Vseen sem kvihtkala mal.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Odtekla svoj krog in naredila trebušnjake....me je kar matralo danes...nisem nekako razpoložena....a, če na koncu potegnem črto se počutim odlično..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 js mam tud dones za sabo že 12 pretečenih km (tempo cca. 14km/h, težki vremenski pogoji-vročinaaaa ) zvečer pa še enkrat bo lažje in boljši tempo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Jaz bom tudi počasi obula superge in jo ucvrla v hribčka......, čeprav mislim Seal, da bo zdajle še težje laufat kot zjutraj....vsaj pri nas je full težek zrak in soparno 100 na uro.....imam občutek, da bo spet kakšna ploha....nič, kidam jaz počasi ven.... p.s. Sealči, ti pa resno delaš na tem, da odtečeš kakšno tekmo? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.