seal 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> p.s. Sealči, ti pa resno delaš na tem, da odtečeš kakšno tekmo? hehe js treniram v prvi vrsti čist popolnoma zase, za svoje veselje in svoje zdravje.. za tekme mi pa dol visi, mogoče če se mi bo zahotelo pa če bom mel čas pa grem na kak maraton odvisno kako se mi bo v glavi dogajalo, ker maratoni sploh niso zdrave zadeve 42 km teka, brezveze za kerga kurca? to ni to.. raje hodim cel dan z obteženim vojaškim nahrbtnikom 50-60kg v naravi,kjer so vzponi in obratno, veliko bolj zdravo, pa da ne govorim o sami vzdržljivosti to je to, sej pravim, če bom dovolj nor, bom mogoče šou na tavelkega maratona, ampak za enkrat mam mejčkn preveč mišične mase za tak podvig, bi se velik bolj matral kot tam tisti suheci tam do 25km je meni čist dovolj in to konkreten tempo zej pa grem počas na 2. tek dones, sam še zmeri je fulll soparno, res zajebano za hladitev telesa, se nemoreš hladit tako kot se sicer in je obremenjujoče... ampak bo že Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Hehe js pa danes bolj joga, pa mal dvigovanje na drogu, to je gudy ja.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Danes sem se končno vpisala v en fitnes, sicer 20 km stran, sam ker sem velik na terenu, bo OK... Dost mam vadbe doma, k sploh ne moreš vsega naredit, poleg tega pa nimam neke posebne motivacije doma trenirat (mam ene proste uteži, ko se da spreminjat težo, pa vzame preveč časa)Sem si izbrala 4 v 4 različnih krajih Posamezne obiske, itak, če bi ble 4 mesečne karte bi skor že mela za liposukcijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Je bilo kar pestro danes, rolanje 1 ura, kolebnica - 200x , košarka s tamalimi, sm prijetno utrujena... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 ooo, danes pa me vse boli včeraj 1 ura sem se menjaval skleci in trebušnjaki danes na žalost samo pol ure, ker me vse boli Ej seal, ti si bolj taki expert. Kaj pa moram jesti?Vem da beljakovine ampak kaj je najbolj priporočjivo med beljakovina jesti Razen suhega mesa seveda Ajde Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Jej skuto, sirotko pa tak... Kaj ti razumes kot "suho meso" ?Drugace si pa priden, to more bit kar nekaj trebusnjakov in skletc S fotrom sva prejle kvihtkala, ker mam zamascene roke.. Zdej pa sesat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 hm danes sem čist nekam brez moči... bom vidu pol po kosilu če bom kaj k sebi prišel da grem mal fitnesirat... pa učit se ja ja tud možgančke je treba telovadit.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jej skuto, sirotko pa tak... Kaj ti razumes kot "suho meso" ?Drugace si pa priden, to more bit kar nekaj trebusnjakov in skletc S fotrom sva prejle kvihtkala, ker mam zamascene roke.. Zdej pa sesat OOO, hvala Ja ne vem, prekajeno meso pa take pizdarije Ja puno jih je bilo danes me vse boli Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Ne znam. Znam sam tenis. Najbrz tud badminton, sam... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Znam sam tenis. quote] Ja,tenis......včasih sem ga toliko igrala,zdaj pa Sva dobila zadnjič povabilo za tekmo dvojic Se bo treba malo natrenirat prej Nič, zdaj pa gremo v hribčka..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 tenis ja... morm tud jst spet malo natrenirat sicer pa zadnja dva dneva sem malo zabušavala... prevelika vročina čez dan, zjutraj spim zvečer pa žur... bom danes nadoknadila, lauf, rolerji, kolebnica, košarka... nekej bo. Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 au, še vedno me ves trebuh boli. Pa če je t normalno al kaj? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>au, še vedno me ves trebuh boli. Pa če je t normalno al kaj? Po moje ja, ker si pretiraval. Ena ura trebusnjakov in skletc je kar hudo Ko sem sla jaz po nekaj letih prvic za eno uro na sobno kolo, me je sta me tudi rit in noge bolele se 2 dni kasneje Postopoma daj behi Jaz si pa ze filam iPOD, da jo bom proti veceru mahnila z rolarji po okolici Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Evo sklenu rezim treninga za poletje-GTG freestyle one arm push-ups in pistols... pa 1x -2x na teden chin-upi pa ce bom doma se deadlifti!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po moje ja, ker si pretiraval. Ena ura trebusnjakov in skletc je kar hudo Ko sem sla jaz po nekaj letih prvic za eno uro na sobno kolo, me je sta me tudi rit in noge bolele se 2 dni kasneje Postopoma daj behi Jaz si pa ze filam iPOD, da jo bom proti veceru mahnila z rolarji po okolici aaa, ja sej danes pa sem samo 10 minut delal trebušnjake in sklece Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aaa, ja sej danes pa sem samo 10 minut delal trebušnjake in sklece Priden! Ja treba tudi malo počivat...., drugače je lahko zaradi pretiravanja res auč.... zmerno začni in stopnjuj tempo in bo z vsakim treningom boljše:o|o: Mi pa danes šli v hribčka...... malo prepozno,ker nismo mogli prej vsat..... je bilo kar pesjansko vroče, ampak je pasalo....,čeprav glede na ponočevanje in zaradi kakšnega pivca preveč kar malo težje...ampak tempo smo vseeno držali Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ooo, danes pa me vse boli včeraj 1 ura sem se menjaval skleci in trebušnjaki danes na žalost samo pol ure, ker me vse boli Ej seal, ti si bolj taki expert. Kaj pa moram jesti?Vem da beljakovine ampak kaj je najbolj priporočjivo med beljakovina jesti Razen suhega mesa seveda Ajde to, da te vse boli je zelo dobro vsaj veš, da si neki delou no pain no gain v glavnem tvoje telo oz. mišičje se krepi in prilagaja večjim obremenitvam in potem imaš musklfibr(mlečno kislino v mišicah...pa se mi ne da zej o tem ) v glavnem to je pozitivno... emmm hrana, ma ti si še tok mlad, da jej vse, dobesedno vse, ker še rasteš in je pomembno da maš hrano zelo raznoliko, vsega ,pa nepozabi na zelenjavo in sadje! sladkarij se pa bl izogibej oz. manjše količine Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>to, da te vse boli je zelo dobro vsaj veš, da si neki delou no pain no gain v glavnem tvoje telo oz. mišičje se krepi in prilagaja večjim obremenitvam in potem imaš musklfibr(mlečno kislino v mišicah...pa se mi ne da zej o tem ) v glavnem to je pozitivno... emmm hrana, ma ti si še tok mlad, da jej vse, dobesedno vse, ker še rasteš in je pomembno da maš hrano zelo raznoliko, vsega ,pa nepozabi na zelenjavo in sadje! sladkarij se pa bl izogibej oz. manjše količine Aha, ja sej, samo to me zdaj ovira pri treningu In vem kaj je tu musklfirb, mlečna, oz. hisroksipropanojska kislina nastaja pri zgorevanju sladkorja v mišicah Ja, ok, saj jem, razen svinjine, in goveda, pa še zajčke drugače pa perutnino in purane Zelenjavo kolko tolko jem, sadje pa če se mi da, sladkarije pa zadnje čase kar fejst Samo zanima pa me, kaj moraš največ jesti, da full zrasteš? Tnx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Dons sm dvignla 31 kg Tko, k slisim od prijatelja, da dvigne 140kg pa take fore...jaz sem pa dons poskusila No, nekaj casa ne bom vec. Zame je dost tista palca, k ma sama po seb dost kil, pa ce nabijem se eno kilo na vsako stran je vec kt prevec Drugac sem pa danes tekla ene 13km....ful mi ni slo, neki ni ok z mojim pocutjem... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dons sm dvignla 31 kg Tko, k slisim od prijatelja, da dvigne 140kg pa take fore...jaz sem pa dons poskusila No, nekaj casa ne bom vec. Zame je dost tista palca, k ma sama po seb dost kil, pa ce nabijem se eno kilo na vsako stran je vec kt prevec Drugac sem pa danes tekla ene 13km....ful mi ni slo, neki ni ok z mojim pocutjem... pa ti si wonder woman Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 NOT poglej na TEKASKI FORUM kolk folk pretece Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha, ja sej, samo to me zdaj ovira pri treningu In vem kaj je tu musklfirb, mlečna, oz. hisroksipropanojska kislina nastaja pri zgorevanju sladkorja v mišicah Ja, ok, saj jem, razen svinjine, in goveda, pa še zajčke drugače pa perutnino in purane Zelenjavo kolko tolko jem, sadje pa če se mi da, sladkarije pa zadnje čase kar fejst Samo zanima pa me, kaj moraš največ jesti, da full zrasteš? Tnx Pri športnikih je potreba po bejakovinah večja, se pravi več beljakovin, ni ti pa treba pretiravat. Da ful zrasteš, moraš tud ful trenirat pa prilagajat obremenitve. Po treningu je fajn zaužit kake beljakovine, ki hitro v kri preidejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Jst sem ravnokar prelaufala kakih 7 km... pa se mi zdi to kar dost pa tud počutm se odlično... ampak tale tekaški forum me je pa mal na realna tla postavil Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Mene pa zanima kaj moraš največ jesti da pridobiš na rasti no saj nisem majhen, merim 169cm ampka vseeno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Behi, <{POST_SNAPBACK}>Pri športnikih je potreba po bejakovinah večja, se pravi več beljakovin, ni ti pa treba pretiravat. Da ful zrasteš, moraš tud ful trenirat pa prilagajat obremenitve. Po treningu je fajn zaužit kake beljakovine, ki hitro v kri preidejo. Sicer si pa star sele 15, tako da bos po vsej verjetnosti se zrasel. Moji sosolci so se potegnili tam v drugem letniku, prej smo ble pa punce visje ( v vecini) Pa po moje da na rast lih ne mors vplivat. Naredila trebusnjake in rolala, kjer me je ujel dez, zato ni blo pretirano veliko ( slabo uro). Oci mi je kupil uno elastiko, katero fehtam ze dolgo ( sem ze mela, sam nekam "zalozila", kot vse ). Tko da dans bom probala telovadit s tistim Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.