Behemoth 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi,Sicer si pa star sele 15, tako da bos po vsej verjetnosti se zrasel. Moji sosolci so se potegnili tam v drugem letniku, prej smo ble pa punce visje ( v vecini) Pa po moje da na rast lih ne mors vplivat.ja, saj jaz sem se potegnil pri dvanajstih Samo hm, mi smo v 21 stoletju people so višji in jaz nočem bit nek pritlikavc Hehe, no tenkju za nasvet Jaz pa še danes nitit telovadil nisem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Jutri mi bo osebni trener pomagal sestavit individualen program treninga. Sej ne druga, kot to da bom imela večjo motivacijo, tud glede tega, da ne bom delala prekrškov (predvsem pri hrani ) pa fajn je, če te nekdo spodbuja in tud sproti popravlja, ker sem mnenja, da lahko svoje maksimume sam na tak način dosežeš. Vsaj zame velja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutri mi bo osebni trener pomagal sestavit individualen program treninga. Sej ne druga, kot to da bom imela večjo motivacijo, tud glede tega, da ne bom delala prekrškov (predvsem pri hrani ) pa fajn je, če te nekdo spodbuja in tud sproti popravlja, ker sem mnenja, da lahko svoje maksimume sam na tak način dosežeš. Vsaj zame velja...ql jaz bi si moral enega Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Težko je najti dobrega trenerja. Res... Dobrega precej mastno tud plačaš, zato se je bolje kr sam vsega naučit, sam še vseen je fajn če ti kdo pomaga pri treningih. Poznala sem enga res dobrega, ki res obvlada, pa sva mela en konflikt Ta danes je sicer na videz kot trodelna omara, ukvarja se z bodybuildingom, kar me sploh ne moti. sam se pa z njegovimi metodami ne strinjam, tako da bom trenirala kot sem že prej. Ne vem, a zgleda, kot da se bojim uteži primt v roke, ker tud že zato, ker sem bolj mazohistično usmerjena rabim en tak trening da na konc ne morem po stopnicah al mi pa more it na bruhanje. Sej je tud sam videl, da so stvari ki mi jih je predpisal niso dost intenzivne zame. Sva pol mal spremenila. Je pa ful faca drugač Tako kot se obleče, pa če pol pomislim, da se poslužuje še mal starejših metod, zgleda kto da bi iz 70.-tih pobegnil. Tak nek old american surf style. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, saj jaz sem se potegnil pri dvanajstih Samo hm, mi smo v 21 stoletju people so višji in jaz nočem bit nek pritlikavc Hehe, no tenkju za nasvet Jaz pa še danes nitit telovadil nisem človk, ne obremenjuj se s tem če si unih slabih 10 cm pod povprečjem za samozavest ne rabiš ne višine ne pameti ne česarkol drugega, ampak samo zdrav pogled na kompleten lajf xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>človk, ne obremenjuj se s tem če si unih slabih 10 cm pod povprečjem za samozavest ne rabiš ne višine ne pameti ne česarkol drugega, ampak samo zdrav pogled na kompleten lajf xsmx Jah, lej jaz morm bit bolj tak, jaz grem v zdravstveno čez 2 meseca in ne vem kako bom jaz tam tiste koze stare nosil okoli po bolnici Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Težko je najti dobrega trenerja. Res... Dobrega precej mastno tud plačaš, zato se je bolje kr sam vsega naučit, sam še vseen je fajn če ti kdo pomaga pri treningih. Poznala sem enga res dobrega, ki res obvlada, pa sva mela en konflikt Ta danes je sicer na videz kot trodelna omara, ukvarja se z bodybuildingom, kar me sploh ne moti. sam se pa z njegovimi metodami ne strinjam, tako da bom trenirala kot sem že prej. Ne vem, a zgleda, kot da se bojim uteži primt v roke, ker tud že zato, ker sem bolj mazohistično usmerjena rabim en tak trening da na konc ne morem po stopnicah al mi pa more it na bruhanje. Sej je tud sam videl, da so stvari ki mi jih je predpisal niso dost intenzivne zame. Sva pol mal spremenila. Je pa ful faca drugač Tako kot se obleče, pa če pol pomislim, da se poslužuje še mal starejših metod, zgleda kto da bi iz 70.-tih pobegnil. Tak nek old american surf style. jaz bi rabil bodybuilderja je poznaš koga s štajerske Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Na PM sem ti poslala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Uuu macky super Se strinjam s tem, zadnje case je veliko teh "kvazi trenerjev". Jaz poskusam glede vaj in tega slediti enemu, ki je zame res super, samo mogoce malce skomercializiran, ampak vseeno, ve kaj dela. Drugace te pa zelo spostujem, ker se tako drzis vseh teh pravil, vaj, hrane.... Drugace me pa zanimajo cene...8000na uro je zaenkrat prevec.... Moja telovadba...danes nisem delala nic, prevec dela in sem na koncu dneva prevec zmatrana. Jutri bom sla pa v Lj na fitnes, da malce pokurim malo pico od danes Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 mene pa zanima če je vseeno kako delaš sklece? A se potem gradijo prsne mišice?Da zadnje čase sploh ne čutim da bi delalz z prsnimi mišicami Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene pa zanima če je vseeno kako delaš sklece? A se potem gradijo prsne mišice?Da zadnje čase sploh ne čutim da bi delalz z prsnimi mišicami Behemoth...kaj pa če bi plaval pol, pa bodo mišice ...povsod (modri nasvet ..strelke02 ) Čav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Tako malo se javljam v to temo zadnje čase, da je že kar malo krize..... V prejšnem tednu sem šla samo 3x laufat,ker nekako ni bilo časa za večkrat in moram reči, da že krepko pogrešam..... Včeraj sem imela namen iti,pa zopetni bilo NIČ Danes sem pa že na nizkem startu,da grem na kolo......Samo še tole dišečo kavico popijem do konca in grem...... Imejte skrajno lep dan in še lepšo nedeljo polno aktivnosti p.s. popoldan gremo pa na ogled letalskega mitinga-komaj čakam (čakaj,ali spada to pod to temo -JA, razgibavanje vratu morda..... ) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behemoth...kaj pa če bi plaval pol, pa bodo mišice ...povsod (modri nasvet ..strelke02 ) Čav Bi, sam ne prenesem vode (ognjeno znamenje pač ) Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behemoth...kaj pa če bi plaval pol, pa bodo mišice ...povsod (modri nasvet ..strelke02 ) Čav hehe , yeah right.. a res misliš da majo plavalci mišice od plavanja?? precej velik treningov imajo v fitness-ih kjer izvajajo največ vaj za ramenske in prsne mišice in seveda roke, plavanaje jih samo še mal drugač izoblikuje.. v glavnem od samega plavnja, mišic ne bo kej dost Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene pa zanima če je vseeno kako delaš sklece? A se potem gradijo prsne mišice?Da zadnje čase sploh ne čutim da bi delalz z prsnimi mišicami pri sklecah ti ne delajo samo prsa, ampak ti dela več mišic zgornjega dela telesa, hrbet,tricpes,rame in seveda prsa. Je pa zelo odvisno kako široko imaš roke razpete, bolj narazen boš mel roke, bolj bodo prsa delala, bolj skupaj boš mel, bolj bo triceps delal, bolj naprej boš mel, bolj bodo rame delala.... v glavnem nima veze ti samo šopaj sklece, dokler jih ne boš zmožen naredit vsaj 200 v 10 serijah po 20 ponovitev z 30 sekund pavze med serijam, potem pa se javi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima kaj moraš največ jesti da pridobiš na rasti no saj nisem majhen, merim 169cm ampka vseeno joj behemudek itak boš še zrastu, sej si šele 15 str al kok? v glavnem ne sekiri oz. ne obremenjuj se s tem.. drugač pa ni kakšne specifične hrane, ki bi velik uplivala na rast, to je pač v genih, torej genetsko.. drugač pa jej vse kar ti pashe(samo da je zdravo), pri tvojih letih je metabolizem še tako hiter, da gre vse takoj skozi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pri sklecah ti ne delajo samo prsa, ampak ti dela več mišic zgornjega dela telesa, hrbet,tricpes,rame in seveda prsa. Je pa zelo odvisno kako široko imaš roke razpete, bolj narazen boš mel roke, bolj bodo prsa delala, bolj skupaj boš mel, bolj bo triceps delal, bolj naprej boš mel, bolj bodo rame delala.... v glavnem nima veze ti samo šopaj sklece, dokler jih ne boš zmožen naredit vsaj 200 v 10 serijah po 20 ponovitev z 30 sekund pavze med serijam, potem pa se javi uuuuu hvala <{POST_SNAPBACK}>joj behemudek itak boš še zrastu, sej si šele 15 str al kok? v glavnem ne sekiri oz. ne obremenjuj se s tem.. drugač pa ni kakšne specifične hrane, ki bi velik uplivala na rast, to je pač v genih, torej genetsko.. drugač pa jej vse kar ti pashe(samo da je zdravo), pri tvojih letih je metabolizem še tako hiter, da gre vse takoj skozi aha, ok, tnx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Jaz danes se bom http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/p007.gif http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/n050.gif Nic nisem sportala zadnje 2 dni...ce ne steje skakanje na koncertu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz danes se bom http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/p007.gif http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/n050.gif Nic nisem sportala zadnje 2 dni...ce ne steje skakanje na koncertu na kerem koncertu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>na kerem koncertu na U2 je bla bejba Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>na U2 je bla bejba qllll Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Pri nas doma mamo drog pa se "obešam" vsak dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/n055.gif Pol mas mocne roke....aaaa Michelle fous Mal sem se polenila. Na kolesu sem bila edino mal. Joj jutri pa laufat, komaj cakam!!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Moja telovadba je precej aktivna služba, ples in tek. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 dones grem pa tečt, čez cca. pol ure nekih 20 km Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.