Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Behi,

Sicer si pa star sele 15, tako da bos po vsej verjetnosti se zrasel. Moji sosolci so se potegnili tam v drugem letniku, prej smo ble pa punce visje ( v vecini)  x;)x Pa po moje da na rast lih ne mors vplivat.

ja, saj jaz sem se potegnil pri dvanajstih :)

Samo hm, mi smo v 21 stoletju people so višji in jaz nočem bit nek pritlikavc :D

Hehe, no tenkju za nasvet :)

Jaz pa še danes nitit telovadil nisem :(

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jutri mi bo osebni trener pomagal sestavit individualen program treninga. Sej ne druga, kot to da bom imela večjo motivacijo, tud glede tega, da ne bom delala prekrškov (predvsem pri hrani x:Dx ) pa fajn je, če te nekdo spodbuja in tud sproti popravlja, ker sem mnenja, da lahko svoje maksimume sam na tak način dosežeš. Vsaj zame velja...

<{POST_SNAPBACK}>Jutri mi bo osebni trener pomagal sestavit individualen program treninga. Sej ne druga, kot to da bom imela večjo motivacijo, tud glede tega, da ne bom delala prekrškov (predvsem pri hrani  x:Dx ) pa fajn je, če te nekdo spodbuja in tud sproti popravlja, ker sem mnenja, da lahko svoje maksimume sam na tak način dosežeš. Vsaj zame velja...

ql :wOOt: jaz bi si moral enega :inocent:

Težko je najti dobrega trenerja. Res... Dobrega precej mastno tud plačaš, zato se je bolje kr sam vsega naučit, sam še vseen je fajn če ti kdo pomaga pri treningih. Poznala sem enga res dobrega, ki res obvlada, pa sva mela en konflikt x:Dx

Ta danes je sicer na videz kot trodelna omara, ukvarja se z bodybuildingom, kar me sploh ne moti. sam se pa z njegovimi metodami ne strinjam, tako da bom trenirala kot sem že prej. Ne vem, a zgleda, kot da se bojim uteži primt v roke, ker tud že zato, ker sem bolj mazohistično usmerjena rabim en tak trening da na konc ne morem po stopnicah al mi pa more it na bruhanje. Sej je tud sam videl, da so stvari ki mi jih je predpisal niso dost intenzivne zame. Sva pol mal spremenila.

Je pa ful faca drugač x:Dx Tako kot se obleče, pa če pol pomislim, da se poslužuje še mal starejših metod, zgleda kto da bi iz 70.-tih pobegnil. Tak nek old american surf style. x:Dx x:px

<{POST_SNAPBACK}>ja, saj jaz sem se potegnil pri dvanajstih :)

Samo hm, mi smo v 21 stoletju people so višji in jaz nočem bit nek pritlikavc :D

Hehe, no tenkju za nasvet :)

Jaz pa še danes nitit telovadil nisem :(

človk, ne obremenjuj se s tem če si unih slabih 10 cm pod povprečjem :vio:

za samozavest ne rabiš ne višine ne pameti ne česarkol drugega, ampak samo zdrav pogled na kompleten lajf x:Dx x;)x

xsmx xsmx xsmx

cosmic dancer

<{POST_SNAPBACK}>človk, ne obremenjuj se s tem če si unih slabih 10 cm pod povprečjem :vio:

za samozavest ne rabiš ne višine ne pameti ne česarkol drugega, ampak samo zdrav pogled na kompleten lajf x:Dx  x;)x

xsmx xsmx xsmx

Jah, lej jaz morm bit bolj tak, jaz grem v zdravstveno čez 2 meseca in ne vem kako bom jaz tam tiste koze stare nosil okoli po bolnici x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Težko je najti dobrega trenerja. Res... Dobrega precej mastno tud plačaš, zato se je bolje kr sam vsega naučit, sam še vseen je fajn če ti kdo pomaga pri treningih. Poznala sem enga res dobrega, ki res obvlada, pa sva mela en konflikt  x:Dx

Ta danes je sicer na videz kot trodelna omara, ukvarja se z bodybuildingom, kar me sploh ne moti. sam se pa z njegovimi metodami ne strinjam, tako da bom trenirala kot sem že prej. Ne vem, a zgleda, kot da se bojim uteži primt v roke, ker tud že zato, ker sem bolj mazohistično usmerjena rabim en tak trening da na konc ne morem po stopnicah al mi pa more it na bruhanje. Sej je tud sam videl, da so stvari ki mi jih je predpisal niso dost intenzivne zame. Sva pol mal spremenila.

Je pa ful faca drugač  x:Dx Tako kot se obleče, pa če pol pomislim, da se poslužuje še mal starejših metod, zgleda kto da bi iz 70.-tih pobegnil. Tak nek old american surf style.  x:Dx  x:px

jaz bi rabil bodybuilderja :V: je poznaš koga s štajerske :?: :wOOt:

Uuu macky super :palec: :palec: :palec:

Se strinjam s tem, zadnje case je veliko teh "kvazi trenerjev".

Jaz poskusam glede vaj in tega slediti enemu, ki je zame res super, samo mogoce malce skomercializiran, ampak vseeno, ve kaj dela. Drugace te pa zelo spostujem, ker se tako drzis vseh teh pravil, vaj, hrane.... :palec:

Drugace me pa zanimajo cene...8000na uro je zaenkrat prevec....

Moja telovadba...danes nisem delala nic, prevec dela in sem na koncu dneva prevec zmatrana. Jutri bom sla pa v Lj na fitnes, da malce pokurim malo pico od danes :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

mene pa zanima če je vseeno kako delaš sklece? A se potem gradijo prsne mišice?

Da zadnje čase sploh ne čutim da bi delalz z prsnimi mišicami :blink:

Tako malo se javljam v to temo zadnje čase, da je že kar malo krize..... x:Dx V prejšnem tednu sem šla samo 3x laufat,ker nekako ni bilo časa za večkrat in moram reči, da že krepko pogrešam..... :inocent: xrolleyesx Včeraj sem imela namen iti,pa zopetni bilo NIČ :sori:

Danes sem pa že na nizkem startu,da grem na kolo......Samo še tole dišečo kavico popijem do konca in grem......

Imejte skrajno lep dan in še lepšo nedeljo polno aktivnosti x:Xx x:Xx :palec: xDDx

p.s. popoldan gremo pa na ogled letalskega mitinga-komaj čakam (čakaj,ali spada to pod to temo :eek: -JA, razgibavanje vratu morda..... :o|o: x:Dx :palec: ) :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Behemoth...kaj pa če bi plaval xrolleyesx

pol, pa bodo mišice ...povsod xDDx  x;)x (modri nasvet ..strelke02

xDDx  x;)x )

Čav xsrcx

hehe , yeah right.. a res misliš da majo plavalci mišice od plavanja?? precej velik treningov imajo v fitness-ih kjer izvajajo največ vaj za ramenske in prsne mišice in seveda roke, plavanaje jih samo še mal drugač izoblikuje.. x;)x

v glavnem od samega plavnja, mišic ne bo kej dost x:Dx

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>mene pa zanima če je vseeno kako delaš sklece? A se potem gradijo prsne mišice?

Da zadnje čase sploh ne čutim da bi delalz z prsnimi mišicami :blink:

pri sklecah ti ne delajo samo prsa, ampak ti dela več mišic zgornjega dela telesa, hrbet,tricpes,rame in seveda prsa. Je pa zelo odvisno kako široko imaš roke razpete, bolj narazen boš mel roke, bolj bodo prsa delala, bolj skupaj boš mel, bolj bo triceps delal, bolj naprej boš mel, bolj bodo rame delala.... v glavnem nima veze ti samo šopaj sklece, dokler jih ne boš zmožen naredit vsaj 200 v 10 serijah po 20 ponovitev z 30 sekund pavze med serijam, potem pa se javi x;)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima kaj moraš največ jesti da pridobiš na rasti :?: no saj nisem majhen, merim 169cm ampka vseeno :D

x:Xx

joj behemudek itak boš še zrastu, sej si šele 15 str al kok? v glavnem ne sekiri oz. ne obremenjuj se s tem.. drugač pa ni kakšne specifične hrane, ki bi velik uplivala na rast, to je pač v genih, torej genetsko..

drugač pa jej vse kar ti pashe(samo da je zdravo), pri tvojih letih je metabolizem še tako hiter, da gre vse takoj skozi x:Dx x;)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>pri sklecah ti ne delajo samo prsa, ampak ti dela več mišic zgornjega dela telesa, hrbet,tricpes,rame in seveda prsa. Je pa zelo odvisno kako široko imaš roke razpete, bolj narazen boš mel roke, bolj bodo prsa delala, bolj skupaj boš mel, bolj bo triceps delal, bolj naprej boš mel, bolj bodo rame delala.... v glavnem nima veze ti samo šopaj sklece, dokler jih ne boš zmožen naredit vsaj 200 v 10 serijah po 20 ponovitev z 30 sekund pavze med serijam, potem pa se javi  x;)x

uuuuu hvala x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>joj behemudek itak boš še zrastu, sej si šele 15 str al kok? v glavnem ne sekiri oz. ne obremenjuj se s tem.. drugač pa ni kakšne specifične hrane, ki bi velik uplivala na rast, to je pač v genih, torej genetsko..

drugač pa jej vse kar ti pashe(samo da je zdravo), pri tvojih letih je metabolizem še tako hiter, da gre vse takoj skozi  x:Dx  x;)x

aha, ok, tnx x:Xx

Jaz danes se bom http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/p007.gif

http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/n050.gif

Nic nisem sportala zadnje 2 dni...ce ne steje skakanje na koncertu xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>Jaz danes se bom  http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/p007.gif

http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/n050.gif

Nic nisem sportala zadnje 2 dni...ce ne steje skakanje na koncertu  xrolleyesx

na kerem koncertu :wOOt: :?:

http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/n055.gif

Pol mas mocne roke....aaaa Michelle fous x;)x x:Dx

Mal sem se polenila. Na kolesu sem bila edino mal. Joj jutri pa laufat, komaj cakam!!!!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...