Behemoth 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 jaz pa še danes telovadil nisem fak Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moja telovadba je precej aktivna služba, ples in tek. hmmm zanimiva služba Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 uuu danes pa sem se natelovadil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Danes na fitnesu srečala enga takega grrr pa se je itak kr sam ponudu da mi pomaga pr treningu, pol sm ga še pa kr za par vaj ponucala, tk da me zdej roke bolijo, da komi tipkam... Sem mu vrnla uslugo pr eni vaji, ko se gor na nejga usedež pol pa dela neki gor pa dol, pa če to delaš ob enajstih zvečer se ful čudn sliš. V resnici je to vaja za bicepse, daš noge na eno bench klopco, roke nasloniš na drugo, nekdo sedi na tebi za utež- ženske lahk brez, pa se spuščaš do tal, da ne bo kdo kej mislu (čeprav mi je v misli vse kej druga prhajal ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmm zanimiva služba Ja, res, delam kot snažilka. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, res, delam kot snažilka. Koga pa snažiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, res, delam kot snažilka. Sej kle je pa res skos telovadba Jaz pa, ko koncam za compom, na sobno kolo pokurit nekaj kalorij, da bom pol lahko kej druzga za kosilo, ker sam solato jem zdej te dezevne dni, k ne tecm Aja pa tista elastika je zakon! Priporocam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes na fitnesu srečala enga takega grrr pa se je itak kr sam ponudu da mi pomaga pr treningu, pol sm ga še pa kr za par vaj ponucala, tk da me zdej roke bolijo, da komi tipkam... Sem mu vrnla uslugo pr eni vaji, ko se gor na nejga usedež pol pa dela neki gor pa dol, pa če to delaš ob enajstih zvečer se ful čudn sliš. V resnici je to vaja za bicepse, daš noge na eno bench klopco, roke nasloniš na drugo, nekdo sedi na tebi za utež- ženske lahk brez, pa se spuščaš do tal, da ne bo kdo kej mislu (čeprav mi je v misli vse kej druga prhajal ) ja to je dips vaja z oporo nog na klopci, pa ni za biceps ampak triceps, hmmmmm sam se mi pa zdi da mal fantaziraš, ker tam ne rabiš glih teže met okol pasu ampak bolj na ramenih Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, res, delam kot snažilka. pridna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sej kle je pa res skos telovadba Jaz pa, ko koncam za compom, na sobno kolo pokurit nekaj kalorij, da bom pol lahko kej druzga za kosilo, ker sam solato jem zdej te dezevne dni, k ne tecm Aja pa tista elastika je zakon! Priporocam mišejl dež pa res ne sme bit ovira, pejt tekat, meni še bolj pashe v dežju, prou noro je ponavadi lih v takih dnevih največ pretečem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 mišejl Silj!Ne bom tekala v dezju, ker se lohk stopim Nobena posebna telovadba mi ne pase...razn kolo, k zravn poslusam musko Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 ja mišelj, potem pa kolo in muzika Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Skoraj vsak dan tečem, delam trebušnjake, kolesarim. Se kar boljš počutim, ko se spotim Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 wau vreme je idealno, dežja ni , lih prou je mrzlo , idem laufat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 tko malce prej sem prišla iz sprehoda... tek odpade, neki noge ne dovolijo. ne vem, neki ne štima, mam občutek kot da se je nekdo priklopil name in pije mojo energijo poleg tega sem naredila nekaj sklecev, nekaj vaj z utežmi, pa še dve zadevici imam in jih pridno uporabljam , bomo videli rezultate.. je pa zanimivo, da sedaj ko delam manj ali skoraj nič, slišim vsakodnevno ti a si ti shujšala, kg pa gor, ne moreš verjameš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 misicna masa? Odtekla 13km. Nic ne gre se prot 21 Nardila mal trebusnjakov in to je to. Popoldne sem zmennjena za rolanje. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja to je dips vaja z oporo nog na klopci, pa ni za biceps ampak triceps, hmmmmm sam se mi pa zdi da mal fantaziraš, ker tam ne rabiš glih teže met okol pasu ampak bolj na ramenih Ja za triceps, pardon, zmotla Ja sej men bi blo tud logično, da ma težo na ramenih, čeprav po mojem tud na nogah neki šteje. Vseeno drugače kot brez. Včasih se mu en vsede na noge, en pa na ramena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja za triceps, pardon, zmotla Ja sej men bi blo tud logično, da ma težo na ramenih, čeprav po mojem tud na nogah neki šteje. Vseeno drugače kot brez. Včasih se mu en vsede na noge, en pa na ramena. hmmm hehe, more bit pa zelo zelo močn ta fant, če mu sediš na ramenih pa da še lahko dela dipse Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 namenoma vedno spregledam tole temo, ker mam slabo vest mal do sebe... vec kot mesec namrec nisem niti z eno mishico mignila (razen moj vsakodnevni *steper* - 4 stuki steng, pa kako razmetavanje na kakem plesiscu al pac kje). komaj cakam, da bom vsaj mal plavala lohk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 sem čisti antišportnik , razen jutranji "tibetanci" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 jaz pa cisti sportnik, sam... z nekimi svojimi sistemi odstekanimi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pri nas doma mamo drog pa se "obešam" vsak dan. blagorcek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 uu, moje znamenje pa je fuul športno Saj sem bolj tak, veliko pa je odvisno od športa in načina telovadbe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 ah ne se sekirat važno, da telovadiš takrat ko ti pashe in ko se ti zalušta v glavnem nesme bit obsesija al pa da bi mel slabo vest ker nisi telovadil ma za kerga k.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 namenoma vedno spregledam tole temo, ker mam slabo vest mal do sebe... Razumem, tud jaz sem kak teden nalasc ignorirala to temo enkrat, zarad slabe vesti.Na morje bom pa vseen uzela rolarje, pa plavaaaaat Dons nism nic. Sem pa po moje pridobila na misicah ob cesanju psa...ker skoci iz mize, gre gor v sobo, se ne premakne in sem ga morala sestkrat dol NEST ( 27kil), pa se nardi se 100kilskega No, uspesno telovadte Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.