Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Danes na fitnesu srečala enga takega grrr x:Dx pa se je itak kr sam ponudu da mi pomaga pr treningu, pol sm ga še pa kr za par vaj ponucala, tk da me zdej roke bolijo, da komi tipkam... Sem mu vrnla uslugo pr eni vaji, ko se gor na nejga usedež pol pa dela neki gor pa dol, pa če to delaš ob enajstih zvečer se ful čudn sliš. x:Dx V resnici je to vaja za bicepse, daš noge na eno bench klopco, roke nasloniš na drugo, nekdo sedi na tebi za utež- ženske lahk brez, pa se spuščaš do tal, da ne bo kdo kej mislu x:Dx (čeprav mi je v misli vse kej druga prhajal x:px )
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ja, res, delam kot snažilka. xnckrivx  xokkx

xokx Sej kle je pa res skos telovadba x:o)x

Jaz pa, ko koncam za compom, na sobno kolo pokurit nekaj kalorij, da bom pol lahko kej druzga za kosilo, ker sam solato jem zdej te dezevne dni, k ne tecm xrolleyesx

Aja pa tista elastika je zakon! Priporocam :palec: :vio:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Danes na fitnesu srečala enga takega grrr  x:Dx  pa se je itak kr sam ponudu da mi pomaga pr treningu, pol sm ga še pa kr za par vaj ponucala, tk da me zdej roke bolijo, da komi tipkam... Sem mu vrnla uslugo pr eni vaji, ko se gor na nejga usedež pol pa dela neki gor pa dol, pa če to delaš ob enajstih zvečer se ful čudn sliš.  x:Dx V resnici je to vaja za bicepse, daš noge na eno bench klopco, roke nasloniš na drugo, nekdo sedi na tebi za utež- ženske lahk brez, pa se spuščaš do tal, da ne bo kdo kej mislu x:Dx  (čeprav mi je v misli vse kej druga prhajal  x:px )

ja to je dips vaja z oporo nog na klopci, pa ni za biceps ampak triceps, hmmmmm sam se mi pa zdi da mal fantaziraš, ker tam ne rabiš glih teže met okol pasu ampak bolj na ramenih :inocent: x:Dx x:o)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>xokx Sej kle je pa res skos telovadba  x:o)x

Jaz pa, ko koncam za compom, na sobno kolo pokurit nekaj kalorij, da bom pol lahko kej druzga za kosilo, ker sam  solato jem zdej te dezevne dni, k ne tecm  xrolleyesx

Aja pa tista elastika je zakon! Priporocam  :palec:  :vio:

mišejl dež pa res ne sme bit ovira, pejt tekat, meni še bolj pashe v dežju, prou noro je x:Dx x:o)x ponavadi lih v takih dnevih največ pretečem :inocent: x:o)x

honor and respect

tko malce prej sem prišla iz sprehoda... tek odpade, neki noge ne dovolijo. ne vem, neki ne štima, mam občutek kot da se je nekdo priklopil name in pije mojo energijo :sori:

poleg tega sem naredila nekaj sklecev, nekaj vaj z utežmi, pa še dve zadevici imam in jih pridno uporabljam , bomo videli rezultate.. je pa zanimivo, da sedaj ko delam manj ali skoraj nič, slišim vsakodnevno ti a si ti shujšala, kg pa gor, ne moreš verjameš x;)x

<{POST_SNAPBACK}>ja to je dips vaja z oporo nog na klopci, pa ni za biceps ampak triceps, hmmmmm sam se mi pa zdi da mal fantaziraš, ker tam ne rabiš glih teže met okol pasu ampak bolj na ramenih  :inocent:  x:Dx  x:o)x

Ja za triceps, pardon, zmotla x:Ix Ja sej men bi blo tud logično, da ma težo na ramenih, čeprav po mojem tud na nogah neki šteje. Vseeno drugače kot brez. Včasih se mu en vsede na noge, en pa na ramena.

<{POST_SNAPBACK}>Ja za triceps, pardon, zmotla  x:Ix Ja sej men bi blo tud logično, da ma težo na ramenih, čeprav po mojem tud na nogah neki šteje. Vseeno drugače kot brez. Včasih se mu en vsede na noge, en pa na ramena.

hmmm hehe, more bit pa zelo zelo močn ta fant, če mu sediš na ramenih pa da še lahko dela dipse :inocent: x:Dx x:o)x

honor and respect

:V:

namenoma vedno spregledam tole temo, ker mam slabo vest mal do sebe... vec kot mesec namrec nisem niti z eno mishico mignila (razen moj vsakodnevni *steper* - 4 stuki steng, pa kako razmetavanje na kakem plesiscu al pac kje). :o|o:

komaj cakam, da bom vsaj mal plavala lohk. xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

uu, moje znamenje pa je fuul športno :D

Saj sem bolj tak, veliko pa je odvisno od športa in načina telovadbe :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

namenoma vedno spregledam tole temo, ker mam slabo vest mal do sebe...

Razumem, tud jaz sem kak teden nalasc ignorirala to temo enkrat, zarad slabe vesti.

Na morje bom pa vseen uzela rolarje, pa plavaaaaat x:px

Dons nism nic. Sem pa po moje pridobila na misicah ob cesanju psa...ker skoci iz mize, gre gor v sobo, se ne premakne in sem ga morala sestkrat dol NEST ( 27kil), pa se nardi se 100kilskega x:o)x

No, uspesno telovadte :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...