Ksenia 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 ti pa uživaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Danes in včeraj kolesarjenje. Jutri pa bom šla verjetno laufat... Moram spet nazaj v formo Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 jst pa zjutraj naredila tibetančke, potem en sprehod... to pomeni hitro v en zagamani hrib, tam malce prepuščanja zvokom narave in nato nazaj dol... vse skupaj ena ura. zadnjič gre z menoj ena dečva ki je že nekajkrat hotela z menoj, jaz pa tole najraje sama. pa pravi, na sredi poti, ej si rekla da greš na sprehod, ne morem več (vmes pa čvekala in čvekala pa kadila)... lahko se samo še vračaš si itak na pol poti, to pomeni tule dol, al pa po noro dobrih poteh... sm dosegla da hodim spet sama no in namesto večerne telovadbe danes cvičkam mah ja moram malce grešit, pa telo odpočit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah ne se sekirat važno, da telovadiš takrat ko ti pashe in ko se ti zalušta v glavnem nesme bit obsesija al pa da bi mel slabo vest ker nisi telovadil ma za kerga k.... ves da si prav kul seal... ne sam zato, ker si prijazen in sploh tule priskocis, ker imas pac tud tle srce, pac pa ker - nisi fanatik, ker stekas. <{POST_SNAPBACK}>Razumem, tud jaz sem kak teden nalasc ignorirala to temo enkrat, zarad slabe vesti.Na morje bom pa vseen uzela rolarje, pa plavaaaaat ti tud Michelle, ti si tle cist nov svet odkrila, v sportu! zdrav duh v zdravem telesu - to je res... sport/gibanje je zakon! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>namenoma vedno spregledam tole temo, ker mam slabo vest mal do sebe... vec kot mesec namrec nisem niti z eno mishico mignila (razen moj vsakodnevni *steper* - 4 stuki steng, pa kako razmetavanje na kakem plesiscu al pac kje). . Eh, Marsa.......boš že, ko boš zopet imela voljo .....Škoda se je nekaj silit brezveze..... Jaz pa prejšni teden šla samo 3 x laufat in to je vse (no time)........ Ja, če je to telovadba, včeraj in danes ponoči plesala, plesala in plesala....bilo je cool Naslednji teden pa zopet bolj resen laufing....., ja pa konec tedna za dva dni z družinico v hribe...... Upajmo samo, da bo vreme malo bolj poletno Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, Marsa.......boš že, ko boš zopet imela voljo .....Škoda se je nekaj silit brezveze..... saj, , thanx! saj nisem... profesioanlni sportnik. da zdaj kaj moram pa to, kar mi itak smrdi, ker jaz vse HOCEM. ne moram. moram nic. morem pa vse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Danes sem laufala, kolk je to fajn, cel dan sem potem dobre volje pa polna energije upam da bo kmalu lepo vreme, potem pa hribi... ja pa še morje drug teden Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Ste pa zagreti. Tudi jaz Marsa nisem nič boljša kot ti. Moja kondicija je rahlo na psu, čeprav se pa potrudim vsako jutro s pozdravom soncu. Tibetance sem poskusila, pa mi po nekem določenem času niso več ustrezali in sem kar ostala pri svojem starem pozdravu. Mi bolj leži. Pol pa enkrat ali dvakrat na teden kakšno kolesarjenje, hribolazenje ali plavanje - za vikend, pa po možnosti je treba pretiravat. Pa spet kak vikend nič, ker je slabo vreme, ker se počutim izžeto ali ... Zato se lahko smilim sama sebi, ker nič pametnega ne naredim zase med tednom. A bi lahko? Vsem veliko pozitivne energije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Men se je pa začel nekaj čudnega dogajat... Če moram samo en dan pri miru sedet in bit doma, mi gre na jok... In moram nujno pol v fitnes se ful prepotit, pol je pa v redu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Danes sem kolesarila na delovno mesto. Ko le ne bi bilo tako daleč. Eno uro gonjenja v eno smer bi bilo vsak dan zame malenkost preveč. Bo treba kaj bolj praktičnega pogruntat. Mislit moram pozitivno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Ta vikend smo planinarili in nam torej pešačenja ni manjkalo, vmesni čas pa smo začinili s košarko in odbojko Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 uuu, jaz pa že tok dolgo nisem telovadil uu saj danes morem, ajde, morm laufat. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Včeraj sem se rolala 7 ur vmes sem eno uro počivala, sem dobila take žule, da nisem mogla več naprej, nisem mogla nič več, me je kolegica peljala do avta, tam sem pa srečala kolega, ko mi je dal ene obliže posebej za žule in sem se šla naprej rolat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Včeraj zabušavala, danes grem pa laufat, da si malo pretegnem krake ......Zadnje čase mi tek nič kaj ne diši ,..........se bo treba mal v roke vzeti Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Rolat grem Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2005 Jaz pa mal lenarim zadnje cajte.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Ja kaj je zdej to? Nic telovadbe?No na morju sem bila pridna; tek SKORAJ vsak dan, plavanje vsak dan obvezno+dolgi sprehodi. Edin utezi pa trebusnjake sem mal pozabla Zdaj se je pa zacel, sem ze pridno z utezmi delala, pa tud mascobni odstotek je presenetljivo OK Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 pridna dečva jaz pa na prisilnem dopustu škoda, pa prav dobro mi je šlo... nič, da se pocajtam, potem pa počas nazaj... se ne damin si imela lepo vreme? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Nisem nic se raziskovala foruma prevec, zato ne vem kaj ti je? Upam, da ni nic res hudega Vreme je 2 dni nagajalo, nikoli ni bilo pa tako, da nisi mogel bit zunaj, drugace pa vroceeee. http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/s020.gif No dobr telovadkite Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Večinoma dvigujem otroke, a to velja?Drgač pa mi kolesarjenje ne ujide velikokrat. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2005 No no, kaj je zdej to??? Bolj malo migate kaj?? No pa sej v tej vročini je skoraj nemogoče, kajne? he he Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Jaz sem si orbitrek prnesla v LJ, pa dons pa jutr grem na Šmarno.... Sem bla včeri sam 20 minut zjutri pred službo na njem, zvečer sem mela obiske, pa se je zavleklo do polnoči , pa je blo mal preveč pijače , da bi šla dons zjutri ...ampak bom šla pa jutr zjutri... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem si orbitrek prnesla v LJ, pa dons pa jutr grem na Šmarno.... Sem bla včeri sam 20 minut zjutri pred službo na njem, zvečer sem mela obiske, pa se je zavleklo do polnoči , pa je blo mal preveč pijače , da bi šla dons zjutri ...ampak bom šla pa jutr zjutri... Pridna pridna! Jaz sem tudi razmišljala, da bi sla v petek na Šmarno, pol me je pa šefica zdele zaj**** in morm delat popoldne!!! Delat v petek popoldne.... kriza totalna...... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 men se skor ne da pisat vec v to temo, ker delam podobne stvari skoraj vsak dan.- tek + intervali - vaje za roke z utezmi ( nekaj od teh KLIK ROKE )- za trebuh po TNZ-ju- za prsa ( nekaj od teh KLIK PRSA- izpadni korak in nekaj za zadnjico Seveda ne vsak dan vse, ampak imam razporejen trening. To je v bistvu to. V postev pride rolanje, pa plavanje se. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 kolesarjenje - sami hudi klanci, plavanje v bazenu - to je bilo danes, sicer pa vsak dan nekaj Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.