Guest mačona 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Cel mesec nisem nič tekla, pa sem včeraj vseeno pretekla tiste 4 km kot prej. Sicer se mi je obračal želodec, ampak sem sama sebi hotela dokazati, da sem trmasta, zato mi je ratalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 vsak dan na rolerjih Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>stavim na michelle <{POST_SNAPBACK}>vsak dan na rolerjih o, pridna... tud dons, ko mas rd?vse najboljse! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Šla na laufing, naredila trebušnjake, malo utežk podvigovala.......se stuširala, počutim se prerojeno in sveže....... p.s. Michelle, kako priprave? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Jaz sem pa dons drva vlačla iz gozda To je v bistvu gorenjski fitnes Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem pa dons drva vlačla iz gozda To je v bistvu gorenjski fitnes Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 p.s. Michelle, kako priprave? Hvala, ker se spomnis Se vedno redno laufam, zdaj s kvalitetnim polarjem sem se sploh naucila "pravilno" teci. Sem prebrala precej literature o maksimalnem srcnem utripu in pri koliko odstotkih se topijo mascobe, nabira kondicija, dela za moc...v glavnem, res je fajn stvar, priporocam Drugace sem pa zdaj ze 100%, da prelaufala bom. Za cas ne vem, ampak na casu bom delala prihodnjic. Za prvic je glavno, da pretecem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala, ker se spomnis Se vedno redno laufam, zdaj s kvalitetnim polarjem sem se sploh naucila "pravilno" teci. Sem prebrala precej literature o maksimalnem srcnem utripu in pri koliko odstotkih se topijo mascobe, nabira kondicija, dela za moc...v glavnem, res je fajn stvar, priporocam Drugace sem pa zdaj ze 100%, da prelaufala bom. Za cas ne vem, ampak na casu bom delala prihodnjic. Za prvic je glavno, da pretecem Saj veš, da se spomnim nate in držim pesti za tvoj uspeh.....Toliko truda pa to in vem, da uspeh ne izostane....... Drugače pa - Polar , ga imam in brez njega sploh ne grem na tek..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem pa dons drva vlačla iz gozda To je v bistvu gorenjski fitnes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 To temo nisem še nikoli čekirala, zdaj pa vidim, da je zelo fejst Zadnje čase sem se čisto zapustila, pa tud če sem že vidla naslov teme, sem šla kar mimo z občutkom krivde... ....Včasih, še pred pol leta, sem bila zaresna športnica, ma ni blo dneva da ne bi pretekla 5 km. Zdej pa sem tako zaposlena z drugimi stvarmi, da mi je čist časa zmanjkalo, pa tud energije....Zdej pa, ko prebiram to temo sem zopet dobila tist taprav feeling , ki me je vzpodbudil, tako da bom tud jaz lahko zdej kej napisala in se malo primerjala z vami....Vidim, da ste zelo pridni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Opažam, da letošnje poletje več ali manj kolesarim... in to skoraj vsak dan... rezultati so čeprav upam, da bo kmalu suha cesta, za rolerje... nasl. teden pa grem še v hribe za 4 dni! Res pestro tole poletje Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Opustil klasično vadbo z utežmi in uspešno nadaljujem z pilatesom. Vsak dan, če je možn. In rezultati so res presenetljivi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 mene pa je mal sram.....Včeraj sem se po dooooolgem času spravila teči, pa sem po dveh kilometrih pooooočasnega teka čist omagala :xx!: :xx!: Pa še dež me je ujel v gozdu, tko da sem čakala na boljše vreme in se bala medvedov . Ma ne se mi smejat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Jaz te čist štekam, ker jaz se tud bojim medvedov, pa jih baje pr nas ni....ampak se mi zdi, da lahko izza vsakega drevesa skočjo Če sem slučajno v bližini gozda skor poslušam, analiziram vsak šum....ubitačno. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 ja res hudo.... Rada pa bi, da mi en razloži, kaj to sploh je pilates? Kaj delaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 En link od slovenske strani pilates.si Zgodovina pilatesa in njegov začetnik J.H. Pilates Pilates je sodoben pristop k originalnemu delu J. H. Pilates-a, ki je v 30-ih letih prejšnjega stoletja v New Yorku odprl svoj studio. S svojim edinstvenim pristopom je k treningu takoj pritegnil najboljše baletne plesalce, telovadce, gledališke igralce in igralke, gimnastike in ostale športnike. Mnoge svoje najboljše učence sta h g. Pilatesu pošiljala tudi baletna guruja George Balanchine in Martha Graham.Vadba pilates se še vedno naslanja na izvirni pristop, vendar je izpopolnjena in nadgrajena. Spremembe in izboljšave nastajajo s sodobnim odkrivanjem in poznavanjem človeškega telesa ter z novimi ugotovitvami na področjih fiziologije in funkcionalne anatomije. V glavnem je pilates kot nekakšna joga v gibanju. In ni povdarek na na ponavljanju ali serijah ampak v unčikovisti izvajanja le teh. Pomebno je tudi dihanje. Gibi so počasni in sproščujoči. Za takšno vadbo si je treba vzet cajt min 20 minut. Ker to ni tko, da narediš neko vajico in si končal. Je poseben proces, ki poleg vadbe zajema sproščanje in boljše spozanvanje svojega telesa. Pilates je dobil ime po človeku Joseph Pilates. Imel je to nesrečo, da njegovo telo ni bilo dovolj dobro razvito. IN tako je nekako izumil te vaje. Preučil je kar nekaj knjig in opazoval živali pri gibanju. Pri 14-tih je bilo njegovo telo tako razvito, da je lahko poziral kot model za anatomske skice !!! Imamo več vrst pilatesa. Pilates na blazinah. Je najenostavnejši. In pilates na napravah. Te naprave je kako pialtes uvedel Joseph. Priporočljiva je vadba na blazinah in šele kasneje na napravah. najboljše je pa konbinacija obojega. Še vaje za pokušino. 18 vaj Tko na kratko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Hvala ta najtalepša! Zmeraj sem si predstavljala to kot nek vzdžljivostni šport, ne pa to....mogoče pa sploh ni tako slabo. Vendar se je na začetku najbrž dobro vklopit v kakšno skupino, da se sploh naučiš gibov? Nič ne pomaga, če ti piše na listu papirja, če pa ne izvajaš pravilno vaje. Ali sedaj sredi poletja tudi imajo skupinske vadbe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ali sedaj sredi poletja tudi imajo skupinske vadbe? Poglej na pilates.si. Tam vse piše kdaj in kakšne vaje imajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poglej na pilates.si. Tam vse piše kdaj in kakšne vaje imajosorči. Sem spregledala link. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Danes - 7 km teka + kolesarjenje kakih 20 km počutim se pa odlično Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Tudi jaz pridna....Hitra hoja 3 km, pa še par vaj z butshaperjem! Za začetek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 hmmm en dobr mesec nč telovadbe, razn une... khmmm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 po dooooolgem času danes zjutraj 6 krogov Khatu pranam. kar fajn. mogoče mi bi jutri uspelo spet, mogoče kak krog več Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Evo, je ze razpisan. 23.10.2005 ob 11.00 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, je ze razpisan. 23.10.2005 ob 11.00 maraton? a si se že prjavla?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.