Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xokx

itak...

sam kao naj ne bi pretiraval, je pa odvisno, kaj pocnes in kaksen si..

mene je ful shokiralo, ko je zdravnica rekla, da ce mi cesa 'manjka' (manjkal mi glih ni, sam naj bi kao komot delala na tem), so (bli?) ogljikovi hidrati... halo!

ene pa to debeli. no je rekla da ker 'sem tak tip', kaj jaz vem, tolk pokurim in tko...

in tko je tud s tem...

drugac pa mamo temo nevarnost homogeniziranega mleka, pa je tam vse zivo o mleku, morda pa je clo se kaksna tema.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Najboljše je surovo mleko. Ker že otrok pije nekuhano mleko. Samo kasneje pa pije kuhano, ker še velja prepričanje da je bolj zdravo.

Sej ni niti tolk škodljivo, samo se na določeni temperaturi nekaj spremeni al neki tazga.

En link mleko

Drugače pa vsak lahko pije in je in počne sam z seboj kar hoče. Ker nima smisla nobenemu nič vsiljevat ali ga prepričevat jej to jej ono, razen če ta oseba ne pokaže zanimanja.

Tko

Guest mačona

Ravnokar sem po dolgem času naredila jogo in počutim se čisto drugače. Rada jo naredim, ko začutim, da je čas za to, da bi jo pa delala vedno in izključno jogo, ne vem, če bi bila zadovoljna. Rada se gibam na prostem in malo zraven tudi bildam. Recimo, če sem živčna in napeta, najbolje, da grem tečt ali v fitnes, kjer sprostim negativno energijo, za jogo pa moram biti prav posebej razpoložena. Res je, da nisem tako gibčna kot takrat, ko sem jo izvajala 4 krat na teden, a bolje išta nego ništa. xokx xrainbowx

Moram povedati, da že kar pogrešam tek po Golovcu - zdaj sem tu, a kaj ko je dež!

Sem sla na kolo ( sobno ) za uro pa pol, kljub pocutju, sam je prijalo.

Si nastimam tako, da mi odsteva kalorij, pac 1000 in potem grem dol x:o)x

http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/n055.gif

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

nekje nimam feelinga, ali pri teh 1000 govorimo o kilokalorijah, ali samo kalorijah?

in koliko časa približno traja, da se pokuri teh 1000 (k?)kalorij na kolesu?

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

OK Kalorije in preračunavanje

Mislim pa ne moreš glih vsega zračunat, kolko kalorij porabiš na kolesu. To je tud odvisn z kakšnim tempom štimaš, kakšno maš prebavo....

No takšno je vsaj moje mnenje..

Zanima me kolk kalorij moreš pokurit, da shujšaš za 1kg?

Nekje sem bral da je to okol 9000 ?

<{POST_SNAPBACK}>

Moram povedati, da že kar pogrešam tek po Golovcu - zdaj sem tu, a kaj ko je dež!

:eek: Da se ne bove kdaj zaletele!! x:o)x Iz katere strani pa pridirkaš iz Štepanjca ali iz Rudnika? x8Dx

Ja zanimivo tole s tekom. Odkar se je začelo tole prelesno poletje, me Golovec redko vidi. Prej pa tudi pozimi. A je z mano kaj narobe, ali pa z vremenom, nekaj bo. xrolleyesx x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

<{POST_SNAPBACK}>OK Kalorije in preračunavanje

Mislim pa ne moreš glih vsega zračunat, kolko kalorij porabiš na kolesu. To je tud odvisn z kakšnim tempom štimaš, kakšno maš prebavo....

No takšno je vsaj moje mnenje..

Zanima me kolk kalorij moreš pokurit, da shujšaš za 1kg?

Nekje sem bral da je to okol 9000 ?

Jaz se v to še nisem poglabljal, vendar se pomoje ne splača preveč komplicirat okoli številk, približno je dovolj dobro.

<{POST_SNAPBACK}>Jaz se v to še nisem poglabljal, vendar se pomoje ne splača preveč komplicirat okoli številk, približno je dovolj dobro.

MA ITAK NO!

Sej glavn, da pametuje...

Tudi vsi te kalkulatorji niso tocni, ampak je pa vseen fajn priblizek, da imas vsaj nekaj pojma. ONLINE KALKULATOR

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...